29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Hate Full EET

Hodně se o EET mluví i píše, je to téma nové, bouřlivé a rozděluje lidi – všude: na vánočních večírcích, výročních schůzích i v rodinách, všude jsou zastánci a fandové a všude jsou odpůrci.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Lepka 13.1.2017 11:52

Re: Zřejmě to EET není to pravé ořechové, ale

Omyl. Je to elementární nesmysl a jako takový musí být zrušen.

P. Boublíková 13.1.2017 4:59

Ach jo

Zase jeden, co nestrávil eet a musí to ventilovat.

Závist? Oblíbené klišé. Malým podnikatelům není co závidět, co je záviděníhodného na každodenním boji o přežití? Jen si tu závist namlouváte.

T. Pansky 13.1.2017 3:03

O cem nechce levice (Babisovci, socialisti a ti dalsi) ...

... mluvit: pan Babis a cela levice se placa po ramenou, jak to tenhle zakon natre vsem tem, kteri podvadi !!! Tak at to tedy dela kazdy, zacne podnikat, rozvine svuj zamer, zamestna lidi, plati dane. Jenze levice dela presne to opacne: pod zaminkou potirani podvodu, dela podnikani mnohem tezsi ci mnoho malych podnikatelu znici. Ale o to prece levici jde !!! Tady si levice pod zasterkou potirani danovych podvodu vyrazne posilila svoje politicke zazemi. Zacinajici mali podnikatele to budou mit mnohem tezsi zacit podnikat. Na druhe strane, levice rozhazuje penize ze statniho rozpoctu na podporu podnikani. To je prece absolutni nesmysl !!! Pod vladou levice se nadale velmi vyrazne rozsiruji rozdily mezi ekonomicky nejslabsimi a nejsilnejsimi. Ale to se levici take naramne hodi, nebot to pouziva jako argument pro zvysovani dani. Proste nam neni pomoci. Nezaslouzime si prosperujici stat a nizke dane. Zavidime jeden druhemu, zatimco se pan Babis smeje, nebot si ve vlade prosadil dalsi prodlouzeni prisad z jeho firem do benzinu. Takhle si sam vydelava a my se tu hadame, jestli zivnostnik vydela mesice 5 000 korun nebo 5 001 korun.

J. Krásenský 13.1.2017 4:38

Re: O cem nechce levice (Babisovci, socialisti a ti dalsi) ...

Souhlasím s Vámi.

V. Kříž 13.1.2017 14:33

Re: O cem nechce levice (Babisovci, socialisti a ti dalsi) ...

a až všichni řemeslníci se stanou zaměstnanci státu a přejdou na melouchy v pracovní době z ukradeného materiálu, vrátíme se o třicet let zpátky a konečně vybudujeme vyspělou socialistickou společnost, jen velcí vlastníci si mezi sebou rozdávat dotace - ti už socialismus mají dnes, jak po tom odedávna toužili.