1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pete Brich 24.8.2009 15:40

jéňo, ještě jednu! Prosím, prosím.

;-D;-D;-DPB

Pete Brich 24.8.2009 15:36

Tak starej Pleticha nám bude volit zelený Khmer.

Kdyby se ho Kraus zeptal na biomasu, možná by to byl ještě lepší gag než s Káčou JauJau;-D;-D;-D

PB

Andrea 24.8.2009 15:28

Podobnost čistě náhodná

V tomto si je Havel velice blízký s Neffem, oba je právě spojuje nenávist ke Klausovi.  Zřejmě se jedná o sepjetí jedné společenské tzv. lepší vrstvy proti obyčejným lidem. Asi proto v poslední době Aston přibrzdil a víc se soustřeďuje na Paroubka.

Vodák 24.8.2009 15:26

Re: Havel je férový člověk,

Na to, poznat kdo je Paroubek stačilo spousta věcí dávno před tím než položil vládu. Komu neotevřel oči jeho projev po prohraných volbách tomu není pomoci. A to byla jen epizoda v jeho chování. Každý jeho počin, nemá smysl to vyjmenovávat, je poznamenán chorobnou touhou průměrného člověka po moci. Problém není v Paroubkovi, takových ubožáků je více, ale v tom, že mu tolik lidí věří a jeho jednání má úspěch. Ale to musíme respektovat a nelitovat peníze na vzdělání. V národě vzdělaných lidí budou  Paroubkové pro legraci.

Bizon 24.8.2009 15:15

Re: Je to jen další havlárna ....

Ano, na ty jsem zapomněl! Hlavně krásná je ta "nepolitická politika" .... 

Důchodce 24.8.2009 15:07

Re: Je to jen další havlárna ....

A "nepolitická politika",občanská společnost,"Pravda a láska"- myšlenky velkého intelektuála, dramatika.

Bizon 24.8.2009 14:51

Re: jediný spravedlivý

Přesně tak !!

Neblázněte 24.8.2009 14:42

Re: jediný spravedlivý

Jeho vliv byl skutečně obrovský. Propagandou byl stvořen obraz spravedlivého, přesně jak zmiňujete. Jenže tento "spravedlivý" pije vodu a káže víno a to působí devastačně na morálku těch "nespravedlivých" a úpadek ještě prohlubuje. Ve výsledku se jedná o jednu z nejtragičtějších postav naší moderní historie.

Neblázněte 24.8.2009 14:33

Re: Havel je férový člověk,

Havel a férový člověk? No pokud si přečtete Mladou frontu dnes nebo poslechnete ČT 1, tak to tak možná vypadá, ale když se podíváte na jeho skutky... Neblázněte.

Standa 24.8.2009 14:29

Re: Havel je férový člověk,

Havel není férový a ani demokrat.

Standa 24.8.2009 14:13

Havel

je oživlou politickou mrtvolou - zombie a je k ničemu.

Nemo 24.8.2009 13:48

Re: Havel je férový člověk,

Komunisté vás budou strašit nezaměstnaností, není to pravda, ničeho se nebojte. Dvacet let tvrdila oficiální propaganda, že jsem nepřítelem socialismu, že chci v naší zemi obnovit kapitalismus, že jsem ve službách imperialismu, od něhož přijímám tučné výslužky, že chci být majitelem různých podniků…Byly to všechno lži, jak se záhy přesvědčíte, protože tu brzy začnou vycházet knihy, z nichž bude zřejmé, kdo jsem a co si myslím. Slibuji vám, že funkci prezidenta vezmu na jedno volební období, ale pak bych se chtěl věnovat práci dramatika. Také vám slibuji na svou čest, pokud se za mého volebního období nezlepší životní úroveň v ČSFR, sám odstoupím z funkce.

Z projevu na Letné 1989

Vodička-sapér 24.8.2009 13:43

Re: jediný spravedlivý

Vliv pana expezidenta, na současnou  politiku, jak doma i ve světě, má silně upadající tendenci.On se snaží,  aby tomu tak nebylo, ale jeho, vliv, kromě něj , už  nikdo nepřeceňuje, naopak. A není divu, hodně toho s čímž oslňoval, jeho věštby naší krásné budoucnosti,  se ukázaly  býti přeludem, chimérou, vezměme jen půl milionu nezaměstnaných, pokud  se vůbec dnes nějak projeví, je často terčem zaslouženého posměchu,i od občanů ,kteří mu byli dříve oddáni, pár pteryxů to nezmění.K jeho úloze v  mezinárodním  dění, odepsal mu nějak B.Obama, na jeho dopis ohledně Ruska, vzal jej alespoň nějak na vědomí? Myslím, že nějaká informace o tomto, od pana expezidenta, by lidi zajímala víc, než Paroubkův nezapnutý límeček u košile.

Rolen 24.8.2009 12:55

Jde pouze o nátlak kvůli radaru

Havel vždy jednoznačně plní úkoly vojenského charakteru pro USA. Když Paroubek posvětí radar, zase bude vše O.K.:-( 

Fidel 24.8.2009 12:51

Re: Havel je férový člověk,

Havel a férovost? To nejde dohromady.Po puči prohlašoval, že nechce žádný majetek, potom se o něj s rodinou soudil. Přísahal na socialistickou ústavu jen aby ho zvolili, pohřbil slovenský zbrojní průmysl, prohlásil, že na co jsou nám pakty, zrušme WS a bude zrušeno i NATO, potom pro NATO horoval, podporoval "humanitární" bombardování Srbska... Co je na tom férového?

pteryx 24.8.2009 12:41

jediný spravedlivý

nezachránil před hněvem Hospodina ani Sodomu a Gomoru. Neustále mne překvapuje, jak Ti kdo Havla nejvíce kritizují současně přeceňují jeho vliv, jakoby Havel byl nějaký autokrat.

pteryx 24.8.2009 12:39

Havel je férový člověk,

a bytostný demokrat. Nemá předsudky, ale snaží se přiměřeně reagovat na konkrétní věci. Pane Čermáku, pokud jste takový jasnovidec, že jste předem věděl, že Paroubek shodí naše předsednictví EU, napsal jste to někde? Dá mi někdo odkaz? Spíše tipuji, že takový článek neexistuje ...

zk 24.8.2009 12:18

Re: Dost ubohé

bože, tolik nesmyslů v jednom příspěvku, honzo, jak se vám to podařilo?8-o

zk 24.8.2009 12:17

Re: Dost ubohé

ano, řeč je o Havlovi, ale honzík začně o Klausovi. A žvaní a žvaní. Tady nejde o to, aby někdo někoho prosazoval, ale o to, že Havel nemá žádnou předvídavost ani paměť. Jinak by nemohl takhle nesmyslně plácat, ode zdi ke zdi. Vy jste nejen nic nesežral, ale ani chytrosti jste moc nepobral. Místo psaní příspěvků si raději zopakujte českou gramatiku, nedá se to po vás číst. Co věta, to hrubka.;-€8-o

zk 24.8.2009 12:11

Re: Gastone,\

ještě předtím si vybral za premiéra soudruha Čalfu, který je doteď jeho osobním přítelem!

zk 24.8.2009 12:10

Re: Dost ubohé

Jo, tak vy "pravda a láska" nemáte rádi lidi, kteří povyšují svůj zájem na zájmy státu? Tak to pana Havla asi také nemáte moc rád. Tak proč se k tomu článku vůbec vyjadřujete? A jestli vám trvalo než jste Paroubka odhalil, tak to máte fakt hodně dlouhé vedení:-/

zk 24.8.2009 12:03

Re: Nemýlí se jen Pánbůh.

Ano, ale Havel je stále přesvědčen, že se nikdy nemýlil, ani se nemýlí. Proto také se stále cítí být předurčen k tomu, aby se vyjadřoval ke všemu a ke všem. A tak kecá a kecá...Rv

zk 24.8.2009 11:59

Re: Ono to může být i tak

Havel? A čím, proboha?:-/8-o

zk 24.8.2009 11:57

Re: Kritik

a postiženým povodněmi vykládal, jaká je to fantastická příležitost postavit si místo těch starých domů zničených povodněmi domy nové, lepší, modernější. On pan Havel byl vždycky mimo mísu:-/

jan 24.8.2009 11:50

Re: Dost ubohé

to víte že havel klause neměl rád - jenže u klause bych uměl jmenovat řadu důvodů proč ho nemít rád zatímco o havlovi se tady furt jenom fňuká že jezdil za totáče v mercedesu a že po revoluci sliboval ráj na zemi a ted čermák že se spletl v paroubkovi to je fakt důvod k ukamenování - že klaus zadělal politiku (nevysvětlené financování ods například, opoziční smlouva - změna volebního zákona který ted  nahrává komunistům, torpédování EU a podlézání rusku, popírání změn klimatu co třeba povodně v posledním desetiletí, veksláci lobbisté, rozkrádání státních peněz atd - snažim se být fér ale havel svoje chyby čestně přiznává a jde vesměs o marginálie, zatico klaus kyž se neptáte dost servilně končí rozhovor, konec konců ted už se nechá zpovídat jen prověřenými novináři který se ho ptaj jak se mu líbil výlet na sněžku

Niky 24.8.2009 11:37

Re: Gastone,\

Komunista,kagébák,estébák,milicionář a největší tunelář v Česku,to je Josef Tošovský,kterého si Havel vybral za premiéra!

Petr 24.8.2009 11:32

PRAVDIVÝ A PŘESNÝ KOMENTÁŘ !

PRAVDIVÝ A PŘESNÝ KOMENTÁŘ !

Havel nikdy neměl mít státní funkci, natož prezidentskou !

Havlova nevzdělanost a sudeťáctví znamenají hrozné ztráty pro ČR !

Alena 24.8.2009 11:17

Kritik

Copak naš dramaturg a spisovatel.Ten taky kritizoval paneláky coby králíkárny a ti nešťastníci co zvonili v mrazu klíčema na Letné si je pak museli kupovat za miliony. Já bych místo sametová revoluce říkala ukradená revoluce jemu podobnými restituenty a komunisty, kteří privatizovali firmy, aby pak oněm zvonícím nešťastníkům předvedli jak vypadá kapitalismus v jejich pojetí.

Niky 24.8.2009 11:04

Re: Je to jen další havlárna ....

Bordel srdce!

Niky 24.8.2009 11:03

Pane Čermáku,měl jste být včera v Trutnově!

Notorický alkoholik Magor Jirous zpíval úplně nahý:politika mě nezajímá mě zajímá mrdání a proto budu volit TOP09.A lidský odpad Havel,Schwarzenberg a i zelený Liška nadšeně tleskali.Jeden mladý opilec říkal Schwarzenbergovi:kníže mě zajímá chlast.Schwarzenberg mu odpověděl:mě taky a ještě ho platím.