3.6.2024 | Svátek má Tamara


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
frsi 1.12.2008 16:46

Re: Hulíku, Hulíku

asi jste p. Hulíka špatně pochopil! Komunistická strana to není normální politická strana,ale to je spiknutí! Spiknutí proti obyčejným lidem.Obyčejnýho člověka vykořisťovali a když ňejaký soudruh měl být potrestám,tak ho poslali makat,aby poznal zač je toho loket! Přitom tvrdili a stále tvrdí,že hlavně dělníci a rolníci.... Proto si též myslím,že je třeba tutu  zrůdnost zastavit!

Slava 1.12.2008 17:11

Re: Hulíku, Hulíku

Podle toho, co píšete, je i ODS spiknutí proti obyčejným lidem, jen osooby a obsazení se liší, zde to jsou podnikatelé a manažeři které vykořisťují socky. "Proto si též myslím, že je třeba tutu  zrůdnost zastavit!"

frsi 1.12.2008 18:11

Re: Hulíku, Hulíku

souhlasím s váma ve všem co píšete,jen dodám,že komunista zůstane komunistou v každý straně! Tím potvrzuji váš příspěvek. Jen nesouhlasím,že jsou vykořisťovány socky! Ty se vykořisťovat nenechají!!!

Jura Jurax 7.12.2008 23:09

Re: Hulíku, Hulíku

No, ono vykořisťovaní jsou spíš ti, kdož těm sockám platí socdávky, zdravotní péči a nakonec i důchody :-/

Fau 1.12.2008 19:25

Re: Hulíku, Hulíku

Mno....říkávalo se u nás: jednoho krásného dne půjdou všichni komunisti do pr....No, a je vidět, že tak krásný den ještě nenastal. Ale on nastane. Jednou. TeĎ jde jen o to, jestli dříve nenastane ten den, kdy bude českému národu nejhůře. Ale to má řešit sv.Václav se svými rytíři. Takže, sečteno, soudím, že až bude nejhůře, přijede svatý Václav, a bude-li krásně, nakope komunisty do řiti a konečně zvítězí pravda a láska. Takže budoucnost vidím sqěle!

R. J. 1.12.2008 21:28

Re: Hulíku, Hulíku

Možná bychom čuměli , jako vyoraní, až by Sv. Václav nejdříve nakopl nás, Možná že fakt nic jiného nezasloužíme, za pasivitu, za nezájem, za toleranci ke zjevným nespravedlnostem, pro naši neochotu něco času obětovat dobré věci,přes pomoc druhým,  ku prospěchu svému !! Tak ať radši zůstane Sv. Václav v hoře Blaníku,protože bychom mohli míti prokopnutou pedel. Asi právem.

Fau 2.12.2008 8:10

Re: Hulíku, Hulíku

Obávám se, že pravdu díš. Od dob legendy o Sv. Václavu se tady čeká, že to někdo vyřeší za nás...což se taky občas děje. A možná, že to rytířské nakopnutí by neuškodilo. Nám všem.

pro R.J. 3.12.2008 10:48

Re: Hulíku, Hulíku

TAk,tak, píšete výborně, to je ono !  Jen některá speciální slova o kopání a do čeho by chtěla "vylepšit" a může to fungovat jako krédo národa -  KAN Přerov 

Vodička-sapér 1.12.2008 18:51

Re: Hulíku, Hulíku

Napadnout pana Hulíka, že tloustne a neuvést, alespoň přibližně, jeho čistou váhu, případně nějaké  dokazující statistické tabulky o tomto,  není, Karsi, čin hodný gentlemana. Ovšem, jinak, hodnotný příspěvek.

Re Kars 2.12.2008 17:44

Karsi,Karsi

jste správný soudruh bolševik, ale máte smůlu- na Váš návod jak získává Hulík voliče pro KSČM Vám Dr. Hulík neskočí. A neplácejte dohromady Hulíka s filosofii disidentů a s ODSkou. Co si nyní stěžujete na ODS, vždyť ji v roce 1092 volilo až 45 % občanů v Praze.Vdyť jsme Vám občanům tenkráte dali program jak postupovat, aby se nenažranci ani nomenklaturní kádři nedostali k majetkům ! A teď se Vám nelíbí, že žerou plnou hubou a  hlavně nahlas mlaskají ? A zakázat komunisty, to jsme měli také v programu- a jak to dopadlo : to nemůžem, oni by se předělali do jiné strany, nebo jiných stran,- tak a podobně pravily "chytré hlavy" a tak jste se všichni vykašlali na debolševizaci a šli si stoupnou frontu na kupónovou privatizaci.   KAN Přerov

Jarkovský 1.12.2008 13:34

Souhlas s panem Hulíkem

je málo. Je třeba ho podporovat. Ale jak? Babo, raď!!

M. Zima 1.12.2008 13:44

Olepte se jako GI a běhejte za panem Šináglem s transparentem, že chcete radar.

A nebo si uvědomte, že jsou ty směšné výzvy k zakázání komoušů k ničemu, že se tím jenom odvádí od problému.

Jakub S. 1.12.2008 20:45

Re: Olepte se jako GI a běhejte za panem Šináglem s transparentem, že chcete radar.

Ale neodvádí!

pro M.Zima 3.12.2008 11:03

Re: Olepte se jako GI a běhejte za panem Šináglem s transparentem, že chcete radar.

Když tedy tvrdíte, že zakazovat komunismus je směšné ( to si rozumíte s prof. Klausem), že to odvádí od problému, tak bychom rádi věděli, jakýto problém máte na mysli ? A ještě k p. Šináglovi : jeho zná a uznává dnes již tisíce občanů ( včetně nás), ale kdo jste Vy ? Tak do toho pane Zima !   - KAN Přerov

EM 1.12.2008 13:24

Nebylo to náhodou tak...

... že Václav Havel komunistům kdesi v příšeří kulatých stolů beztrestnost slíbil ? Když vzpomínám, jak se špičky OF v prvních popřevratových měsících konzistentně komunistů proti sílící lidové antikomunistické vlně zastávali (např. jak P.Pithart slišel "trávu růst"), skoro bych tomu  věřil. Viz též název jednoho článku od L. Vaculíka v LN kdysi na jaře 1989: "Vzdejte se, nic se vám nestane !"

Vendula 1.12.2008 15:38

Re: Nebylo to náhodou tak...

Pokud si vzpomínám, Havel se sešel s Adamcem k rozhovoru za "zamčenými dveřmi."- Protože nikdy nebylo zveřejněno, na čem se dohodli, část veřejnosti se oprávněně domnívá, že to byla právě ta beztrestnost pro komunisty. K tomu si ještě ponechal Čalfu.

pro Vendula 3.12.2008 11:28

Re: Nebylo to náhodou tak...

Kdysi někde se proslýchalo, že beztrestnost komunistů byla dohodnuta Gorbačevem s Reganem, někde snad v Řecku na lodi, tedy na nějakém křižníku. Ale neberte to jako fakt, nemáme pro toto tvrzení žádné doklady. Má-li o tom někdo lepší vědomosti, nebo dokonce text takové event.dohody ( ale o tom lze úspěšně pochybovat), nechť o tom něco napíše. Ale to, že jsme komunisty nedovedli "vnitrostátně"ani za 19 let zakázat, to je jen naše vnitřní ostuda a vypovídá to něco o českém občanovi. Téměř se něco v tomto směru podařilo senátorům (Štětina , Meistřík), ale návrh neprošel" díky" senátorům z ODS, když jich tenkráte ( jaro 2008) z 25 hlasovalo 19 proti - pak se v novinách psalo : " Komunisté si oddechli, ODS je zachránila". Tak vážená Vendulo, tak to u nás "chodí" a teď babo raď.   - KAN Přerov 

martin TT 1.12.2008 13:03

Kecy

co jsou to za nesmysly o torpedování demokracie?

Odpovězte mi na otázku, jak se komunisti liší od sociálních demokratů? Jak? Mají stejný cíl - spravedlnost pro obyčejné lidi - všichni ať se mají dobře a ať platí bohatí! Tak kde je rozdíl? Jen v tom, že sociální demokrati nepotřebují Auroru?

R. J. 1.12.2008 13:50

Re: Kecy

Jen namátkou, spravedlnost neznamená, že se všichni budou mít dobře, jak jste myslel "spravedlnost" pro obyčejné lidi? Nerozumím tomu nějak." Neobyčejní" lidé, třeba vědci vymykající se měřítkům "obyčejných" lidí, nemají na spravedlnost nárok? Chápu zhruba, aspoň si to myslím, co jste chtěl říci martine TT, ale přece jen by to chtělo formulovat jinak. Ti sociální demokraté, kteří vstoupili k bolševikovi, ti by Vám aplaudovali, ti, co skončili v kriminálech, tak by na Vás vzali bič.

Jura Jurax 1.12.2008 16:43

Re: Kecy

Mají stejný cíl - spravedlnost pro obyčejné lidi - všichni ať se mají dobře a ať platí bohatí! Jojo, cíl jest to ušlechtilý - po čtyřiceti letech úprku k tomuto cíli však již nebylo bohatých, aby platili (tedy byli bohatí - veksláci, šmelináři a manipulátoři nedostatkovým tovarem, ale ti samozřejmě neplatili nic) a všichni se měli nikoliv dobře, ale víceméně stejně mizerně. Hlavně ti obyčejní lidé ...

A komunisti se od socanů liší tím, že socani se ještě stydí - jinak opravdu rozdílů není, dělají totéž. To ovšem není pochvala komančů, ale pohana socanů. Koneckonců sám veliký jyrka děl doslova, že lidi si zvyknou (na komanče ve vládě).

Jakub S. 1.12.2008 20:41

Dobře řečeno, výstižné resumé!

janoryna 1.12.2008 12:57

co soudíte o škodlivosti KSČ

ve vztahu k lisabonské smlouvě ? myslím, že jsou poslední nadějí euroskeptiků...

Magor Milda , Mgr. etc. 1.12.2008 15:10

Re: co soudíte o škodlivosti KSČ

euroskeptikové jsou jenom odrůda komunistů. Jejich počínání má logiku, silnější a akceschopná EU je pro jejich ochránce v Moskvě obtížnější partner, takhle se dá ždímat, jako hadr.

Jura Jurax 1.12.2008 16:45

Re: co soudíte o škodlivosti KSČ

Dá se to i tak, že silnější a akceschopná EU se bude tak dlouho vymezovat proti USA, až nás k té Moskvě přivleče ... :-/

jk-jiny 1.12.2008 12:04

Inu, pravnici prijdou do pekla opravnene:-)

Zakazte KSCM a 1/ CSSD bude prilis silna 2/ uzijeme si opet nejakou ilegalitu. Kdyby se pan pravnik snazil, najde ale i duvody k zakazu ODS, ze...

JiM 1.12.2008 11:12

Zakázat KSČ?

To nejde jen tak. Takový zákaz je potřeba zdůvodnit. Že to byla zločinecká organizace - například.

Ale tu je kámen úrazu. Celá řada disidentů a prakticky všichni z Havlova okruhu jsou "bývalí" komunisté. Jen se k tomu dnes nechtějí znát. Ani ve svých životopisech. K jejich smůle je ale pořád dost pamětníků, kteří na to poukazují.

Kali 1.12.2008 11:29

Re: Zakázat KSČ?

Tak je to, tito bývali komunisté, z Havlova disendů jsou GLORIFIKOVÁŃí a plivaji na Klause, že s nimi nebyl disendu. Petřuška Šustrová se dokonce vyslovila, že klaus má z toho komplex. Klaus žáden komplex nemá, mají ho právdoláskovi, vždyd kolik jich tam je těch bývalých soudruhů a soudružek.

Vojan 1.12.2008 13:05

Re: Zakázat KSČ?

 Plně souhlasím, před I4 léty jsem četl  tajný spis KGB, kde  předpovídá  ještě 2O let a  moc v ČR bude v našich rukou. Proč ji Havel nezakázal, ?  Ono to nebylo jen ze strachu ,vždyť sám přiznal že podepsal "pod nátlakem " spolupráci. A kromě toho Který disident měl na cele povolen počítač? Odpověď musí být každému jasná!

R. J. 1.12.2008 13:55

Re: Zakázat KSČ?

Paranoa? KGBácká lež? Vrozený kretenismus? Vše dohromady? Jestli Ty jsi "pravičák", tak se jdu zítra zapsat k levičákům.

Tomas Pansky 1.12.2008 18:21

Re: Zakázat KSČ?

Vojane, zamerne lzete nebo vam mnoho veci nedochazi.  V dobe, o ktere mluvite, Havel nemohl mit na cele pocitac, protoze v te dobe nebyly pocitace jak je zname dnes (v te dobe se vsechno jeste psalo na psacim stroji).  Ukazal jste pomerne dobre, jak se mnoho veci stalo legendou, prestoze to nenese zrnko pravdy.  top0625top@hotmail.com