23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ok 2.10.2006 8:55

Re: Problemem vsech tech predstavitelu ODS je,

Souhlasim s Janem, jedna se o velmi trapne zacatecnicke manazerske selhani pana Tlusteho. Je to klasicka chyba manazera-zacatecnika. Pokud zde diskutuji zkuseni manazeri - prosim potvrdte nebo vyvratte.

Paroubek ridil alespon Raj, a muzeme si o nem myslet cokoliv, manazerske schopnosti na rozdil od Tlusteho ma. Pro jake cile svoje manazerske dovednosti Paroubek vyuziva, to uz je jina kapitola.

ok 2.10.2006 8:57

Re: Re: Problemem vsech tech predstavitelu ODS je,

Souhlasim s tim, ze by to chtelo vice zkusenych Rebicku a Sedivych, a mene nezkusenych Langru.

whaler 2.10.2006 10:35

Re: Re: Problemem vsech tech predstavitelu ODS je,

no, z vlastní zkušenosti vím ,že řídit za komunistů RaJ, nebylo až tak moc složité.

Apropó- postrádám "schopnosti" exministra dluhů B.Sobotky, podprůměrného herce Jandáka a inženýra lidských duší Škromacha. Nebo mi to v tom chaosu uniklo?

ok 2.10.2006 15:10

Re: Re: Re: Problemem vsech tech predstavitelu ODS je,

Souhlas, jenze Tlusty ani Langr nejsou lepsi, je to jedna sorta lidi.

 (Langr nebo Langer? proc to vsichni ctou Langer? to je prece spatne)

eTony 2.10.2006 6:17

No nazdar,

tak ono to proklamované "veřejné blaho" stojí a padá s jedním člověkem. Ještěže v minulosti nedostal vážnější nemoc, která by mu nedovolovala pracovat ....... A to, že Janota podepsal menšinový rozpočet, přičemž jej kritizoval, i jeho zveřejnění, působí dost půvabně. Tak s čím to vlastně Janota nesouhlasil ? S uveřejněním formou inzerátu, nebo s čísly v něm zveřejněných ? Pokud nesouhlasí s čísly, kde zveřejnil svá ? Autore, tento článek považuji za agitku, ne za novinařinu.

Solitér 2.10.2006 11:01

Re: No nazdar,

E-Tony,dám si inzerát-Volíme KSČ! a mimo jiných podpisů tam uvedu i vaše jméno.Podle vaší logiky vy se neohradíte a budete to řešit inzerátem jiným.trochu vám uniklo oč Janatovi šlo.Ten se ohradil že nepodepsal něco,pod co dal Tlustý jeho podpis.Jestli je janata odborník či ne,to je mi ukradené.Tlustý se dopustil podvodu-to je oč tu běží.

Mejla 2.10.2006 4:56

Nukleární Daneši, bohužel v minulých letech se vždy potvrdilo, že deficit je ve skutečnosti větší,

než nám vláda tvrdila. Takže bych si v tomto případě dovolil věřit spíše panu Tlustému.

Pépé 2.10.2006 6:22

Re: Nukleární Daneši, bohužel v minulých letech se vždy potvrdilo, že deficit je ve skutečnosti větší,

Daneš jako daneš, berte to vidlema, milej zmejlenej Mejlo ;-D

Jan 2.10.2006 8:07

Re: Nukleární Daneši, bohužel v minulých letech se vždy potvrdilo, že deficit je ve skutečnosti větší,

Jestli mate podobne znalosti o rozpoctu, jako o rozdilech mezi Martinem Danesem a Danesem Burkertem, tak potom chapu, ze verite Vlastimilu Tlustemu.

clavi 2.10.2006 9:33

Re: Nukleární Daneši, bohužel v minulých letech se vždy potvrdilo, že deficit je ve skutečnosti větší,

Mejlo, skutečně byly skutečné schodky v minulých letech vyšší než ty plánované? Zkuste si to ještě jednou ověřit, třeba budete překvapen. Některé diskutující si opamatuji, většinou pro hloupost příspěvků, patříte k nim.

Ataman Jermak 2.10.2006 2:03

Pane Daneši,

nedávno jsem u bukinisty koupil Vaši knihu 51 omylů hodnocení v ČR (omlouvám se za napřesné znění, přijel jsem z podkarpatských hor a po bedně lahváčů chtivě vysosané mi paměť méně slouží). Ta kniha je fajn, jen prosimich nechápu, proč brilantní kapitolu o bolševickém myšlení znovu roubují na s. Tlustého-nestačil odkaz?

O s. Tlustém lze z jeho projevu předpokládat, že je dle Vaší definice bolševik.

Ve skutečnosti mne na Vaší knize zaujalo, jak rychle Vás zdejší společnost prohlásila za neosobu, pouhého pornografa. Mám podobnou zkušenost, tak Vám držím palce a pokud se zas někdy dostanu na net (jedu zas do hor), rád si přečtu Váš supr článek o tom, že důstojným nástupcem Masaryka není ten zrzavý mopslík, ale spíše JUDr. Hácha. Napíšete ho?

Martin Daneš 2.10.2006 12:32

Re: Pane Daneši,

Díky. Odkaz na mou knihu Nevěrme báchorkám místo článku by býval určitě nestačil, protože předpokládám, že ji 99,5 procenta zdejších čtenářů nečetlo. Přeju Vám pěkný pobyt na horách; na těch podkarpatských se mi taky obzvlášť líbilo.

eugen 2.10.2006 1:31

kdo užívá metody.....je ......

V2ta, že bolševik je ten, kdo užívá bolševistické metody, zní strašlivě. Bolševistické metody totiž používá po roce 1989 drtivá většina politiků a novinářů vůči vše, kdo nadšeně nesouhlasí s jejich názory. Stačí vzpomenout 50.léta a bolševické "kdo nejde s námi, jde proti nám", případně označování všech lidí, kteří nadšeně nesdíleli vize SSSR jako všestranněhodného bratra hodného následování...

Jak jinak pak vnímat výroky typu "a jakou jinou cestu jste chtěli...- to jste chtěli komunismus". Anebo označování každého, kdo nejásá dnešním krokům (třeba proamerického nadšení" za minimálně skyrtého komunistu?.....

Karel H. 2.10.2006 0:26

To, že Tlustý lže

už konečně museli uznat i obecně pravicoví ekonomové. Teď už to, mílí pravičáci, štěkající tady na psu, prostě neobhájíte. I když takový Ladislav N. určitě na něco příjde, že?!;-D;-D;-D

NevericiTomas 2.10.2006 0:27

Re: To, že Tlustý lže

No jo madarska cesticka je pekne vyslapana...:-/

NevericiTomas 2.10.2006 0:20

Porad rozbite babovicky

Jen jste se, pane Danesi, zaradil do proudu ceskych novinaru, kteri stale dokola resi, kdo, s kym, proti komu, ale neresi proc a o cem.Pan Janota je v mediich vykreslovan pomalu jako ekonomicky zazrak, zcela nezaslouzene opomijeny Nobelovou cenou.Ja o nem do ted neslysel, zato si vsimam rozpoctu u kterych se prakticky nikdy nevi, jak skonci...Nemam pocit, ze by byly v rukou kdovijakych expertu.Cimz tedy nevynasim do nebes prozmenu Tlusteho.

Takze co diskutovat o tech cislech a statistikach, kterymi se oba panove ohani...

Karel 2.10.2006 0:34

Re: Porad rozbite babovicky

U pana Janoty jsem si prožil jednu audienci v doprovodu poslance za ČSSD. Ten byl klíčem k jeho pracovně. Přiznám se, že jsem byl žebrat o peníze pro bohulibý veřejný účel alespoň dle mého mínění. Byl t jeden z nejhorších zážitků mého života. Kromě osobního ponížení (ale to je moje blbost) jsem byl poněkud překvapen jednáním o meritu věci. Bylo na úrovni přehazování peněz vidlemi. Nemyslím si, že tento člověk má bůhví jaký kredit. Kromě toho v této funkci sloužil výhradně jen ministrům ČSSD. A o jejich rozpočtech z jeho dílny víme své.

conqueror 2.10.2006 0:43

Re: Re: Porad rozbite babovicky

Naprostý souhlas, na to aby se řadu let tvořil rozpočet s takovými schodky musí být jeho tvůrce génius nejméně galaktického formátu. A novináři, ti dají vždy někomu nálepku a pak z ní žijí až do důchodu.

mol 2.10.2006 2:28

Re: Re: Re: Porad rozbite babovicky

Možná jste to nechopil, ale úředníci tu nejsou od prosazování vlastních názorů, ale od realizace politiky vlády. Chce-li ta dluhy má je mít. Chce-li šetřit, bude se šetřit. Úředník neurčuje politiku.

eugen 2.10.2006 1:33

Re: Re: Porad rozbite babovicky

Omyl- pan Janota tvořil rozpočzty i za éry velkého finančníka Klause....

NevericiTomas 2.10.2006 1:47

Re: Re: Re: Porad rozbite babovicky

No a to tedy znamena, ze je genius?Stoji a padaji ceske verejne rozpocty s panem Janotou?

vlado 2.10.2006 6:14

spravna otazka,

jina by ani nemela zaznit, ale to uz by byl, pro novinare a dalsi, primo intelektualni vykon nad jejich moznosti.

ok 2.10.2006 9:01

Re: Re: Porad rozbite babovicky

Ale i kdyby to byl clen CSSD, tady jde o to, ze ho tam Tlusty podepsal pres jeho nesouhlas... to se snad nedela... nebo ano?

NevericiTomas 2.10.2006 13:26

Re: Re: Re: Porad rozbite babovicky

No podepsal ... on ho uvedl jako zdroj.A co jsem slysel pana janotu, tak jde hlavne o to, ze pry jsou cisla, ktera se pry nerikaji, protoze by nam to mohlo zvednout uroky z tech dluhu.Takze ja nevim co si ti dva panove povidali mezi sebou.Me zarazi, ze se opet nemluvi o tech cislech ale o panu Janotovi.