27.5.2024 | Svátek má Valdemar


Diskuse k článku

POLITIKA: Jak zparoubkovatět snadno a rychle

Ačkoliv jsem tomuto tématu věnoval svůj včerejší blog (Přeběhlík a tunelář Paroubek - pozn.red.), ještě jednou se k tématu Paroubkova vystoupení z ČSSD a jeho "vytunelování" ČSNS 2005 vrátím. Není totiž obvyklé, aby si expředseda politické strany a expremiér zakládal stranu novou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Sedláček 11.10.2011 20:25

Článek jsem si s chutí přečetl,

ale k tomu buranovi od Kočků mám nechuť se vyjadřovat.

M. Matoušek 11.10.2011 16:57

Jak mít patent na rozum

to zase předvádí autor článku.Autore,myslíš si o sobě,že si Einstein?Že všechno víš nejlépe?Před Paroubkem to byli jak píšeš jen dva lidé.Ale pravdu nemáš.Kolik všelijakých stran tady bylo již založeno a výsledek?Třeba Bendové,DEU,Sládkovci,ODA atd.

K. Hampl 11.10.2011 18:36

Re: Jak mít patent na rozum

Matoušku Matoušku. Že ty jsi chyběl ve škole, když se probíralo porozumění psanému textu? Píše se o bývalých předsedech, kteří si založili stranu. Ne o založených stranách. Chlape jeden, koukej se to doučit, ať nejsi lidem pro smích. P.S. A nezapomeň na mezery za oddělovači... To jsou taky základy ...

P. Fiala 11.10.2011 10:51

Budou volby presidenta

Pan Paroubek pracuje již velmi dlouho na tom stát se presidentem, předpoklady i praxi má. Jenže ČSSD má jiné kandidáty. A znáte to, pokud se o vás média nezajímají, jako byste nebyl, dodávám na polickém jevišti.

P. Schuh 11.10.2011 8:01

Buďme lidé

Nechte už toho neškodného pantátu na pokoji. Raději přemýšlejte jak obnovit demokracii v našem státě. 

Hrdinové co kopají do mrtvoly....

A. Bocek 11.10.2011 7:55

Jaký hledal takú našel,

jsem zvědavý kolik vzletných myšlenek maskovaných za prací "pro národ" bude maskovat skutečnost "pro sebe".

F. Matousek 11.10.2011 7:51

Já bych se zase az tolik nesmál .

Protoze s debilitou ceského volice nutno pocítat jako s faktem !

Z. Bureš 11.10.2011 7:37

Ano - výčet Jyrkových záporných . . . ..

. . . . charakterových vlastností je nekonečný !!! Je to ukrutně nebezbečný člověk, chorobně posedlý touhou po NEOMEZENÉ moci !!!

Když Bůh rozdával ty nejhorší lidské vlastnosti - tak Jyrka šel nejméně 1000x !!! A nyní má tu smůlu (a my ostatní štěstí) . . . . . . že nežijeme v létech 1948-1953 !!! Ten by s námi uměl zatočit . . . . . po bolševicku . . . . že by i Krvavý pes - Gottwald . . . . . že by bledl závistí !!!!

J. Urban 11.10.2011 7:27

No, nic proti ničemu, ale aspoň nám Jyrka

s Petruškou budou dál účinkovat v podařených komiksech. Ale vážně: vlastně jsou to oba tragické figury. On není schopen sebereflexe a slušnosti, ona zas zhrzená paní skoropremiérová (nebo snad dokonce skoroprezidentová?). A to, jak ta partaj se zbavila svého dosavadního předsedy (nejspíš to musí být docela slušný člověk, ten spolupartajní chsindl mu dává za vinu, že proto, že trval na programu strany !!) dává tušit, jak se jednou zbaví i Jyrky. ČSNS2005 je pokus, jak vrátit do hry, resp. jak udržet u penězovodů z našich peněz mafiány, kteří už i pro profláklou ODS či ČSSD jsou nežádoucí.

Z. Jaromír 11.10.2011 6:28

VCNZ

Pevně doufám, že do nové strany brzy přejdou všichni ti, co něco znamenají.

T. Vodvářka 11.10.2011 6:04

Vážený pane Polanecký

děkuji Vám za rozbor posledního kroku ing. Jiřího Paroubka a pitvu /bohužel jen morální/ jeho ega. Nemá smysl dále zkoumat jeho duševní hlubiny a postoje. Žádné nejsou. Ing. Paroubek je typické individuum povýšence, který zapomněl, kam patří. Je dokladem toho, že když se podobný jedinec osudu hrou šalebnou dostane na místo, kde nikdy neměl co dělat, získá pocit, že tam patří odjakživa. Lidé jeho úrovně v minulých dobách stačili před svým návratem do hlubin nadělat spoustu zla, protože jim doba umožňovala fysicky likvidovat odpůrce a znásilňovat myšlení. Bohužel pro ing. Paroubka tato doba již minula a on již není schopen postavit například pana Janko před soud, případně před zeď. Musí se spolehnout na svého nohsleda Bendu, který vše potřebné vyřídí po boxersku. Pakliže jsou jeho nejbližší spolupracovníci již zmíněný fyzicky disponovaný Benda, případně hokejem otlučený pan Šlégr či již dementní Jiří Krampol, má to výpovědní hodnotu i o něm samém.

Osobně mi členů strany, která ho do sebe vtáhla, není líto. Pokud jejich krátkodobý rozhled vidinou 3 členů v poslanecké sněmovně umožní zatemnit další budoucnost, pak je politický kapitál této strany stejný, jako řecká státní pokladna a její odjezd do věčných lovišť je jistý. Mám jen obavy, že někteří naši "novináři", budou dávat ing. Paroubkovi příliš mnoho prostoru na jeho výplody, což na jedné straně vtipně oživuje nudné diskuse, na druhou stranu maří čas.

Myslím, že ing. Jiřímu Paroubkovi bude trvat ještě dlouho, než mu někdo z jeho blízkých sdělí, že už opravdu, ale opravdu zazvonila hrana. Jednu možnou už zapudil /1. žena Zuzana/, další nevidím. Možná už k tomu nikdy nedojde a on sám zemře s pocitem, že český národ nepochopil jeho genialitu a umění, bude druhý po Járovi Cimrmanovi. Jen se bojím, že díky absenci potřebných neuronálních spojů o něm nebude nikdy napsána žádná hra a smích nebude vyvolávat vtipný slovní obrat, ale třeba jen fotka ing.Paroubka s vajíčkem na saku či v objetí s Mgr.Bohuslavem Sobotkou.

T. Kočí 11.10.2011 8:09

Re: Vážený pane Polanecký

Zase dobré.