4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
test 29.9.2006 7:50

trest

jana 27.9.2006 22:05

Bystrov je os slova bystý..

aneb od chvíle kdy máme vládu ODS máme i neustálý strach.Že by Bushův model strachu dorazil do Prahy s ODS ? ...Máme strach, že nebude na důchody(ačkoliv příjmy jsou vyšší než výdaje), máme strach, že nebude na léky (s Julínkem a privatizací výnosných zařízení věru ne, ale "heuréka" LDN zůstanou státu), máme se bát, že prý odposlouchávají Langříka (bylo by na čase) i když Vesecká jasně řekla, že to není pravda a případné odposlechy jsou zákonné, máme strach z akutního terorizmu a přesti si náš nejvyšší modrý taťka v klidu odjede do Asie...Odkud, že to smrdí ?...

Josef 28.9.2006 21:20

Re: Bystrov je os slova bystý..

Vám asi v mládí někdo sednul na hlavičku.

Howgh

Mrchožrout 26.9.2006 21:25

Che, che, Bystroffe.Příští úterý policajti čirou náhodou začnou haltovat poslanecká auta Paroubkovic hochů jedoucích do sněmovny, pár se jich pozdrží v dopravní zácpě a je hotovo, ne?

Jan 26.9.2006 21:21

Bystrov

Bystrove, ty jsi ale debil, to ti nedošlo, jako jiným novinářům, že údajný terorismus je jen odvádění pozornosti od kauz Tlustý - Mrázek, Langr, Tupohlav - odposlechy, Tunel-ánek - tunel VAE, pak jdi od toho, jsi jen polykač modrých blábolů a ze zadku ODS ti čouhají jen tkaničky, magore!(Y)

PetrM 26.9.2006 20:26

Paroubek

Podrždeštník Tvrdík zřejmě svému Pánovi a Ochránci podstrčil výsledek jakéhosi průzkumu veřejného mínění, v němž se k ohrožení ČR teroristickým útokem staví většina občanů nedůvěřivě; až si někde přečte průzkum, že občané milují politiky se třemi rukami a jedním okem, ochotně se v zájmu naší země nechá zmrzačit. Šašek jeden umaštěný.

Starý J. 26.9.2006 19:54

Drdo

…Tento článek je fascinující. Vladimír Bystrov, zřejmě bývalý občan SSSR… Drdo, nedávejte tak najevo svou neznalost. Asi čtete jen Haló noviny!

Starý J. 26.9.2006 19:53

Kateřina Dostálová

…Já mám jen strach, aby teroristi z ČSSD neplánovali Noc dlouhých nožů.. to by bylo hrozné. až téměř shit... 

Ne, oni jen plánovali „vázat stranické legitimace do kůže členů ODS! To je rozhodně humánnější, než Noc dlouhých nožů. I když obojí pochází z nacistického Německa. Ale – neřekl to Topolánek, řekl to bývalý předseda vlády Zeman. Doufám, že Vás to ale nepohoršuje!

Váš nick není ten pravý. Přiléhavější by byl Marie Kabrhelová!

gustav 26.9.2006 19:12

Srbove

meli take jednoho takoveho, myslim, ze jej znate. Jmenoval se Milosevic a byl to perfektni demagog. Verim, ze zdejsi spolecnost je prece jenom vedomejsi a uz jej nepusti k valu.

clay 26.9.2006 18:27

clay

nechápu, co máte proti dámským kalhotkám! Nesbíráte?

Cedr 26.9.2006 18:12

Vyhazov

Paroubek pouze správně poukazuje na neschopnost a komediální vystupování Langra a Topola. Odvolat v době nebezpečí schopného ředitele rozvědky je vlastizrada - to byste měl kritizovat. Nejvyšší čas aby tato pavláda skončila.

Pete Brich 26.9.2006 20:14

Vlastizrada na Randákovi

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

PB

Věra 26.9.2006 17:53

Ráda bych se zeptala Paroubka osobně, jak je možné, že tento problém bagatelizuje, ale

nejde to. Je zajímavé, že nikoho z obyvatel Prahy a vůbec České republiky nenapadlo. že chování Paroubka hraničí s paranoidním chování pokud se to týká jeho osoby, ale když se jedná o obyvatele a voliče, tak na jejich životy kašle a to pěkně z vysoka. Důkazem toho je, že nikoho neinformoval, i když informován byl. Nic neudělal, i když udělat měl. Jak je potom možné takovémuto politikovi věřit? Jak je potom možné vůbec věřit celé straně ČSSD, která za jeho slovy stojí? Pakliže tedy poslanci ČSSD stojí za slovy pana Paroubka a jeho bagatelizací problému, pak je jasné, že i samotným poslancům ČSSD jsou občané a voliči ČR ukradení a jejich osud jim na srdci neleží. Proč je potom volit? Nebudu je volit, právě proto, že stojí za slovy svého "vůdce". Ať si to přeberou jak umí.

pařez 26.9.2006 18:11

Re: Ráda bych se zeptala Paroubka osobně, jak je možné, že tento problém bagatelizuje, ale

opak je pravdou. Voliči ODS - čest výjimkám - stojí za svým "vůdcem" nebo "vůdci" a bez kritického odstupu jim žerou současnou policejní veleakci. Já naopak chci znát aspoň nějaké indície, které vedly k vyhlášení "mimořádných opatření". Nechci být poslušný panáček, který jen "drží hubu a krok" a poslušně vrchnosti vše odkývne. Chci být občan v demokratickém státě, kterému se má politická elita zpovídat ze svých činů. Svá práva nadřazuji nad fiktivní pocit "bezpečí".

jirka.s. 26.9.2006 18:19

Re: Re: Ráda bych se zeptala Paroubka osobně, jak je možné, že tento problém bagatelizuje, ale

 A byl jsi také takto zvědavý poslední rok a půl? Vyptával jsi se například, proč jel kakaový Boby do Afriky a co tam vlastně dělal? Vyptával jsi se, proč cucana přišla tak rychle k louce před chaloupkou, když jistý restituent o ni žádal 10 let? Byl jsi také tak neodbytný, když se strejček Vik toulal po praze s igelitovou taškou?. Raději skončím, 2000 znaků by mi na to vše určitě nestačilo.

pařez 26.9.2006 18:52

Re: Re: Re: Ráda bych se zeptala Paroubka osobně, jak je možné, že tento problém bagatelizuje, ale

v těchto věcech se neútočilo na má práva. V tom je rozdíl! Navíc Kraus zmizel z politiky, tedy přestal mít moc ovlivnit můj život - zbytek je věcí policie. Totéž platí o Grossovi.

Roneček 26.9.2006 22:35

Re: Re: Re: Ráda bych se zeptala Paroubka osobně, jak je možné, že tento problém bagatelizuje, ale

Naprosto souhlasím s JirkouR^R^R^R^

Klíma 26.9.2006 18:42

Re: Re: Ráda bych se zeptala Paroubka osobně, jak je možné, že tento problém bagatelizuje, ale

Inu, pařez... :-)

Pete Brich 26.9.2006 20:19

Na sociální demokracii je za léta její existence známo,

že s velkokapitálem jsou jedna ruka (za úplatu/úplatky) a hlupákům voličům neustále zvyšují daně.

Jsou to takoví Jánošíci - naruby - a plná huba sociální spravedlnosti8-o

PB 

fafni 26.9.2006 20:32

Re: Na sociální demokracii je za léta její existence známo,

ne Janosici naruby,proste Janosici,bohatym berou chudym taky:-(

pařez 26.9.2006 16:43

Kdo je hyena?

že Paroubkova vláda "něco věděla", neznamená, že hned musela dělat policejní manévry připomínající ozbrojený puč. To bychom pak mohli vidět ozbrojené policajty na každém kroku pořád. Mě naopak zajímá, co se stalo tak vážného, aby to ospravedlňovalo ony manévry??? K tomu mi však Topol s Langrem neřekli nic. A jestli autor soudí, že hrozba trvá již delší dobu, proč tyto akce provádí vláda ODS až po třech týdnech v úřadu???? Navíc se Bublan vyjádřil trochu jinak, než jak Bystrov uvádí. Nesmí se zapomenout taky na to, že se Bublan podivil, proč nebyla svolána Bezpečnostní rada státu, když se tedy jedná o takovou "hrozbu". Nechápu však, proč by mělo posvěcení Bublana - byť opozičního politika - posvětit tutu policejní veleakci.

Ale proč to tu uvádím, vždyt Bystrov má na vše názor už dávno, když na tuto konkrétní problematiku po vzoru všech demagogů nabaluje "historické paralely" o Hitlerovi, Stalinovi, komunismu....  Nevynechá ani Paroubkův nesouhlas s americkou základnou; nevadí mu přitom, jak se strategickým "národním zájmem" této země (vstup do EU) nakládala ODS v čele se současným prezidentem. Mám v živé paměti například předvolební kampaň v roce 2002 - vyvolávání iracionálního, preudohistorickými argumenty podporovaného strachu z ciziny, cizího....

To ale autor samozřejmě "zapomněl". Nechutné praktiky očerňování oponenta a primitivní demagogii - naučené kdoví kde a kdy - však má v živé (nejen!) paměti.

PROROK ELIÁŠ 26.9.2006 17:14

Re: Kdo je hyena?

 Nelze jinak, než souhlasit....

Rad 26.9.2006 20:09

Re: Kdo je hyena?

a co manévry na čekteku a třeba okamžité helikoptérové deportace? Tam byl asi pořádnej důvod a národní zájem, že...

Pete Brich 26.9.2006 20:21

Re: Re: Kdo je hyena?

A zavařenej detektor lži!!!!!!;-D;-D;-D;-D;-D

PB

pařez 26.9.2006 20:28

Re: Re: Kdo je hyena?

já jsem nehájil Paroubkovu politiku, jestli jste si nevšiml ;-P

jirka.s. 26.9.2006 16:41

Šťastný to člověče!!!

Odpovědi 26.9.2006 16:16

možná to nebezpečí

nehrozí (předstírají záslužnou činnost), nebo hrozí a měli to udělat potichu. 2 možná vysvětlení k Vašim naivním otázkám milý watsone.

RD 26.9.2006 15:52

Autor si odporuje

Pise "Je to de facto sabotáž úsilí preventivně čelit ohrožení, které objektivně existuje, jen se naštěstí zatím explicitně neprojevilo. Je to bagatelizace problému, který - i když dosud výrazněji nezasáhl do našich životů - existuje a svět si s ním neví moc rady." Takže svět s tím neví rady, my to máme vyřešit a přitom ten problém nijak výrazněji nezasáhl do našich životů? Co třeba těch 32 000 čechů, kteří každoročně předčasně umírají na nemoci vzniklé kouřením? Nepálí nás ani toto???

Sch.glosátor 26.9.2006 15:27

Protože mu vůbec nejde o zájmy lidí, nejde mu o jejich bezpečnost.

Jistě. Již tradičně. Jeho zajímá jen volební kapitál. Že my poddaní občané žijeme ve stavu permanentního ohrožení zločinem, je mu lhostejné. Prý je to jakási daň za demokracii. A že jinde to je stejné, ne-li horší. A že si zvykneme. Tak si zvykneme, že  nás tu a tam terorista vyhodí do luftu. I na těch pár  mrtvých k silničním víkendům navíc. Jemu je to dobré jen aby nám přitáhnul opratě. Pro naši bezpečnost. Prý si zvykneme, jinde je to prý  stejné nebo horší....Tak nebudeme mít ani bezpečí ani svobodu.

Rolen 26.9.2006 15:46

Re: Protože mu vůbec nejde o zájmy lidí, nejde mu o jejich bezpečnost.

Hezky to píšete, jako ten Bystrov. Co takhle nějakou básničku???