16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Diskuse k článku

POLITIKA: Jak malé strany likvidují Babiše

Na pozadí diskuse Jana Hamáčka z ČSSD a Miroslavy Němcové z ODS lze vytušit společný zájem na likvidaci Andreje Babiše. Je tragické, když ODS na likvidaci Babiše ve vládě spolupracuje s ČSSD.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Čábelka 2.5.2017 2:27

Mlha

Vydržování Babiše u moci je nebezpečná hra. Nikdo neví, zda již nebyla překročena hranice možného návratu k fungujícímu demokratickému systému. Není čas otálet. Babiš spolu se Zemanem stojí za vládním pučem se všemi následnými kroky demontáže svobodné společnosti s jasnými politickými cíli rozvrátit vše trochu názorově konzistentní. Tento proces není náhodný. Ochota této vlády zastávat zájmy občanů republiky byla předem vymezena požadavky vedení EU. Dnešní politická situace je natolik manipulována, že není osobnosti ani polické síly, které by se dalo spolehlivě věřit její vlastní program.

Nelze věřit ČSSD ani ANO. Nelze vůbec věřit Zemanovi, který své postoje k EU mění zcela dle potřeby. Nikdy dostatečně nevysvětlil ani toto salto! Proč právě to to nikdo nikdy neřešil?! Proč?!!!!

Nelze věřit ani tomu, kdo Klause osočoval kvůli "nepodpisu" Lisabonské smlouvy a všem právním vymezením ve smlouvě proti ní. Ti všichni politici sami ztratili důvěryhodnost jednat za všechny občany tohoto státu.