29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Jaderná válka... Už zase

Už je to zase tady, česká politika se vrátila do své hladiny z doby před rokem 2014. Odposlechy, nahrávky, obvinění ze zneužití postavení, z nelegálního původu majetku, z podivných machinací.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Navrátil 12.5.2017 12:36

Co se schovává za mlhou

Kdyby měl Sobotka volební preference alespoň 20 procent, do války s nejasným koncem by se nepouštěl. I nemyslící dýzlák věděl nejméně tři roky, že Babiš se nestal miliardářem, protože si šetřil kapesné. Že nekupoval noviny z rozmaru, ale aby mohl ovlivňovat veřejné mínění, jak to dělá Kalousek v knížecích nebo Bakalových tiskovinách a Sobotka v České televizi. Že využije jako podnikatel jakéhokoli pochybení nebo mezery v zákonech, aby vydělával další miliardy. Že nešel do politiky, protože se titul poslanec a místropředseda vlády hezky vyjímá na vizitkách. Sobotku k útoku nakoply padající volební preference a Bělobrádek o ničem tři roky nevěděl, ale včera ho osvítil duch svatý.

J. Mrázek 12.5.2017 12:09

To, co ODS a ČSSD předvádí....

...za přičinlivé spolupráce s každým jdoucí ČSL+ nyní i STAN, to zaručuje, že lid tento kádr volíků už volit raději nebude. Tím líp. Realisté mají rozum a dobrý program. Horší je, že ho také nedokáží splnit na 100% ....

I. Mertl 12.5.2017 9:28

Dobře,

je to tak! Jen to tady v proudu trvale rozdmychávaných vášní nikdo nechce slyšet. Tak snad volby!