16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jakub Vosáhlo 13.9.2006 15:02

ODS ve vládě

ODS bude sedět ve Strakově akademii (samozřejmě za předpokladu, že nedostane důvěru Sněmovny) do té doby, než se podaří sestavit novou vládu. Pokud Vás tenhle běžný demokratický úzus znepokojuje, pane Jelínku, jen tím dokazujete, jak o těchto zvyklostech smýšlíte. A kromě toho si nevzpomínám, že byste se podobně znepokojoval nad tím, že Paroubek, kterému většina národa řekla ve volbách ne, seděl ve vládě ještě čtvrt roku po volbách. Masaryk by Vás hnal klackem, pane řediteli Masarykovy dělnické akademie.  

karel h. 13.9.2006 14:58

akademie.......

to je neco jako VUML?!?!?! a s Masarykem  v nazvu ...chudak ten se asi obraci v hrobe..... a jak se tam vyucuje?...jen vecer a nebo i denni studium?

mh od Labe 13.9.2006 14:46

No vida

z pouhého poradce je už ředitelem. To je kariéra.

huhu 13.9.2006 14:25

komunistický propagandista

autor napsal článek srovnatelný s komunistickými propagandistickými "skvosty". Aspon je jasno - komu se tohle líbí je komunista i když si nechá říkat "příteli". A kdo tyhle volí, nemá se nač vymlouvat, volí ksčssd...:-/

Mirek 13.9.2006 14:20

Nevážený pane,

krom toho, že je Váš příspěvek pouhá propaganda, ukazuje, že jste navíc i slepý, což mi je líto a bylo by dobře se obrátit na Světlušky-aspoň Vám nějaká na ulici nahlas přečte bilboard, na kterém "někdo" píše u fotografie Topolánka "věrný manžel" a "moudrý vůdce" k tomu tam dal slavného "modrého ptáka" v přesné podobě. Je nad slunce jasnější, že tenhle volební hyenismus je práce Paroubka a jeho hochů, podle Vaší logiky "nevinné oběti honu na Paroubka".

vládík 13.9.2006 14:18

Příspěvek je stejně sviňský,

a demagogický, jako již 15 měsíců celá ČSSD.  Prostě s Marťany, s marťanskou morálkou za osobním úspěchem Paroubka (Jeho osobní úspěch, pokud nevnímáme metody lze uznat. Konec konců v době vrcholů byly - i mezinárodně - uznávány osobní úspěhcy Stalina, Hitlera, Musoliniho a dalších. I zde byl problém, za jakou cenu bylo osobního úspěchu dasaženo).

Než mě budete nadávat, všimněte si, že nenapadám vaši milovanou stranu obecně - jen její činnost v určitém období. Vězte, že v tomto období se chová opravdu hnusně.

Douša Josef 13.9.2006 14:12

Re: Re: Re: Pane Douša, ne každý volič ČSSD je nebo byl komunista, Re: Re: Pane Jelínku, byl a jsem tč. volič ČSSD.

On se zřejmě sám lekl toho, co napsal, nebo mu už volali ze sekretariátu, že dnes se nevyplácí služné!

Hamar 13.9.2006 13:33

Zlodějna zůstane zlodějnou

Dodnes S. Gross nevysvětlil, kde ty peníze na byt vzal, takže je jen a pouze správné, že se jeho případ otevřel ...

Hudec 13.9.2006 12:57

Zase omyl, pane Jelínku

To není "Hon na Paroubka". To je, konečně po dlouhé době, odblokování embarga na volání po zodpovědnosti vrchnosti.

vokurka 13.9.2006 12:45

zavarovacka

Zajimave je, ze jsem jeste nikde necetl, proc vlastne "kubiceho zprava II" vznikla. Kazdy se zajima o to, zda jsou nazory v ni obsazene verohodne, ci ne. Dle meho nazoru obsahuje nepravdive informace schvalne a za jeji vznik muze sama socialni demokracie. Proc by si ji sama vyrabela ? To je jednoduche. Jelikoz socdem neni u koryta, tudiz nemuze zabranit provaleni vsech svych afer za nekolik poslednich let a ma strach ze se provali. Proc tedy nevyrobit zpravu falesnou, aby az se zacne provalovat skutecna spina uz ji nikdo neveril. (dle informaci, co jsem o zprave cetl bych rekl, je informace v ni jsou podany tak stupidnim zpusobem, ze to snad nikdo jiny nez socialni demokrad vymyslet nemohl :)

JW 13.9.2006 12:28

Re: Re: Pane Douša, ne každý volič ČSSD je nebo byl komunista, Re: Re: Pane Jelínku, byl a jsem tč. volič ČSSD.

Pane Doušo, je to ON. Už se zase vzpamatoval. To předtím byl jen nějaký záchvat, jinak dále, jak je vidět, nic nového!

RiFl 13.9.2006 12:19

Re: Lituji pane Douša, Re: Re: Pane Douša, ne každý volič ČSSD je nebo byl komunista, Re: Re: Pane Jelínku, byl a jsem tč. volič ČSSD.

A z čeho tak soudíte,že nejste gauneři?Prosím,abyste své autoritativní tvrzení zkusil také argumentačně doložit.

Leona 13.9.2006 12:19

Re: kam se poděli moderní socialisté blairovského střihu

Což o to, oni by tam ti moderní socani možná i byli. Jenže pod diktátorovou holí se jaksi ozývat nemohou.:-/

VH 13.9.2006 12:14

pane Jelínku,

Váš článek pro mě znamená, že nedokážete rozlišit obyčejnou slušnost od obyčejné sprosťárny. Nechápu, jak můžete zdůrazňovat úspěchy, které jsou opřené o tu nejhorší lidskou vlastnost - závist. Tu se totiž podařilo soc. demokratům pod vedením p.Paroubka rozdmychat natolik, že polarizace národa, o které mluvíte, už existuje. Pan Paroubek totiž vsadil na volební hlasy zneuznaných, neschopných, bázlivých, ukřivděných, závistivých... a ti mu na jeho (pro ně bezesporu atraktivní) rétoriku, skočili. Nevím, zda si uvědomujete historické souvislosti, ale  pohotoví řečníci s takovou dikcí, jakou disponuje p.Paroubek, už  tady byli, a nikdy to s nimi (ani s jejich státem) nedopadlo nijak dobře.

Leona 13.9.2006 12:12

Pro autora

Vážený pane Jelínku, po přečtení Vašeho článku (a to necelého, protože se mi udělalo poněkud blivno), mám pocit, jakoby se mi někdo snažil namluvit, že aféry kolem ČSSD jsou vlastně bláboly a vůbec nemá cenu se jimi zabývat. Předpookládám, že jste vystudoval právo a máte řadu zkušeností, že dokážete všechno tak jasně označit za smyšlené. Jinak si to neumím vysvětlit. Anebo je ještě jedna možnost, a sice že Lukáš Jelínek je pouze pseudonym a Vaše právé jméno je Jiří Paroubek. Ať žijí nezávíslí novináři!!!

kocour 13.9.2006 12:03

Chudák Masaryk,

že se proti zneužití svého jména už nemůže bránit.

gerontusinza 13.9.2006 11:12

Lituji pane Douša, Re: Re: Pane Douša, ne každý volič ČSSD je nebo byl komunista, Re: Re: Pane Jelínku, byl a jsem tč. volič ČSSD.

volil jsem ČSSD, protože nemohu volit z pudu sebezáchovy zloděje, kteří mají zlodějství a vyžírku jaksi v platformě a  jejich sprostoty v Kubiceho zprávě nelze i nadále  ignorovat. My jsme možná šibalové, ale nejsme gauneři jako pan Dalík a jeho poslušná prostitutka.

dvd 13.9.2006 11:08

Nemusí být vědma

stačí být čarodějnice

Douša Josef 13.9.2006 10:49

Re: Pane Douša, ne každý volič ČSSD je nebo byl komunista, Re: Re: Pane Jelínku, byl a jsem tč. volič ČSSD.

Nejsem v ODS, nikomu tedy místo neuvolním. Moje "blbost zprava" nedosahuje Vaší náklonosti vlevo!

Švrk 13.9.2006 10:42

Lukáši Jelínku

Já se opravdu začínám na vaše příspěvky do pokladnice českého absurdního humoru těšit. BUĎ jste fakt skalní fanda Paroubkův (o socanech nepochybuji) a NEBO jste tak fikaný humorista, že slavné české písemnictví takového ještě nemělo. Přikláním se k této verzi a gratuluji, neboť tak jemně sžíravá ironie, laskavý pohled na část politické scény a její aktéry ... to tady ještě nabylo. Nyní si dovolím jednu hypotézu: ŽE JSTE PRO PAROUBKA TEN JEHO DOKUMENT ZVANÝ KUBICE II. PSAL VY ?????  

penzista 13.9.2006 10:38

Nohsled šibala Paroubka se opět ozval

čili Zloděj křičí chyťte zloděje. Kdo pořádá na koho hon nejlépe ukázala včerejší tisková konference KSČSSD a vystoupení šibalů Paroubka a Havla.

gerontusinza 13.9.2006 10:26

Pane Douša, ne každý volič ČSSD je nebo byl komunista, Re: Re: Pane Jelínku, byl a jsem tč. volič ČSSD.

to ovšem vy a vaši modří tupohlavci nepochopíte. A blbost zleva zůstává blbostí i zprava (jinak samo i z ostatních směrů). Mimochodem, pokud se picnete, jen posloužíte snad novým lidem v ODS, aby ty straky od vás taky vyhnaly a bedělali tomuto národu ostudu..

Douša Josef 13.9.2006 10:14

Re: Pane Jelínku, byl a jsem tč. volič ČSSD.

Já se picnu!!!! Je to opravdu příspěvek gerontinza? Že by by snad začalo svítat voličům KSČSSD! Díky za každé nové probuzení, snad ještě není pozdě!

M-I-R 13.9.2006 10:09

Re: Já ho MILUJU!!

Hlásím se na tu defenestraci a přivedu minimálně 50 kámošů!!

Douša Josef 13.9.2006 10:08

Re: Re: Re: Co tahle pracocovat,

To je zřejmě pokyn pro všechny sockomunisty útočit stylem:"Co jsi dělal před rokem 1989? Mlčel jsi a nyní jsi antikomunista!" Je dobré si všimnout, že to obhájci politiky KSČSSD všichni svorně používají. V době totalitní moci, kdy i neúčast na průvodu (natož nějaké řeči v hospodě)doslova ohrožovaly existenci celé rodiny, dokonce i přijetí dítěte do mateřské školy, bylo obtížné jakkoli hlasitě protestovat. Nezapomínejte Jiřino, že prakticky každý z občanůměl svého konfidenta (u mě to byl soused -kamarád, jak jsem zjistil dlouholetý agent). Je navýsost hloupé obviňovat běžné občany z toho, že nic nepodnikali proti režimu. A komunistů bylo v patnáctimilionovém národě jen asi milion a půl (a většinou to byli darebáci, zloději -jak se říká - byl u komunistů ne z přesvědčení, ale vynášelo jim to a rozhodovali o osudech jiných). Tvrdit, že lidé byli spokojeni a nadávají až nyní - pak kde se vzali ti, co v roce 1989 stáli na náměstích a v podstatě se nechali podvést "sametovou revolucí", což byl jen pro komunisty přechod k ekonomické a nyní  znovu i politické moci jinými prostředky. A v tom je poporují všichni nefachčenkové na dávkách a právě jen bývalé nomenklaturní kádry, které přestaly mít strach (už se zorientovali) a Paroubek jim dává novou příležitost vládnout.

Marťa 13.9.2006 10:04

Ten kdo začal pořádat hony byl Paroubek,

to je snad jasný už každýmu a tenhle článeček paskvileček tomu opravdu, ale opravdu nezabrání - zbytečná práce pane Jelínek. Ale asi musíte vykazovat nějakou činnost, že, když už jste tak neschopný a nemůžete se uživit normální prací. Odmítám na takového pochybné uskupení dávat byť jen korunu ze svých daní!

gerontusinza 13.9.2006 10:03

Pane Jelínku, byl a jsem tč. volič ČSSD.

Ale vy svou hloupou argumentací a lhaním nas....te už i své voliče. Sakra chlape, pokud je pan Gross OK, tak ho můžou prověřovat třeba i po stodvacáté.  Mluvíte a píšete tak, že to velmi těžko rozdýchávám. Prostě si premieři (i bývalí) budou muset zvyknout, že zlodějna se nenosí to za 1. a vám bych doporučil spolu s ODS udělat něco s nevolenou soudcovskou mafií, která zde vytvořila díky blbosti vás politiků stát ve státě, ovládající vše i prezidenta. Okamžitě zrušit doživotnost soudců a prověrky jejich odbornosti a práce každých 5 let (minimálně), protože mají v rukou životy a osudy lidí. I blbej elektrikář musí každé 3 roky být přezkoušen, protože by mohlo dojít k úrazům lidí. I duševní úraz je úrazem a koukejte se hodně rychle vzpamatovat. Nebo díky vaší blbosti přijde ČSSD o další hlasy. HOWGH.

Saša 13.9.2006 10:03

Masarykova dělnická akademie

je VUML po socdemácku?

Kolikpak dělníků tam právě studuje a co?

jirka.s. 13.9.2006 9:38

Re: Co tahle pracocovat,

Ty ses měla v tom Králi Šumavy definitivně utopit. Nebo snad nejsi Švorcka?

KR53 13.9.2006 9:35

Re: Já ho MILUJU!!

Jen pískni... budu tam coby dup :-D ...