15.5.2024 | Svátek má Žofie


Diskuse k článku

POLITIKA: Jak přijít o premiérské křeslo

Bohuslav Sobotka by se rád viděl v premiérském křesle. Začíná ale být osamocen a není daleko doba, kdy bude pověstným kůlem v plotě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Blažek 30.7.2013 16:33

Zas něco jiného ....

Chudáček Polanecký, jak on se neuvěřitelně trápí tím Bohuslavem Sobotkou. Škoda, že nedokázal poradit včas svému politicky blízkému Petru Nečasovi. Má krásný termín kindermanagement, mladí, ambiciózní a přemoudřelí s vědomím, že jediné správné je to, co dělají oni; skoro se mi zdá, že píše o Marku Bendovi a koneckonců i o Petru Nečasovi, který je jen nepatrně starší jako Sobotka a Hašek. A tou politickou mrtvolou již je, od pana Poslaneckého si poradit nenechal. A kdo ví, kolik je vlastně panu Polaneckému, vypadá hodně mladě a je též přemoudřelý, ví vždycky všechno.  .... A zdejší pravicoví rádoby diskutéři, nenechte to tak, abych napsal něco špatného o Vašem píšícím idolu. Vrhněte se na mě a tak jak to umíte a počastujte mě urážkami a nadávkami. Čau.

F. Matousek 30.7.2013 16:54

Re: Zas něco jiného ....

a máte pravdu. Autor mohl napsat jednou vetou, ze ve vedení CSSD jsou hlupáci a amatéri, s vazbou nekterých na zhrzeného Paroubka a jiných na svévolného hradního pána !

A bylo by to krátké, jasné a výstizné. 

P. Han 30.7.2013 19:16

Re: Zas něco jiného ....

Táhne mu na padesátku. Nevím, jestli je pro vás mladý nebo starý. Stačí se podívat na jeho blog, tam je to napsané. Na to byste nemusel být přemoudřelý, IQ tykve by stačilo.

Víte, pan Polanecký určitě neví vždycky všechno. Pouze píše o tom, na co má názor. Vy to děláte také. Aspoň doufám, že vám ty vaše projevy nechodí poštou. Takže klidně pište dál. Určitě vám zde nebude nikdo radit, co a o čem. Pouze to, že i pan Polanecký má právo mít na něco vlastní názor. Ne povinnost mít názor takový, jaký máte předepsaný vy.

B. Rybák 1.8.2013 10:53

Re: Zas něco jiného ....

Není důvod se na Vás vrhat. Vy se porážíte sám slabostí svých argumentů. Řeč přece byla o Sobotkovi (Haškovi), ČSSD (ne o panu expremiérovi Nečasovi (na jehož likvidátory zřejmě brzy dojde) a ODS.

Š. Hašek 30.7.2013 12:53

Trefně řečeno

a dovolím si připojit pár poznámek o polokomunistickém, populistickém politikovi třetí jakostní třídy, který nikdy nepracoval a možná - ač byl ministrem financí - by nesestavil ani účetní rozvahu firmy s pěti zaměstnanci.

Tento politik může být na výsluní jen díky voličům, kteří jsou stále přesvědčeni, že mají ve státním důchodovém a průběžném systému zajištěnu již naspořenou částku, která jim plně zajistí jejich individuální výdaje ve stáří. Díky voličům, kteří jsou přesvědčeni, že mají ve státním průběžném zdravotním systému předplacenou individuální zdravotní péči bez omezení. A že jest to vše zadarmo. A že přeci na to mají právo. Atd.

A ministr financí tvoří zdroje peněz a jest ředitelem tiskárny cenin/bankovek.

Ach jo.

M. Prokop 30.7.2013 13:32

Re: Trefně řečeno

Blbců je prostě více. Hlavně mezi voliči.

Internet původně jejich počet omezoval (viz Psa před deseti lety), ale to se časem vyrovnává.

J. Blažek 30.7.2013 17:25

Re: Trefně řečeno

Tak to má být. Blbci jsou vždycky ti druzí.

L. Novák 30.7.2013 23:39

Re: Trefně řečeno

Potíž je v tom, že s blbci na Internetu se rozumně diskutovat nedá. Stačí jeden či dva aktivní na rozvrácení celého fóra. Na to je účinné řešení - omezení svobody pro blbce. :-)

Pravidla a moderátor, který jejich dodržování sleduje a blbce vyhazuje. Je to velmi účinná metoda. Jak to může dopadnout, když chybí pravidla i jejich kontrola, je vidět na serveru ČTK České noviny. Jeden nebo dva psychopati tam sázejí hovadiny jednu za druhou...

Svoboda pro blbce v diskusích vede k úpadku civilizace. ;-P

L. David 30.7.2013 12:12

Pokud by měl být Pepek Vyskoč Sobotka premiérem,

pak větší ostudu naší zemi dělal snad už jen zpupný Paroubek.

M. Prokop 30.7.2013 13:33

Re: Pokud by měl být Pepek Vyskoč Sobotka premiérem,

S Haškem to nebude lepší. Je jen o něco vychcanější.

R. Langer 30.7.2013 14:34

Re: Pokud by měl být Pepek Vyskoč Sobotka premiérem,

Hm, přesně!

M. Pechr 30.7.2013 11:38

...siláci...

...vyjádření hradního kancléře na adresu Sobotky mi přijde poněkud nechutné... ...asi proto vůbec může být kancléřem Zemana... ...a to rozhodně nejsem volič levice ani si o Sobotkovi nedělám iluze, rozhodně to není typ politika, jež by mne upoutal... ...ale nemyslím si, že je potřeba mít na hradě siláky hospodského typu... ...věřim, že Stalin měl stisk podle hradního gusta...

...sousloví politická mrtvola nějak nemusím...

M. Prokop 30.7.2013 12:06

Re: ...siláci...

Ale na některé politiky (třeba křišťálový Gross) sedí. Dluhoslav teprve budoucí politická mrtvola, ale už to tuší.

M. Pechr 30.7.2013 11:29

...ptám se ...PROČ ?!?

...někteří diskutéři zde působí dojmem, že by byli spokojeni, kdyby mohli autorům předesílat témata, o nichž by měli psát a nejlépe i osnovu, cíl, záměr a smysl článku... ...jinak by snad ani neměli publikovat... ...měli by ale pak o čem polemizovat ? ...osobně se přikláním k věcnému vyjádření nikoliv afektovaným ideologickým výlevům... ...umím smeknout nad dobrými postřehy z opačného tábora (čili z levice), ale vadí mi výlevy z obou...

M. Šejna 30.7.2013 8:47

Jak přijít o premiérské křeslo?

Nacházíme se v době, kdy o premiérské křeslo přišla jeho milovaná ODS, a to vlastní blbostí. Ale pan Polanecký řeší Sobotku. Premiéra Nečase nic nenutilo podat demisi. On v hledáčku policie nebyl. Přesto podal demisi po dohodě na grémiu ODS. Zemanovi pak dalo minimum práce udělat z vedení ODS kůly v plotě. Nejspíš teď na grémiu ODS řeší, jak přišli o premiérské křeslo. A přednášku by jim mohl dělat pan Polanecký.

V. Hajková 30.7.2013 9:52

Re: Jak přijít o premiérské křeslo?

Vážená   TRUBKO-   NĚJAK  TO  MÁTE  POPLETENÉ-  to   není  článek  o  NEČASOVI-  ale  o   zuřivém  boji   o  koryta  v  ČSSD  :-))))   

J. Svoboda 30.7.2013 10:28

Re: Jak přijít o premiérské křeslo?

Paní Hajková, píšete jeden o voze a druhá o koze a že to někdo má popletené, na to můžete vzít jed. Omlouvám se, že reaguji na cizí příspěvky. Já páně Šejnovu příspěvku rozumím tak, že panu Polaneckému, jako fandovi modrého ptáka, teď už bohužel s oranžovou, nebo dokonce rudou šálou, by mělo jít hlavně o to, aby pomohl ODS, zamést si před vlastním prahem.  

P. Schuster 30.7.2013 11:00

Re: Jak přijít o premiérské křeslo?

Asi jste vůbec nepochopil, co sledoval autor tohoto článku. Premiér Nečas, jako zodpovědný politik musel podat demisi, ale to tento článek neřeší, to řešila spousta jiných článků.

M. Šejna 30.7.2013 11:23

pane Schustere

zodpovědný politik se má chovat tak, aby nezůstal kůlem v plotě. Pan Polanecký celkem přesně popsal, jak se Sobotka stal kůlem v plotě. Jen mi připadá komické, že přehlédl, jak se kůlem v plotě stali členové grémia ODS poté, co poradili Nečasovi podat demisi. Mysleli si totiž, že prezident bude následně jednat podle představ grémia ODS. Jenže on jedná jinak.

Znovu opakuji, že Nečas demisi podávat nemusel. Nebylo to vůbec potřeba. Stačilo Nagyovou vyhodit z funkce poté, co byla zatčena. Po aféře Nagyová by za pár týdnů neštěkl ani pes. Jenže Nečas se zachoval jako nezodpovědný politik, pro kterého je jeho vztah s Nagyovou přednější, než osud koaliční vlády. Lidsky ho chápu, politicky ale provedl totální hovadinu.

L. Novák 30.7.2013 23:43

Re: pane Schustere

Šejno, vy, protřelý demagog Sobotkovy ČSSD, byste v případě, že by Nečas odmítl podat demisi, vyskočil uživatelům z monitoru zlostí! :-D

M. Prokop 30.7.2013 12:07

" Ale pan Polanecký řeší Sobotku. "

jako když vy zde máte "rozumy" o ODS.

M. Šejna 30.7.2013 12:44

pane Prokope

mě nevadí, že pan Polanecký rozumuje o ČSSD. Mě připadá komické, že řeší politickou mrtvolu Sobotku a přitom mu uniká, jak se politicky pohřbil Nečas a ODS. Ale já chápu, že pro pana Polaneckého je zásadní řešit socany s preferencemi kolem 35%, než ODS s preferencemi kolem 10%.

M. Prokop 30.7.2013 13:36

Re: pane Prokope

Zdá se, že vám to nějak vadí.

A jelikož pan Polanecký píše a vy reagujete, doufejte, že buďto napíše i něco o ODS, nebo něco sepište sám, schválně, zda vám to někdo zveřejní a bude číst.

Není tak dávno, co měla preference 10% ČSSD. To se plynule mění, i s tou výhodou, že elektorát blbců je početnější, což je výhoda ČSSD i stran typu VV, ANO .......

J. Blažek 30.7.2013 16:45

Re: pane Prokope

1) Pan Polanecký nic o ODS určitě nenapíše. Dobrého není co a placen je za plivání po levici.

2) Tetelte se nad tím, že Vy nejste blbec a volíte tu správnou stranu. A zcela jistě nejste ani chudý a patříte mezi ty bohatší nebo dokonce bohaté Čechy.

o. pospíšil 30.7.2013 8:12

Ubohá slátanina

Pan Polanecký představuje dlouhodobě to nejodpornější, co lze na NP číst.Ani tentokrát nezklamal.Pouze pozapomněl ve výčtu nemakačenků také vzorový příklad-Marka Bendu.

O. Prochazka 30.7.2013 8:46

Re: Ubohá slátanina

Marek Benda pracoval mimo PS.

J. Hanzal 30.7.2013 9:26

Re: Ubohá slátanina

To myslíte vážně? On někdy pracoval?

V. Hajková 30.7.2013 9:49

Re: Ubohá slátanina

http://cs.wikipedia.org/wiki/Michal_Ha%C5%A1ek     Zde  máte   také  jednoho  přepracovaného   SUPR   JUDra :-))))))))))))))))

V. Hajková 30.7.2013 9:47

Re: Ubohá slátanina

A  co  soudruhu  -  takový  M.Hašek??    http://cs.wikipedia.org/wiki/Michal_Ha%C5%A1ek    Ráčej   si  soudruhu  přečíst!!   To  bude  ticho  že????

V. Hajková 30.7.2013 9:47

Re: Ubohá slátanina

http://cs.wikipedia.org/wiki/Michal_Ha%C5%A1ek