16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
uctelas 15.12.2006 9:20

Re: Re: Všichni níže rádoby odborníci .....

Vlastnost;-D

JH 15.12.2006 9:19

Re: Re: Kde zakotví?

No propast jsem neviděl, ale Dr. Rath klepl přez nenažrané prsty soukromých kolegů,kteří vydělávají 300-400000 Kč měsíčně zatím co já tak s nouzí 40 tisíc. Mimo to ponechal povolání lékaře oddělené od "lékaře" zloděje-podnikatele! Budiž mu za to vzdána čest!

JH 15.12.2006 9:13

Re: " Odborník na všechno- hovádko Ráth"

Jen mi jaksi unikaá co Dr. Rath ukradl!

huhu 15.12.2006 9:13

Re: Mnohé by bylo skoro pravdivé, nebýt toho čertova kopýtka!

nepoprskej si nenávistí triko, šibale :-D:-D:-D

JH 15.12.2006 9:11

Mnohé by bylo skoro pravdivé, nebýt toho čertova kopýtka!

Ono se to pravičáckým superzlodějům krásně vykládá o tom jak budou utahovat opasky, dále převádět odpovědnost každého občana na něj samotného. Bylo by to tak správné! Jenomže to káže nestydatá skupina už prověřených superzlodějů z ODS,SZ a jejich podržtašků KDU-ČSL.Ti to dobře a chytře připraví pro všechny, ovšem mimo podnikatelskou a "sponzorskou" pakáž= zlodějskou a podvodnickou "chloubu" národa. "Zázraci" budou jako dosud žít jak v bavlnce! "Sockám" se budou jen nestydatě vysmívat a holedbat se jak svým zaměstnancům nechají vydělávat a vůbec milostivě žít=živořit!!!!

Novák nebo Novotný 15.12.2006 9:01

Re: Všichni níže rádoby odborníci .....

Podepisovat se jako Halama je prakticky totéž jako Novák nebo Novotný - je to úplně stejně nicneříkající nick jako cokoli jineho ...

Peta 15.12.2006 8:53

Re: Všichni níže rádoby odborníci .....

Halama, to je Vase jmeno, nebo prijmeni?

huhu 15.12.2006 8:39

ano svěží vítr do čssd

Paroubek je již vyčerpán a proto do čela strany by měl být na sjezdu v březnu zvolen svěží vítr MUDr. Rath ! To by byly preference :-D

Jack 15.12.2006 8:38

Ta matematika...

Tady autor trochu přestřelil. Opak přímé úměry není nepřímá úměra. Úměra může být jakákoliv. Kvadratická, kubická, logaritmická, exponenciální... Což nic nemění na faktu že ten pazdrát(h) je debil...

Halama 15.12.2006 8:15

Všichni níže rádoby odborníci .....

 A co jste dokázali Vy ?? Maximálně vystudovali vyšší pomocnou,někteří nemají ani na pořádnou klávesnici / Thyronx /.Oproti  Mudr.Rathovi se stydíte za svoje jméno - poserové.;-D;-D;-D

tatina 15.12.2006 8:01

Re: Kde zakotví?

To,jestli s.Rath skončí v náručí komunistů,to nevím tak jistě.Vím jen to,že skončí znovu na ministerském křesle,pokud pan Topolánek nedostane důvěru,a jak se to vše vyvíjí,tak asi ne.O to to bude mnohem horší,než nějaký jeho přechod ke komunistům,protože bude mít opět přímý vliv na zdravotníctví,které svou "aktivitou" už jednou přivedl na pokraj propasti.Pak bude záležet na lidovcích,jak dlouho mu umožní sedět v křesle ministra.Už nyní se bojím,že to nebde jen na pár měsíců.

emil 15.12.2006 7:56

" Odborník na všechno- hovádko Ráth"

Co dodat, hlupák zůstává hlupákem, gauner gaunerem, zlodějíček zlodějem. A to všechno sedí na Drátha.

Kornel 15.12.2006 7:55

Neznalost matematiky

Že Rath plácá nesmysly, to je zřejmé; ovšem jeho neznalost matematiky až kritizuje někdo, kdo je sám matematiky znalý. Z tvrzení, že něco neroste přímo úměrně, nelze vyvodit závěr, že to roste nepřímo úměrně. Tento logický úsudek je chybný, neboť zcela pomíjí možnost růstu neúměrného.

Thyronx 15.12.2006 3:58

Re: Kde zakotví?

Rath nakonec mozna v KSC zakotvi a nebo se treba jednou opravdu levice spoji v jednu stranu. KSC vymira vekem, CSSD vymira diky Paroubkove aktivite. Jedno mne u srdce hreje: CSSD ani KSC si k vladnuti asi dlouho ani necuchne. Paroubek silne poskodil celou socialni demokracii.

gebosch 15.12.2006 3:33

Kde zakotví?

Nechci býti prorokem, ale jsem přesvědčen, že p. dr. Rath se nakonec po hostování v ODS, po nynější mezihře v ČSSD a možná další u "zelených" stejně nakonec skončí v lůně své KSČM.

Myslím si totiž, že ani "socani", přesto, že jim nyní vládne p. Paroubek {a jak je obecně známo tvrdou rukou - viz nynější zastrašování možných oponentů jeho "politiky" - kauza p. Melčáka} hloupí nejsou a  nenávistný způsob existence p. dr. Ratha jim úplně zcela nevyhovuje. Pan doktor i přes image, které si snaží vybudovat, působí ve většině případů komicky!

Pravda, nyní mne napadá, že jeho další mezihra nemusí být nutně v politické straně, ale třeba v nějaké satirické show, třeba s paní Bubílkovou, "S politiky...". Ale ten konec u "komoušů" je tutovka! Že?