26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S.T.K. 25.7.2008 16:44

Re: Re: šlechta žila z mozolů dělného lidu

Mám velmi vážné podezření, že soudružka Jiřina Slavíková není šedesátiletá zapálená komunistka, ale pětatřicetiletý PhDr. Jiří Slavík, který se z nedostatku jiné intelektuální činnosti nesmírně baví reakcemi zdejší komunity na jeho poměrně přesné citace marx-leninských pouček. No uznejte, kdyby si dal nick Anna Proletářka tak by jej odhalil kde kdo....

Dokonalé dada! :-)

Karel 25.7.2008 16:48

Re: Re: Re: šlechta žila z mozolů dělného lidu

R^;-D

Vodička- sapér 25.7.2008 17:48

Re: šlechta žila z mozolů dělného lidu

To je pravda, paní  emeritní  učitelko!,  ale  jen  zčásti.  Třeba  B.  Němcová,  v  Babičce, píše  o tom, jak  u Kudrnů  se jedly  veverky a pod.  Komtesa  Hortenzie, s  paní kněžnou , asi  zase papaly  bažanty a  srnčí. Na  každý  pád,  si  Vy  po  sobě  vždy  přečtěte  napsaný  blaf,  ať neděláte,  třebaže  jste v penzi, ostudu  učitelskému  stavu.   Také se  snažte,  na  minimum,  omezit  to  Vaše  věčné usrkávání  rumu, Vy  stará panno!

Vodák 25.7.2008 11:53

staré noviny

"stačí podívat se do starých novin" myslím, že tento výrok je typický. Celé veřejné mínění je postaveno na dívání se do novin. Fakta nezná pořádně nikdo. Když se podíváte na úroveň většiny našich novinářů, jsou noviny ten nejhorší zdroj a dělat závěry z toho co píší novináři, je nesmysl. Demagogie, mnohdy sprostota, cílené kampaně, jsou v naší novinařině normální. Je všeobecně známo, že s novináři se nevyplatí být ve sporu a že odrovnají každého koho chtějí. S Čunkem se jim to nepodařilo. Fandím mu proto, že si myslím,  že o tom, kdo bude ve vládě by neměli rozhodovat novináři a  dlouhodobou kampaní zmanipulované veřejné mínění.  

Pozorný čtenář 25.7.2008 12:36

Re: staré noviny

Ahóóój!R^

Pejzlerka 25.7.2008 18:51

Re: Re: staré noviny

pepa 25.7.2008 12:45

Re: staré noviny

Naprostý souhlas.DÍKY. Jenom ještě uzákonit majetkové přiznání i na novináře. A potom důsledný audit. Mají větší moc než celá vláda!!!!!!

dino 25.7.2008 11:40

Nepřesvědčitelní

"Nepřijímám ty řeči o tom, že se neprokázala Čunkova korupce." - Nepřesvědčitelní - sorta lidí, kterým může být předložen jakýkoliv důkaz, ale stejně odmítnou pravdu vidět.

Na druhou stranu je pěkné, že má pan Čermák dost sebereflexe, aby víceméně rozumně zhodnotil Schwarzenbergovo know-how "kterak z antagonistické hry udělat hru neantagonistickou" (tedy takovou, kde může vyhrát více hráčů)

Inu i na panu knížeti ulpí pachuť nedodrženého šlechtického slova, přestože článek se snaží být jeho obhajobou. Taky mám kamaráda podobně čistého typu, který si nenechal vysvětlit, že politika pro něj není. Držím mu ale palce, stejně jako Čunkovi. Kdysi před lety jsem žil ve Vsetíně a několikrát do roka se tam vracím. Není možné nevidět, kam se město po všech stránkách (a v dobrém myšleno) posunulo za doby Čunkova působení na radnici a co všechno pro lidi jeho administrtiva udělala (což se také odráží v jeho popularitě na Vsetínsku). Mrzí mě, že toto vědomí je nesdělitelné. Možná by pak Čunek dostal šanci něco pro lidi udělat i v celorepublikovém měřítku, ale jak jste, pane Čermáku, správně podotknul, než se do něčeho takového může slušný člověk pustit, musí si vybojovat své právo na slunci, a není divu, že zrovna ve straně, ve které pan Čunek působí, se jedná o zápas titanský a bratrovražedný. Škoda, že nepřesvědčitelní jsou tak povrchní...

vlasta 25.7.2008 11:44

Re: Nepřesvědčitelní

Na Vsetínsku? Nenechte se vysmát. Pár lidí, s kterými se znáte, přece není Vsetínsko. Mám úplně opačnou zkušenost.

Pozorný čtenář 25.7.2008 11:51

Re: Re: Nepřesvědčitelní

Vážená paní, poslední senátní volby se nekonaly pouze ve Vsetíně, ale celém Vsetínsku! Čunek v nich získal 3. nejvyšší počet hlasů ze všech volebních okrsků!

vlasta 25.7.2008 11:55

Re: Re: Re: Nepřesvědčitelní

Senátní volby byly před dvěma roky. Tehdy byli lidi pobláznění z toho, jak "vykrojil vřed". A vůbec, lze při volební účasti v senátních volbách mluvit o "celém Vsetínsku"? Kromě toho - ptejte se lidí dnes.

Pozorný čtenář 25.7.2008 12:00

Re: Re: Re: Re: Nepřesvědčitelní

Mezi inteligentními nekomunisty musí být dnes již snad definitivně očištený  Čunek populárnější, než před dvěma lety!

vlasta 25.7.2008 12:02

Re: Re: Re: Re: Re: Nepřesvědčitelní

?

Pozorný čtenář 25.7.2008 12:35

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nepřesvědčitelní

...např.neinteligentní komunisti Čunka nikdy nebudou volit.

vlasta 25.7.2008 18:00

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nepřesvědčitelní

Komunisti si budou volit svoje. A Čunkovi musí stačit, když ho budou volit jiní neinteligentní. Tohohle "okresního miškáře" totiž nikdo jiný ani volit nemůže.

dino 25.7.2008 13:01

Re: Re: Re: Re: Nepřesvědčitelní

Představte si, že takhle "pobláznění" byli voliči na Vsetínsku už po dobu asi 12 let předtím. Prostě od té doby, co se Čunek stal poprvé starostou... Celé slavné ODS se za dobu Čunkova starostování nezmohlo na víc, než hanlivé osočující článečky v Novém Valašsku a o ČSSD ani nemluvím.

Osobně jsem z toho, že Čunek odešel "vejš" byl zklamaný, protože 1) Vsetín přišel o svého tahouna, 2) jsem předpokládal podobné mediálně/politickým problémy, jakými teď prochází...ty byly očekávatelné. Stačí se podívat na věci s nadhledem...Netušil jsem ale, že bude mít tolik sil tomu vzdorovat. O to více si ho vážím.

Útoky ostatně nezačaly kauzou "úplatek", ale zametenou kauzou "sexuální obtěžování", kde domnělou obětí měla být (světe div se!) současná korunní svědkyně paní Urbanová. I tam zněl rozsudek nevinen... Prostě to nestačilo, muselo se přijít s něčím "větším". A nedělám si iluze, dokud bude jistý pan ministr politicky aktivní (rozuměj do své smrti), tak to prostě neskončí. Přímý úplatek tak, jak o něm "vlastně nikdy nic paní Urbanová neřekla" (konec citátu), se ukazuje taky jako nesmysl, teď jsou na programu dne cesťáky a lobování za firmu, u které byl za toto placen (jaká to troufalost!), příspěvky na bydlení sice dodnes štvou lidi, a to dokonce i ty, kteří sociální dávky stejně legálně (=v souladu se zákonem, jako tomu bylo u Čunka) berou dodnes, to taky odezní, a jsem si jistý, že přijde něco dalšího. Je to o vytrvalosti. Česká klika KDU-ČSL prostě změnu směru působení strany pro ně netradičně konstruktivním směrem prostě nepřijme... A nejslušnější člověk v zemi se svými dlouhými prsty ve většině českých-německých médií to dobře ví...

Pozorný čtenář 25.7.2008 11:56

Re: Dobrý postřeh

... mám podobné zkušenosti.R^

gerontusinza 25.7.2008 11:22

Inu oane Čermáku, je to blbý ale mluvíte mi z duše.........

bohužel mám z této kauzy a z výroků jejích exponentů jen pachuť na jazyku...... :-/

jirka.s. 25.7.2008 11:47

Re: Inu oane Čermáku, je to blbý ale mluvíte mi z duše.........

No, to nesmíš, gerontosaure, chlastat  ten denaturák !!!;-(

elivolna 25.7.2008 17:33

Re: Inu oane Čermáku, je to blbý ale mluvíte mi z duše.........

Z článku vyplývá,že slovo chlapa v České republice již neplatí ! Bože kde ti muži jsou???

Honza 25.7.2008 11:11

Nechápu, proč

všechny pisálky pořád tak zajímá hypotetická Čunkova korupce, když se to v naší politice jenom hemží korupčníky, kteří se pohybují v číslech o dva řády vyšších a s neskonale větším negativním dopadem na hospodaření státu.

Marat 25.7.2008 11:47

Re: Nechápu, proč

Správná,velice správná otázka . Čunek je mezi těmi všemi ostatnímí jen docela malá myška.

M.S. 25.7.2008 11:54

Re: Nechápu, proč

Připadáte mi jako malý kluk, když dostane čtyřku hájí se tím že druhý dostal pětku. Máte pravdu, že jsou ještě horší, ten malý kluk taky.

mig 25.7.2008 11:10

Naletěli jste

A k samotnému Čunkovi by se měl každý, kdo nekompromisně odsuzoval Čunka za braní úplatku, poctivě Čunkovi omluvit. Třeba slovy: Naletěl jsem, pane Čunek. Pardon. - On ten Čunek, moji zlatí, žádný úplatek nevzal. Ne - vzal. Byla to všecko mediálně politická manipulace.

vlasta 25.7.2008 11:40

Re: Od samého počátku tvrdím stejnou věc,

že Čunek patří sotva tak do komunální politiky, a na tom nemusím změnit ani písmeno. Přitom otázka, jestli Čunek  úplatek vzal, nebo ne, s tím v zásadě nemá moc společného. Mimochodem, myslím, že vzal. Jako argument mi stačí jednoduchá představa, totiž že jeho bývalá sekretářka by musela být na hlavu padlá, kdyby do takové věci šla, a přitom věděla, že si ji vymyslela. Ona může být všelijaká, ale jako bláznivá, paranoidní ženská mi nepřipadá. Co mne jediné na tom všem zaráží, proč šla s věcí ven právě v té době.

jirka.s. 25.7.2008 11:52

Re: Re: Od samého počátku tvrdím stejnou věc,

Docela by mne zajímalo, jestli si Vy osobně pamatujete, co jste si asi tak povídala před pěti léty se svým šéfem! No, ale možná, kdyby za Vámi někdo přišel, nabídl Vám k dispozici nejdražšího advokáta v republice, třeba byste si také vzpomněla, nebo ne? ;-)

vlasta 25.7.2008 12:05

Re: Re: Re: Od samého počátku tvrdím stejnou věc,

Těžko Anežko.

Sumo 25.7.2008 17:13

Re: Re: Re: Od samého počátku tvrdím stejnou věc,

jirko.s. Pořád uvažujete jako aktivní donašeč STB !Rv

jirka.s. 25.7.2008 18:25

Re: Re: Re: Re: Od samého počátku tvrdím stejnou věc,

Zajímavá myšlenková asociace, mohu podobně ? Kdy už praskneš, nařvaná měchuřino? ;-)

Sumo 25.7.2008 20:59

Re: Re: Re: Re: Re: Od samého počátku tvrdím stejnou věc,

jirko.s. Omyl. Nejsem ani tlustý, ani nařvaný, ani měchuřina. Jsem bývalý vzpěrač a snažím se hulváta vašeho ražení vytlačit z kruhu. Když  však do vás člověk strčí, zasmrdí to a to si jdu si vždy  hned umýt ruce. :-(