29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
oh 1.12.2009 16:35

Re: ODS udělala chybu

On i Sadám Husajn se s islamisty nijak nepáral. Ostatně každý vladař v muslimské zemi, který chce vládnout, aniž by mu do toho imámové přiliš kecali, musí vyhlásit svému oblíbenému katovi nepřetržitou pohotovost a dát fanatikům jasně najevo, že když budou zlobit, dočkají se mučednické smrti o dost dřív než čekali.

Schumacher 1.12.2009 10:39

Nic překvapivého.

Došli k názoru, že by to hlavní konkurent, ČSSD, využil v boji o většinového voliče.

gerontusinza 1.12.2009 10:38

Pane Skřípský.......

tohle co tady tvrdíte viděl každý již od roku 2006....... nemáte trochu delší vedení? Ale není nad pravicovost že áno...... ;-Dne, není mě vás líto, to je jako kdyby mě mělo být líto fašounů že se nechali zblbnout vlastním sebezničujícím egem ...dobře vám i jim tak  8-o

Kolumbo 1.12.2009 9:31

Ti multikulturalisti

se povětšině rekrutují z řad "vzdělanců", nejlépe humanitních, profesionálních politiků, topmanagerů, "avantgardních umělců",  celebrit a vůbec různých těch "elit". Každý  z těch dobráků přece zná nějakého kultivovaného a slušného muslima, róma, homosexuála, narkomana či jiného úchyla - konečně, kdo je a kdo není úchylem ve "vysoké společnosti", že. Mezi smetánku se nikdo, kdo by přímo ohrožoval její pohodlí, nedostane. Takže smetánka si pěstuje představy o vlastní ušlechtilosti - Ježíš Kristus by se před ní styděl za svůj egoismus - a náklady své politiky klidně přenese na své méně šťastné spoluobčany, kteří musí v té jejich "multikulturní" společnosti žít a platit ji. Smetánce se  multikulturalismus velice vyplácí - je přece dobrý pro kšeft - i musulman je "zákazník" zvlášť když na nákupy dostane nějaké příspěvky ze společné kasy. O ty se postará levice s jejím tažením proti "bohatým" - odborníkům slušně vydělávajícím vlastní prací a nápady -  část jejich výdělků je nutno "přerozdělit" mezi dávkaře, aby měli za co nakupovat. Od "chudáků" - majitelů nadnárodních výroben braku - levice žádné daně nechce. Těm dá naopak "investiční pobídky" a "daňové prázdniny".  Tak se levice, nadnárodní kapitál, "humanitní vzdělanci" a "avantgardní umělci" nádherně doplňují, jde o skutečný koncert zlodějiny a rozkladu. Pan Wilders je  jednou z nadějí, že se podaří tyhle zdegenerované "celebrity" dostat od válu a vykopnout tam, kam patří - do "multikulturní a tolerantní" arábie či Pákistánu. Proto ten řev korektníků v médiích i politice.

H.K. 1.12.2009 9:55

Re: Ti multikulturalisti

Vzdělaný blb je nebezpečnější než třídní nepřítel.

Evropa ztácí pud sebezáchovy.

Val 1.12.2009 10:09

Re: Ti multikulturalisti

O.K.R^.......u nás vzniklo tolik "lupičů" dotací,bez kterých by nemohli existovat,a přitom v rozhovorech radí "lidem práce"-jak se mají chovat či myslet.....velmi troufalé.Snad někdy vyhraje strana,která nesmyslné dotace a granty seškrtá...................

H.K. 1.12.2009 10:15

Re: Ti multikulturalisti

Socialismus= vysoké daně + dluhy ´= penězovody= korupce + zlodějina.

janoryna 1.12.2009 13:06

Re: Ti multikulturalisti

to jsme to 20 let po převratu dopracovali.

H.K. 1.12.2009 14:04

Re: Ti multikulturalisti

Bohužel demokracie je  na něco velmi slabá.

Historik 1.12.2009 10:46

Re: Ti multikulturalisti

Souhlas!!! R^R^R^R^

Jen bych doplnil, že multikulturalismus je výsledkem absence zdravého rozumu, která je u salónních intelektuálů téměř pravidlem.

liberal shark 1.12.2009 9:02

Taliban

"Taliban politické korektnosti" - vynikající, to budu používat.

Jakub S. 1.12.2009 12:03

Re: Taliban

Ano, dokonalé! Taky...

Val 1.12.2009 8:43

No zdá se ,že ODS si koleduje...............

..nejdříve LS..nyní Wilders.....pánové končíte i se svými aférami.

Harpagon 3.12.2009 19:26

Re: No zdá se ,že ODS si koleduje...............

!Co je to ta nová Topolánková strana, od futer po futra, kočkopes, modrý pták uvězněn v prvdoláskovém srdci, kočka v měchu, . Trochu modří, jindy zelení, černí i oranřoví, celé spektrum barev.. 

Karel. 1.12.2009 8:43

Kapitalismus.

Cely problem s cizinci je problemem kapitalismu. Kapitalismus potřebuje co nejlevnějši pracovni silu. Misto aby řadně platili domaci pracovni silu dovezou si levnu pracovni silu z rozvojovych statu. Tim srazi i cenu domaci pracovni sily. Je jasne že dovezena pracovni sila si časem doveze i sve početne rodiny ktere se rychle rozrustaji. To už kapitalisty nezajima a hodi celou problematiku na bedra statu. V malem jsme to viděli u nas. V čase rustu vyroby jsme dovaželi cizince pro naše podnikatele aby po skončeni rustu opět stat se o ně postaral.

Vidlák 1.12.2009 8:49

Re: Kapitalismus.

Zajímavá zkratka. Pokud jste si nevšiml, tak imigranti z islámských zemí většinou nepracují.

Jones 1.12.2009 9:18

Re: Kapitalismus.

Není pravda. Kdo sem chce přiimigrovat, musí mít prac.povolení a místo, jehož se drží.

J. T. 1.12.2009 9:22

Re: Kapitalismus.

Není pravda. Pokud řekne že je uprchlík, měl by mít podle představ EU nárok na stejné sociální dávky jako místní občan. Druhá možnost je, že přijede jeden na pracovní povolení a pak si doveze celou rodinu.

Jones 1.12.2009 9:57

Re: Kapitalismus.

Ilegál, tvrdící, že ho pronásledují, se dostane do uprchlického tábora, kde je jeho kauza prověřována (obv.bez valného výsledku).

Viza s pracovními povoleními se vystavují na 1 rok. Místo má zajištěno ve firmě zámožného krajana, který jim platí žalostně málo, nedodržuje ZP a drží je pod krkem, protože na jeho vyjádření záleží, zda jim vízum na další rok prodloužíme. Pokud práci ztratí, dostanou max.měsíční vizum, které jim, v případě, že si vydělávají brigádami apod., může být stále obnovováno. Znám lidi, kteří tu roky žijí na měsíční vizum. Ne, že by je nikdo nezaměstnal, práci mají, ale nemají prac.smlouvu.

Rodiny si nedovážejí, nechtějí tu vychovávat své děti. Hledí se tu oženit s Češkami. Náš stát, lpící na monogamii, od nich žádá potvrzení o neženatosti, které jim úřady v jejich vlasti za mírný úplatek rády vystaví. 

Vidlák 1.12.2009 10:04

Re: Kapitalismus.

Tak jako to, že jich je ve Francii a Británii tak obrovské množství? Jenom mi neříkejte, že slouží jako pracovní síly.

Jones 1.12.2009 10:18

Re: Kapitalismus.

Hříchy kolonialismu.

Např.do VB byli spoluobčané z východní části impéria navezeni po WW2, aby postavili (nejen) rozbombardovaný Londýn.   

Vidlák 1.12.2009 10:26

Re: Kapitalismus.

Tak uvažuji, kterou že to muslimskou zemi Británie kolonizovala...? A ze které že to muslimské země Británie masově navezla otroky. Dnes tam jsou jejich potomci...?

Jones 1.12.2009 10:39

Re: Kapitalismus.

Kdo říká, že otroci. Tehdy to byli Indové, dnes holt Pakoši. Britové v 45 ňák neměli scénář, co s nimi, až se ta část impéria osamostatní (což je s podivem, protože se to dalo čekat). 

Historik 1.12.2009 10:53

Re: Kapitalismus.

Ta imigrace se stalo masovou až dávno po válce. Teď mi ještě vysvětlete, jaké kolonie mělo Švédsko, další oběť muslimské pohromy.

Jones 1.12.2009 11:25

Re: Kapitalismus.

Do Švédska se dostali stejně jako Turci do Německa. Kontroly v Doveru byly jako ostříž a vracely každou aupair, co se jim nezamlouvala.

Netvrdím, že muslimové v Evropě nejsou problém. Ale představa, že sem můžou mírnýxtýrnyx přijít a BEZPRACNĚ žít, je směšná. Musejí mít vízum+prac.povolení+práci. Taky je mají. Resp.ta generace, co se teď usazuje u nás, je má.

vltava 1.12.2009 12:18

Re: Kapitalismus.

Bohužel, představa, že sem mohou jen tak přijít je zcela správná.

Např. v sousedním Německu jsou běžné případy, kdy azylant, Kurd, kterému doma údajně hrozí pronásledování, jezdí domů pravidelně na dovolenou a vozí podporu rodině.

BM 1.12.2009 12:20

Re: Kapitalismus.

Plácáte tady kraviny. Problémem nejsou ani tak lidé, kteří přišli do Evropy za prací, ale političtí  a ekonomičtí uprchlíci, kteří nepřijeli pracovat. Ti dělají největší problémy jak v Německu (Kurdové), tak ve Francii, Itálii, Španělsku, Holandsku, Belgii, či Británii. Ti za prací nepřišli a většinou ani neměli v úmyslu pracovat.

Jones 1.12.2009 14:02

Re: Kapitalismus.

To, co sem přicházejí s platným vizem a pp JSOU ekonomičtí uprchlíci, nemají nárok na azyl...

lukavak 1.12.2009 11:34

Re: Kapitalismus.

 Samozřejmě žádné.  Jen chtěli  být  moderní  a sociální. Teď se diví, kolik je tam flákačů a jak se krade, na což nebyli zvyklí.... A to tam nemají  naše cikány.

Jakub S. 1.12.2009 12:05

Re: Kapitalismus.

Jonesi - mluvíte o  k t e r é m  státě?