7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Auiam 30.11.2006 21:35

A kdo teda podepíše ty základny?

Cesilko 30.11.2006 20:32

Joooo, JAK!? to bude s nasi VLADOU...presnejis nasi

NE-vladou, to by ledaskdo chtel taky vedeti, a nejen v DOMO Cesku......! :-)

kamil 30.11.2006 17:31

pane perlíne-ha,ha,ha-když máme takové hlavy jako vy-tak se nedivím,že se politici nedohodnou-podle vás musí čssd uznat porážku-tak proč když prohráli-musí podle vás chtít předčasné volby-jste k smíchu-ha,ha ,ha

honza 30.11.2006 14:21

Topole

bacha na čssd! Budou s tebou na oko jednat, vylákají tě ze zákopů prvopokusové vlády, přimějou tebe a prezidenta k jmenování druhé vlády, kterou pak stejně v parlamentě pod nějakou úplně dementní záminkou odstřelí! Třetí pokus = Paroubek + Filip + Kalousek (+Ambrozek a další povedení flanďáci!)

Malý Aston 30.11.2006 14:28

Re: Topole

Tak a bude konečně klid na práci a zajistíme světový Mír:-D

jirka.s. 30.11.2006 14:05

Další díra na peníze?

Kdopak asi tak financuje takový INSTITUT EVROPSKÉ DEMOKRACIE? Už se ani neodvažuji odhadovat, čemupak asi tak slouží a kde asi tak končí kromě  NP výstupy z něho!

Jiří K. 30.11.2006 15:43

Re: Další díra na peníze? - relevantní otázka

Další z neprůhledných trafik pro různé pravicové exhibicionistické figurky a grafomany?

Liberální institut, Občanský institut, CEP, ..... no a nyní tedy módně Institut evropské demokracie.

Kdo a proč to platí? 

jirka.s. 30.11.2006 17:06

Re: Re: Další díra na peníze? - relevantní otázka

A co takhle Masarykova dělnická akademie? Tam je to vůbec samá pravicová exhibicionistická  figurka, co?

Jiří K. 30.11.2006 18:03

Re: Re: Re: Další díra na peníze? - relevantní otázka

Tam jistě ne, jmenovče. Doufám, že mi ale dáte za pravdu, že oproti mnou jmenovaným institucím je v těžké defenzívě a osamocena. Prakticky od ní znám jenom zřídkavé články pana Jelínka v poslední době v tisku (zpravidla v Právu) a zde na Psu.

Nezdá se mi, že by to mohlo vyvážit to letité tlachání Ševčíka, Jocha a spol. ve všemožných médiích hlavně v TV!

PROROK ELIÁŠ 30.11.2006 13:18

MÁM ZA TO

 Opravdu spravedlivé předčasné volby se vinou klausových nestandartních postupů a křepčením na hraně ústavnosti prošvihly...Požadovat je nyní, by bylo opravdu prodlužování permanentní předvolební kampaně....Dá-li se v dané situaci šance Paroubkovi, který už ultimatum do poloviny prosince předložil, bude s největší pravděpodobností sestavovat vládu on a zřejmě uspěje.....

Dr.Ondra J. 30.11.2006 12:18

ODS už zradila své sliby voličům

ODS rozhodně nepatří mezi strany zcela demokratické,a to proto,poněvadž používá metody fašistických a diktátorských režimů.Důkazem může být například "výroky poradce Topolánka Dalíka,který ač je více méně primitivní",které svědčí o mnohém.Nakonec i grémium ODS je sestaveno z lidí,bez zkušeností a se špatnou pověstí.Snad jediný slušný,možná jenom dosud,je Bém.ODS se opravdu řítí do záhuby,i když to nechce přiznat.

Malý Aston 30.11.2006 12:48

Re: ODS už zradila své sliby voličům

Ano,máte pravdu v tom,že pokud se dohodne ODS s hodnými komouši v ČSSD+KSČM,řítí se do záhuby.Ano,máte pravdu v tom,že jediní kdo mají zkušenosti s ovládáním mas jsou komoušové v KSČM a ČSSD.Jenže je tady jeden problém. Pravicový občan,nebo příznivec pravice,nikdy volit komouše nebude.Tak jako komouši nikdy nebudou volit pravicovou stranu.Tak si počkejme,nedělejme ukvapené závěry,možná když nás ještě pustí někdy k volbám,Agenda může být pojmenována například Agenda 2050 rozhodou občané voliči. Chtějí vládu komančů? Zvolí se ji.Nechtějí vládu komančů nebudou volit.Proč se tady hádáme?

Hartl, PhDr. 30.11.2006 14:30

Re: Re: ODS už zradila své sliby voličům

...Nekteri jedinci maji potrebu anonimni realisace svych zatvrdlych pudu z puberty.A jeste si pridavaji akademickou hodnost,aby pridali na duverihodnosti svych postpubertalnich tvrzeni skrze sva orbikularis ortis.

Šedovous 30.11.2006 8:20

Perlíne , ty ultrablbe, na přetlak mudrců tvého typu ODA dojela,

máme legitimní vládu podle Ústavy a nemáme žádné provisorium, akorát ta vláda nemá důvěru Poslanecké sněmovny.

Zhovadilče.Degenerovanej.

Bloud 30.11.2006 8:29

Re: Perlíne , ty ultrablbe, na přetlak mudrců tvého typu ODA dojela,

Co je to platné, příteli, když ona vláda není akceschopná, jak by tahle země potřebovala. a důvody této neakceschopnosti jsou jasné i dětem v 5. třídě základní školy. Ty asi chodíš teprve do 4.B.

Kopyto a Mňouk ze IV B 30.11.2006 8:56

Bloudivý modrásku,

kdo to tady furt řval aby se jim vláda do ničeho nesrala a nechale je napokoji ? Máš ideální stav...tedy pokud tou akceschopností nemyslíš likvidaci Zákoníku práce.(Y)

Bloud 30.11.2006 9:41

Re: Bloudivý modrásku,

Někdo o voze, jiný o koze. To je bída...

Kopyto a Mňouk ze IV B 30.11.2006 10:16

Zbožňuji mudrce,

kteří přesně vědí Co by tahle země potřebovala. Já to třeba nevím ale mám určitou potřebu někoho nakopat do *zdravím censora*

jirka.s. 30.11.2006 13:51

Re: Zbožňuji mudrce,

Čítať neviem, písať neviem, ale vojnu vám urobím!

brk 30.11.2006 10:27

Re: Bloudivý modrásku,

Zákoník práce je mi na ho-no! Ato jsem dělník. Co potřebuji, domluvím s majitelem firmy, když se nedomluvím můžu jít. Kdykoliv! Nemocenskou si vzít nemůžu kvůli zmr-aným socanům, peníze by mi nestačily na živobytí. Tak k čemu je mi pos-aný Zákoník práce?! K jakému ho-nu jsou mi odbory?!

Brmboš 30.11.2006 12:02

Re: Re: Bloudivý modrásku,

Človcěče ty jsi vylezl odkud? Jinak s blbostí se ndá bojovat ta je věčná a ty si v ní přímo libuješ. To nebyl příspěvek to byl citát. Jen jednu vadu má, na blbost se neumírá. Mohl bych ti aspoň popřát poslední zbohem.

Cesilko 30.11.2006 20:36

Re: Bloudivý modrásku,

Inu, pro nas ZAHRA Cechy situace primo idealni neni, dolar nezadrzitelne pada, uz nemam ani na kafeeeee......:-) :-) :-) (Hele, kdybyste uplne zrusili vladu, a dali se tak nak vlacet tou Unyji, mozna ze by pak nastal valutovy pomer jedna koruna ===jeden dolar?????? Schvalne, co by to udelalo??????? :-) :-) :-)

Malý Aston 30.11.2006 10:38

Re: Re: Perlíne , ty ultrablbe, na přetlak mudrců tvého typu ODA dojela,

Já žádnou akceschopnou vládu nepotřebuji.Jsme součástí Evropy a naše kroky a zákony jsou tvořeny v Bruselu.Takže pár překladatelek a jeden notář,který to potvrdí a zákonů máme dostatek i bez našich českých doplňků.Můj osobní život řídí starosta,včetně odvážení odpadků,potom mám ještě hejtmana a mám dojem,že je to dostačující.Ministerstvo dle mého uvážení má mít max.10 úředníků včetně vrátného a uklizečky.Poslance nepotřebuji,zvolil jsem si poslance do Evropského parlamentu včetně Špidlouše,senát nepotřebuji,stejně musí souhlasit s Bruselem.Kdopak nám to říkal,musíme přenést všechno rozhodování o občanech k občanům?Proč jsme postavili paláce v Okresních a Krajských městech?Proč jsme nevyhodili do povětří paláce ministerstev včetně ministrů a jejich úředníků do povětří?Já Vám garantuji,že v případě splnění toho,co nám bylo tvrzeno by nebyl takový boj ani o ministerstva ani o funkci ministrů,poslanců a senátorů ani o to kdo bude premiérem.:-D

premek 30.11.2006 20:18

Na zakony je Parlament

Zakonodarnym sborem je Parlament se svymi dvema komorami. Vlada je predevsi exekutiva - tj. moc vykonna. Jenze bez duvery nesmi mnoho konat. Je to jako reditel firmy, ktery nemuze podepsat smlouvu s obchodnim partnerem a nikdo jiny to nesmi udelat. Takovy podnik brzy zkrachuje...

To, ze vlada pripravuje i zakony je proto, ze k tomu ma lepsi zazemi, nez poslanci a senatori. Ale jejich prijeti a neprijeti je na Parlamentu.

A 30.11.2006 8:19

K článku

Jakýho výtěze má autor na mysli ??? Autor navrhuje nechat vítěze vladnout-to asi autor upadl na hlavu,ale to už se těm co jsou naklonění jedné straně stává.Nevidí nic jiného něž svoji modrou představu-tím se přibližují ke komunistům z 50 let.Ti viděli zase svoji rudou jedinou správnou představu.

premek 30.11.2006 20:13

Re: K článku

Autor, tak, jak ho znam, je odpurcem ODS. Takze jakou barvu? ;-)

Sudte nazory a argumentujte proti nim, ale ne cloveka, nota bene kdyz jej neznate.

Mirek Šejna 30.11.2006 8:16

Autore,

pár Vašich názorů mě zaujalo. Například není-li většina, není ani menšina. 

Máme vítěze voleb, ale nemáme poraženého. Kdo vlastně prohrál volby? Ten kdo nevyhrál, nebo ten, kdo získal méně mandátů, než při minulých volbách. Já bych řekl, že prohrál ten, komu ubyly mandáty. A takové strany jsou jen dvě - lidovci a komunisté. Ostatní - tedy ODS, ČSSD a zelení - posílili. A pokud jde o tu remízu 2 bloků, tak i tam je to trochu složité. Já bych řekl, že 6 zelených nepatří do bloku pravice. Zelení jsou spíš levice. Na druhou stranu komunisté nejsou levice, ale extrémní levice.  Z toho plyne, že pravicová vláda se zelenými nebude nikdy pravicová a levicová vláda s komunisty nebude nikdy levicová. Co s tím? Nové volby nerozdají nové karty. Za tak krátkou dobu se voliči nezmění. Takže je nutná dohoda dvou nejsilnějších stran.

premek 30.11.2006 20:11

A co zmena voel. systemu?

Pokud se pred predcasnymi volbami zmeni volebni system, napr. na ten navrhovany ODS - vetsi pomernost plus bonus pro viteze (druhe skrutinium), karty se i pri stejnych hlasech rozdaji jinak.

ortelius 30.11.2006 7:16

3. pokus

Proč se furt mluví o 3. pokusu pro Paroubka? Je opravdu tak jisté, že socani v tajné volbě získají předsedu parlamentu?

Mirek Šejna 30.11.2006 8:21

Re: 3. pokus

no já bych řekl, že socani předsedu bez problémů získají tehdy, když bude kandidovat Paroubek. Tak totiž bude potvrzeno, že Paroubek nechce být premiérem a upřednostňuje velkou koalici. Dovedu si představit, že pak předseda sněmovny Paroubek bude jmenovat ve 3.pokusu premiérem například Béma s úkolem jmenovat vládu menšinovou s podporou ČSSD, nebo velkou koalici s účastí lidovců.