Úterý 21. 5. 2024Monika polojasno10 °C

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

  • Příspěvků: 86
  • Poslední: 25.8. 2009 22:00
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
Klokocka Bohumil... 25.8.2009 21:47

Co vsechno se mi libi.... tam, kde zemsky raj to na pohled.....

Predevsim vudce Paroubek, spolupracovnik Stb, kryci jmeno ROKO dale jeho nejblizsi spolupracovnici, Rath, Zaoralek i volebni strateg Tvrdik. Krasny na pohled je i ovar Skromach...jistota, rovnost, bez poplatku...:-P libi se mi i Vaskove: Havel a Klaus. Vasek I, ktery stal v cele transformace komunistu v kapitalisty spravnou volbou poradce Calfy, i Vasek II, loyalni komunisticky vedec, dumajici nad prosperitou a budoucnosti v komunisty zrizenem Prognostickem Ustavu Akademie Ved, Ceske Socialisticke Republiky... oba Vaskove to za zasluhy o preziti komunistu pod obchodnim sloganem "Nejsme jako oni" dotahli az na nevyznamne kreslo hradniho najemnika na dobu omezenou. Ceska hloupost je neomezena. Lid zas voli komunisty ze vsech stran a tak ti co prokoukli a nejsou burany, uz davno pracuji a ziji nekde jinde.... a buran jen dal fnuka a narika na pomery ve state... tak burani ...Vesele k volbam ...nejlepe manifestacne!;-D

Mistr Jan Hus 25.8.2009 20:31

Vašo-šašo-tajtrdlík, ten tak má koho kritizovat, ať uvedele kolik má na rukou krve se svou amnestií!

;-D

Frank 24.8.2009 19:28

Není co dodat, ale vyjádřil bych to asi tak:

Havel vždy byl a je šašek, který žije mimo realitu a nemá cenu se s ním zaobírat. On totiž byl, podle svých slov, vždy zelený. A proto jezdil a jezdí několikalitrovým Mercedesem. Kdyby bolševici neudělali za svoji éru opravdu nic dobrého, tak alespoň jediná věc se jim podařila. A to, že nás eliminovali od takových kreténů, jako je Havel a jeho kumpáni.

j 24.8.2009 20:16

Re: Není co dodat, ale vyjádřil bych to asi tak:

Vy jste eliminováni vlastní tupostí proto se ani nedivím, že se tak o Havlovi vyjadřujete.(Y)

SW 24.8.2009 20:24

Re: Není co dodat, ale vyjádřil bych to asi tak:

You moda fakin dig !!

Mistr Jan Hus 25.8.2009 20:32

Re: Není co dodat, ale vyjádřil bych to asi tak:

R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^

Klokocka Bohumil... 25.8.2009 21:56

Re: Není co dodat, ale vyjádřil bych to asi tak:

Franku:

Ze ty zavidis Havlovi ten nekolikalitrovy Mercedes...? Kdybys byl aspon malirem pokoju a nebyl linej, vysmejdil bys s tou stetkou za rok i na Mercedesy dva....;-D

Lena 24.8.2009 18:29

Havel

Havel je uměle vytvořená ikona, jako symbol pádu komunismu.Je to bezcharakterní člověk jak v politice, tak v osobním životě.A že by byl dobrý dramatik ? To snad ne, znovu vytvořena gloria světového dramatika.

j 24.8.2009 20:17

Re: Havel

ha , světice.

Mistr Jan Hus 25.8.2009 20:33

Re: Havel

R^R^R^R^R^

Klokocka Bohumil... 25.8.2009 22:00

Re: Havel

Leno:

Nevadi, zes prisla o delohu, nahradis ji svym mozkem..... z tebe by mela radost i Mother Theresa....;-D

huhu 24.8.2009 17:29

havlobolševická koalice zafungovala vždy, když o něco šlo

havel má plná ústa antikomunismu, ale komunisti přežili díky němu. Díky havlovi zůstali na pozicích mocenských i ekonomických. Jeho antikomunistické blábolení v realitě znamenalo premiry Čálfu a estébáka Tošovského

Bohousek 24.8.2009 23:41

Re: havlobolševická koalice zafungovala vždy, když o něco šlo

Mily huhu,

tak proc jsi to nevzal do rukou misto neho?:-D

Dodo 24.8.2009 16:02

Nezapomeňte, kritici,

že do roku 89 to byl Havel a ne Klaus, kdo šlapal komoušům na paty. Nijak mu nevyčítám staré výroky z devadesátých let o zaměstnanosti a socialismu, musel přeci ty komunistické hydry uklidnit. Že by nechal majetek svých předků rozkrást a nepřihlásil se o něj? To by musel být hlupák!

Co se týče Paroubka, tak ten ukázal svůj obraz už v době účinkování na pražské radnici. Bohužel i Klaus se o něm vyjádřil jako o silném politikovi, zřejmě z nenávisti k Topolánkovi.

Havel se jistě v mnohém zmýlil, ale ve světě pro nás dělal obraz, který si ani jako celek nezasloužíme. Jsme většinou závistiví, zapšklí,nezodpovědní- a proto jestli vyhraje ČSSD nebude to vina Havla.

VH 5/09 24.8.2009 16:15

Re: Nezapomeňte, kritici, příčiny krize v Americe ?

Stručně řečeno, W.K.Black říká, že současná krize je důsledkem obřího systematického podvodu, do kterého byli zapleteni špičkoví manažeři amerických finančních institucí, manažeři institucí, které je měly kontrolovat (včetně renomovaných auditorských firem), i politici (demokraté i republikáni), kteří záměrně zlikvidovali většinu regulačních a kontrolních mechanismů, které by mohly podvodné jednánání včas odhalit a zastavit.

Říká, že účastníci tohoto kolosálního podvodu dobře věděli, že organizují “pyramidu”, která musí zkrachovat a že prodávají “zkažené zboží”.

Dobře věděli, že to nakonec povede ke krachu institucí, které řídili, ale bylo jim to jedno, protože na té pyramidové hře sami enormně vydělali.

Kdyby 24.8.2009 16:48

Re: Nezapomeňte, kritici,

Kdyby v tom Vašem "světě" byli všichni jako Češi, určitě by nebylo tolik zvěrstev, podvodů a válek. Proti tomu Vašemu "světu" je Česko relativně, zdůrazňuji relativně, mírumilovná a civilizovaná země. Což se ovšem po zásahu multikultiralismem také může rychle změnit...

Dodo 24.8.2009 17:40

Re: Nezapomeňte, kritici,

jenom jestli ta mírumilovnost není zapřičiněna velikostí státu a historicky skloněnou páteří. S názorem na multi-kulti souhlasím.

Kdyby 24.8.2009 17:50

Re: Nezapomeňte, kritici,

V té velikosti bych to neviděl, v páchání zvěrstev se vyžívají i menší národy, než my. Ale ta páteř tam bude, to jo.

Pete Brich 24.8.2009 17:11

Šlapal komoušům na paty tak důrazně, aby si uvědomili, že nejsme jako oni a stačili si zprivatizovat smetanu.

Na hradní žranice je ostentativně nezval, ale dovedl si představit spolupráci s nimi, kdyby se přejmenovali.8-o;-O(Y)

PB

Dodo 24.8.2009 17:42

Re: Šlapal komoušům na paty tak důrazně, aby si uvědomili, že nejsme jako oni a stačili si zprivatizovat smetanu.

A v tom byla ta genialita. Zmizela by KSČ, zmizela by jejich propracovaná struktura. Už by se nedali dohromady v tom počtu, skalní komunisty by ztratili.

Pete Brich 24.8.2009 17:49

Máte asi potíže pochopit psaný text, Dodo.

Havlovi se jednalo jen o přejmenování a přelakování vývěsních štítů na sekretariátech. Podobně geniálně, jako to provedl Roko - z růžové na oranžovou.VV(Y)

PB

Kdyby 24.8.2009 18:48

Re: Šlapal komoušům na paty tak důrazně, aby si uvědomili, že nejsme jako oni a stačili si zprivatizovat smetanu.

Já myslím, že noví páni Ksč nechávají na pokoji zcela úmyslně a jsou rádi, že je mají. Je to spolek přestárlých důchodců, bez jakéhokoli reálného vlivu. Ve sněmovně se s nimi nikdo nespojí, proto ubírají hlasy levici a krásně se s nimi straší před volbami. Co víc si můžou přát?

Pete Brich 24.8.2009 15:36

Tak starej Pleticha nám bude volit zelený Khmer.

Kdyby se ho Kraus zeptal na biomasu, možná by to byl ještě lepší gag než s Káčou JauJau;-D;-D;-D

PB

Ludva 24.8.2009 16:09

Re: Tak starej Pleticha nám bude volit zelený Khmer.

Od něho to sedí. Když oblítával svět, tak zanechal uhlíkatou stopu větší než tisíce normálních lidí.

Andrea 24.8.2009 15:28

Podobnost čistě náhodná

V tomto si je Havel velice blízký s Neffem, oba je právě spojuje nenávist ke Klausovi.  Zřejmě se jedná o sepjetí jedné společenské tzv. lepší vrstvy proti obyčejným lidem. Asi proto v poslední době Aston přibrzdil a víc se soustřeďuje na Paroubka.

Standa 24.8.2009 14:13

Havel

je oživlou politickou mrtvolou - zombie a je k ničemu.

Rolen 24.8.2009 12:55

Jde pouze o nátlak kvůli radaru

Havel vždy jednoznačně plní úkoly vojenského charakteru pro USA. Když Paroubek posvětí radar, zase bude vše O.K.:-( 

pteryx 24.8.2009 12:39

Havel je férový člověk,

a bytostný demokrat. Nemá předsudky, ale snaží se přiměřeně reagovat na konkrétní věci. Pane Čermáku, pokud jste takový jasnovidec, že jste předem věděl, že Paroubek shodí naše předsednictví EU, napsal jste to někde? Dá mi někdo odkaz? Spíše tipuji, že takový článek neexistuje ...

Fidel 24.8.2009 12:51

Re: Havel je férový člověk,

Havel a férovost? To nejde dohromady.Po puči prohlašoval, že nechce žádný majetek, potom se o něj s rodinou soudil. Přísahal na socialistickou ústavu jen aby ho zvolili, pohřbil slovenský zbrojní průmysl, prohlásil, že na co jsou nám pakty, zrušme WS a bude zrušeno i NATO, potom pro NATO horoval, podporoval "humanitární" bombardování Srbska... Co je na tom férového?

Nemo 24.8.2009 13:48

Re: Havel je férový člověk,

Komunisté vás budou strašit nezaměstnaností, není to pravda, ničeho se nebojte. Dvacet let tvrdila oficiální propaganda, že jsem nepřítelem socialismu, že chci v naší zemi obnovit kapitalismus, že jsem ve službách imperialismu, od něhož přijímám tučné výslužky, že chci být majitelem různých podniků…Byly to všechno lži, jak se záhy přesvědčíte, protože tu brzy začnou vycházet knihy, z nichž bude zřejmé, kdo jsem a co si myslím. Slibuji vám, že funkci prezidenta vezmu na jedno volební období, ale pak bych se chtěl věnovat práci dramatika. Také vám slibuji na svou čest, pokud se za mého volebního období nezlepší životní úroveň v ČSFR, sám odstoupím z funkce.

Z projevu na Letné 1989