16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
watabi 11.10.2006 22:02

Re: Re: Stále stejný Jelínek

Velmi se omlouvám ostatním diskutujícím, ale musím vám pane sdělit, že jste nebetyčný demagogický idiot. Argumenty pro mé tvrzení jsou jednoznačné - váš výplod.

watabi 11.10.2006 21:57

Re: Paroubkovi ted nezbývá než koukat, je mimo mísu

Souhlasím. Ale to zase bude řev od rudokožců, že se ODS paktuje s KSČM.

jeník 11.10.2006 21:34

Re: Pokud nevěříte Jelínkovi,

pane doktore, v krátkém článku se autor snaží postihnout, co se děje ve střední Evropě a v Praze. Formát článku neumožňuje podrobnější popis situace. Domnívám se, že si autor sestavil a vyložil fakta tak, aby zapadala do celkového negativního obrazu stř. Evropy. Myslíte si také, tak  jako autor,  že Toplánkovo železné koště vymetá náměstky z ministerstev podle stranické knížky ? Nebyli snad tito lidé podle stranického principu také instalováni? Není snad potřeba celkové uklidnění situace a hlavně kultivace politické scény? Prvním krokem k tomu mohou být předčasné volby  a to co nejdříve.

Ladislav N. 11.10.2006 0:02

Re: Re: Re: Toplánkova zásaditost ...

Paroubek se u nekomunistů odrovnal nejpozději v den vyhlášení výsledků voleb svým "památným" projevem.  Komunistická  "většina"  to nechce vidět ani slyšet... ;-P

Ladislav N. :-))) 11.10.2006 0:00

Re: doktor IP: 88.100.38.xxx ...Pokud nevěříte Jelínkovi,

A co o tom píšou v Moskvě? ;-D ;-P ???

jerry 10.10.2006 23:35

Tak už se začínáte od Paroublba odtahovat pane Jelínku?

Dlouho jste se odmlčel a teď už píšete objektivněji a opatrněji. V ODS Topolánek sice zklamal,ale ODS rozhodně není v takovém srabu jako  ČSSD.Už jste si i všiml Paroublbovy čitelnosti -trapná touha po moci a absence jasného programu-i sám uznáte,že něco jiného je schopen dohodnout s Topolem a něco jiného s Kalouskem.Prohraje,to je jisté, není zdaleka tak inteligentní,jak si o sobě myslí.Vy si teď snažíte dělat alibi,abyste v ČSSD přežil i po jeho pádu.Jinak ale Vaše psaní není moc přínosné a čtenáři nezapomněli,jak jste ještě před měsícem horoval pro Paroublba.

Horatius 10.10.2006 21:46

jJelínek

Ten Jelínek píše a píše, do přízně se vtírá a neví /nebo ví?/, že je lidem pro srandu. Asi to slušně nese.

jasan 10.10.2006 21:42

Re: doktore,

deutschland deutschland ueber alles uz davno neplati....

Ivan Nový 10.10.2006 20:58

doktore,

i Němec může být hlupák, nebo snad ne?

clay 10.10.2006 19:19

Paroubek je tak kreativní

že je prvním politikem v polistopadovém vývoji, který si nejenže dokáže představit otevřenou kolaboraci s komunisty, ale on ji skutečně uskutečňuje. Na takové "šikuly" nejsem opravdu zvědavý. Jelínek se spoléhá na to, že stokrát opakovaná neomalenost se stane společensky únosná. Jelínku, táhni (Y)

clay 10.10.2006 19:15

Jelínku, politruku

ty jsi tak duchaplný...

doktor 10.10.2006 19:05

Pokud nevěříte Jelínkovi,

klikněte si na komentář známého berlínského Die Weltu, který hodnotí  čistky i další nelegitimní činnost Topolánkovy vlády a naši politickou situaci příznačně: " Was sich derzeit in Prag abspielt, kommt einer Vergewaltigung der Verfassung gleich. Premier Topolánek und sein sozialdemokratischer Konkurrenten werden wohl dafür sorgen, dass sich an den Wahlen Ende Oktober nur wenige Tschechen beteiligen mögen." Celý článek najdete na http://www.welt.de/data/2006/10/05/1059593.html. Tak Topolánkovy a Klausovy hrátky hodnotí Evropa.

lordpavka 10.10.2006 18:14

O bystrosti

;-OJelínku,je fascinující,jak poznáš,kdo je méně bystrý a kdo víc. To může jen genius.Že Ty se kamarádíš s Paroubkem?(Y)

filip 10.10.2006 17:58

Re: Re: Re: nervozita

A to tusim nemate pravdu. Topolanek nakonec vyhral, protože se zdá, že Pablb je skutečně postupně ve stále větší izolaci. Nic na tom nemění, že to trvalo dlouho a že T. nedostal důvěru a podá demisi. Vyhráli jsme vsichni. Vystrnadit Paroubka jistě trvalo dlouho, protože má asi dost dlouhý pracky. Ale nakonec je T. daleko chytřejší. Jo a jestli po tom Paroubkovi tak toužíte, zajeďte si na Slovensko a do Maďarska, oni vám tam něco nalžou, jak se máte dobře, pak můžete zajet na Kubu (ale rychle, čas utíká jako Jelen), tam vás na chvíli zavřou (a můžete si taky na chvíli vlízt jen tak zkusmo do správný socialistický nemocnice, kde je všechno zadarmo), a pak jeďte do Severní Korei, tam právě probíhá všeobecné rentgenování, pro zvýšení zdraví lidu a pro trvalý mír a když vám to nebude stačit, vraťte se a lidově technický bavič Kočka vás povozí na kolotoči a vůbec, už jděte někam vy všichni přátelé rudýho temna!

D.P. 10.10.2006 16:40

Re: Re: Stále stejný Jelínek

Ten odstavec o KSČ je fakt síla. Ne, žádné máslo na hlavě, jenom sadistického bachaře mezi poslanci a učení o diktatuře proletariátu (Leninův příspěvek ke světové revoluci). ČSSD se korupčníků zbavuje, jakmile je to dále neudržitelné, respektive je uklidí ze zraků veřejnosti, viz třeba kakový Kraus.

emil 10.10.2006 16:21

Re: Re: Stále stejný Jelínek

Přečti si Jelínkův článek a pochopíš. Nepochopil-li si, jsi asi také blahoslavený.

emil 10.10.2006 16:20

Re: Re: Stále stejný Jelínek

Ivane žasnu. ČSSD zdařile 8 let rozkrádala a zadlužovala stát, teď dokonce ještě vylézají kostlivci s půlmiliardovými podvody, a podle Tebe je ČSSD čistá a ODS krade. To fakt myslíš vážně, neděláš si jen legraci ? Jestli ano, tak Tě docela lituji.

emil 10.10.2006 16:16

Re: Velmi by mne

Přečti si ještě jednou článek a sám poznáš, že kdyby tam byl podepsán kdokoliv, je to taková snůška servilních pitomostí, že to má jasný rukopis.

emil 10.10.2006 16:14

Re: Účastníci diskusí na Psu,

Ty jsi asi jen doktor na hlavu. Když někdo chválí Jelínkovy demagogické výplody, které s realitou a pravdou nemají nic společného, to není člověk na diskutování. Až polezeš Jelínkovi někam, měj raději zavřenou pusu (a pořád až do konce života).

Ivan 10.10.2006 15:56

Re: Re: Re: Jelen, do zadečku střelen po Xté a nepoučen...

Jak to "nedovolil" praktikoval? To je fackoval a oni se nebránili nebo co? Pokud poslanec chce odevzdat svůj hlas někomu mimo urnu, tak to může udělat a žádný propagandista ODS mu v tom nemůže zabránit. Poslanci prostě shodně chápali, že jednota je v jejich zájmu a udělali samozřejmě dobře. Sněmovna byla blokována ODS, která nebyla schopna pro svůj návrh dostat ani těch sto hlasů.

penzista 10.10.2006 15:53

Jelínku, Jelínku

to všechno jste opravdu vymyslel vlastní hlavou?

Ivan 10.10.2006 15:51

Re: Stále stejný Jelínek

Že by vláda, která by dostala 101 hlasů byla "podrazácká"?  Každý poslanec se rozhoduje sám za sebe. Jak a koho bude volit za předsedu směmovny, pro jaký zákon zvedne ruku. Sám se taky rozhoduje, jestli svůj hlasovací lístek odevzdá jinde než do urny. Je to jeho svobodné rozhodnutí a pokřik propagandistů modré strany na tom nic nezmění. Jistq by se modrým ptákům líbilo, kdyby nějakého zrádce v řadách ČSSD našli a toho by pak prohlásili za "státotvorného" hrdinu.

Zatím se ústavě vzdaluje jen Topolánek s Klausem. Místo rychlých třech pokusů o sestavení vlády se hledají všechny možné cestičky, jak zabránit demokratickému řešení situace. Demokratické řešení totiž může znamenat taky řešení, které se ODS a Kalusovi nebude, opravdu nebude líbit. To je ovšem demkracie. Zastupitelé se mohou, a je to zcela podle pravidel, rozhodnout tak, že se to ODS a Kalusovi nebude líbit.

Obavy z vlivu KSČ jsou jasné. Je to strana, která není namočena v žádné korupční aféře a tudíž by nekryla (podobně jako to dělali lidovci nebo v době "opoziční" smlouvy ODS) špinavosti politiků. A tady musí mít Langrové, Tlustí a jiní podobní darebáci z ODS hrůzu z toho, že se jejich zločinecké praktiky, podvody, korupce a jejich vazby na podsvětí začnou prošetřovat bez politické záštity. KSČ žádné máslo na hlavě nemá a tak se také při vyšetřování nemá čeho obávat. ČSSD se korupčníků zbavuje, jakmile na ně přijde a tedy se taky nemusí moc obávat.

Jakou těsnější vazbu na podsvětí si lze představit než je podíl Tlustého na provozování herních automatů a hazardních her?

henry 10.10.2006 15:42

Re: Re: Toplánkova zásaditost je možná i hloupost

Ale,ale Vy jeden poliotologu.

Ojebavac Marxe 10.10.2006 15:21

Jeden, druhy, treti

"Jeden více ješitný, druhý méně bystrý", napsal treti, uplne blby ;-D;-D 

huhu 10.10.2006 15:16

Re: Rozkošné!

a co má jiného soudruh Jelínek psát ? Připadá mi jako goebbels někdy kolem 20.4.1945...

huhu 10.10.2006 15:14

Re: Toplánkova zásaditost je možná i hloupost

Paroubek mele jak flašinet nenene, Paroubek vsadil na jediné, premierem bude on a počítá, že zkorumpuje nějakého 101. S Paroubkem se nedalo a nedá o ničem jednat, je to jen ztráta času...Pokud by ale Topol tohle kolo neabsolvoval, málokdo by tomu věřil. Ted je Paroubek v izolaci a je otázkou času, kdy se socani začnou rafat a kopnou ho do ....Ted už Paroubkovi nezbývá, že se sebe dělá vola a blbě se naprázdno chvástá, prohrál vše...

Hubble Bubble 10.10.2006 15:02

Re: Stále stejný Jelínek

Prosím Vás, co to znamená "Blahoslavení chudí duchem" ?? Nějak nechápu souvislost s Vaším příspěvkem.

milan007 10.10.2006 15:01

Re: Toplánkova zásaditost je možná i hloupost

Milý demokrate, tak tam raději do čela státu šoupneme kámoše od Kočky ??

demokrat 10.10.2006 14:44

Toplánkova zásaditost je možná i hloupost

Nevím, zda se Toplánek nedohodl kvůli zásadovým postojům a tedy i čitelnosti, ale spíše kvůli své hlouposti. Na jedné straně propaguje nutnost reforem v důchodovém systému zdravotnictví....a vyhlašuje v programu ODS, že se na tak zásadních věcech musí dohodnout celé nebo alespoň demokratické politické spektrum a na druhé straně není schopen se dohodnout na třeba velké koalici se soc.dem. a pro tak důležitá jednání připravit základní předpoklad. Přitom jen žvaní o komunistickém nebezpečí a to už jen 15 let od plyšáku a o raketové základně, běhá za milenkou, mlží o svých dlužích po podnikání, ten pravičák komunistických rodičů a absolvent vojenského gymnázia

gerontusinza-náhodně 10.10.2006 12:57

Kecálku, a hloupej.Re: doktore, uvedu příklad věcného argumentu pana Jelínka :-)))

;-)