7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ne dr.Poklop 5.3.2008 12:48

Re: Drahý poklope, sem se podepsal. Schzofreniji pozoruju u tebe, sem se ti nějak rozdvojil.

Chtěl jsi napsat,že jména se mění a ty zůstaváš.

Josef Schweik 5.3.2008 13:20

Znova, jedna IP, dvě jména - jako s vojetym autem. Ty bys koukam asi nepochopil víc věcí.....

ne dr.Poklop 5.3.2008 13:40

Re: Znova, jedna IP, dvě jména - jako s vojetym autem. Ty bys koukam asi nepochopil víc věcí.....

Debílku,ale je potřeba si pamatovat ž e jsi něco o sobě napsal.Když lhát tak s noblesou.Jsi nemocný člověk a doufám,že tě dost lidí prokouklo.Dojdi si k lékaři a začni s léčbou.Nejlepší sranda byla,když jsi psal,že jsi celý život bydlel na Žižkově a pak si ze sebe udělal emigranta.Prostě idiot.

westík 5.3.2008 13:52

Poklope,...

když už si osobujete právo posuzovat druhé (aniž byste se obtěžovat uvažovat o biblickém trámu  a třísce) dovolte,abych i já podle Vašich příspěvků  Vás posoudila jako "zvadlého epigona bez květů" (snažím se být slušná):-/ a radím Vám: "Nesuďte jiné, sám budete souzen a shledán lehkým".

ne dr.Poklop 5.3.2008 13:58

Re: Poklope,...

Vrať se do hrobu!!!!Když máte ztrátu paměti,tak laskavě jděte do pr.....!

Josef Schweik 5.3.2008 14:20

Nejenom u ohohle tématu chytáš mouchy v luftě, čteš to napřeskáčku a chápeš eště míň

ale soudy vo druhejch máš nachystaný. Já nemůžu za to, že seš blbej jak ta věc, co se po ní jmenuješ. Vostatní si historku vyslechli a zkusili pochopit, ty soudíš jako ten bolševik rovnou.

Je dobrý mít svýho poklopa, von nám vokazuje lidi v jejich původních barvách.

ne dr.Poklop 5.3.2008 14:23

Re: Nejenom u ohohle tématu chytáš mouchy v luftě, čteš to napřeskáčku a chápeš eště míň

Je to k nasrání,když tě někdo nachytá při lži.Stejně se jednou setkáme.Věř tomu.Žižkov zase není tak velký.těším se na tebe.

westík 5.3.2008 17:07

Re: Re: Poklope,...

můj průšvih je, že mám paměť vynikající a pamatuji si až moc-i na takové lidi, jako jste Vy-milý poklope ! Inu, také krysa zahnaná do kouta je agresivní !

Patrik 5.3.2008 17:24

Re: Re: Re: Poklope,...

Koukám,že jste v koutě westíků.Pane Poklop,to jsou idioti,co?jJinak zdravím.Ona má prý paměť.To je dnešní nejlepší for.

jirka.s. 5.3.2008 17:57

Re: Re: Re: Re: Poklope,...

Pán už ten hajzldekl nadzvedl ? To je smrádek, to si to užíváš, viď? ;-D

Andy J 5.3.2008 10:38

Panu Hvíždálovi

Věřím,že to tak je a bohužel bylo.Nechápu,proč dnešní politici stále útočí na komunisty,když teda kupčí s jejich hlasy.Udělejme si v tom teda pořádek jednou pro vždy.Zakažme nebo zrušme komunistickou stranu ,a tím se zamezí  politické kupčení.Ale nezapomen´me potrestat i ty,co tento handl s hlasy umožnili.At´konečně se uvolní cesta ke slušnosti,toleranci,poctivosti a víry v demokracii.Zatím mají všichni plné pusy demokracie a ve skutečnosti se chovají jak komunističtí nadvládci.Ne-li ještě hůře.?Zkuste to,prosím,sdělit našim politikům a je jedno jaké mají logo.Já mezi nimi nevidím rozdíl.R^

PRASI DENT 5.3.2008 12:33

Re: Panu Hvíždálovi

Vy jste k sežrání, tedy těmi našimi politikusy, pokud jim to navrhnete......Ti si bez násilí a mohly by to být třeba i volby, pověstný rybník nevypustí.....

JoseF Schweik 5.3.2008 10:13

To je mi zase šaškárna!!

Vážení, jednu votázečku:

Co je duležitější? Vodizolovat komouše vod možnosti šíření svýho bludu mezi míň gramotnym obyvatelstvem a likvidace tohohle politickýho extrémismu nebo se tady vzájemně vobviňovat ze zastydlýho komunismu a z toho, že se tehdá nic nedělalo a kdo koho práskal?

Mam pocit, že mnohej zde se snaží víc poukazovat na nevěrohodnost žalobců, aby asi nemusel mluvit vo jasnejch, nad vší pochyby dokázanejch zločinech tý rudý chátry.

Milánkové, esli se do toho nechce vám, udělaj t ty po vás, ale jedno je jasný - dřív nebo pozdějc budou bolševici mimo zákon.

Ladislav 5.3.2008 10:26

Re: To je mi zase šaškárna!!

Velmi jednoduché řešení:

Co si řekne fašista "komunisti tady můžou být, i vládě mi tam chcem taky do vlády"

Čím dříve bude fačistická a komunistická diktatura mimo zákon tím lépe

JoseF Schweik 5.3.2008 10:29

Palivem každý totality sou ty kerý jí slepě následujou.

Těch se bojte nejvíc, poněvádž sou to ty největší škůdci.

jirka.s. 5.3.2008 10:37

Re: Palivem každý totality sou ty kerý jí slepě následujou.

Jojo! Beran je nebezpečný zepředu, kůň zezadu a blbec ze všech stran!!!;-D

pája45 5.3.2008 10:51

Re: To je mi zase šaškárna!!

     Vážený JoseFe Schweiku,

     když mluvíš  "míň gramotným obyvatelstvu", myslíš tím i sebe? Podle tvého názoru asi ano (viz způsob tvého vyjadřování), já znám stovky inteligentnějších, vzdělanějších, poctivějších "levičáků" než ty, kteří jsou dnes u koryta (např. modré straky).

JoseF Schweik 5.3.2008 10:58

Nemotaj levici a bolševiky.

Glos 5.3.2008 9:53

Čisté ruce

Vážený pane autore, nebyl jste to Vy, kdo psával do Mladého světa? Neberete si z nějakého Kohouta příliš velký příklad?

Moravanka 5.3.2008 9:30

Zakaz KSCM

Existuje pisemny zaznam o tom, ze na posledni tajne schuzi UVKSC s p. Havlem doslo k dejednani s existujici komunistickou nomenklaturou, ze budou podporovat jeho kandidaturu na prezidenta za podminky ze jim nebude slapat na paty. Ani ekonomicky, ani existencne. To je fakt. Transkript teto schuze vysel v Tigridovych exilovych novinach v Parizi. Kdyz jsem zila jeste v Kanade, na prvni navsteve Havla v Toronte po sametove revoluci, mel schuzku s emigranty. Tehdy jsme se ho ptali, proc k dohode doslo. Rekl nam na rovinu, ze KSCM neslo zakazat, protoze pro to nebyla podpora ve spolecnosti a ze kdyby se o to on zasazoval, doslo by k obcanske valce. Muj osobni nazor na vec je, ze i Havel, i Klaus meli maslo na hlave, a pomerne velkou touhu po prebendach a vlivnych postech. Zadny z nich nebyl a neni revolucionarem do te miry, ze by vytahl do boje proti komunisticke mafii. Existuji dokumenty, ze jak Havel, tak i Klaus byli a jsou kompromitovani spolupraci s KSCM. Pokud vidim, siroke verejnosti to nevadilo a dosud nevadi. Oba skoncili "tatickovanim" na Hrade a verejnost jim tleska a posloucha ty jejich vyplody o demokracii a uspesne ekonomicke transformaci.

Adolf 5.3.2008 10:26

Re: Zakaz KSCM

To same jsem slysel i cetl v Mnichove v 1990.

Haf 5.3.2008 10:26

Re: Zakaz KSCM

výborný. Pokud pamětníci vzpomenou, jak vše probíhalo, vezmou v potaz, že již v r. 86 byl Havel připravovanej na vysokou státní funkci, k čemu sloužil prognosťák, že zde v 89 šlo jen o repliku r 68 a tedy předání moci jedněch komančů druhejm, že vítězné frakci šlo jen vo to, aby to co v r. 48 znárodnili mohli po r.8í ukrást, ovládat vobčany nikoli politicky, ale ekonomicky, dojdete také k tomu, že se v 89  jednalo o privatizační puč KGB -StB. Všichni, kdo vedou naši ekonomiku, jsou s bejvalou vedoucí silou spjati a dnes už to jsou namnoze jejich děti, včtně kulturní Rot front.

Adolf 5.3.2008 10:44

Re: Re: Zakaz KSCM

Celá Charta 77 a disidenti nebyly nic jiného než spolek bývalých komunistů a hospodských kecalů, kteří vůbec neusilovali o konec komunistické diktatury a nebyli nic jiného než kádrová rezerva pro následující vládu….

Haf 5.3.2008 11:05

Re: Re: Re: Zakaz KSCM

celá chátra byla prošpikovaná donašeči StB, pod jeho kontrolou :-/

Štváč 5.3.2008 13:55

Re: Re: Re: Zakaz KSCM

Jsi Ádo idiot. Táta byl ve straně ? Taky by sis šel sednout na 4 roky z legrace ?

adolf 5.3.2008 14:48

Re: Re: Re: Re: Zakaz KSCM

Vubec nevis o cem je rec, tak se do toho nemichej...

jony 5.3.2008 12:33

Re: Zakaz KSCM

a to jeste nevis Moravanko ze na vaclavaku kdesi za rohem si se soudruhama z Moskvy KGB domlouvali jestli bude nebo nebude presidentem a kdyz pak prohlasil tribun Havel ze NEJSME JAKO ONI ! tak STBACI kolem neho na te tribune zacali rvat HAVEL NA HRAD!!! a jak to dopadlo uz vime !!! 8-o tento tragikomik to ma a bude mit hodne tezke az bude prosit boha pred branami pekla;-(

Kajan 5.3.2008 9:26

Největším a nefektivnějším ochráncem komunistů byl za posledních 18 let v Václav Klaus ! Byl jsem u toho, mohu to dosvědčit ! Dzp.

Haf 5.3.2008 10:20

Re: Největším a nefektivnějším ochráncem komunistů byl za posledních 18 let v Václav Klaus ! Byl jsem u toho, mohu to dosvědčit ! Dzp.

R^ Konečně to z Vás vypadlo na plný pecky. To to trvalo.  I já to můžu potvrdit.  Ale to je tak všechno, co s tím lze odspodu dělat. Pokud se nezměněj volební zákony, nedostanou se do čela jiný lidi a vo tom to je.

hadid 5.3.2008 9:24

Adresně, prosím!!!

Pane Hvížďalo, jmenujte : Havel, Čalfa, Pithart, Jičínský!