5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Jak (ne)porazit Andreje Babiše

Rozhodnutím státního zástupce Jaroslava Šarocha navrhnout zastavení stíhání pana Babiše se zdánlivě komplikuje jedna z možností, jak jej odstavit od moci. Ale opravdu jen zdánlivě. Žádná taková totiž ani neexistovala.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I. Skokan 7.9.2019 12:33

Čeho bych se měl obávat.

Teď je v čele státu který vědomě spolupracoval s STB byl ve straně bolševiků pouze při svůj vlastní prospěch. Teď si založil politickou divizi SRAGOFERTU, žádné hnutí on sám říká ANO jsem JÁ. Prosadil šmírivací EET a pak si stěžuje na to že byl udán do Brusele. Opravdu se nebojím, že by ho partička nadšenců mohla trhnout.

I. Skokan 7.9.2019 12:24

To Bureš také a nevrací a neomlouvá se.

I. Skokan 7.9.2019 12:22

Ano děkuji za kontrolu pravopisu a předán to Applu :)).

Ano, ješitný dědek instaloval STBáka a pak už parlamentní demogracie dostává jednu ránu za druhou. Přizdihráči ze socdem toužící po korytech zjistili, že jediná cesta k penězovodům je přes řitní otvor Bureše. Na komunystech žádné fekalie nejsou zjistitelný a tak tady máme tu smradlavou vládu.

J. Richter 7.9.2019 12:07

Re: Kateřino,

co?

J. Sedlář 7.9.2019 11:42

Re:

ODS je K.O. Dál už nic. Důvody jste popsal: "stranu stále plnou původních kmotrů dokázal konsolidovat,nejhorší šíbry dokázal zasunout hodně dozadu nebo umlčet".

Tihle přesně v okamžik, když to pro ně bude zajímavé zase vylezou.

J. Sedlář 7.9.2019 11:39

Re:

Abyste se nedivil, co vše naši progrisvní zelení svazáci ještě dokážou.

J. Sedlář 7.9.2019 11:37

Re:

Těžič měny nevracel peníze "protože je to moráně špatně", ale protože byl chycen, když těžil.

J. Sedlář 7.9.2019 11:32

Re: Souhlas s autorkou

Začni u sebe prosím. Budeme tě následovat.

F. Navrátil 7.9.2019 11:30

Re: Autorka se mýlí

Také si myslím, že Fiala by mohl porazit Babiše slušností, pravdivou politikou a vysoce morálními postoji. Nejvyšší čas, aby se tak začal chovat a stihl své převtělení do nových voleb.

J. Sedlář 7.9.2019 11:28

Re:

Vaší logikou: svobodné volby rozhodlY, že 70% procent Z OPRÁVNĚNÝCH VOLIČŮ, CO K VOLBAM PŘIŠLI A JEJICHŠ HLAS BYL PLATNÝ Bureše nechce. 89% nechce Fialu, 89% nechce Bartoše, 89% nehce Okamuru......

PocHopil,gkde fšude udělal chybu ?

J. Sedlář 7.9.2019 11:21

Re: Autorka se mýlí

Fiala, :-))). Ale vlastně joo, tak že ho uspí :-).

I. Skokan 7.9.2019 11:08

A svobodné volby rozhodli, že 70% procent lidi Bureše nechce. Prezident jmenoval Bureše tolikrát kolikrát bylo potřeba s to opravdu nedokáže nikdo pochopit.

Standardní strana by se takového člověka zbavila, ale ANO je politická divize SRAGOFERTU vůbec ne politická strana.

Odpůrci STBáka mají jak vize tak názory dokonce i osobnosti které nekladou s neudávají, ale ti dostanou k rozhodovacímu procesu až chcípne ješitný dědek a STBák se sám znemožní. Historie naznačuje že se to stane, ale nebude to jen tsk a hned.

M. Frank 7.9.2019 11:07

Autorka se mýlí

Babiše může porazit Fiala. Může jej porazit slušností, pravdivou politikou a vysoce morálními postoji. Lidem dojde trpělivost poslouchat denně prolhaného premiéra a sledovat, jak se země propadá ekonomicky i politicky do bezvýznamnosti. Období prosperity končí a Babiš nemá recept, jak jej udržet v růstu, dluhy začnou do roka až dvou růst raketově. Pokud má Fiala všech pět pohromadě, nechá Babiše vyžrat si v dalším volebním období krizi, jakou Evropa nepamatuje od třicátých let minulého století. Bude to pro mnohé hodně tvrdé poznání, ale je to nevyhnutelné. Za šest let budeme po krk v bahně a vše začne znovu.

I. Skokan 7.9.2019 11:00

a co tam máte dál :))? Tuto kauzu jsem samozřejmě zaznamenal a celá částka za proud (včetně svícení) byla cca 3000,- CZK. Já bych to nazval klukovinou.

Kromě toho, že se zmíněný poslanec omluvil, vydělané peníze vrátil, protože je to morálně špatně

, tak náš premiér/ODS/TOP se k podobným záležitostem staví velmi odlišně.

M. Kosejk 7.9.2019 10:51

---------

Základní problém antibabišovců spočívá v tom, že nenabízejí vůbec nic pozitivního - nemají vize, nemají osobnosti, nechtějí řešit problémy lidí a jen je uráží – a definuje je jen odpor k politické volbě druhých. A reálnou politiku chtějí nahrazovat nátlakovými akcemi, mediální propagandou a pseudomorálním kýčem.

A také se mi zdá, že mnozí naši údajní demokraté odmítají pochopit, že na to, co je v politice správné, v demokracii existují různé názory – a jediným arbitrem, který to může rozsoudit, jsou svobodné volby.

A volby rozhodly, jak rozhodly - a poslanecká sněmovna vzniklá z vůle voličů následně legitimně sestavila vládu a bude vládnout po dobu, dokud bude mít podporu PS (či dokud nezanikne mandát zvolené PS). To je prostě zastupitelská demokracie, i když, jak se zdá, mnohým údajným demokratům se to nelíbí...

M. Šejna 7.9.2019 10:46

pane Skokena

asi jste přehlédl kauzu jednoho poslance za Piráty, který ve svém poslaneckém bytě, hrazené z daní poplatníků, těžil bitcoiny tak intenzivně, že se mu několikrát zvýšila spotřeba elektrické energie. Tu samozřejmě yaplatili daňoví poplatníci.

J. Vobr 7.9.2019 10:35

PANÍ AUTORCE PIŠI EMINENTER S * !!!

V podstatě vystihla podstatu !!!

_____________________________________________

Tu-ááá.

J. Cyrany 7.9.2019 10:35

Celkem souhlas.

Lidé se po kocovině vládnutí demobloku(Nečas, Topolánek-Dalík, Kalousek, Drábek, polofořt atd.) racionálně rozhodli(tak jak předpokládá neoliberální koncept) a zvolili si AB. Tak se prostě lidé chovají. Zvolí menší zlo. Jiank k Pirátům. Samozřejmě jako solitér by mohli vzbuzovat , dejme tomu menší obavy , ale oni nikdy nebudou vládnout sami a jejich efektivita prosazování jejich cílů je omezena interakcí s dalšími stranami ev. koalice. Jinak by např.ANO či nejdebože TOP ,kdyby dostaly více jak 50 % řádily jistě jinak.

J. Richter 7.9.2019 10:11

Re: Oslava komunistického udavače na plné pecky..

schopen pochopit...

I. Skokan 7.9.2019 9:52

Tak to máte vyřešené není koho volit = nejdu k volbám = nezajímá mne to.

Já to mám horší, musím si z toho hnoje něco vybrat a je tak nějak jedno z které strany zasunu vidle stále to něčím smrdí.

J. Richter 7.9.2019 9:50

Re: Kateřino,

Přesně!! Nevíte kdo nám vládne a čí to je vina?

J. Richter 7.9.2019 9:49

Re: Oslava komunistického udavače na plné pecky..

:-)) chápu, že se vám to, jak jsem vás a vám podobné popsal, nelíbí. Také by se mně nelíbilo, kdyby mě někdo nazval podobně.

Už se ale dál neztrapňujte, nejste evidentně pochopit smysl mého příspěvku a trošku se přestáváte ovládat.

I. Skokan 7.9.2019 9:48

a na psychiatrii jste stím také byl?

I. Skokan 7.9.2019 9:47

Ne, přeji si aby Bureš prožil prozření a vše či nakradl vrátil, omlouval se všem kterým ublížil a ty jež poškodil jim nahradil škodu tak aby oni byli spokojeni. Takovému člověku musí KAŽDÝ odpustit a přijmout ho jako svého bratra.

P. Hlosta 7.9.2019 9:32

Re: Kateřino,

Samet ukončil socialismus, bolševické myšlení zůstalo.

P. Hlosta 7.9.2019 9:30

Re: Oslava komunistického udavače na plné pecky..

Mé myšlenky tekou dle vašich slov, které používáte ke svému výhřezu. Vaši neschopnost chápat chápu. Možná byste měl cosi s tím dělat, abyste nevyhřezával tak okatě.

P. Hlosta 7.9.2019 9:27

Re:

Dle všeho, vám by se líbilo, kdyby lůza opět vzala moc do svých rukou. Že by začala třeba tím upálením Babiše, lynčem. Tak nějak si tu demokracii a obranu jejich hodnot představujete?

L. Písařík 7.9.2019 9:27

Kateřino,

Tohle už jsme jednou zažili: když napsalo Rudé právo, že je někdo vinen, byl vinen i když nic neprovedl.

J. Richter 7.9.2019 9:26

Re: Oslava komunistického udavače na plné pecky..

Ani při nejlepší vůli nejsem schopen pochopit tok vašich myšlenek.

Co berete?

P. Hlosta 7.9.2019 9:18

Re: Oslava komunistického udavače na plné pecky..

V tom vašem vyhřeznutí je nejlepší to mongoloidní právo. Jasně ukazuje na vaše podvědomé tíhnutí k rasistické ideologii. Už jen to vaše ukazování, že vámi odsuzovaní směřují na východ, je podtržení faktu vaši podvědomé orientace k rasismu.

Jen tak dál vyhřezávejte, pomáháte tím právě k podpoře Babiše, protože takový blb to není jako vy!