6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pierino 10.4.2009 1:42

HVEZDOU KRIZE JE KLAUN!!!!!!!!

Pete 9.4.2009 21:13

Omyl. Klaus to definitivně podělal.

Já byl skoro dvacet let přesvědčený klausovec. Myslel jsem si, že přes ojedinělé chyby je to jediný skutečný český státník. Dnes jsem přesvědčen, že jeho ješitnost mu už nedovolí myslet státnicky, takže začíná trapně intrikařit jak je u nás obvyklé. Česká politika je prostě ubohá a nemáme člověka formátu státníka, který upřednostňuje zájmy celku nad zájmy své. Jednoznačně poškodil obraz Česka ve světě.

vlada 9.4.2009 21:12

klaus

tenhle pošuk -autor -je zřejmě magor i s panem przidentem

k výročí 20let konce komunismu u nás- se svojí politickou vizí -hvězdně jmenuje do vlady komanče kterej tam byl 1980-1989 to je asi poděkování za náhubkový zákon.

Určitě zase nějakej kovanej pravičák

jirka.s. 9.4.2009 21:09

Že by Klaus Bosou hlavu podmazal???

"Na ohlédnutí za posledním velkým vystoupením Václava Klause je totiž škoda slov."

http://www.literarky.cz/index_o.php?p=clanek&id=4804

hunter 9.4.2009 19:53

Boží mlýny

To snad není možné ,tolik adorace,komu hradnímu chucpe a nafoukanci.

Hudler 9.4.2009 18:36

Hergot, Jelene,

co Ti ten kalaus slíbil, že ho tak vynášíš do nebe?  :-D To proto, že leze Paropraseti di análu a jedná podle jeho přání? Jděte se všichni vycpat, vy ubožáci. Jste jedna velká levicová pakáž!!!!

Kotas 9.4.2009 15:49

Klaus

Ja bych spis napsal " NEJVETSIM INTRIKANEM (A PODRAZAKEM) KRIZE JE Klaus"!

Pavpek 9.4.2009 16:26

Re: Klaus

Jelínek je normální iudiot.Klaus je král intrikánů a tahle krize je hlavně jeho.On se domluvil s prasetem bradavičnatým a sfoukli to perfektně.Akorát nás hodili blíž k Rusku.

Hanba mu.,Osobně bych si přál jenom jedno : být nejveselejším účastníkem prezidentského pohřbu.

samet 9.4.2009 18:00

Re: Klaus

Vám asi nedošlo, že Evropa si to šine k socialismu na plný pecky a ČR ke kapitalismu-blbé,co?? A Klaus hájí kapitalismus a demokracii proti přerozdělovačům a všem těm, kteří se dostali nahoru díky  velzdopr-- a dalších ismů,kteří si šli do politiky vydělat a ne pro národ dělat atd. Darmo mluvit i psát!!

mih 9.4.2009 15:15

Klaus se přece hlavou celého pádu vlády!Paroubek je jen idiot,který to nepochopil.

Klaus Paroubka využil a zneužil k pádu vlády a udělal z něj idiota, kterému se teď smějí i všechny sociální demokracie ve světě. My jsme díky Klausovi propadli u EU jako nespolehlivá země a nepochybně se to odrazí v naší ekonomice i jinak. Klaus si teď s námi pohrává jako kočka s myší. Nejvíce mne štve,že nás hrne zpět na Východ. Takže děkujeme oběma aktérům a odejděte.

milkom 9.4.2009 15:24

Re: Klaus se přece hlavou celého pádu vlády!Paroubek je jen idiot,který to nepochopil.

Božínku, teď jestli ten záludně zprzněnej Jyrka nebude "v tom", volby na krku a Paroubek těhotnej... A vy člověče se nezdržujte nějakou děkovačkou a běžte se urychleně léčit... ;-)

Daniela 13.4.2009 0:46

Re: Klaus se přece hlavou celého pádu vlády!Paroubek je jen idiot,který to nepochopil.

S názorem souhlasím. Je to hrozné.

-ferry- 9.4.2009 13:42

Je hvězdou ...

... protože se všichni dají ... Kdyby mu stopli plat a zarazili výlety do světa,on,ten Klaus by povolil ...!Stejně je to divný,jako u nás leccos.Před dvanácti lety přivedl republiku zu grund, z ODS udělal kšeftařský podnik a pořád je tu.Sedí na Hradě,měl by sedět v Daliborce ...

Gaston 9.4.2009 17:36

Re: Je hvězdou ...

Ano, jeho odolnost je neuvěřitelná.. Až připomíná soudruha Husáka..

PetrK 9.4.2009 13:13

Hodně slov, ale myšlenek málo.

Luboš 9.4.2009 11:42

Jen jeden dotaz...

který blbec ho na toho pomyslného koně vysadil......?

milkom 9.4.2009 12:45

Re: Jen jeden dotaz...

Měli tam vysadit Švejnara - už dávno mohl kormidlovat drsnej Jyrka podepřenej komoušema - nebo mohly úřadovat pravdolásky pohodlně usazené v úřednické vládě...

F. Čech 9.4.2009 13:23

milkomovi...

Možná jste si všiml vy přitroublý "pravdolásko", že to byl právě intrikán Klaus, který dohodl s Paroubkem svržení vlády vedené ODS a použil k tomu svých dvou kumpánů s nimiž proti ODS intrikuje už dva roky, takže o seriózního Švejnara se neotírejte. Raději se zamyslete nad tím, proč ODS nepodpořila inteligentního a slušného Švejnara a dosadila si na Hrad profláknutého sebestředného provinčního grázla, který ODS "za odměnu" systematicky poškozuje? Také jste si mohl všimnout, že komunisté byli a jsou nesmiřitelnými nepřáteli Havla (tzn. toho, kterému říkáte vy, kteří se nedokážete s spádem komunismu smířit "pravdoláska"). Naopak jsou komunisté v názoru na většinu věcí od destrukce EU až po odstranění pravostředové vlády až v dojemné shodě s Klausem a jeho kumpány - tzn s vaší partou! Jak si to vysvětlujete vy fanatický troubo?

Karel K 9.4.2009 13:53

Re: milkomovi...

Přečtěte si zde tvrzení poradce Prince Alberta z Monaka

http://intelligencenews.wordpress.com/2008/12/22/02-24/

kde se dovíte, kdo byla agent Vodička a jak vymazal záznam v STB archivu, ale Rusové mají kopii.

Vše co posledni dobou dělal, prospělo Rusům, kteří ho dnes už patrně vydírají: destabilizace naší republiky podrazem vlády, rozbití Lisabonské smlouvy a dokonce když se málem omluvil Rusákům za invazi.

milkom 9.4.2009 15:19

Re: milkomovi...

A za prachy od STB si pak koupil tu vilu ve švýcarech, žejo... ;-D ;-D ;-D

Rozbití LS prospívá EU (tedy i nám), rozhodně ne Rusákům. Vládu nepodrazil Klaus, ale její vlastní koaliční poslanci. A to zcela vylhané tvrzení o omluvě za invazi ani nebudu komentovat... (Jestli jste si nevšiml, tak Rusko, stejně jako Ukrajina, Gruzie, Litva aj. opravdu už nejsou CCCP...

Gaston 9.4.2009 17:43

Re: milkomovi...

Och Vy naivko

Karel K 9.4.2009 18:30

Re: agent Vodička

Celý článek pana Ehringera je zde:

http://www.roberteringer.com/col_122008.htm

Zajímavý je též český popis toho, co v té době agent Vodička na oko dělal (nevzpomínam si na autora příspěvku): "Skuteèně nevim, jestli je  utajeným agentem STB či KGB. Ale minimálně pár faktù by mě zajímalo. V době, kdy disidenti odcházeli do kotelen jako do svých vysněných "rachot", pan Klaus, který se považuje za odpůrce režimu, dostane grant do Londýna a pak následně teplé místečko do čs. státní banky. Pak je zamìstnán na prognostickém ústavu, kde se to disidenty jen tak hemží a režim o tom dobře ví...."

milkom 9.4.2009 19:30

Re: agent Vodička

;-D ;-D ;-D - fakt jsem se pobavil díky za odkaz. Je to pěknej blaf - blb který ho vypotil se ani neobtěžoval aby si ověřil veřejně dostupná fakta. Navíc, už jen skutečnost, že se svým článkem prorazil jen do nějakého místního plátku v Santa Barbaře mluví sám za sebe.

Zábavná jsou i tvrzení toho špiónskýho esa o tom, jak autor pracoval 10 let pro FBI, jak ho nechávají v Moskvě studovat tajné kompromitující materiály FSB a jak zakládal tajnou službu v Monaku....

;-D ;-D ;-D ;-D ;-D;-D ;-D ;-D ;-D

milkom 9.4.2009 14:57

Re: milkomovi...

To jsem si rozhodně nevšiml, vy přitroublý F. Čechu že by Klaus dohodl s Paroubkem svržení vlády - tenhle blud patří opravdu k nejhloupějším tvrzením Klausofobů. Švejnar byl ochoten zamést komunistům cestu do vlády takže pro mně slušný člověk není. Komunisté Havla volili jednohlasně, - ten proti nim na jedné straně brojil na druhé se jimi obklopoval (mj. vzpomeňme na milicicionáře, kterého osobně vybral a dosadil za premiéra ČR). Názory komoušů na EU mne nezajímají takže případné shodné body s Klausovým postojem k jejímu směřování nedokážu posoudit. Kde jste přišel na to, že Klausovým cílem je destrukce EU netuším... (opak je pravdou - to že se jeho postoje neshodují s pozicí Zelených khmérů a socialistickou internacionálou nevidím jako chybu)

mih 9.4.2009 15:17

Re: milkomovi...

V lecčems s Vámi souhlasím, ale Švejnara za seriozního člověka nepokládám. Je to korouhvička stejně jako Paroubek. Navíc teď intenźivně s Paroubkem spolupracuje, takže co byste od něj očekával!

Voříšek 10.4.2009 12:04

Re: milkomovi...

R^R^R^

Gaston 9.4.2009 17:39

Re: Jen jeden dotaz...

To je ale kravina! Švejnar je zcela jiný formát a takové podrazárny by nebyl schopen, neboť netrpí takovými lidskými komplexy jako ješitnost, mstivost apod.

Lerak 9.4.2009 11:25

No,

říká se tomu falešný hráč (tentokráte tím není míněn s. Jelínek).

Malý Aston 9.4.2009 10:39

Jelínek chválí,jinak ani nemůže!

Proč by nechválil Klause když jeho i Paroubka vlastně zachránil? Normální řešení mělo být jmenování Paroubka k sestavení vlády. Tak z toho vznikl kočkopes kdy amatéři bývalí i budoucí budou nahrazeni Letní vládou odborníků které bude vybírat odborník Klaus a amatéři Topolánek a Paroubek.:-P

milkom 9.4.2009 12:48

Re: Jelínek chválí,jinak ani nemůže!

A můžete napsat koho teda ten Klaus vybral? ;-D Jestli teda jen tak neplácáte nesmysly...