30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Horáčkovo osvícení

Ani ne týden po volbách slyšíme (nejenom) od pana Horáčka kritiku ohledně schopností Jiřího Drahoše. Je pozoruhodné, jakou jasnozřivost najednou projevují lidé, u kterých bych to nečekal.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Drobková 5.2.2018 5:31

Re: Moudrý volič.

ó pardón, v těch parlamentních to bylo 0,71 %. Přes jedno procento se Realisté vůbec nedostali.....

K. Drobková 5.2.2018 5:29

Moudrý volič.

Když jste zmínil moudré rozhodnutí voličů, tak zajisté pokládáte za moudré rozhodnutí i 1,23 % pro kandidáta Realistů Hynka, kde skončil mezi 8 kandidáty na 7 místě a určitě i 1,23 % hlasů pro vámi vedenou ( mentorovanou ) stranou Realisté ve volbách parlamentních...........nezávislý poradče pro strategické otázky.

B. Rudolf 5.2.2018 4:32

Moudrost voličů: "Aby byla sranda"

Pan Robejšek chválí, jak naši voliči moudře rozhodli. Ti z mých známých, kteří volili pana Zemana, na otázku proč, říkají, aby byla sranda. Asi mají na mysli, srandu, jakou pan prezident dělal u korunovačních klenotů. Nebo srandu: "unda sem, unda tam". Nebo skvělý bonmot o tom, že se do Číny lítá učit jak stabilizovat zemi. To bylo srandy! Žertovné laškování pana prezidenta o Ukrajině! A spousta legrace s pány Šloufem (na toho už jen vzpomínáme), Nejedlým, Mynářem a Ovčáčkem. Takže ano, s panem prezidentem si ještě užijeme spoustu srandy!

A. Trick 5.2.2018 3:20

Re: Robejšku, vy jste opravdu komediant!

Stačí když si budete všímat. Nejlépe bude když se zbavíte autocenzury.

A. Trick 5.2.2018 3:18

Re: Trocha alternativní historie

Milá paní, kšefty si musí zajistit podnikatelé. Prezident jim "umete cestičku". To je tak těžké pochopit?

Jaké kšefty Rusko nezaplatí? Máte konkrétní údaje nebo opět hloupě žvaníte?

V. Kotas 5.2.2018 2:58

Re: Trocha alternativní historie

Jako že by zase začal náběh na další kult osobnosti ? Bezesporu ano.

J. Václavíková 5.2.2018 2:21

Re: Robejšku, vy jste opravdu komediant!

A víte, že mě ani nepřekvapuje, že zrovna vy mu na ten výmysl skočíte?

J. Václavíková 5.2.2018 2:19

Re: Trocha alternativní historie

Jaké přesně kšefty za těch minulých 5 let Zeman zajistil? Pokud pomineme ty v Rusku, za které nikdy nikdo nezaplatí a ty proklamované čínské investice, které se jaksi nekonaly?

J. Polák 5.2.2018 2:03

Trocha alternativní historie

Předpokládejme opačný výsledek 2. kola. Co by se dělo?

Naše intelektuálně kulturní fronta by asi tak rok jásala a kreslila kolem p. presidenta svatozář. Ten by snad ani na záchod nechodil. Pak by se zjistilo, že mezinárodní vztahy jsou pod pokličkou diplomatické slušnosti pěkná psí rvačka. Vše dovoleno. To je situace na kterou je třeba mít také ostré lokty a prořízlou ústa. Na pravdu a lásku se tam nehraje. Byli bychom sice, jak již jednou, chváleni, jakého pašáka za presidenta máme, čestné doktoráty, pozvání na university, slavnostní projevy s ovacemi ve stoje by pršely ba i tibetské vlajky na hradě vlály ale, kde bychom z morálních důvodů neprodali, prodal by jiný, morálně pružnější. Objevili by se první kverulanti, že jsme ten kšeft přeci jen uzavřít mohli, leč by to nebylo "salon heftig". Kverulanti by byli uřváni. Pak by nastalo ticho. A po nějakých těch třech letech by docházelo k opatrnému prozření, že takový pitbul, ovládající používané zbraně, je přeci jen do té rvačky vhodnější než, samozřejmě reprezentativnější, upravený pudl. Jak mi zpívala moje babička. "Sultán turecký, metál mu dával, a že byl hrd , tak dostal ...!" Babičce se to rýmovalo.

A. Sedláčková 5.2.2018 1:12

Re: Robejšku, vy jste opravdu komediant!

Pane Robejšku, souhlasím s Vámi. A z urážek pí Václavíkové si nic nedělejte, šlápl jste jí na bebíčko.

J. Václavíková 5.2.2018 1:02

Robejšku, vy jste opravdu komediant!

Citujete tu jakési výroky pánů Horáčka a Kulidakise (bez uvedení odkazu) o nedostatečné schopnosti profesora Drahoše obstát ve volebním klání, nenápadně si k tomu doplníte, že ani v prezidentském úřadě, a následně na tom vystavíte svou konstrukci, proč to nepřiznali dřív. Jste ubohý manipulátor, nejen plagiátor.

Cui bono?