2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
x 5.12.2009 2:12

x

x

synapse 4.12.2009 23:47

hihi

Topolánek byl ve vile,která patří firmě JT.Jsou to bankéři (poměrně nedávno vyšetřování GB za korupci na nějakém ostrově spadající pod jurisdikci GB). Není to tak dlouho,co se tato firma rozhodla podnikat i v energetice.Složení dovolenkářů je tristní-Topol,Roman z ČEZU,vila  a sponzorování JT,Urban,dělající si zuby na post ministra průmyslu atd.nedlouho po dovolené schváleno,že 70 miliard,které měla dát ČEZ za emisní povolenky do státního rozpočtu jí stát daruje s tím,že je použije na modernizaci svých zarízení.Tuto "modernizaci bude provádět JT. Je to normální tunelovod ze státní kasy do soukromé firmy.Asi je na "spolupráci" JT a ČEZU víc divných věcí,protože zrovinka ty dva teď tam mají razii z evropské komise. Omluva za nepřiměřený luxus v době krize-hihi

lubošek 3.12.2009 23:23

K rozumu se přijít nedá.

Neznám nikoho kdo v pokročilém věku přišel k rozumu ,protože ten buď máte nebo ne.To nebude z jeho arogantní hlavinky.To je tipická Markovina.

Bizon 4.12.2009 12:19

Re: K rozumu se přijít nedá.

Přesně! Topolánek může přijít spíš k úrazu ....

Gardnes 3.12.2009 20:51

Co se to stalo?

MFD po celou dobu byla poměrně objektivním tiskem s kritikou jak napravo, tak i nalevo. Od určitéí doby se však stále více vymezuje tvrdě proti ODS,a to s výjimkou sTEIGERWALDA, Bendové a Párala všemi silami, vč. nově instalovaných mloíčňáků. Začalo to Krakaticí s vymezením se na Langera, Topolánkovými auťáky, z Dalíka byl vyrobewn mafián ovládající celé struktury politiky a ekonomie, pak přišel Morava, vyslovená bublina řízenou provokací, Bémovi hodinky a nenávistný pamflet strejdy Musila a pod. až ve finále bylo prozatím událostí No 1 Toskánsko, které i dnes je pojímáno jako vrchol špinavosti v politice. Ještě nedávno Buchert v MFD kladl za největší hřích, že politici jezdí s podnikateli a lobisty na dovolenou. Jedinný případ platný byl Urban, ale o tom Randák nenahrál MFD nic. Protože za vším hledej ženu nebo peníze, lze dobře sopekulovat, proč si MFD přeje(a také pro to dělá) vítězství Paroubka.

AKIBUA 3.12.2009 18:29

PRAVDA

Ve své nekonečné skromnosti bych páně Topolánkovu omluvu přidal bez emocí. Mám však dotaz, kdy se nám  omluví novináři za svou výrobu veřejného mínění. To platí i pro agitku pana Bartoně. Na politiku se nemohu dívat jako na víru svého druhu, ale jako na službu pro mě a moji rodinu. Většina příspěvků je o víře. Politikové obchodují nadějí stejně jako všechna náboženství obchodují věčným životem. Obojí je sice blbost, ale proč by to mělo zaměstnávat tolik lidí včetně novinářů. Pan Topolánek není leší ani horší něž ostatní obchodníci s nadějí. nyní naznal, že omluva zlepší jeho pozici u věřících. Pan Bartoň mu vydatně pomáhá, nic víc tento článek v sobě prostě nemá.

Ladislav N :-))) 3.12.2009 18:36

Re: PRAVDA

 ;-)R^

MV 3.12.2009 18:25

Již se těším, jak

a) týden před volbami se Topolánek omluví své ženě Pavle

b) dva dny před volbami národu za to ztopořený péro..

Řekne ,že to nedomyslel ;-D;-D

ladik53 3.12.2009 18:32

Re: Již se těším, jak

R^

Ladislav N 3.12.2009 18:39

Re: blb nomen alias...

viz další převleky tohoto bolševického magora...

Moeri 3.12.2009 17:54

Já Vás zklamu Bartoni

Topolánek už doplánoval,jen tak kolečka plná hnoje dotlačí k volbám,pak se ztratí a pes po něm neštěkne.

xxxKubeš 3.12.2009 17:12

Souhlas

s autorem

Anonym 3.12.2009 16:56

Svatá prostoto!

Při čtení článku jsem nevěřil vlastním očím.

Nevěřil jsem, že někdo vůbec může omluvu pana Topolánka za dovolenou v Toskánsku považovat ze relevantní vyjádření.

Kdyby pan Topolánek nebo jeho melody boys, kteří mu radí, četli by't i jen diskusi k těm zmiňovaným článkům, tak by jim muselo dojít, že lidé nebyli naštvaní kvůli luxusní dovolené, nýbrž kvůli neprůhlednosti jejího poskytování, resp. financování.

Ta aféra vznikla kvůli nejasnostem, kteří že z jeho spoludovolenkářů mu ji zaplatili a za co. A pokud vím, tak přesně za to se pan Topolánek výslovně odmítl omluvit. Vlastně jen stále mlží, že na dovolené si nic nedomlouvali. Tomu věřím, tohle vypadalo již jako odměna za odvedenou práci. Možná že k tomu by se ale expremiér vyjádřit měl, co říkáte?!

H.K. 3.12.2009 18:09

Re: Svatá prostoto!

Možná že k tomu by se ale expremiér vyjádřit měl, co říkáte?

Proč by se měl vyjadřovat ke každému plku?  

Anonym 3.12.2009 23:11

Re: Svatá prostoto!

Nemám rád, když si nejsem jist, že ze společného krajíce si někdo hrabe výhradně pod sebe.

Pokud je to plk, nic mu nebránilo, aby se k tomu vyjádřil, od toho je osoba veřejně činná.

Jeho luxusní dovolenou jako takovou mu lidé, alespoň z mého okruhu známých, opravdu nezáviděli.

Tak proto.

Lerak 3.12.2009 15:24

Chování pana Topolánka

má daleko k chování pravicového politika. Podezřívám ho, že ho do ODS nasadil Paroubek Ono totiž tak ničit pravicovou stranu, jak to dělá právě Topolánek, je unikum.

gerontusinza 3.12.2009 15:32

TOn to ofšem dělá systematicky již od Kubiceho zprávy......Re: Chování pana Topolánka

Dokud jsem neviděl reakce pánů Vondry a dalších šíbrů, docela jsem mu držel R^, ovšem po tom co připustil v debatách a následně..... tak  tohoto člověka může akceptovat na místě premiera (ale i ministra) jen větší mizera než je on sám..... a pravice? dovolte o té mám jiné představy....Rv

Ladislav N :-))) 3.12.2009 18:00

Re: gerontosaurus bolsevicus

Povykládej nám o těch tvých představách... ;-P

Pepča 3.12.2009 16:24

Re: Chování pana Topolánka

 Souhlasím. Že existuje Paroubek a jeho ČSSD je výhra pro naši politickou scénu. Kdo jiný by tak asi mohl odpovídat za sledování p. Topolánka v Toskánsku. Ještě, že máme toho Paroubka...

Maryfox 3.12.2009 15:07

To nebyla omluva, ale trapná výmluva

Jestli článek v  Týdnu byla omluva, pak se moc nepovedla.Na jedné straně Topolánek uznává, že se choval zpupně ale ihned se chválí, jak je všude známý,jak veleúspěšně vedl EU,kolik se svou přítelkyní vydělávají, etc.....Prostě mentální trpaslík.A do Toskánska prostě  " musel ", protože byl servaný, nebo co to tam psal za pitomosti.No nedejbože tohoto chudáka ještě jednou do čela státu. A to jsem ho volila.  :-(

Věra 3.12.2009 17:09

Re: To nebyla omluva, ale trapná výmluva

Nejste sama já také a věřte že jsem se již i svým dětem omluvila,Takového ogara náš národ měl jen za komoušů a to je možná pomlouvám,,byli to svině ale kdo se nepletl do politiky protože neměl zajištěné devizy za zadkem žil a věřte že slušně,nebyly banány ale byl klid ,i dnes kdo chce dělat dělá ale jen v Praze ,venku kde se musí dojíždět  není dobré žít,jediný důvod  je zdravý vzduch a držet tu domácí havěť, více klidu a Topolánek s Paroubkem je to nejhorší co jsme zvolili>-;-DHezký večer

Kadera Radek 3.12.2009 14:52

dotaz

Jen ho omlouvejte. Nezapomenňte ještě na omluvu jeho lyžařského víkendu. Bydlím blízko od místa, kde se konalo MS v klasickém lyžování a nebyl jsem tam neboť to bylo nad moje finační možnosti. Opravdu mám Radost, že se konalo Ms  u nás pro nás. Myslím ty, co nemají tolik peněz a nebo sponzory aby se jeli podívat na olympiádu do ciziny. Náš slavný Topolánek a zřejmě i vy, jste zapoměli, že existuje taky nějaký morální kodex a slušnost a soudržnost. Republika je v krizi a těch (já nevím, odhaduji) 5 milionu za tenhle výlet už to nespasí a ani nezlepší. Kolik lidí se za tyhle peníze mohlo podívat na MS v liberci?.  

hog garr 3.12.2009 15:16

Re: dotaz

......kontra-dotaz: A co by tam ty lidi za tyhle peníze viděli?

janoryna 3.12.2009 14:00

no pane bartoň, chcete

říct, že fotografie páně paroubkova s kolotočářem není hodna zájmu médií ? to je asi to samé, jako toskánsko !

jan 3.12.2009 13:45

Pisálku.

že by jste byli s Tpolánkem dva kdo netuší komu ta vila patří , to je podstatný a ne to kdo fotil  

H.K. 3.12.2009 14:33

Re: Pisálku.

Byl jsem na dovolené v Českém Krulově. Ubytoval jsem se penzionu. Neptal jsem se komu patří. Myslíte, že jsem udělal chybu?

oh 3.12.2009 14:45

Re: Pisálku.

Pokud nejste politik, nemusí Vás to zajímat. Jestli politik jste, pak jste chybu rozhodně udělal. Platí totiž pro Vás stejné pravidlo jako v detektivkách pro podezřelé: cokoli řeknete nebo uděláte, může být (a bude)  použito proti vám.

H.K. 3.12.2009 14:52

Re: Pisálku.

Nemyslím si, že by měl být politik, skandalizovaný jenom proto, že jede na dovolenou. Pokud uděl¨á něco nepatřičného, ať ho soudí jeho vliči. Pokud spáchá tresný čin, ať ho soudí orgány činné v trestním řízení.

Chceme, aby byli v politice lidé, kteří budou skutečně řešit problémy, které lidi trápí. Člověk musí být moc odolný, aby v dnešní době do politiky šel.

oh 3.12.2009 14:58

Re: Pisálku.

Ale každý (přinejmenším každý příčetný) politik s tou možností musí počítat. A neposkytovat svým politickým protivníkům zbytečně munici.

H.K. 3.12.2009 15:11

Re: Pisálku.

Souhlasím. Ale, kdo chce psa bít, tak si hůl najde. Bohužel noviny jsou většinou bulvár. Novináře nezajímají pro společnost důležité kauzy, aby pomohli informovat lidi. Chtějí dělat politiku, ale do politiky jít nechtějí. Lidé volí toho, kdo jim víc slíbí.

 Slibují lidem to, co jim nikdo na světě není schopen dát. Nejsou vini pouze politici. Za situaci, která tady je mohou i jejich voliči. Koho zvolili tten tam je.