20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Josef 4.3.2009 16:51

Re: globální krize - eurohujeři v roli trpně přihlížejících

No tak Nemecko prislo jako prvni se srotovnym a na nic se neohlizelo! Nedelejte z toho drama, prosim vas.   .... Dale predvidate, ze zeme Eurozony budou trpet  ?!?... No tak zatim to vypada, ze to odnese spise vych. Evropa !!

Džejpí 4.3.2009 9:34

Blud:

"jak ochránit ty nejslabší, co se v oné šlamastyce ocitli naprosto nevinně." Ti "nejslabší" zpravidla volí levici, proto se "v oné šlamastyce" neocitli naprosto nevinně, ale spoluzavinili jí.

Kolumbo 4.3.2009 10:52

Re: Blud:

Třeba škodovácké odbory si znovu, krize nekrize, "vybojovaly" zvýšení platů. Že by neprofitovaly na předchozí bublině, umělou prosperitou vyvolanou poptávku po automobilech a rostoucími cenami nemovitostí i cenných papírů tažených vysokých cenách aut? Na "bublině" profitovali skoro všichni, jen se jim dostalo mylných informací - mysleli si, že jsou bohatší a mají stabilnější perspektivu než ve skutečnosti měli. Je docela možné že nebýt bubliny, kdyby se všichni drželi opatrně při zdi, měli bysme míň než máme teď. Ovšem nebyla by "krize", neboť by tak ten stav nikdo nenazýval. Za socíku bylo materiálně mnohem hůř a neříkalo se tomu krize, ale cesta ke světlým zítřkům. Socialisti rádi mluví o technologickém pokroku jako o jakémsi automatismu, proč se tedy nekonal automaticky i v "táboře míru"? Proč bylo toto uskupení na špici jen ve vojenské výrobě, jinak se prakticky všechny zajímavější spotřební předměty pro širokou veřejnost dovážely z kapitalistické ciziny a prodávaly za nehorázné ceny? A o dovozových lécích šilinkových hodnot rozhodovaly ministerské komise? zdaleka ne každý byl shledán "perspektivním" pro společnost, aby na něho byla ochotna vynaložit vzácnou valutu.  Všem šmejdům, kteří dnes požadují všechno zdarma a vzpomínají na staré krásné časy bych ten návrat ze srdce přál - kdyby mně nechtěli vzít s sebou! Howgh.

PetrK 4.3.2009 9:31

Děd Vševěd měl spoustu zlatých vlasů,

vy ani jeden (tím nechci urážet váš případný nedostatek vlasů, to já mám taky), protože si hrajete na toho vševědoucího.

novaz 4.3.2009 9:29

jelínek se sobotkou by měli zplodit dítě

Všechny ty populistické socanské pindy patří do kategorie šamanských kouzel a záříkávání zlých duchů. Kecy, Jelínku, nic než kecy.

Frankie 4.3.2009 11:13

Re: jelínek se sobotkou by měli zplodit dítě

Ale fuj, člověče, to je představa jak z "béčkových"hororů. Jen si představte výsledek. Slizká lysolebá nelidská bestie. Vetřelec by proti tomu byl úplný mazlíček!

Sci-fi 4.3.2009 9:25

Bude v EU diktarura proletariátu?

Jestli jsou všechny různé socialistické strany v EU tak homogenní , jako u nás ČSSD, tak jak může takový nesourodý spletenec dohromady v EU postupovat jednotně? Který ze sjednocujících socialických diktátorů bude udržovat tu homogenitu a jak asi - tradičním kompromitováním nepohodlných spolupracovníků? A ten skvělý program - zdaníme všechny více a spravedlivěji, tedy "bohaté" nejvíc, a přitom ti "chudší", co nemají ani auto, by měli ze svých daní přispět na šrotovné pro ty "bohatší", co už auto mají, aby si mohli levněji koupit nové. Zdá se to být k smíchu, ale je to spíš k pláči.

Enigma 4.3.2009 9:19

Destrukční komando

má strategii předvolební masáže ovlivnitelných strašením, panikařením a všemi prostředky poukazovat na "nebezpečnost spící a neschopné vlády",   proto, že ministr financí a vláda nehodlá vyvolávat chaos, který by psychologicky situaci jenom zhoršil. Za neschopnost a katastrofální chyby kabinetu jsou vydávána všechna opatření, která se nekryjí se socanskými populistickými výpotky. Tím je umožněno doblba opakovat svoje žvásty jak v mediích, tak i v parlamentu. Tento způsob  předvolební kampaně navíc nestojí socany ani korunu.

Ludva 4.3.2009 9:27

Re: Destrukční komando

Vláda si počíná vcelku dobře, hlavně že nerozhazuje zbytečně peníze. Ale velká chyba byla, že nepodržela po nějakou dobu ty sklárny a porcelánky, zvláště když tam měl stát velký podíl. Těch pár set miliónů by se bohatě vyplatilo.  ČSSD by je zkrachovat nenechala.

Enigma 4.3.2009 9:36

Re: Destrukční komando

Ludvo myslím, že důležitější je uvolnit sklárny k prodeji. Flikovat ze státního tento management, který celou situaci zavinil asi nemá smysl. S flikováním máme přece svoje zkušenosti.

bm2 4.3.2009 9:12

Sudruh Jelinek

Az bude Vase zelene bezurocne dlhopisy platit Lihovy dum z clenskych prispevkov, budete mi iba na smiech.

Lenze ako vsetci bolsevici svoju cestu do zelenej a socialistickej brusele chcete zacat lupezou najskor verejnych penazi a cez rozne zelene a pokrokove dane aj sukromneho.

Prosim doplnte este triedny boj proti ymperjalistom a kulakom a mozte to vydat v Rudom prave z 50 rokov blahej pamati.

VL 4.3.2009 12:52

Re: Sudruh Jelinek

Bezúročné "zelené" dluhopisy náhodou nejsou tak špatným nápadem. Jenom by to chtělo určit, komu budou vydávány, navrhuji aby v nich dostávaly politické strany 3 čtvrtiny příspěvku od státu, stejně jako poslanci, senátoři a jejich asistenci i ostatní volení a placení funkcionáři až na obecní úroveň 3 čtvrtiny platu. Pokud by se to zavedlo po celé EU, rybářskou vesničkou v deltě Dunaje počínaje a Evropskou komisí konče, mohlo by to být docela prospěšné.

Ludva 4.3.2009 8:58

Sarkozy už nepodává ruku Topolánkovi

Při několika posledních jednáních prezident Sarkozy ostentativně vynechal Topolánka při podávání ruky přítomným politikům. Asi ho prohlédl.

Malý Aston 4.3.2009 9:03

Re: Sarkozy už nepodává ruku Topolánkovi

Já osobně jsem pro,Sarkovi žádnou ruku nepodávat je to lhář a hraje si na vládce Evropy.:-P

Ludva 4.3.2009 9:22

Re: Sarkozy už nepodává ruku Topolánkovi

Viděl jste to v televizi ? Nepůsobilo to příliš pěkným dojmem. Bohužel, neuvážené výroky nám zase přinesly další nepřátelé.

Enigma 4.3.2009 9:24

Re: Sarkozy už nepodává ruku Topolánkovi

destrukční komando už osnuje plán, jak této situace využít ve vlastní prospěch. Protože všechno co škodí česku, potažmo Topolánkovi, prospívá socanům. Sarkozy je vskutku velmi vhodný populistický typ pro podrazy všeho druhu. Nechme se překvapit. Ta neskkrývaná potměšilá radost socanů je nepřehlédnutelná.

Ludva 4.3.2009 9:31

Re: Sarkozy už nepodává ruku Topolánkovi

Podívejte se, když nás reprezentuje politik, kterého ignoruje francouzský prezident, tak něco je špatně. Už jak jsme vyžvanili ten důvěrný rozhovor o Arabech. Nevymáchaná huba se asi tak v Evropě nenosí jako u nás.

Enigma 4.3.2009 9:44

Re: Sarkozy už nepodává ruku Topolánkovi

Ludvo nezjednodušujte. Sarkozák nezvládl pokárání předsedy EU za svoje protekcionistické návrhy. Jednalo se taky o kolínskou automobilku. Srovnejte si jeho chování s Angelou. Ta nastaví líčko k polibku. Víte ono to "kouzlo" toho potřeštěného zakomplexovaného hyperaktiva podobnými gesty vyprchává.

Josef 4.3.2009 17:09

Re: Sarkozy už nepodává ruku Topolánkovi

Ono, kdyz se clovek nad tim zamysli, tak co je protekcionistickeho na tom, kdyz fr. autofirma stavi autofabriku v Francii ? Brani tim nejak volnemu obchodu ???

Enigma 4.3.2009 9:32

Re: Sarkozy už nepodává ruku Topolánkovi

Jednak Sarkozy ukázal, jaký je Buran, jednak demonstroval realitu EU, tu aroganci a nedotknutelnost těch "mocnějších" států. Doufám , že mu to Topolánek vrátí vtipem a gestem být nad věcí. Času je dost.

Honza 4.3.2009 11:39

Re: Sarkozy už nepodává ruku Topolánkovi

zato nepodání ruky Sarkozy rychle dohnal zlatem se lesknoucím darem a teď je na Topolánkovi,aby mu lezl do (Y)

cb 4.3.2009 8:45

Uvazuju

ze vydam sve vlastni dluhopisy. Kdyz muze EU, tak muze kazdy.

Ludva 4.3.2009 8:54

Re: Uvazuju

Se splatností 100 let. Abyste si to užil.

Gogo 4.3.2009 8:42

Tradice

Jelínkovy výplody, škoda energie.Škoda komentáře.

Průjem

Vašek 4.3.2009 8:49

Re: Tradice

Latinsky cacatum

SelmakKafeNepije 4.3.2009 8:38

To je vůl, co?

Malý Aston 4.3.2009 8:45

Re: To je vůl, co?

Možná,že sociálně demokratické strany jsou zárodkem nového evropského národa. Není náhodou Jelínek a jeho chlebodárce Paroubek fašista?Kde ten národ nastěhují? Nebo ty ostatní pošlou do plynových komor? Mám dojem,že nastává čas zákonem zrušit ČSSD jako politickou stranu fašistickou včetně Ratha,který dává Hitlera příkladem všem.:-/

Ludva 4.3.2009 8:56

Re: To je vůl, co?

Mám lepší nápad. Co takhle postavit protievropské strany typu ODS mimo EU ? Přece je pitomost nechat si kandidovat do evropského parlamentu lidi, co ho chtějí zrušit.

Malý Aston 4.3.2009 9:02

Re: To je vůl, co?

ODS nehodlá EÚ zrušit jen nesouhlasí aby nikým nevolení debilové jako náš Špidlouš poroučeli formou zákonů co musíme nebo nesmíme dělat. Ale Vy jste se vyhnul toho politického programu sociálních demokratů udělat svůj národ a ostatní hodláte postřílet?;-)

Minutus 4.3.2009 12:06

Re: To je vůl, co?

Ne, nacionalismus patří k metodám ultrapravice.