29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Jak na ně

Ten soudruh Ondráček byl fakt plivanec do tváře. A je dobře, že si to česká veřejnost nenechala líbit. Dobrý základ. Varuji ale před přehnaným optimismem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 22.3.2018 10:40

Re: ODS???

Nejedná se o prchlivost Já tomu říkám suché konstatování.

Ječí a mávají ručičkama reportérky v TV (nad počasím) a radní za ODS fňuká. Opět suše konstatuji. Zkr.

Mám určité tušení, proč nám ta ODS tak dopadla. Mladý Klaus také. Zkr.

J. Lepka 22.3.2018 10:39

Na řešení už pracuje Tomio sám,

podle posledních zpráv to vypadá na Úsvit 2.0

J. Lepka 22.3.2018 10:37

Re: ODS???

Nenechte prchlivosti cloumat svým majestátem, jen si hazardérsky zvyšujete krevní tlak.

K. Janyška 22.3.2018 10:32

Re: Pravicová ODS, ne Kalouskovo béčko

Rudočerný Fiala udělal z ODS stranu eunijní, tedy levicovou a ještě v cizích službách. To je nepřijatelné. Proto jsem z ní já, autor impulsu k jejímu založení a její spoluzakladatel, po čtvrtstoletí vystoupil. Stydím se za Fialu... Dzp.

Š. Hašek 22.3.2018 10:31

ODS???

Pane radní, ta "Vaše zkratka" se dá vyjádřit krátkou větou:

Proč ti občané nevolí nás???

A mám pro Vás radu - zeptejte se na názor poslance ODS, který dostal opravdu hodně preferenčních hlasů, jméno znáte. Hlavně se neptejte paní Němcové a pana Fialy.

A používáte hloupou terminologii "zbavíme se". Snažte se, abyste byli volitelní. Zkr.

K. Janyška 22.3.2018 10:28

Re: Jak na ně ? Vystoupením z EU.

Dubiska neexistují pro sečtělé. Proti západu nic nemám, ale problém je EU, coby sicialistický velkostát. Je jako SSSR a také tak dopadne, pokud nebude převedena na negativní, tedy zákazovou, smlouvu, na princip já pán - ty pán... Dzp.

V. Kolman 22.3.2018 10:20

Re: Jak na ně ? Vystoupením z EU.

Máte pane Janyško pravdu, ale.......

Je nějaká jiná rozumná alternativa? "Přichýlit se k velikému to dubisku tam na východě?" To už tady jednou bylo a skončilo to okupací 21.08.1968. Také bych nerad, aby jednou životopis mých pravnoučat začínal větou: "Již jako malý hošík/dívenka jsem rád/a jídával/a rýži, nebo: "vepřové jsem nikdy nevzal/a do úst, mešitu jsem pravidelně navštěvoval/a, korán četla"......

O. Dvořák 22.3.2018 9:59

Volby už byly

Jestli jste si nevšim...

A. Alda 22.3.2018 9:54

Pro mne není problémem Babiš,

ale lidé kolem něj.

Ti totiž dělají pravý opak toho, co on hlásá.

A. Alda 22.3.2018 9:53

Ano.

A připodotkl bych, že stát má dnes o poddaných takový přehled, o jakém se nacionálním ani internacionálním socialistům nezdálo ani v těch nejdivočejších snech. A aby to zakamufloval, vymýšlí si buseraci lidí s GDPR.

A. Alda 22.3.2018 9:48

Souhlas, pane.

EU je ta studnice zla, odkud se rozlévá a rozleptává základy společnosti ve všech státech, které ovládá.

A. Alda 22.3.2018 9:45

Vy máte sice rozum, pane,

ale bude Vám to v té Vaší partaji co platné?

P. Kubáč 22.3.2018 9:34

Únava z politiky tradičních stran

Lidi začali preferovat osobnosti, protože tu je horší změnit než papírový politický program, který po volbách zahazuje už od 90.let. Pokud pravicová strana má jako vůdčí osobnost bezbarvého neomarxistu je to průser. Pak to znamená, že 10% je ( a bude ) strop.

P. Smatlak 22.3.2018 9:21

Bla Bla

Jaroslav Míth to s těmi šmejdy jak jsi napsl byl vtip.Okamura je populista skoro extrémista a to,že jako bojoval proti šmejdům nepatří do politiky ale soudům.A to,že i přez všechna upozornění jsou někteří lidé stále tak naivní a pitomí,mnohdy nenažraní(nabídka salámu a pod) se neřeší politicky.Je to jen to,že ti šmejdi jen využívají lidské blbosti a i když je to špatné tak ne protizákonné.Raději by se mělo něco dělat s předraženými exekutory a advokáty a nebo s předraženými byty od pronajímatelů,Tam jde a to i u těch o kterých se zmiňuji o lichvu a bohužel je to posvěceno státem,soudy a st.úřady což je odpornější ,amorální a i protizákonné ,než ti šmejdi o kterých se zmínil Okamura.Tam by ale tento populista šlápl do vosího hnízda, že?To s těmi šmejdy je jen špička ledovce toho co tu podporuje a toleruje stát.

J. Pražák 22.3.2018 9:15

Re: Vlhké sny Modré Straky

Vláda komunistů i nacistů už je historie. Je skoro jedno, jestli diktatura skončila před 30 nebo 70 lety. Němci u nás zavraždili 360 000 lidí, Komunisti stovky až tisíce. Dnešní EUrovůdci nahradili SA, Rudé gardy a černé košile s pendreky neZiskovkami, aktivisty a dotacemi. Metody nejsou tak násilné, cíle zůstaly stejné. Pokrok je pokrok... Je podivné, že vám nevadí 4. EUroříše. Diktatura byla metodou vlády komoušů, nacistů, fašistů a je i EUrovůdců. A současní EUrovůdci připravují pro Evropu neblahou budoucnost, pravděpodobně o hodně horší než WWII.

K. Janyška 22.3.2018 9:06

Jak na ně ? Vystoupením z EU.

To ona doslova drtí sofistikovanými, pro běžné občany neviditelnými a také neochopitelnhými, metodami státní správu v jednotlivých národních státech a zodpovědnost jejich občanů za ně.

To se samozřejmě promítá v sebeobranných instinktech, reagujících na nesmysly z EU, které velmi rychle najdou řešení jednoduchá. Babiš a Okamury a komunisté. To je ono, to je ono. Volají na ulicích... Dzp.

P. Lenc 22.3.2018 9:05

Re: Bohužel,

Myslíte? Ten vnitrostranický vývoj tam pokračuje, jenom s tím nechodí na trh.

P. Lenc 22.3.2018 9:03

Re: Abychom zvítězili, to by ODS musela opravdu být

Jojo pane Chaloupko, ta ODS "zatlačila" i komunisty vlevo.A za dnešních raních mínus sedum může taky ODS.Tlačila, mrcha jedna odeesácká, až natlačila studenou vlnu.No volte potom něco takového...

P. Lenc 22.3.2018 8:59

Re: Vlhké sny Modré Straky

Jo,Hitler také nabízel správná řešení...A ta věta o komunistech, tak to je opravdu úsměvné.

J. Uzel 22.3.2018 8:55

Bohužel,

Váš náhled na skutečnost je v ODS evidentně minoritní, ne-li ojedinělý.

M. Valenta 22.3.2018 8:46

Vypadá to pane autore,

že Vám na Váš článek vesměs odpověděli voliči Babiše a Okamury. Jediná šance pravice je sjednocení těch zbytků co tu zbyly po Klausovi a spol. NA DVACET PROCENT BY TO SNAD PRO ZAČÁTEK DALO.

P. Kmoníček 22.3.2018 8:40

Re: Pravicová ODS, ne Kalouskovo béčko

Když budete na každého jen nadávat, tak............

F. Navrátil 22.3.2018 8:35

Pravicová ODS, ne Kalouskovo béčko

Zcela správně je řečeno, že Babiš a jeho parta by měli být poraženi ve volbách a ODS by měla přesvědčit slovy i skutky část volebního elektrorátu, aby přešla na stranu ODS. Toho se bohužel nedočká, pokud bude jen přicrmdávačem Kalouskovy čtyřkolky a pokud nezačne dělat samostatnou pravicovou politiku bez vlivu negativistů z TOP 09, Gazdíkových žvanilů a Hermanových klerikálních levičáků. Největší nebezpečí vidím v tom, že ve snaze získat Babišovy voliče se volební program ODS rozplizne ve stylu jak pejsek s kočičkou vařili dort.

J. Pražák 22.3.2018 8:25

Vlhké sny Modré Straky

Strana, jejíž členové jsou většinou (výjimka Klaus jr) vnímáni ve spojení s korupcí, lhaním, podvody,... chce odstranit Okamuru, což je jeden z mála politiků, který v dnešním převráceném světě nazývá problémy pravými jmény a navrhuje řešení.

Oni i ti dnešní komunisté nejsou stejní s těmi z 50.až 80. let. Stejně jako dnešní Německo není 3. Říše, ale 4. EUroŘíše a Rusko není SSSR.

J. Chaloupka 22.3.2018 8:06

Abychom zvítězili, to by ODS musela opravdu být

pravicová a mít v čele nějakého jiného předáka než toho žvanila Fialu. Ostatně jen ODS zatlačila Babiše vlevo.

J. Karlík 22.3.2018 7:58

Pan radni

se probudil. Částečně, protože se ptá, proč Babis nechal zvolit p. Ondráčka. Protože, na rozdíl od jiných, dodržuje dohody. Žádal KSČM aby změnila kandidáta, ale neuspěl. Jak Vám tedy věřit, když přinejmenším manipulujete s fakty? Čeká vás ještě dlouhá cesta a s p. prof. Fialou v čele bude nekonečná.

P. Kmoníček 22.3.2018 7:38

Re: Jen můj názor

Paní Hájková, Není ten článek stupidní. Je naprosto přesně popisující situaci a postup vedoucí k nápravě. Lidí jako je ten Dočekal je opravdu spousta, jako v každém národě, a ty je třeba nějakým způsobem podchytit, i když to je a bude obtížné. Pokud se tak nestane, tak populisté budou mít vždycky náskok a vždy nějakou lží smáznou pravdivý a logický názor i čin. Bude to těžké, ale ne neuskutečnitelné. Myslím, že je nutné přesvědčovat voliče , že ODS už není stranou proti které se vymezují, a která se zbavila "profláknutých", za které samozřemě nepovažuji třeba paní Němcovou nebo pana Bendu. Ale ten pocit v Dočekalech přetrvává a je třeba je přesvědčovat o jejich omylu. Pan Fiala asi začal správně.

J. Fridrich 22.3.2018 7:29

Dle výsledků našich voleb se většina

Dle výsledků našich voleb se většina našich občanů Babiše a Okamury zbavovat nechce, oni byli naopak zvoleni - víme, pane Míth ?

Z. Rychlý 22.3.2018 6:51

Re: „Kéž by nám Pán Bůh všeliké to vlastenčení z huby

Ale dlužno říci, že je to správný postoj. Jen ho převést do praxe a budete mít hlasů habaděj. Poraďte si třeba s faktem, že transparent "Babiš je v obřím střetu zájmů", nahání spíše voliče do náruče Babišovi, ač je naprosto pravdivý. To jsou paradoxy pane Vaněk, co?

Z. Rychlý 22.3.2018 6:43

„Kéž by nám Pán Bůh všeliké to vlastenčení z huby

„Kéž by nám Pán Bůh všeliké to vlastenčení z huby do rukou vraziti ráčil!“ ...