2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
TBB 31.1.2007 17:17

Re: důvěrný dokument

Pamětníku, taky leccos pamatuju. A je dávno známo, že to, co někdo o někom nebo o něčem na MZV byť jen naznačil, věděli ti potrefení během 10 minut a do příštího rána to věděli skoro všichni. Takže uniknutí informací z důvěrného zdroje se nelze divit a pokud je pravda to, co se píše o autorovi článku J. Novákovi, ani se nedivím, že podobnou denunciaci ochotně šíří dále.

Souhlasím s Vámi, že jde o vnitrostranický materiál, ale zcela jistě vycházející z kvalifikovaných informací a analýzy nezávislého auditora. Osobně vnímám situaci na MZV jako ještě horší, než je v dokumentu popsána a konstatované krytí pouze vlastních zájmů je u nadpoloviční většiny zaměstnanců jejich první přirozeností. Prales by se měl vyklučit a spřízněné klany rozprášit. Zatím k tomu nikdo neměl odvahu ani sílu a společné tanečky všech, kteří se na MZV dostali ke korytům, se konají napříč partajemi.

marek 31.1.2007 15:57

Změna jména ministra

Souhlasím. Ten, kdo zná německy, se musel při čtení zkomoleniny prohýbat smíchy. neboť Schwanzenberg znamená cosi jako Ocasatá hora (Schwanz je ocas).

čtenář 31.1.2007 15:39

oprava jména ministra

Dotyčný ministr se jmenuje Schwarzenberg - http://www.vlada.cz/scripts/detail.php?id=20571 - , píšete-li o někom, je dobré si zjistit jeho skutečné jméno a nekomolit ho jako soudružka poslankyně Konečná (tu omlouvá její členství ve straně, kde není potřebná inteligence).

Vendula V. 31.1.2007 15:07

osobnosti strany zelených

Jestli je pan Kamínek jedna z osobností strany zelených, tak to potěš pán Bůh. Pane Bursíku, kdo všechno se může stát členem vaší strany. ZAHOĎTE KAMÍNKY!!!.

Petr 31.1.2007 14:13

To už tu bylo

Tak nějak vypadaly úkoly pro stranickou buňku v organizaci v dobách před rokem 89. Jako přes kopírák, jen ty tituly je nutno změnit.

Frank 31.1.2007 13:36

Re: Jak je patrno z dosavadního vystupování p. Schwarzenberga,

To je pravda. Vyjadřuje se uvážlivě, akorát mu není někdy rozumět co to mumlá. Jinak souhlas, že nemá zapotřebí hrabat pod sebe. I když kdoví. Znám spousty takových, kteří to taky neměli zapotřebí a přesto hrabali. A zbývá jen doufat, že zahraniční politiku bude dělat uvážlivě dle svých zkušeností a nebude podléhat zelené chátře.

prenda 31.1.2007 13:35

hmm,hmm

Ve švýcarsku má každý ministr na povel TŘI resorty.Tyto resorty vede až PO své legitimní práci.Ve Švýcarsku je totiž vedení státu věcí hrdosti.U nás je tomu bohužel jinak.

To jen k začátku , jak jsem četl...."každý náměstek by měl mít své tři tajemníky" , to znamená že jeden ministr má 3 náměstky , z toho keždý náměstek tři tajemníky,což dává dohromady 12 úplně zbytečných lidí , kteří mají exkrement na práci.

Jan 31.1.2007 13:35

Ať se nejdřív novináři konečně dohodnou, jestli panu ministrovi budou říkat

Schwarzenberg nebo Schwanzenberg, abychom my blbci věděli o kom je řeč.

Frank 31.1.2007 13:22

Re: Nechte je na pokoji!

To je moc hezké heslo a už to tu kdysi bylo, ale Bylo to "ruce pryč od Kuby".Mám strach z lidí, kteří to s námi mysleli  a myslí  dobře viz.Hitler,Gottwald, Husák, Jakeš, Vlad.Železný, Víťa Kožený, Krejčíř, Paroubek, Topolánek, Rusáci, Amíci, Zelení a ostatní pakáž, která hledí, aby se dostala ke korytům za každou cenu. Člověk by se měl naučit používat hlavně svůj mozek /pokud nějaký má/ a ne papouškovat fráze od jiných.

Frank 31.1.2007 13:10

Re: Re: Re: Re: zeleny mor

Předpokládám, že chodíte zásadně pěšky, svítíte petrolejkou a místo nákupu v  obchodě se napasete na přilehlé zahrádce. A co se týký odpadu, tak není tak dávno, kdy načapali nejvyššího zeleného, který všechno cpe do jedné popelnice a žádné třídění. Takže suma sumárum zelení jsou prospěchářská pakáž, která by se nedostala v žádné straně ke korytům, tak založili stranu vlastní a oblbují lidí. A je docela smutné, že to spousta lidí žere. Nevím, odkud jste se vrátil, ale i kdejaký trouba ví, že od 01.01.2007 funguje pro kamióny mýtné, pokud ovšem víte, co to je. Co se týče poškozování zdraví to je sice pěkná věc, ale jak by jste to chtěl prokazovat? U soudu nebo ustanovit komise pro posuzování svévolného poškozování zdraví? Je pravda, že automobily parkují na veřejných prostranstvích a to většinou zadarmo. No a co? Tento způsob života s sebou přinesla civilizace. S tím se jeden musí smířit a pokud ne, tak v Zimbabwe takové problémy ještě nemají. Zajímavé, že jste neuvedl ve výčtu svých hodnot kouření a to i pasivní, které poškozuje zdraví plošně a to celému národu, než nějaké hnědouhelné elektrárny někde na severu. Jestli si myslíte, že vámi zmiňované otázky vyřeší zelení, tak jste kandidát do ústavu duševního zdraví.

jakovy 31.1.2007 13:08

Ruce pryc od Zelenych ? Re: Nechte je na pokoji!

Ale nakopat do predele bychom je mohli, není-liž pravda?

Ron 31.1.2007 12:44

Re: je to tady zase!!!

ano, je to přesně jako ze stalinské kuchařky. dooporučuji zhlédnout film "Nepřítel před branami". Tam lze vidět jak konkrétně Chruščov a jeho mediální poradce jeli podle hodně podobného scénáře při obraně Stalingradu...;-€

Sumo 31.1.2007 12:41

Re: Re: Re: Re: zeleny mor

A co má tohle všechno společné s tímhle blábolem dobrým tak do let padesátých.

Ahá, už jsem Vás pochopil, zeleným pr.el nesmrdí, že ?

mirek 31.1.2007 12:35

HLUPÁK, NEBO KRYSA?

Zajímavé čtení. Ať pravý, nebo podvrh, vypadá tento dokument jako normální pracovní záležitost, která má pro vnitřní život jakékoliv strany, podílející se na výkonu moci, určitě důležitost a bude zřejmě v obdobných intencích v každé straně zpracováván k jakékoliv agendě. Tomu bych se nedivil. Bylo by divné, kdyby si to někdo takto nezpracovával. Co je ale do nebe volající, že se takováto věc dostane na světlo boží, zvlášť, když ČSSD veřejně deklaruje založení své špiclovské organizace. To udělal buď totální hlupák, nebo ukrytá krysa. V obou případech s tímto člověkem z hrušky dolů.

I.L. 31.1.2007 12:00

Re: Zeleni

Komu se zeleni, tomu se Jeleni :-)

Kotec 31.1.2007 11:43

Re: Re: Re: zeleny mor

Svobodu? Asi jste neslyšel, že svoboda jednotlivce končí tam, kde začíná svoboda druhého. Já vím, klišé, ale odpovězte mi na následující otázky:

1) Je v pořádku, že kamiony, zejména tranzitní, které nejvíce poškozují vozovky, za ně téměř nic neplatí? Zatímco vlaky za dopravní cestu ano? 2) Je v pořádku, že automobily parkující leckde neplatí žádný poplatek za zábor veřejného prostranství, a to i tam, kde se takového prostranství silně nedostává (např. na sídlištích)? 3) Je v pořádku, že pokud vytřídíte téměř všechen odpad, platíte stejný poplatek za odvoz popelnic, jako ten, co ho netřídí? 4) Je v pořádku, že o objednávání veřejné dopravy se nerozhoduje (většinou ani s poradním hlasem) dle požadavků obcí, ale podle momentálního rozpoložení úředníků kraje či ministerstva? 5) Je v pořádku, že cena elektřiny z uhelných elektráren je nejnižší, ač má jednoznačně nejvyšší dopady na životní prostředí a zdraví obyvatelstva? 6) Je v pořádku, že léčba nezodpovědných občanů (kteří si své zdravotní komplikace způsobili sami) probíhá z veřejných zdravotních rozpočtů? 7) Je v pořádku, že si často nemohu rozhodnout o tom, jestli mi za barákem postaví dálnici či cokoliv jiného a když už tedy to je ta veřejná stavba, zažádat o kompenzaci onu dotyčnou firmu, že mi snížila hodnotu nemovitostí? 8) Je v pořádku, když většina velkých staveb není diktována jejich potřebností, ale potřebou stavebních firem?? 9) Je v pořádku, že autobusy musí stát ve stejných zácpách jako osobní auta s jedním člověkem atd.

Neříkám, že to vše zelení navrhují. Ale jsou to věci, které svobodu každého člověka výrazně omezují.

Honza 42 31.1.2007 11:32

Re: Zeleni

A tak to je jiná. Vy jste provokatérka. To jste měla říct hned.

Stredocech 31.1.2007 11:31

Zelení jsou svou ideologií blízcí jistému Pol Potovi

a nejlépe by bylo vyhradit jim území, kde by si volně mohli žít ve svých "venkovských komunách," smaozřejmě za své.

cb 31.1.2007 11:20

Re: Re: Taky je velmi děsivý

Nejlepsi je shromazdit zamestnance najednom miste, pozbirat prukazky, vyhodit oknem a rict "Prvnich 20 ma zamestnani jiste". Zbytek se stejne pozabiji na schodech a ve vytahu.

Zdenka Jelenová 31.1.2007 11:19

Zeleni

Zeleni, Zeleni

chceme je do vedeni!

Honza 42 31.1.2007 11:15

Re: Nechte je na pokoji!

Zdenko, vy nemůžete být v žádném případě průměrná. Vy jste buď duše čistá a chudá duchem, nebo jste úplá krá.. .

Honza 42 31.1.2007 11:09

Re: Re: zeleny mor

Rudý a zelený mor jsou jednovaječná dvojčata. Já radši svobodu. A konzumentem jsem od narození jako každé jiné zvíře. Vy si klidně žerte Amarony.

cb 31.1.2007 11:02

Re: Nechte je na pokoji!

Boza chran me pred lidmi, kteri to se mnou mysli dobre.

Ivan Nový 31.1.2007 11:01

Re: je to tady zase!!!

R^

R 31.1.2007 11:00

je to tady zase!!!

teda na mně při čtení tohoto článku dýchly léta 40 a začátek let 50. Takovéhle dokumenty totiž, aspoň co jsem měl možnost vidět, smolili komunisti pod Gotwaldem za války v Moskvě a potom těsně po válce,  když plánovali, jak ovládnout republiku.

jm0 31.1.2007 10:56

všeobjímající diktát konzumu

jo!

:))

Ivan Nový 31.1.2007 10:46

Ha, ha, ha, ...

zpráva nevypadá jako vytažená ze zelené studánky, ale jako vytažená z docela jiné studánky :-))))

Ivan Nový 31.1.2007 10:44

Halamo,

to je jen empatické konstatování :-)))) Přeberte si to, jak umíte :-)))) On si pan Paroubek cíleně budoval image nepostradatelnosti, jen zapomněl na jedno, že taková image má i svá úskalí - sejde z očí sejde z mysli; no a když se ta nepostradatelnost přežene, tak jednoduše otravuje.

I.L. 31.1.2007 10:41

Re: Re: Nechte je na pokoji!

Co mate proti Zdence? Pro mne treba jsou ty jeji prispevky jako cista voda ze studanky (ktere bude stale mene kvuli globalnim  zmenam klimatu ;-)

tiburon 31.1.2007 10:40

Re: To je neuvěřitelné!!!

>rozšíří ji v jedné ze

stran, čili na veřejnost

...jak víte, že ji rozšířil on? Nerozšířil ji spíš Novák, nebo Neff? Nebo nakonec Vy, když o tom tolik víte? Novák na mě působí jako nepříliš legálně si počínající zcizitel zjevně interních dat. Mmch, to je na tom pes s příspěvky tak špatně, že musí poskytovat prostor grafomanům jeho typu? Někdo udělá zjevně privátní analýzu, no a? Myslíte si, že ostatní strany podobné nemají. Jako zásadní podporovatel jádra mám se zelenými problém, ale připadá mi, že tento článek byl tady publikován jenom proto, aby si mohli antigreeni v diskusi pohonit triko na trochu jiné téma.