29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vaclav 12.1.2008 12:17

Re: Re: Topolánkův koaliční kabinet nad evropskými spojenci ale ohrnuje nos

Ted se bavime o vojenskych zalezitostech a tam nemuzete poprit, ze uzasni evropsti spojenci proste nezafungovali a neni nejmensi duvod se domnivat, ze ted uz by fungovali.

Do EU jsme vlezt asi museli, pri nasi urovni "vrcholnych" politiku si tezko lze predstavit, ze bychom fungovali podobne jako treba Svycarsko. Ale vubec to neni zaruka, ze se na "stare" staty v EU muzeme v cemkoliv na cokoliv spolehout.

Kelner 11.1.2008 10:54

Divím se

Podle průzkumů pravici volí voliči, kteří mají vyšší vzdělání . Nedovedu tedy pochopit, že na internetu většina pravicových přispěvovatelů není schopna argumentovat a jejich příspěvky se ve většině případů omezují na stupidní nadávání na každého, kdo má jiný názor než současná vládní garnitura.

jirka.s. 11.1.2008 11:00

Re: Divím se

A jaký že to máš názor konkrétně ty, respektive vzdělání? ;-D

třetí 11.1.2008 12:43

Re: Re: Divím se

A taky se vyznačují tím, že všem tykají. Zejména Jirka.S. Ten je výlupek nadávek.

gerontusinza 11.1.2008 11:31

Protože proti "já chci " argumentovat nejde.......Re: Divím se

proto i já proti blbcům jejich formátu jsem odmítl jakoukoli slušnost, buď se s nimi nebavím nebo je s radostí posílám do ...(Y).  Když totiž nejste schopen volit OrganizaciDrzýchSpratků zlodějských, tak jste komunista a kdo nejde s nimi (okrádat) jde proti nim (v tom jedině mají skutečně pravdu). Takže je nutno založit unii proti zlodějství a lhaní z kterých si udělala OrganizaceDrzýchSpratků zlodějských státní politiku.....;-)

Marat 11.1.2008 11:41

Re: Protože proti "já chci " argumentovat nejde.......Re: Divím se

Nejsem příznivec ODS,ani žádné jiné strany.Jenže vy omezenče jste fanatický zaslepený paroubkovec,ultralevičák.Znova opakují, Češi si ten socialismus,pokud zvolí příště Paroubka jeho poskoky náramně zaslouží.Zaslouží si vládu nových Gottwaldu.Jsem šťasten,že mě se ten socialismus v ČR netýká.Geronte,nebyl jste náhodou v některém tom socialistickém podniku kádrovákem?

gerontusinza 11.1.2008 14:24

nebyl vy nácku...Re: Re: Protože proti "já chci " argumentovat nejde.......Re: Divím se

i ten Paroubek je velikán proti těm vašim duševním obludám a strakám....;-D Vás nevyjímaje...:-/

emil 11.1.2008 14:51

Re: Protože proti "já chci " argumentovat nejde.......Re: Divím se

K tomu je nutné založit (Č) eský  (S) vaz (S) pratků a (D)arebáků.

jirka.s. 11.1.2008 10:46

Čím to je, že čeští premiéři podléhají představě o své výlučnosti, neomylné prozíravosti, ba vyšším poslání?

No, to je od naší ozdoby brdských lesů, jelínka holohlavého, docela případná otázka! Když ji soudruh kopytnatec v úvodu článku položil, naivně jsem se domníval, že v článku půjde o toto:

http://www.lidovky.cz/multimedia.asp?m=a&styl=&c=&r=&idAudio=060603224337804

PetrK 11.1.2008 10:15

Zase to zabučelo!

Jelínek aspiruje titul na mistra světa v kotrmelcích, veletočích a přemetech.

tomáš 11.1.2008 9:42

to je zase den

jelínek se po ránu vyzvracel, je mu dobře a ostatní se tady navzájem masírujou - nejlepší reakce na jeho zblitky je žádná.

Pavel Pekárek 11.1.2008 9:31

Vyhodnocení jelínkovštiny

Čím to je, že Paroubeki podléhá představě o své výlučnosti, neomylné prozíravosti, ba vyšším poslání? Víš co, Jelínku, táhni do prd..le a poučuj svým bolševicko-poručíkodubovským přístupem o tom, že tyhle letouny jsou sestřelené nepřátelské, na které někdo namaloval opačné znaky.

Táhni, řiťolezčce, tvé články jsou extrakt tuposti a lži.

třetí 11.1.2008 12:41

Re: Vyhodnocení jelínkovštiny

Proč jste tak sprostý ? Dělá vám to dobře, či co ? V normálním životě také říkáte lidem ať táhnou do prd..le?

emil 11.1.2008 14:53

Re: Re: Vyhodnocení jelínkovštiny

V normálním životě se člověk s takovým pitomcem nesejde.

Josef 11.1.2008 15:49

Re: Re: Vyhodnocení jelínkovštiny

Neco tady neklape!  Stereotypem priznivce ODS a pravice je prece clovek vysokoskolsky vzdelany, inteligentni, slusny , jazykove dobre vybaveny  a puvodem z nejake lepsi prazske rodiny !!  Zatim ale to, co se tu na diskusich predstavuje jako opora pravice, pripomina spise omezene primitivni, nevzdelane, vulgarni venkovske burany !! Mohu Vam rici, pratele, ze tedy velkou reklamu pravici zatim nedelate, je to spise medvedi sluzba.

RadarTopol 11.1.2008 16:58

Re: Pane Pekárek

Hrozně by mě zajímalo co jste dělal za doby vlády KSČ. Pokud jste dělal v té době do plenek a matka vám otírala zadek, tak byste měl být potichu a nevyjadřovat se k věcem, o kterých víte z doslechu ideologie modré straby a jeho politbyra. Pokud jste byl součastníkem vlády KSČ tak 1) budˇjste reformovaný komunista ( váš příspěvek je z jejich slovníku) nebo 2) jste byl patolízalem straníků a ted´ hrajete si na odbojářského hrdinu. Ten kdo byl za KSČ skutečně postižen, tak se neprojevuje takovou nenávisti jako vy. Přeji hodně zamyšleni nad sebou samým a doufám, že přijdete na to odkud pramení vaše nenávist vůči soupeři.

Malý Aston 11.1.2008 9:24

Ideální doba podle Paroubka!

Vážený placený propagátore a vlezdoprcinky soudruhu Jelínku.Vaše stranička tady vládla 8 let a kromě dluhů,které se nemusí podle Paroubka vzacet jste toho mnoho nepředvedli i když jste střídali předsedy jako v nějakém JZD.Proč prostě nenapíšete nejlepší je Paroubek,my to o Vás víme a je to vyřízené.:-D

www racek 11.1.2008 8:59

nic nového.

ale s českého předsednictví unie již dnes mám husí kůži. bojím se nejhoršího. totiž - ostudy.

Malý Aston 11.1.2008 9:28

Re: nic nového.

Podle mého vyhozené peníze z našich daní. Kdo prosím Vás navrhl každého půl roku tahat tisíce úředníků z Bruselu po jednotlivých zemích? Není na čase tuto hovadinu zrušit a na toho půl roku raději přestěhovat do Bruselu příslušného premiéra a ministra zahraničních věcí?Mám dojem,že i ta RVHP byla řízena tak aby náklady byly minimální.:-D

Gonzales 11.1.2008 10:57

Re: Re: nic nového.

V postmoderní době to funguje naopak ;-)

Milda 11.1.2008 13:18

Re: nic nového.

je nás víc

lerak 11.1.2008 8:51

čím dříve,

tím lépe-myslím tím radar. Je potřeba odradit imperiální Rusko a další nebezpečné země jako Írán.

Autor píše o pocitech výlučnosti premiérů, ale mluví zástupně prostřednictvím jednoho (Topolánka) o radaru. Jak průhledné od člověka s vizáží skina a myšlenkami bolševika.(Y)

emil 11.1.2008 8:20

Blbec

Ani uvedením v Neviditelném psu se blb nestane inteligentem.

NevericiTomas 11.1.2008 7:40

Jedno jmeno priteli Jelinku

...Zdeněk Fierlinger

a vcil dumej.

No... 11.1.2008 7:40

Jelenovo slovní průjmy s absencí myšlenkových pochodů

Ale že je to zábavné čtení, co ? Málokdo ze sebe dokáže dělat takového zábavného truhlíka ...na to je třeba talent a zkušený jej vedoucí pingl .....

Ivan Nový 11.1.2008 6:15

Doufejme,

že nejlepší doba pro líné už skončila.

Mjr Terazky 11.1.2008 5:26

„někdo to lidem musí říci, protože oni si to často v každodenním shonu a problémech, kdy se občas dívají k nejbližšímu supermarketu a těší se na nejbližší telenovelu, neuvědomují. Nemyslím, že jsou hloupí. Češi obvykle ale vidí všechno negativně a kd

„Podělaní“ Češi Topolánkovi nerozumějí, média „s vládou nehrají“ (jak si minulý týden rovněž postěžoval...

Díky, že někdo nadává taky Paroubkovi....

Bořek 11.1.2008 7:31

Re: „někdo to lidem musí říci, protože oni si to často v každodenním shonu a problémech, kdy se občas dívají k nejbližšímu supermarketu a těší se na nejbližší telenovelu, neuvědomují. Nemyslím, že jsou hloupí. Češi obvykle ale vidí všechno negativně

Pokud jde o výrok Paroubka o češích,rád bych věděl jestli se považuje za Čecha,nebo za Moraváka.Pokud se považuje za Čecha,jde o kritiku do vlastních řad.To lze tolerovat.Ale jestli se považuje za Moraváka,jak mnozí takto označují,tak by měl být ve svých výrocích opatrnější.Tam už je to jiné kafe.

Bořek 11.1.2008 7:31

Re: Re: „někdo to lidem musí říci, protože oni si to často v každodenním shonu a problémech, kdy se občas dívají k nejbližšímu supermarketu a těší se na nejbližší telenovelu, neuvědomují. Nemyslím, že jsou hloupí. Češi obvykle ale vidí všechno negati

Omlöuvám se :Myslím Topolánek.

hulvát 11.1.2008 7:38

Re: Re: Re: „někdo to lidem musí říci, protože oni si to často v každodenním shonu a problémech, kdy se občas dívají k nejbližšímu supermarketu a těší se na nejbližší telenovelu, neuvědomují. Nemyslím, že jsou hloupí. Češi obvykle ale vidí všechno ne

Už nechlastej!!