6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Holub 15.3.2010 17:28

Doležal a Bartoš a nebo Sobotka.

Současnou naší tragickou komedii nejlépe charakterizují rozdíly v písemných  projevech výše uvedených. Na druhé straně něchtěl bych být dnes v kůži  Topolánka ani Paroubka. Topolánek volby především vlastní vinou prohraje, s ostudou se bude muset poroučet a sotva se najde někdo, kdo by se nad nim smiloval. Paroubek volby vyhraje, menšinovou vládu se mu podaří slepit  jen díky komunistům, nebude to trvat dlouho a taková vláda přivede zemi na buben. Sliby jako třináctý důchod a další  voliči nakonec pochopí jako samé předvolební podvody. Vždyť např. vůbec se nejedná o nějaký třináctý důchod ale jen o jakousi almužnu.

J. Láníček 15.3.2010 13:58

Ano, už aby tam byla zas ta ODS !

Protože teď už je nade vše jasné, že tu krizi způsobila žebrota, která musí být po zásluze potrestána. A zárukou, že tomu tak bude, je jedině strana modrých havranů. Ti chudáci jsou totiž takoví pitomci, že jim to vůbec tržně nemyslí. Ti hlupáci než aby oživili ekonomiku a trh speciálně, nákupy luxusních auťáků, radši všechno prožerou levnými bůčky a nahnilým ovocem z marketů. A vyhýbají se nabídkám prací za minimální mzdy, když ještě polovinu z toho mohou projezdit na cestě z práce do práce. Něco takového by přece volnotržně uvažujícího člověka nemohlo nikdy napadnout. Ti by klidně pracovali i 12 hodin denně jen za stravu, mysle na šťastnou nezadluženou budoucnost dětí našich schopnějších a úspěšnějších spoluobčanů.

F. Pavlis 15.3.2010 13:54

Těžko

hledat v současných dobách cokoli pravicového. I na pravici jsou v převaze bývalí "leví". Na levici jsou patrně ti, co si nebyli ve chvíli lámání chleba jisti, kudy povedou dějiny dál.  A lidovci jsou stále stejní už od minulého století. Katolická partaj, která má méně příznivců než partaj marxistická. Paroubek se vynořil jako Vůdce  ve chvíli,  kdy socdem byla na dně. Hrozba komunismem už nefunguje a kudy dál nikdo neví. Jako ve třicátých letech minulého století stačí mix úsměvů, slibů, lží a velké sumy peněz a jsme tam, kde jsme.  Zda vytvoří autentickou pravici až nastupující generace, to si nejsem tak docela jist. Kde by to "okoukali" ?  Budeme patrně odsouzeni k maďarskému školení a vynaložit mnohem, mnohem víc než 30,- Kč. Ostatně upoutávka "Odmítáme placené zdravotnictví " signalizuje takovou mentální retardaci,  že hůř už snad ani být nemůže.

J. Peřina 15.3.2010 12:51

Pane Bartoň,

máte sice pravdu,že většina médií hraje podle Paroubkových not,ale vyjímka potvrzuje pravidlo.Minulý týden jsem se v noci díval na čt2.Byl tam pořad Kontexty,ve kterém kromě moderátorů vystoupili i ekonom Zahradník,tak i ekonomický analitik Aleš Michl.Celá hodinová diskuse se točila ohledně ekonomického vývoje u nás,a k mému úžasu se hlavně pan Michl a moderátoři vyjadřovali velice záporně k programu levice,potažmo ČSSD.Doslova varovali před koalicí socialistů s komunisty.Škoda,že ten npořad byl od 22:30 do 23:30 a sledovalo ho jen málo diváků.Takové pořady by měly být odpoledne a větší množství.Pak by si soudruh Paroubek a spol nebyl tak jist svým drtivým vítězstvím,jak zatím proklamuje.

J. Matlas 15.3.2010 13:39

Re: Pane Bartoň,

Také se mi jeví, že ČT je spíše na straně pravice. Dokonce si myslím, že jsou v ČT podplacení. ČSSD na podplácení nemá a není ani snad tak mravně pokleslá.  Pan Bartoň je buď málo vnímavý nebo chce manipulovat, uplatňovat svá přání lhaním.

F. Pavlis 15.3.2010 13:57

Re: Pane Bartoň,

není zde překlep? Snad p. Mamlas ????

V. Skalová 15.3.2010 14:11

Re: Pane Bartoň,

Buhehe, jako vtip dobré...

V. Liehne 15.3.2010 12:27

smutné zrovna dnes

Dne 15.3.1939 byla zabrána ČR nacistickým německem. Nikdy jsem nečetl od vašeho inspirátora odsouzení zvěrstev na českém civilním obyvatelstvu jak v sudetech tak po zabrání zbytku ČR především sudeťáky. Pan Doležal je lhář a manipulátor s fakty v žoldu sudeťáků.

J. Peřina 15.3.2010 13:03

Re: smutné zrovna dnes

Tak to jste toho nečetl ještě spousty věcí a článků.Já mám staré vydání REPORTERA,kde se o činech sud.němců pan Doležel vyjadřuje velice pravdivě.Kdo chce,ten najde.

V. Skalová 15.3.2010 14:09

Re: smutné zrovna dnes

Jo, to je možné, ale v té době mu ještě sudeťáci neplatili "stipendium"...

L. Šarina 15.3.2010 9:37

co chceme?

Co chtějí Češi?No přece socialistické vydobytky,sem tam křížené s kapitalismem a to jen kde se hodí.LIDI KOPUJTE HŘEBENY NASTANOU VŠIVÉ ČASY.