26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
H.K. 3.12.2009 15:11

Re: Pisálku.

Souhlasím. Ale, kdo chce psa bít, tak si hůl najde. Bohužel noviny jsou většinou bulvár. Novináře nezajímají pro společnost důležité kauzy, aby pomohli informovat lidi. Chtějí dělat politiku, ale do politiky jít nechtějí. Lidé volí toho, kdo jim víc slíbí.

 Slibují lidem to, co jim nikdo na světě není schopen dát. Nejsou vini pouze politici. Za situaci, která tady je mohou i jejich voliči. Koho zvolili tten tam je.

Maryfox 3.12.2009 15:07

To nebyla omluva, ale trapná výmluva

Jestli článek v  Týdnu byla omluva, pak se moc nepovedla.Na jedné straně Topolánek uznává, že se choval zpupně ale ihned se chválí, jak je všude známý,jak veleúspěšně vedl EU,kolik se svou přítelkyní vydělávají, etc.....Prostě mentální trpaslík.A do Toskánska prostě  " musel ", protože byl servaný, nebo co to tam psal za pitomosti.No nedejbože tohoto chudáka ještě jednou do čela státu. A to jsem ho volila.  :-(

Kadera Radek 3.12.2009 15:04

Re: Pane mluvte za sebe .....Re: Na Topolánka

Celý svůj pracovní život si platím zdravotní pojištění a přijdu k lékaři a do lékárny a zase platím. Žádný, že je u nás lékařská péče zdarma. Jen se těším až půjdu do obchodu a u dveřím zaplatím 30 Kč za to ,že si jdu koupit chleba. Nevím jak kdo, ale naše současná politická reprezentace(víceméně celá) je prohnilá. Nevím proč se dohadujete jestli je lepší Topolánek nebo Paroubek. Mám pocit, že je to úpně jedno. Jeden je jistý, že si nevybereš.

oh 3.12.2009 14:58

Re: Pisálku.

Ale každý (přinejmenším každý příčetný) politik s tou možností musí počítat. A neposkytovat svým politickým protivníkům zbytečně munici.

Kecal. 3.12.2009 14:56

Re: Pane mluvte za sebe .....Re: Na Topolánka

To jste si ještě nevšimnul že gero je pitchus?:-D

oh 3.12.2009 14:55

Re: Lůze se neomlová.

To je vážně skvělý recept. A mnohokráte v dějinách vyzkoušený - s díky doporučují A. Hitler, J.V. Stalin, S.Husajn, M. Kaddáfí,...

Kadera Radek 3.12.2009 14:54

Re: Pisálku.

 Zcela souhlasím.

Bizon 3.12.2009 14:53

Re: Autor je imbecil ! V politice totiž lidi bez rozumu a vychování, jako je topolánek, nemaj vůbec co dělat! Prostě tam nepatří!

Zmíněná křestní jména jsem jako nickname opravdu nikdy nepoužil ...

Kadera Radek 3.12.2009 14:52

dotaz

Jen ho omlouvejte. Nezapomenňte ještě na omluvu jeho lyžařského víkendu. Bydlím blízko od místa, kde se konalo MS v klasickém lyžování a nebyl jsem tam neboť to bylo nad moje finační možnosti. Opravdu mám Radost, že se konalo Ms  u nás pro nás. Myslím ty, co nemají tolik peněz a nebo sponzory aby se jeli podívat na olympiádu do ciziny. Náš slavný Topolánek a zřejmě i vy, jste zapoměli, že existuje taky nějaký morální kodex a slušnost a soudržnost. Republika je v krizi a těch (já nevím, odhaduji) 5 milionu za tenhle výlet už to nespasí a ani nezlepší. Kolik lidí se za tyhle peníze mohlo podívat na MS v liberci?.  

H.K. 3.12.2009 14:52

Re: Pisálku.

Nemyslím si, že by měl být politik, skandalizovaný jenom proto, že jede na dovolenou. Pokud uděl¨á něco nepatřičného, ať ho soudí jeho vliči. Pokud spáchá tresný čin, ať ho soudí orgány činné v trestním řízení.

Chceme, aby byli v politice lidé, kteří budou skutečně řešit problémy, které lidi trápí. Člověk musí být moc odolný, aby v dnešní době do politiky šel.

oh 3.12.2009 14:45

Re: Pisálku.

Pokud nejste politik, nemusí Vás to zajímat. Jestli politik jste, pak jste chybu rozhodně udělal. Platí totiž pro Vás stejné pravidlo jako v detektivkách pro podezřelé: cokoli řeknete nebo uděláte, může být (a bude)  použito proti vám.

H.K. 3.12.2009 14:44

Re: Autor je imbecil ! V politice totiž lidi bez rozumu a vychování, jako je topolánek, nemaj vůbec co dělat! Prostě tam nepatří!

Na IP 193.84.175.xxx je 30 nicků. Dal bych Vám to tam všechno, ale cenzor to nepustí. Vím, že poslední tři čísla mohou být jiná. Ale to by byla velká náhoda, aby to posílalo 30 lidí z 30 počítačů. Já Jestli je to tak jak píšete, tak se omlouvám. Vy máte svoje svědomí. Já Vás soudit nebudu.

H.K. 3.12.2009 14:33

Re: Pisálku.

Byl jsem na dovolené v Českém Krulově. Ubytoval jsem se penzionu. Neptal jsem se komu patří. Myslíte, že jsem udělal chybu?

H.K. 3.12.2009 14:31

Re: Na Topolánka

Pane H.K.Chtít,to ještě neznamená provést.

Souhlasím. Zodpovědný politik se musí mnohdy snažit prosadit i nepopulární opatření. Za 8 let vlády ČSSD se neudělalo pro řešení systému a financování zdravotnictví nic. To platí i o reformu důchodového systému, sociálního zabezpečení a systému vzdělávání.

V průběhu vlády ČSSD klesly důchody na úroveň 38% průměrného platu. Za rok a půl vlády PDS byly na 44% průměrného platu. Rozdávali bohatým ve formě pobídek, daňových prázdnin, dotací, grantů, pastelkovného.

Pro nás důchodce je zejména důležité, aby nebyla vysoká inflace, případně bankrot státních financí. Něco co jsem si našetřil, aby mělo stále hodnotu.

H.K. 3.12.2009 14:21

Re: Pane mluvte za sebe .....Re: Na Topolánka

..... žádní důchodci neexistují jen okradené babičky, dědulínkové a nemohoucí invalidé....

Jsem důchodce a nikdo mne neokrádal. Myslím, že zdravotní péče není zadarmo. Pokud Vás někdo okrádal tak se svěřte.  Napište něco víc. Jinak je  vaše hýkání se už skutečně jeví víc jak blábol...... běžte........

H.K. 3.12.2009 14:13

Re: Na Topolánka

Nevím o čem píšete. . Napište něco konkretnějšího.

Pamětník 2 3.12.2009 14:03

Re: Na Topolánka

Pane H.K.Chtít,to ještě neznamená provést.Podívejte se s jakým ohlasem se setkala opatření ministra financií.Je zbytečné nadávat socanům,bolševikům,Paroubkovi,či představitelům ostatních stran.Stejně tak spoléhat na skoro jednohlasně zvolené vedení TOP 9.Je už obehranou písničkou to,že pokud to nepochopí všechny strany,nebudou nám platní ani rytíři z Blaníku.A to si můžeme vyměňovat názory horem dolem.Háček je v tom,že žádné strana nechce ztratit vliv na vládnutí.Proto ČSSD slibuje peníze státním zaměstnancům,zemědělcům a vůbec všem,kteří se ozvou.Zatím všichni ignorují důchodce,kterým pro příští rok byly zmrazeny důchody.Jak se ukáže.že mohou pomoci ve volbách,zase se bude slibovat.Pokud se z výše uváděných problémů chceme dostat,měli by si to uvědomit především státní zaměstnanci a netlačit na vládu,že je přehlíží.Již jsem psal,soukromý sektor přidá,když chce,ale také nepřidá.Stát je pod tlakem neustále a dluhy rostou.

janoryna 3.12.2009 14:00

no pane bartoň, chcete

říct, že fotografie páně paroubkova s kolotočářem není hodna zájmu médií ? to je asi to samé, jako toskánsko !

gerontusinza 3.12.2009 13:46

Leo, vy skutečně máte dobré informace.......Re: Topolánek pokud vím , stejně jako Tlustý

ovšem to to blbci, vzhlížející ječtě k větším blbcům než jsou oni, nepochopí....... stačí úpřece  když je ten hýkavec hlučně osloví......;-D

jan 3.12.2009 13:45

Pisálku.

že by jste byli s Tpolánkem dva kdo netuší komu ta vila patří , to je podstatný a ne to kdo fotil  

gerontusinza 3.12.2009 13:43

Pane mluvte za sebe .....Re: Na Topolánka

 jako každý z vás  ;-P ten člověk kdyby tohle "udělal" tak uř žádní důchodci neexistují jen okradené babičky, dědulínkové a nemohoucí invalidé...... vaše hýkání se už skutečně jeví víc jak blábol...... běžte si zazpívat...;-D

Josef 3.12.2009 13:41

Re: Autor je imbecil ! V politice totiž lidi bez rozumu a vychování, jako je topolánek, nemaj vůbec co dělat! Prostě tam nepatří!

R^

gerontusinza 3.12.2009 13:37

Bartoň..... ty gule mu stejně nezachráníte.........

a idioti kteří nevědí co chtějí, zbavující se možností něco ovlivnit abdikací nemají nárok někoho vést, ale pouze být vedeni.......;-D Topolánek je pro lidi této země zkrachovaná veličina a pokud chcete oživocvat mtvoly tak hurá do toho.... inu moc jste si tímto pitomým článkem zase nepomohl co.......? a jen hon připomínejte je to poučné.....;-D

v 3.12.2009 13:31

:(

jako ten vtip. jak se z děvky stane pana. stačí odvolat předchozí hříchy. na nás to zjevně stačí.

Josef 3.12.2009 13:31

Re: Na Topolánka

R^

Josef 3.12.2009 13:30

Re: Bartoni, máte nás za sobě a Topolánkovi rovné?

R^

Mistr Jan Hus 3.12.2009 13:28

Re: Nepovídej, Talman dostal rozum?

Zavři fekál, modré prase! ;-D

Glosátor 3.12.2009 13:26

Re: Bartoni, vy jste ale jelito.

Jo, stoky...

M.S. 3.12.2009 13:22

Re: Na Topolánka

Slovo reforma je v Topolánkově mluvě synonymum pro tunelování. Každý z dnešních politiků mluví o reformách a přitom vesele tuneluje.

Glosátor 3.12.2009 13:21

Bartoni, máte nás za sobě a Topolánkovi rovné?

Takže Topol se omluvil. Do Itálie může dnes už jet každý. Fotky jsou podvrh, ti syčáci se potkali v různém času na různých místech.  Ergo za to mohou média.

Topolánek nikdy k rozumu přijít nemůže. Když už nic jiného, tak si připomeňte, že i jeho "věrná" manželka ho poslala, tam, kam patří - a možná to brzy udělá i Talmanová.

Dále to nebudu rozepisovat, stačí, nejsem Goebels, k němuž stokrát opakovanou lží inklinujete.