1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Jílek 22.10.2010 9:20

Re: Kajan

a protože vy pracujete s dojmy, zatímco já s pojmy, tady máte fakta: "Libovat si naopak může ODS, kterou nyní dělí od nejsilnější opoziční strany přesně čtyři procenta. Volilo by jí 31,3 % (v prosinci to bylo 27,9)" http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/clanek.phtml?id=628837

společným úsilím Paroubka s Klausem se tomu podařilo zabránit, trendy se obrátily, padající čssd šla nahoru a stoupající ods spadla dolů....

R. Houška 22.10.2010 9:25

Re: Kajan

Vážený pane, pokud mne paměť neklame, tak to začalo tím, že první předseda kolem sebe snesl jen samé prdelolezce. Tím se v ODS prosadila parta lidí bez názoru, ale s o to větší touhou po majetku, ber kde ber a ber jak ber. Hlavním představitelem tohoto křídla byl jistý pan Čermák, který si svým angažmá na vnitru zajistil hory kompromitujících materiálů na kde koho. Podpisem oposmlouvy se pak docílilo toho, že Zeman s Baštou zapomněli na "čisté ruce" a rozjela se naplno zcela apolitická zlodějna ve velkém, dotažená k dokonalosti ve Zlíně, Olomouci, Praze, Liberci, Karlových Varech, a jinde. To už není o pravici a levici, ale o těch, co smáčí čumák ve smetaně a o těch druhých, co jim na to vydělávají svými daněmi. Jestli je většina členů ODS zblblá jako Vy(Topolánek pouze bojoval kmotrem Dalíkem proti ostatním kmotrům podporovaným z pomstychtivosti hradním pánem, a to ho stálo křeslo), tak je mi líto české pravice, protože TOP09 rozhodně není zárukou nějaké změny, dokud tam bude mít rozhodující vliv Kalouskova zbrojařská klika.

R. John 22.10.2010 10:44

Podepisuji se pod Váš krátký, ale výstižný a pravdivý příspěvek.

J. Jílek 22.10.2010 9:05

Re: Kajan

to je fakt pádný argument, Kajane....díky takovým zabedněným "Nevidímnslyším" šla ODS zaslouženě do hajzlu....

I. Schlägel 22.10.2010 7:57

Seriozní hodnocení.

Které má hlavu i patu. Opoziční smlouva byla tou nejhorší službou naší těžce se rodící demokracii. A pan prezident to myslím dobře ví. Jenom to nechce a nemůže říci nahlas. A nebo to neví. Pak je jeho prohlášení o vinících volební "nevýhry" celkem v pořádku. Odpovídá totiž jeho (ne)schopnostem vnímat realitu. A (ne)schopnost vnímat realitu je občas u pana prezidenta spojena s (ne)schopností vlastní sebereflexe. Naštěstí ohledně globálního oteplování se jeho názory zřejmě opravdu inspirují realitou. Alespoň něco. Kdo je však na tomto světě dokonalý, že?

J. Jílek 22.10.2010 9:23

Re: Seriozní hodnocení.

přesně tak....a liberálové hodnotí jeho působení daleko komplexněji, než do sebe zahleděný Narcis

http://www.libinst.cz/clanky.php?id=104

A. Reček 22.10.2010 7:49

Je to tak.

Někteří si mysleli, že jim stromy budou růst až do nebe. A protože jich bylo dost a na hodně místech v republice, je ten propad nyní drtivý.