20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jiří 22.5.2009 16:25

Napadněme lživou kampaň ČSSD !

Já osobně doporučuji nesmířit se jen tak s touto lživou a podvodnou kampaní ČSSD.

Využijme všech prostředků a všech médií a možná i státních orgánů a institucí k napadení korektnosti této i dalších "reklam" ČSSD.

Jsem přesvědčen, že se jedná o zárodek volebního podvodu stejně jako tomu bylo při krajských volbách v roce 2008. Tehdy jsme se jako občané nedokázali nijak bránit ani reagovat. Udělejme to nyní !

Matouš 22.5.2009 16:08

krize z nadvýroby

Matně si pamatuji z doby před 20 lety na prohlášení o celosvětové imperialistické hrozbě a o tom, že tržní ekonomika nefunguje kvůli krizím z nadvýroby. A vida, stačí pár let počkat a zřejmě titíž jen opráší co tvrdili dříve, pouze se převlékli do slušivější organžové. Leč sdělení má obsah a smysl stejný jak úvodníky Rudého práva. Docela smutné zjištění a představa co nás čeká ;-(

Mistr Jan Hus 22.5.2009 10:34

Ten plakát je pravdivý, může za to Bush a jeho neviditelná ruka trhu a jeho

pohunci, jako např. zastupující US protektor Talman.  ;-DR^

mhg 21.5.2009 21:50

strašení

ne že by ten plakát byl kdovíjak inteligentní, ale to pan Bartoň jako chce říct, že "řešení místo strašení" je konkrétní a inteligentní program? Mimochodem, když čtu články pravicových publicistů typu pana Bartoně, tak se nemůžu zbavit dojmu, že "strašení" je spíše jejich doménou....

Guth 21.5.2009 21:20

Proč Goebbelsovská propaganda

Války pana Bushe a triliony výdajů pomohly zbrojařům, ale USA se dostalo do skutečného ekonomického kolapsu. Samozřejmě naše měřítka jsou neměřitelná s USA, ale ODS v čele s Topolánkem se svoji solidaritou s bohatými také stala účinným pomocníkem ke krizi. Je to agitační zkratka, ale docela to marketingově sedí.

pra 22.5.2009 9:18

Re: Proč Goebbelsovská propaganda

Paroubek zavedl povinnou daň těm nejchudším živnostníkům. Topolánek ji zrušil. Zde Topolánek projevil solidaritu s těmi nejchudšími a Paroubek chtěl zase ulevit OLIGARCHŮM -  stejně jako Hitler.

Mistr Jan Hus 22.5.2009 10:35

Re: Proč Goebbelsovská propaganda

R^R^R^

sláva 20.5.2009 22:36

břevno v oku

Bartoni, koukám na plakáty ODS o tom, jak Paroubek škodí...

jestli tohle není absolutně negativní kampaň, co potom je? Volný kapitalismus dle Bushe bez regulací zplodil nezajištěné půjčky, a ty položily finanční sektor USA na lopatky, řečeno stručně. Dle Bartoně to je ale normální chod věcí. Dle Obamy a ostatních, kteří již překonali kapitalismus 19,. století ve prospěch stability společnosti, je nutno tento zločinecký způsob obohacování se strany nezodpovědných manažerů-milionářů ukončit.

A tak to jde v USA, Evropě ... v civilizovaných post-kapitalistických zemích ve prospěch mlčící většiny...Klaus to nechce, prý je to socík, a do EU tím pádem ne...

Ale většina EU, dnes i USA, tím pádem ano. To je ale demokracie... většina si něco přeje, dostane to. Nebo ne? Bartoni, ostatní jsou jen floskule ideologů, jako je Klaus a spol.

Život je jinde, i společnosti. Poměry se mění, je nutno je studovat a přijmout...

Vilda 20.5.2009 22:38

Re: břevno v oku

Máte tu víru vskutku jednoduchou, ale když tomu věříte:-/!!

Herakleitos 20.5.2009 22:23

No to je gól !

Ekonomickou krizi, podle autora, zavinil americký socialismus!Hahahá!To je blb!

Vilda 20.5.2009 22:37

Re: No to je gól !

Váš příspěvek je zase vizitkou vaší. A je to docela slušná žumpa:-/!!

MARX KAROL 20.5.2009 22:14

DOLEZITY SU LUDIA A NIE HOSPODARSTVO

>-SSOCIALIZMUS JE JEDINE ZRIADENIE, KTORE KLADIE DORAZ NA CLOVEKA A NIE NA NEKRYTY KAPITAL!!!! SSOCIALIZMUS JE PORIADOK, EFEKTIVNOST, ZDRAVI LUDIA A ZDRAVE DETI, ZDRAVE POTRAVINY, NORMALNY ZIVOT JEDNOTLIVCA A SPOLOCNOSTI A NIE NEUSTALY BOJ KAZDEHO S KAZDYM, V KTOROM SA NEDA VYHRAT, LEBO VITAZ UZ JE DAVNO ZNAMY!!!!

jeff 20.5.2009 22:23

Re: DOLEZITY SU LUDIA A NIE HOSPODARSTVO

tak dost srandy, jdi se z toho  vyspat.

Jirka 20.5.2009 21:44

Oni vyhrají

Uvidíte. Socdem využívá situace u nás a ve světě. Trochu je zaskočilo, že zlikvidovali vládu, ale rychle se otřepali a snaží se vzbudit dojem, že to vlastně chtěli. Houby chtěli, chtěli jen postrašit  nebo alespoň to, aby se o nich mluvilo. Mají dobrou najatou agenturu, která je z toho vysekala a dál jim radí jak získat na svoji stranu poněkud jednodušší lidi. Jim nezáleží na ničem, jen se chtějí pomstít, zadupat, zničit. Budou vládnout. Za určitou dobu  bude nenápadně mezi lidmi šířen strach. Bude velice těžké je zbavit vlády a moci.  Bude to veš v kožichu.

JKKK 20.5.2009 21:51

Re: Oni vyhrají

Strach v médiích a v institucích se už nějakou dobu projevuje. Stačí se jen trochu rozhlédnout.

Minutus 20.5.2009 22:07

Ale jděte!

Žádná agentura to socanům nevyhrála. Jen hloupá politika této koaliční vlády, která se teď trapně vymlouvá na agenturu. Je to směšné a zároveň trochu k pláči.

JKKK 20.5.2009 22:19

Re: Ale jděte!

nejde o agentury,  mám na mysli předčasné stahování kalhot z obav o úřednická korýtka. Jinak s vámi souhlasím, a to jsem ODS volil jako nejmenší zlo..ať pojdou(Y)

sláva 20.5.2009 22:41

Re: Oni vyhrají

Topolánek ve své nezřízené touze po moci, jinak připisované jen Parobkovi, přizval zelené k vládě, kteří poškodili republiku blokováním energetické politky na bázi jádra. za to zaplatíme ještě za 15 let, vy taky, pane!!!!!!!

Pomstít, zadupat, zničit, píšete expresivně? Proč ne ale? To jsou legitimní prostředky opozice. Kdyby měl Topolánek schopnost přesvědčit většinu o své pravdě, mohl vládnout podnes.

Tak to chodí: neuměl to... padl.. přijdou jiní! To jen vy chcete vládnout navěky. Komunisti taky, oni taky měli tu jedinou nezměnitelnou pravdu. Cha cha cha!

Jirka 21.5.2009 0:23

Re: Oni vyhrají

Klidně se smějte, ČSSD zadlužila republiku hrozným způsobem tím, že bohatým brala a chudým dávala. Muselo se přikročit k nepopulárním opatřením. Jak toto chcete nechápavému obyvatelstvu vysvětlit? Vždyť se zatím máme všichni dobře. Další věcí je, že zelení frajeři vydírali vládu, protože byli tzv.jazýčkem na váze. ODS je bohužel vyhodit nemohla. To se to vládne a vysvětluje s kudlou v zádech, že mudrlante.

FP 1.ČSR 21.5.2009 8:26

Re: Oni vyhrají - žít a nechat žít

"Vezměme jen burzu, tuto Carmen našeho hospodářského života, které není žádný zákon dán. Před jejími zlými účinky, jež nemohou být popírány, stojíme až dosud jako hlupáci a čekáme pokorně na nejbližší zlý kousek, který nám provede."  Ferdinand Peroutka

A ještě: "Jedna z Marxových povídek se stává skutečností."

MARX KAROL 20.5.2009 21:39

REALITA

OKREM TOHO VYKONNOST NEMECKEJ EKONOMIKY KLESLA NA NAJNIZSIU UROVEN ZA POSLEDNYCH  22 ROKOV. PRECO 22 ROKOV ??? LEBO KEBY NEBOL PADOL SOCIALIZMUS BOL BY PADOL KAPITALIZMUS UZ VTEDY!!!!! ZAPREDANCI Z KOMUNISTICKEJ STRANY OBETOVALI SVOJU VLAST - DONIESLI TU KORUPCIU, KRIMINALITU, CHOROBY, NEZAMESTNANOST A RABOVALI - LEBO KAZDA VOJNA SA VEDIE PRE KORIST/STUDENA VOJNA/ A KORIST SA MUSI VYRABOVAT!!! UZ NIE JE CO BRAT, VSETKO UZ VYTAHALI. NOVE TRHY NIE SU, LEBO SVET NIE JE NAFUKOVACI A TAK IDE KAPITALIZMUS KONECNE DOHNIT!!!!!!

Minutus 20.5.2009 22:06

Re: REALITA

Tak ho nech hnít a odpočívej .. ;-)

MARX KAROL 20.5.2009 21:31

KAPITAL

KRIZU SPOSOBILO VYCERAPANIE PENAZI Z OBEHU NEUSTALOU TVORBOU ZISKU A TEDA PRIVLASTNOVANIA SI NADHODNOTY TAK AKO TO OPISAL MARX, AKUMULACIA KAPITALU A NASLEDNE JEHO POZICIAVANIE SPAT DO SPOTREBY S UROKOM!!!! KAPITALIZMUS JE SYSTEM, KTORY TAKTO MUSEL MATEMATICKY DOPADNUT!!!!

MARX KAROL 20.5.2009 22:00

Re: KAPITAL

americania pustili do obehu dalsi trilion nekrytych USD a tato Nashom definovana nekooperativna hra na trhu sa bude este chvilu hrat S DALSIMI NEKRYTYMI PAPIERMI lenze uz nie je kam expandovat, trh je nasyteny, vytvori sa armada nezamestnanych pretoze v systeme je vsetko poprepajane  a hra sa konecne skonci!!!!

Kot 20.5.2009 21:27

Ten plakát je aktivní, vyjadřuje vše!

;-D

kamil 20.5.2009 21:10

pane bartoni,že jste mdlého rozumu a diletant ve všech otázkách-hlavě ekonomických je každému známo-co je zarážející je to,že svými bláboly otravujete lidi-to vy provádíte masáž čtenářů dle receptu p.gebelse-stokrát opakovaná lež je pravdou-není vám

Honza 20.5.2009 21:28

Re: pane bartoni,že jste mdlého rozumu a diletant ve všech otázkách-hlavě ekonomických je každému známo-co je zarážející je to,že svými bláboly otravujete lidi-to vy provádíte masáž čtenářů dle receptu p.gebelse-stokrát opakovaná lež je pravdou-není

Bartoň okolo sebe plive špínu - je to ubožák.

Hašek 20.5.2009 20:56

Pěkný článek!!!!

Ten plakát je opravdu dílo.

Myslím, že někde dole bude nějak zašmudláno jeho výrobcem: Omlouvám se! Určeno jen voličům s IQ tykve! Dostal jsem ale slušný prachy!

xxxxKubeš 20.5.2009 20:41

Autorovi

R^  - ČSSD se především snaží zalíbit pitomcům, bohužel je jich u nás hodně.

JR/XII/08 21.5.2009 8:31

Re: Autorovi - budeme se stěhovat do Asie ?

Reportér: Ale americká měna je světovou rezervní měnou. To přece Ameriku hodně chrání.

Rogers: Ano, to je jediným důvodem, proč má Amerika možnost se stále hlouběji propadat do dluhů. Protože oni můžou ty peníze tisknout, jsou světovou rezervní měnou. I když lidi začínají říkat, že možná nechtějí už používat dolary. Postupně dochází k odklonu, jako v padesátých letech došlo k odklonu od libry. A jak dlouho zůstane americký dolar rezervní měnou? Avšak nakonec, když natisknete příliš mnoho peněz, nefunguje to. Nikdo s tím neuspěl.

Reportér: Zdá se, že Británie začíná používat kvantitativní ulehčování, bude kupovat vládní obligace. To je přece rozumná strategie. Snažit se rozjet ekonomiku tištěním peněz. Rogers: Já jsem prodal všechny své libry před půl rokem. Navrhuju, abyste udělal totéž. Tištění peněz nikdy nefunguje.

Reportér: Takže nejde už jenom o ekonomiku. Tyto hlubinné hospodářské změny a tento hospodářský – ano, kolaps – ovlivní i politiku a sociální stabilitu.

Rogers: Už začínají občanské nepokoje. Podívejte se na Island. Podívejte se na Lotyšsko. Podívejte se na Řecko. A to jsou země, které jsou často dost rozvinuté a bohaté. Buďte na to připraveni. Nejste-li připraveni, doplatíte na to.