2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

POLITIKA: Hrrr na něj

Naši politici i novináři mají už dlouho snadný terč. Je jím ministr školství Josef Dobeš. Velmi pěkně se do něj strefuje, velmi pěkně se odvádí pozornost veřejnosti k triviálním nedostatkům, zatímco důležitější záležitosti zůstávají stranou, takřka bez povšimnutí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Martinovská 9.1.2012 12:09

To LOGO je vynikající!

žádná malůvka. Je to jednoduché, velice vtipné, a hodnocení "malůvka" je typický  případ naprostého nedocenění něčí práce. Vyjadřuje to zlehka a vtipně matematiku, češtinu, prostě školu, způsobem, jaký nikoho - NIKOHO -  předtím nenapadl.

Malůvka, hotová za pět minut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale to si fakt lidi myslej! Když to vypadá jednoduše, tak to někdo určitě udělal za pět minut!!!!!!!! A teď  za to chce prachy! Tak proč do toho nejdete, pánové???????

Upozorňuju případné zájemce o snadný způsob zbohatnutí, že každé logo MUSÍ být jednoduché do té míry, že musí vypadat dobře i ve značném zmenšení. - Kdyby to bylo vyplněné šlehajícími plameny a nebo poupaty růží, tak byste měli pocit, že to je aspoň něco?!?!?! , .... ?!?! , abych neklela.   -

Nemáme, my grafici, jednoduchej život.

V. Hajková 9.1.2012 12:43

Re: To LOGO je vynikající!

Nejsem  grafik  a  ani  p. Wagner-  tudíž  nemám  duvod  Vám  nevěřit.   Je  však  puvabné  a  u  Vás  nikterak  nepřekvapující,   jak   to  hlavní  "GRO"  štvanice  na  p.  Dobeše   absolutně  pomíjíte!

R. Langer 9.1.2012 12:45

Re: To LOGO je vynikající!

To nemá nikdo...

K. Hejkal 9.1.2012 13:18

Re: To LOGO je vynikající!

Jojo, škoda, že se pan Wagner místo novinařiny nevěnuje navrhování neúděsných log. Koneckonců třeba jedna z top světových firem, NIKE, ta ho má primitivní až hamba. Každý blbec, co umí zapnout Windows, by to svedl líp.. Prostoru k pohádkovému zbohatnutí (400 kkč, no neber to) móře.. :))