11.5.2024 | Svátek má Svatava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
glos 12.11.2008 20:34

Re: Naopak, komunisté jsou lehce čitelní, a proto třeba u nás, v Helénské republice,

Mi se zase nelíbí ODS, co naděláme?

brána 12.11.2008 20:49

Re: Naopak, komunisté jsou lehce čitelní, a proto třeba u nás, v Helénské republice,

Zakažme. Není nad pořádný zákaz. Tyhle pseudosvobody demokratické žvanírny.

alan 12.11.2008 17:36

kdy už bude konec?

Kladu si otázku,proč komunistický úspěch budí alespoň z části obyvatelstva takové obavy,snad neznají to pověstné,,nevstoupíš dvakrát do stejné řeky".Kdyby ta partaj odporovala Ústavě,tak přeci dávno bude hnít na smetišti dějin,a nebo máme špatnou Ústavu.Obava z kariérních komunistů je jistě na miístě,ale obávám se,že ti jsou již na takových pozicích v naší společnosti,že je je žádný zákaz nemůže ohrozit.Již téměř dvě desítky let jejich zájmy hájí protržně orientované strany a z toho důvodu mohou jen uvítat případný zákaz KSČM,protože jako správní pragmatici se při své cestě vzhůru zbavují všeho nepotřebného balastu.Jsem rozhodně pro dekomunizaci naší společnosti,ale kdo by hergot,v partajích od leva napravo  vůbec zůstal,nemluvě o kariérních svazácích,kterými jsou především paradoxně prolezlé především strany konzervativního ražení...Spíš mi přijde,že je zapotřebí najít viníka za ten nechutný debakl ODS a koalice vůbec ve volbách,je sammozřejmé,že za to nemůže politika vlády,ale čachry bolševiků s tichou podporou FSB,

ODS 12.11.2008 17:27

Hvížďalo a komunistobijci, přečti si co pro vás připravila ODS

Dál si meditujte a mlaťte prázdnou slámu. Mezitím vám ODS sebere pod zadkem úplně všechno. A tak je dobře. Až všichni dostanete infarkt z „reforem“, doktor k vám nepřijede, protože Julínek vám do té doby stačí zprivatizovat zdravotnictví. Leda byste měli dostatek peněz jako já, protože mě se reformy nedotknou, ať budou jakékoli. No i když reformy, to je jen technický krycí termín ministerstva zdravotnictví, je to totiž úplná privatizace českého zdravotnictví zpočátku pod kamufláží akciových společností.

Rath zatím klade odpor, ale ten mu ministerstvo zdravotnictví brzy zlomí a Rath povolí. ČSSD už jde v krajích do koalic s ODS, přestože prohrála volby na celé čáře. To vůbec nic neznamená.

http://www.ctk.cz/sluzby/slovni_zpravodajstvi/vseobecne/index_view.php?id=343928

brána 12.11.2008 17:42

Re: Hvížďalo a komunistobijci, přečti si co pro vás připravila ODS

A to vše v moment kdy celý svět s hrůzou pozoruje - a nejen pozoruje - následky ujeté privatizace. Nezbývá než se modlit aby bankrot na nás co nejdříve a nejsilněji dolehl. Jiný lék proti zběsilcům privatizace zřejmě neexistuje.

zoch 12.11.2008 16:28

Pane Hvížďala !

Je vás tady dnes celá kopa,kteří plkáte,jak vás ten bolševik žere.  Taky na to koukám  otráveně,ale nedivím se.  Prostě je to tak,že celá ODS je nepoučitelná. Většina straníků i sympatizantů,kteří určují směr žije v odlišném světě než prostá většina lidí. Nyní se ledabyle pokusím napsat pár jmen,která jsou s vkusem a náladami občanstva v rozporu.A to nemusí být jen  z důvodu reformy,ale nevkus v chování hraje také svojí roli. Než počnu psát těch pár jmen,zmíním se odděleně o VK.  Ano,ano,podle průzkumů je oblíben. Ale je to jináč. Zde hraje roli vážnost úřadu. Kdokoli v tom úřadě bude sedět,bude mít min. 60%,třeba i naše kočka....

Kdo tedy hlavně z důvodu svého chování nebo své agresivní politické linie nejvíc drhne ?

VK,Topolánek,Tlustý,Bém,Kubera,Langr,Němcová,Julínek,Bendl,Štěpánek....a mnozí další,kteří zejména zastávají Klausovu doktrínu vůči EU a euru. To nebude nikdy dobré a stav se může jen horšit,pokud budou názory VK brány na zřetel.   Jde totiž o to,že ODS má proti sobě jednak ideové odpůrce v dresu bolševika a částečně i socana a potom má proti sobě všechny proevropsky laděné managery,umělce,studenty a majitele firem.  Tento konglomerát je schopen ulámat ptačí křídla. Pokud se to nebude řešit,plkání nemá cenu. Dneska již vadí ti,kdož myslí zeleně,dneska vadí ti,kdož jako křesťani mají sociální cítění zvýšené nad hladinu podnikatele,dneska vadí EP,dneska vadí všechno možné......Proti tomu se ale nedá úspěšně jít.  Je třeba se neohlížet na více než jen trapná vystoupení VK,je třeba modifikovat program.

brána 12.11.2008 17:35

Re: Pane Hvížďala !

Je doopravdy na pováženou, že i pan Hvížďala, platící za člověka s pohledem přes okraj vlastního talíře, považuje za vhodné plošně neurotizovat  antibolševismem.

Kopecký 12.11.2008 19:32

Re: Pane Hvížďala !

Pan Hvížďala dnes ulít. Asi chtěl větší návštěvnost. Levé i pravé strany jsou nastejno pokrytecké a v rámci globalizované ekonomiky vlastně všechny prašťjakouhoď, všechny prosazují   práva velkých finančních a jiných lobbujících skupin na úkor obyčejného smrtelníka.  Oba tábory přesvědčují voliče, že  jim zaručí Růst a zavedou je  do blahobytného ráje (na dluh). 

brána 12.11.2008 21:30

Re: Pane Hvížďala !

než tam zahučíme pane Kopecký  - tedy do ráje - tak se koukněte co jsem dostal na podrbání od pani Viktorie - na dluh. Nespoléhám se na píšťalky ale na Obamu. Odhodí roucho populisty a ..............no to jsem zvědav.

Kopecký 12.11.2008 22:18

Re: Pane Hvížďala !

Obama, bez Obamy, s Obamou, nečekejte zázraky a třeba budete mile překvapen. Po Jirkovi Bušovi by zazářil snad každej.

Ad. 12.11.2008 16:24

Je to dobré

 zhodnocení a jakési odkrytí karet pro vyplašené Čechy...

Deda Jaga 12.11.2008 16:22

???

tri roky ziju v cizine a asi tu i zustanu nechci opakovat tu samou chybu jako muj otec a neodjet kdyz je to jeste mozne .Ja jim proste neverim a verit ani nechci protoze to nejde:-/

Alena 12.11.2008 18:04

Re: ???

Doufám, že jste tu zadarmo vystudoval.

jarmich 12.11.2008 18:53

Re: ???

Moje děti studovali již  po revoluci. Rozhodně to nebylo zadarmo. A zadarmo to nebylo ani před revolucí. Zřejmě nemáte děti, jinak by jste tak hloupě neplkala, a nebo jste žila na jiné planetě.

Hrad 12.11.2008 20:14

Re: ???

Studovaly v soukromé škole, ve které státní dotace tvořily/tvoří 93 % toho co dostává státní škola? Darebáku být černým pasažérem a ještě být na to veřejně pyšný, je projev slušného člověka, kterými se to mezy antikomunisty jenom hemží.

Hrad 12.11.2008 20:22

Re: ???

Mezy jako kozy;-D!! 

jarmich 12.11.2008 21:32

Re: ???

Vaše 2 poznámky jsem nepochopil. Zřejmě mám ještě málo alkoholu. Půjdu to pravit.

jarmich 12.11.2008 21:35

Re: ???

Chtěl jsem napsat napravit, ne pravit.

Hrad 12.11.2008 22:08

Re: ???

Nic si z toho nedělejte. Prý snaha pochopit vede ke všem nepochopením na světě. Ale k tomu co jsem chtěl sdělit. Ve státní škole jsou(Za komančů i dnes) náklady na studium 1, stát z veřejných zdrojů; 2, rodiče studentů(oblečení, materiály....); 3, úsilí studentů. V soukromé škole jsou náklady na studium 1, školné placené rodiči+náklady na šacení, materiální vybavení....; 2, 93 % toho, co poskytuje stát státní škole(7 % méně mež státní, jde o soukromou školu);  3, úsilí studentů. Nevýhodou, je že i na soukromé školy chodí inspekce(ředitelé soukromých škol tuto snahu státu kontrolovat těch 93 % dotací, neustále zpochybňují). Ten předřečník sděloval, že mu stát nic nedluží. Asi si myslel, že co ve škole získal, je pouze jeho vlastní úsilí. I já jsem si to v pubertální pýše také kdysi myslel. A to je všechno.   

Gregory 13.11.2008 8:04

Re: ???

Vy , a nějaké vzdělání ? To bude asi překlep , nebo Vaše nemístná pýcha . Hezky rychle se vzpamatujte .

Pavel Urban 12.11.2008 16:04

Trochu reality, prosím ...

Politici KSČM jsou v řadě místních zastupitelství. Kolik z nich se jim podařilo destabilizovat ?

Ostatních tradic jsou toho času nepoužitelné. Má smysl hodnotit partaj podle nich ?

Gregory 12.11.2008 16:47

Re: Trochu reality, prosím ...

Partaj s takovou zločineckou minulostí by si měla neustále sypat popel na hlavu a na kolenou prosit o odpuštění . Je neuvěřitelná drzost , že má vůbec tu nestoudnost  vystupovat na veřejnosti . A vida , přesto se najde dost hlupáků s krátkou pamětí, a dají jí svůj hlas . Jen aby je to nemrzelo , tak jako ty co je volili v 46 .

brit 12.11.2008 17:36

Re: Trochu reality, prosím ...

komouši v ODS Ti nevaděj,a lidovci, který jsou v každý vládě už od r.1918 jsou Boží??

a zákon,kdy si svorně všichni odhlasovali beztrestnost za kuponovou zlodějinu?? atd!!!

Gregory 12.11.2008 18:01

Re: Trochu reality, prosím ...

Proti tomu co tady komouši předváděli 40 let je to slabounký čajíček . Dnes se sice krade ( kradou všichni bez rozdílu ) . Ale za komunistů se kradlo úplně stejně , dokonce mnohem a mnohem víc a navíc se popravovalo a hromadně zavíralo do koncentráků . Tak co je asi lepší ?

brit 12.11.2008 20:16

Re: Trochu reality, prosím ...

Gregori.ale dnes se vraždí v rukavičkách!Já ty komoušský léta zažil,máš pravdu,ale dnes je to bez soudu,do sudu,nezjistitelně-ůplatné právo chrání věrchušku-jsi spokojen s její inteligencí,s tím,že ze zdravotnictví zmizelo za 3roky 20 000 lidí,že za prebendy pro sebe prodali lukrativní a konkurenceschopné firmy-čímž si svět u nás zlikvidoval konkurenci. Za komouše se vyvážela technologická zařízení do celého světa a vyhrávaly tendry-cukrovary, rafinerie ropy, elektrárny, pivovary ,lihovary,specielní ocel atd. Dnes vyvážíme tak akorát děvky a dle otce vlasti si všekoupíme-a tomu mám fandit??.Nejsem blb a používám mozek,informace si ověřuji jak mohu,hlavně u kámošů v cizině-USA.VB.Švýcary atd-to co je tu dnes je na emigraci a morálku za 20 let úspěšně zlikvidovali-pokračovali totiž v Husákovštině a říkali tomu demokracie-přemýšlej prosím

Gregory 12.11.2008 20:50

Re: Trochu reality, prosím ...

Ano vraždí se . To je pravda . Ale není to vraždění v přímé režii státu a se soudní fraškou . Chápu , že je možné někoho odsoudit třeba nevině  za něco co neudělal . Je to smutné , ale je to omyl . Ale za komunistů bylo úmyslně odsouzeno několik set tisíc neviných lidí  . Ne omylem , ale se zlým úmyslem , a to nemohu nikdy odpustit . A s tím vývozem za komoušu to není tak úplně pravda . Vyváželo se , ale v podstatě za směšné ceny a bez jistoty , že zákazník zaplatí . Dodávky do SSSR nám například zlikvidovaly vývoj . Rusové totiž odmítali jakékoli vylepšení . Takže např . mot . lokomotivy se musely vyrábět cca 20 let beze změny , ale přitom v takovém množství , že vyčerpaly v podstatě celou kapacitu . Že za ně nikdy nezaplatili je samozřejmé . Totéž bylo v motocyklovém průmyslu . Bez vývoje není konkurenceschopnost . Já mám malou firmu zabývající se jemnou mechanikou . Zákazníci zvedají laťku požadavků téměř po měsíci . Nedokáži si představit , že bych vyráběl bez neustálého vylepšování . A to v zahnívajícim rybníku RVHP nebylo možné . Proto většina našich firem při konkurenčním boji prostě nevydržela . Nemohla , nikdo je to nenaučil . A mimochodem do Švýcarska a do Itálie taky dodávám a jezdím tam dost často .

Hrad 12.11.2008 20:21

Re: Trochu reality, prosím ...

Blbečku s jakým státním dluhem předávali komanči Československou republiku dnešním odborníkům? A jak velké byly zahraniční pohledávky státu v roce 1989?!!! Kdyby jsi to věděl, tak při tvé naivitě a romantičnosti, by jsi apoň mlčel(jistou dávku toho, co označuješ za slušnost u tebe vnímám).  

Gregory 12.11.2008 20:31

Re: Trochu reality, prosím ...

Imaginárním představám o státním dluhu a pohledávkám se můžu tak maximálně vysmát . V bankách hromady potištěných papírků bez ceny s nápisem  Kčs , které nebyly ochotné brát ani rozvojové země . A pohledávky v zemích o kterých všichni věděli , že nikdy nic nezaplatí , a to v čele s SSSR . Celý stát byl totálně na huntě a celá RVHP s ním . Devizy nebyly naprosto na nic , ani na to nejnutnější . Tak mi tady neblábolte o státním dluhu ČSSR a pohledávkách . Jste k smíchu .

Hrad 12.11.2008 20:55

Re: Trochu reality, prosím ...

Imaginární, imaginární...... ? Není to něco jako kok.t? Mám takový pocit, že tě několikrát citoval  Zbigniew Brzezinski.  

Gregory 12.11.2008 21:31

Re: Trochu reality, prosím ...

Hmm. Argumenty nějak chybí , co ?