27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Houška 30.12.2010 13:25

Re: Autor článku má pravdu

Podle některých "diskutujících" tady, si máme chrochtat, že žijeme ve státě, kde pytlákům hlásí lesnickou šťáru nadlesní. Prý je to normální. Asi jo, dokud bude odměna nadlesního za chycení pytláka ve výši 1/100 výtěžku z upytlačené srny.

P. Fiala 30.12.2010 8:42

Vyznáváme již presumpci viny?

Vážení, měli bychom vyznávat princip PRESUMPCE NEVINY!!!

Jinak se vracíme do doby vlád komunistické totality. Na základě zpravodajství několika soukromých medií a RP budou odstupovat vlády? Či budou likvidovány křesťanské řády, jako tomu bylo po r.1948? Či kokonce budeme souhlasit, aby někoho popravili, či mu vzali majetek či dokonce úspory?

R. Houška 30.12.2010 10:07

Re: Vyznáváme již presumpci viny?

Vážený, odstoupení vlády je tzv.politická odpovědnost. Odstoupivším se hlavy nesekají, do báně neodcházejí, pouze v politice, jako nedůvěryhodní nebo neschopní, končí. A tak by to mělo být s pány Drobilem a Nečasem. A víte proč? Pan Drobil na jedné z nahrávek vynáší pana Knetiga do nebes, dokonce prohlašuje, že mu  a b s o l u t n ě  věří. Pan Knetig nebyl jen tak nějakým poradcem, ale prvním mužem Drobilova týmu, prodlouženou rukou i mozkem páně Drobila. Jestliže se tento samý, absolutně důvěryhodný, pan Knetig prohlásí veřejně za tydýta, bájného lháře, totálně neschopného blba a kecala, jasně se ukazuje, že si pan Drobil není schopen vybrat spolupracovníky, kteří by byli schopní podílet se na řízení tohoto státu. Měl by tutíž vyvodit svou politickou odpovědnost, odstoupit a odejít z politiky. To částečně, velmi částečně, učinil. Pan Nečas mnohokrát prohlásil, že panu Drobilovi  a b s o l u t n ě  věří. Jestliže pan Drobil uznal, že nemá na funkci ministra vlády a potvrdil to svým odstoupením, ukazuje se, že si Petr Nečas nedokáže... dále bych se opisoval. Jestliže pan prezident dále považuje pana Drobila za jednoho z nejschopnějších ministrů a ukázalo se, že si tento ministr vybral za "pravou ruku" totálního, prolhaného blba, prokazuje prezident svou podporou takovému ministru fatální neschopnost rozeznat, co je pro tento stát potřebné, a měl by odejít do "zaslouženého" důchodu.

A. Jančarová 30.12.2010 11:49

Re: Vyznáváme již presumpci viny?

Naprosto s Vámi souhlasím. Nejhorší je, že naši politiku a politiky absolutně ovládají média, čili lidé nikým nevolení, nezodpovědní a ve velké většině podprůměrní a hloupí. A hloupí politici jim na to přistoupí. A hloupí občané z toho mají radost.

M. Matoušek 30.12.2010 13:04

Re: Vyznáváme již presumpci viny?

A jen Vy jste chytrá vědma sneodstižným IQ.Ach jóóóóó.

P. Hofman 30.12.2010 8:39

TÁTA KLAUS

Klaus přece nerozezná čisté peníze od těch špinavých. Tak jak by mu někdo mohl dávat za vinu, že je tátou české korupce? PROBOHA, to je ale falešné.

M. Vondráček 30.12.2010 11:15

a Vy

je roznáte ? Podle čeho se poznají čisté a podle čeho špinavé peníze ??

M. Matoušek 30.12.2010 13:08

Re: a Vy

Malý příklad : špinavé peníze jsou z prodeje topného oleje prodávaného později jako nafta.Další příklad:špinavé peníze získali pánové,kteří zakládali pribvatizační fondy a oloupili drobné akcionáře,zisk si ponechali pro sebe.Další příklad:nákup pozemků,kdy od svých kamarádů věděli,ž tyto pozemky budou brzy prohlášeny za stavební.Příkladů je mnoho.Jen pan ekonom tyhle finty neznal,což je divné.......

M. Varadinková 30.12.2010 13:42

Re: a Vy

Pan ekonom tyhle finty bezpochyby zná, zato Vy evidentně neznáte kontext toho výroku. Tak schválně, v jakém kontextu to bylo řečeno a v jaké době? A jak Vy byste v tom tehdejším kontextu ty peníze rozeznával? Nic z těch fint, které jste popsal, totiž na tehdejší kontext nesedí.

P. Manda 30.12.2010 14:04

Re: a Vy

zisk z loupeže....vy jste ekonomický právník......bože

J. Humpolík 30.12.2010 4:43

Karle ,Karle

Stáří je nepříjemné a má dopad nejen na úsudek

V. Hajková 30.12.2010 6:44

Re: Karle ,Karle

Právě jste řekl-  nepříjemnou skutečnost!  Byla doba, kdy jsem si  p, Hvíždali  vážila -  z dob vysílání RFE!! 

V. Kain 30.12.2010 8:12

Re: Karle ,Karle

V žádných novinách se nic podobného nedočtete.Myslím si,že je dost politiků kteří by si přáli cenzuru internetu.

M. Varadinková 30.12.2010 1:16

Ta úporná snaha pravdolásky

ušpinit Nečase už je zcela zjevná a jen to potvrzuje hypotézu, že Michálek je pouhým nastrčencem pravdolásky a že pravdoláska touží zbavit se Nečase a udělat koalici TOP a VV se socany.  Totiž eurohujerskou koalici.

Čím se provinil Nečas? Pouze tím, že chtěl, aby Michálek splnil svoji zákonnou povinnost a oznámil svá podezření (o nichž Nečas nic bližšího nevěděl) policii. A z tohoto hovna si pravdoláska upletla bič na Nečase a práská a práská, až je z toho celá smradlavá. Lži, polopravdy, výmysly.

Hrad nelegitimizoval žádnou korupci, pouze pomohl urovnat koaliční vztahy, protože pád vlády je možná v zájmu pravdolásky, ale určitě není v zájmu této země. To, že VV podmiňovaly své setrvání odchodem policejního prezidenta a Klaus pomohl zprostředkovat jeho dobrovolné odstoupení, nemá přece nic společného s legitimizací nebo nelegitimizací korupce, ani s Nečasovou hlavou na stříbrném tácku.

T. Kočí 30.12.2010 8:30

Re: Ta úporná snaha pravdolásky

Souhlasím s Vámi.

Přál bych si jen,aby některý veleduch,zde píšící rozebral situaci,která mne deptá.Poradce(Knetig)radil blbosti a schválně si vymýšlel a ten komu bylo raděno to sbaštil a nic nepoznal.Vlastně ani nevím komu radil,ale je to buď ministr a nebo ředitel na ministerstvu.Kolik podobných poradců platíme?

V. Blaňková 30.12.2010 9:46

Re: Ta úporná snaha pravdolásky

Paní Varadinková - špatně, špatně , špatně !!!!!

Z. Rychlý 30.12.2010 10:06

Re: Ta úporná snaha pravdolásky

Paní Varadinková, ať je pravda jaká chce, Váš příběh lásky ke VK by si zasloužil filmovou verzi. Nějaké velké holywoodské studio by z toho udělalo cajdák jistě na 5 oskarů.

M. Varadinková 30.12.2010 11:10

Re: Ta úporná snaha pravdolásky

A o vaší blbosti, pane Rychlý, by se zase dal natočit nekonečný seriál.

Z. Rychlý 30.12.2010 12:54

Re: Ta úporná snaha pravdolásky

Já nejsem nijak pozoruhodný, avšak Vaše slepá láska je vskutku, ale opravdu vskutku neskutečná.

Možná proto jste si nevšimla jedné věci. Pan Nečas byl panem presidentem předveden jako klučík neschopa, který si sám neumí poradit. Ale naštěstí má pan premiér v zádech  perfektního tatíčka, který to za něj vždy vyřeší. Vezme za ručičku, na nehodné kluky udělá bububu, případně je ukecá, pleskne láskyplně hošíka po zadečku a pošle ho zase na pískoviště. Udělat tohle VH, tak Vás jebne pepka z pravdoláskovatění, takhle to byl ovšem státnický čin.

Vůbec nejde o to, co kdo udělal, a s kým kdo mluví, mají na to právo oba, ale Vy prostě tentýž čin vidíte a posuzujete naprosto rozdílně pokud ho udělal VK, či VH.

M. Varadinková 30.12.2010 13:16

Re: Ta úporná snaha pravdolásky

Máte pravdu, nejste pozoruhodný. Vždyť jen bez přemýšlení  opakujete nesmysly vyčtené z médií a blábolíte výmysly o jakési mé "slepé lásce.". Není žádná moje "slepá láska", zato je vidět přemíra Vaší "slepé blbosti". Nikoliv já, ale Vy vycházíte z teze, že Klaus je všemocný tatíček a ostatní  jsou jen hloupé dětičky, které on propleskává. Takže kdo je zde zaslepený? Jedině Vy, ne já. Já u Klause žádné takové nadpřirozené schopnosti k ovládání ostatních, jaké u něj předpokládáte Vy, vůbec nepředpokládám.

Nečas nebyl předveden jako "klučík neschopa" panem prezidentem, jak tvrdíte Vy. Ale je tak předváděn pravdoláskovými médii, kterým to hlupáci jako Vy prostě všechno baští.

A pokud jde o Havla, ten to přece nedělal takhle, ale úplně opačně. Ten ty "nehodné kluky" naopak po straně poštvával a rozeštvával jedny proti druhým a dělá to dodnes.

Z. Rychlý 30.12.2010 13:39

Re: Ta úporná snaha pravdolásky

Paní Varadinková, že máte dvojí metr, je zjevné. Dobrá připouštím, že to nemusí být způsobeno slepou láskou, ale pak už mě nenapadá nic, než že jste

M. Matoušek 30.12.2010 13:10

Re: Ta úporná snaha pravdolásky

Paní Varadinková,on Vás neurazil,to jen Vy urážíte.

M. Varadinková 30.12.2010 13:51

Re: Ta úporná snaha pravdolásky

Opravdu máte pocit, že "slepá láska" neuráží, zatímco "blbost" uráží? Podle mne rozdíl je jen v míře pokrytectví toho, kdo to říká. A pokrytectví, to je přímo definiční vlastnost všech pravdoláskounů.

R. Houška 30.12.2010 11:05

Re: Ta úporná snaha pravdolásky

Vážená, zřejmě jste jediná, kdo si ještě nevšiml, že pánové Klaus a Nečas se v této aféře ušpinili bezmeznou podporou pana Drobila vlastním přičiněním. Vaše pravdoláska tentokrát mohla sedět doma u kafe a jenom sledovat, jak na sebe oba pánové to ho... natírají víc a víc.

PS: a kterou část VK obdivujete nejvíce, taky mozek, jako jiná blondýna u jiného "skvělého" vůdce lidových mas?

M. Varadinková 30.12.2010 11:27

Re: Ta úporná snaha pravdolásky

Nevím, čemu říkáte "bezmezná podpora". A co vlastně konkrétního  provedl ten Drobil? Já na něho sice od počátku hledím podezřívavě, protože ho doporučoval prolhaný Topolánek, ale je fakt, že jako ministr životního prostředí si vedl dobře. Kdyby ten Michálek chtěl opravdu odhalit nějakou korupci, postupoval by jinak. Buď je nesvéprávný, nebo jeho cílem bylo vyvolat právě tuto mediální kauzu. Rozumný člověk to od počátku vidí, hlupáci omílají to, co jim pravdolásková média naservírovala. Jako vždycky. Ta údajná největší "bomba" (500 mega pro Langera do "tajné pokladny ODS") totiž existuje jen v Michálkově vyprávění, i když média to pro hlupáky nasvítila tak, jakoby to opravdu bylo na nějaké nahrávce. Na nahrávce jsou jen blbé hospodské  kecy Knetiga (nevíme ani, po kolika pivech).  Když půjdu nahrávat kecy do libovolné hospody, určitě se tam objeví něco ve stylu "všechny je postřílet" (tedy všechny politiky), ale těžko z toho lze dovodit, že dotyční opilci opravdu chystají teroristickou akci.

R. Houška 30.12.2010 12:46

Re: Ta úporná snaha pravdolásky

Vážená, to, co jste napsala vás usvědčuje pouze z toho, že jste si ty Knetigovy kecy neposlechla nebo nepřečetla. Na co, a jak, chce vydolovat těch 500 mega, tam říká naprosto jasně, bez možnosti dvojího výkladu. A jestliže to byly jen hospodské kecy blbého Knetiga, tak se Drobil dopustil toho, že z takového blba udělal svou pravou ruku a vykonavatele své vůle ve vztahu MŽP x SFŽP(jak sám, a také zcela jednoznačně, potvrzuje v rozhovoru s Michálkem.

Ono vážená, co je psáno(nahráno) v přímé řeči, to je dáno, to se okecat nedá ani kecy o pravdolásce a pravdoláskových médiích. Ale to si člen dotčené sekty, vychovaný v heslech, "kdo nejde s námi, jde proti nám" a "koho chleba jíš, toho píseň zpívej", už asi nikdy nepřipustí. To by si totiž musel připustit, že dělá stafáž partě vych...ých vyžírků, a to se přiznává dost těžko. A aby bylo jasno, to samé si myslím o sektě vydávající se za levicovou politickou stranu ČSSD i o klubu přátel pánů Hávy, Bakaly a Ščávy zvaném TOP.

M. Varadinková 30.12.2010 14:10

Re: Ta úporná snaha pravdolásky

Fakt kouzelné. Sám Michálek totiž říkal, že na těch 500 mega žádnou nahrávku nemá. Váš pravdoláskou vymytý mozek už ovšem dospěl k závěru, že taková nahrávka musí existovat. Novináři tak dlouho míchají dohromady polopravdy, až z nich ve Všem mozku vykouzlí dokonalou halucinaci.

Takže zkuste přemýšlet.:

Je možné, aby ODS získávala do své pokladny částky v řádu 500 mega  a utrácela je za kampaň,  aniž by o tom věděl její předseda? Myslící člověk přece musí předpokládat, že by o tom Nečas nemohl nevědět. Proč tedy Michálek šel za Nečasem, tedy za pachatelem té loupeže, a ne za policií? Je snad Michálek nesvéprávný? Nebo jsou jeho cíle jiné, než předstírá?

Dále si představte, že potřebujete tímto způsobem ukrást 500 mega. Budete o tom žvanit tak hloupě, jako žvanil ten Knetig? Pošlete nějakého Knetiga, ať to takto hloupě udělá? A pak s tím budete Michálka posílat na policii?

 Prostě celý ten pravdoláskový příběh má příliš mizerný scénář, aby byl uvěřitelný.  Ale vždycky se najdou  lidé, kteří zbaští i ty nejstupidnější a nejnelogičtější příběhy, že.

M. Vondráček 30.12.2010 11:12

vážená paní Varadinková

nenechte se otrávit hloupými komentáři. Jejich autory štve skutečnost, že VK , ať je jaký je, má většinou pravdu. Globální oteplovači pomalu zapadávají sněhem, EU se zmítá v problémech o kterých VK mluvil již pře 10-ti lety atd.

Hodně štstí v novém roce přeji MV

J. Matuška 30.12.2010 11:59

Re: vážená paní Varadinková

Rád se přidávám k M. Vondráčkovi. Přeji Vám všechno nejlepší v novém roce. A pište!

Z. Rychlý 30.12.2010 13:28

Re: vážená paní Varadinková

Pane Vondráčku, nelze zpochybnit to, že VK má mnohdy pravdu, hlavně v těch věcech kolem EU, Eura, glob.oteplování, a mnoha jiných "velkých" věcech. Ale přesto se taky mýlí, hlavně v drobnostech, které se týkají našeho praktického života. Například taková "drobnost", že označí pana Michálka za darebáka, zatímco pan Drobil je u něj "rozum, který se vrátil na ministerstvo ŽP". Případně je nad takové drobnosti povznesený - například takový drobný lapsus s financováním strany (jíž je předsedou) nějakými Bácsi, či Sinhy, to on o ničem neví. A v nejhorším by se stejně našel nějaký knecht "Knetig", který by to vzal na sebe a přiznal by se k záměrnému lhaní.

Ono by se našlo těch "drobností" víc. Pravda je, že v takové zásadní a každodenní realitě globálního oteplování, kterou každodenně řešíme nejen my, řadoví občané, ale téměř celý stát, v takové zásadní věci silně cítím, jak náš pan president stojí neochvějně v čele kritiků a čeká, kdy už konečně někdo podle jeho rad začne boj za pravdu s oteplováním. Sláva, sláva.

Do nového roku Vám přeji hodně zdraví a spokojenosti.