19.5.2024 | Svátek má Ivo


Diskuse k článku

POLITIKA: Fischerovy melouny

Českorakouský mecenáš prohlásil, že se do výpisu u částky v eurech, v přepočtu šlo bezmála o milion korun, dostalo slovo "půjčka" v němčině prý omylem. Tím je jedna sporná částka údajně vyřešena a naprosto transparentní.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Harvánek 23.7.2013 21:19

Fischerovy melouny ...

Jak je všechno jednoduché a snadné.Tu i tam sem tam nějaký překlep,jindy stačí sáhnout do strožoku a je po problémech.Že někdo poruší 99 ze sta schválených a zaběhnutých pravidel,žádnou roli nehraje.Inu,teorie pokročila tak daleko,že umíme zdůvodnit úplně všechno.Vlastně ani ne tak my jako pánové Fischer,Rusnok,Zeman a jim blízcí.

A já blázen ještě doufal,že už není co tunelovat a budou se dodržovat nastavená pravidla.Ani stáří nedovoluje stát se optimistou a doufat v dobrý konec.

M. Pechr 21.7.2013 10:32

dekadence víry Fischeru...aneb ještě že jsem jej nevolil

...osobně jsem Fischerem zklamán, na úplném začátku jsem věřil v jeho dobrou vůli, čisté úmysly a charakter... ...dnes je ona důvěra na bodě 0 ...začala klesat už v prezidentské kampani, kdy se ukázala jeho nezkušenost a nezralost ve vypjatých chvílích. Současná situace kolem sponzorů jej v mojich očích katapultovala od nezralého rádoby politika k okraji smradlavé politickokmotří žumpy... ...kladu si jen otázku nad tím, jestli se u onoho okraje ocitl vlivem souhry blbých okolností aniž měl ten záměr a jen neukočíroval sešup nebo jestli byl dávno tak nastaven a nyní je ideální příležitost se v kolbišti bařtipánů prosadit...

V. Batala 21.7.2013 10:21

A co na Fišera Olomoučtí?

Doufám, že v Olomouci už chystaj zásah beranidel a těžkou partu, co s ní vrazej na finance!

V. Batala 21.7.2013 10:17

Fišer patří za mříže a ne na ministerstvo

To si z nás snad dělaj prču chlap co porušuje zákony země bude dřepět na financích.

B. Rybák 21.7.2013 9:16

Něco tu opravdu smrdí

"Smradlaví" sponzoři, kteří se na pana Fischera vykašlali, když se mu přestalo dařit v prezidentských volbách a dostali ho do situace, v níž teď mohl volit jenom mezi špatnými možnostmi (zůstat zadlužený, zaplatit teď, zaplatit o něco později) stejně jako ti kteří ho teď ochotně "obdarovávají" nejsou tím, co v jeho záležitosti nejvíce smrdí.

Tím bezpochyby je s jeho DEU-hujerskou (např. kritika Klausovi obrany B. "dekretů) "zelenou" (např. bilionové zásluhy o FV) politikou související korupční odměna korytem v EBRD, kterou je nutno vidět i ve světle jeho bývalé vstřícnosti ke kolaborantské KSČ.

Tento jedovatý zápach ale bohužel nevane jenom od J. Fischera (např. předsedové Schwarzenberg i Sobotka jsou v tom skutečnými mistry).

J. Čapková 21.7.2013 8:28

Už je to odporné

pořád  poslouchat o těch vědrech špíny, které na Fišera vyléváte a ze všech stran, Nedávno ho volila značná část národa za presidenta a najednou je nepřijatelný pro pravičáky, levičáky a hlavně pro ty co se bojí o svůj dobře placený džob. Pro mě není z téhle poslanecké sněmovny volitelný už nikdo, leda ten, kdo je téměř nevolitelný. Jďete už všichni k šípku, slušně řečeno.

V. Batala 21.7.2013 9:51

Re: Už je to odporné

Ještě že ten bezpáteřník má tolik obhájců. Jen nevím, jestli jsou tak naivní nebo tak hloupí. Argumentovat tím , že ho značná část národa chtěla volit, to už chce opravdu jasný rozum. To vypovídá jen o tom, co tu žije naivů a pošetilců. Standa Gross byl taky nejoblíbenější politik a co Sobotka? To je nějaké měřítko? Mě spíš zklamal pan Rusnok,jevil se mi na naší politické scéně, jako jeden z těch slušnějších, ale tohle nechápu.Samozřejmě díky Fišerovi a tomu že akceptuje jeho kecy a dosavadní veletoče, které předvádí ,jen díky vlastním výhodám a kariéře, se stal i on absolutně nepřípustným. Fišer je podle mě klasickej aparátčík, kterej bude pracovat,pro kohokoli, jen když to posype.Nechápu jak on se svým původem mohl někdy vlézt do KSČ.Tím zradil a hodil za hlavu vlastně vše.A hlavně tím o sobě vše vypověděl.Naprostá absence charakteru. Kdo tohle nechce vidět, ať nevidí, ale ať nám nevnucuje Fišera jako slušnýho člověka. Naprosto souhlasím s autorem, jen si myslím, že byl ještě dost mírný.

J. Blažek 20.7.2013 15:19

Že ho to furt baví? .....

.... Toho Polaneckého - furt stejně plivat po Janu Fischerovi. Taky bych rád věděl čím ten Polanecký je, co už v životě dokázal on.

P. Han 20.7.2013 15:52

Re: Že ho to furt baví? .....

A co je vám proboha do toho, kádrováku???

J. Slanina 21.7.2013 9:47

Re: Že ho to furt baví? .....

Profesionální deformace.

M. Pechr 21.7.2013 10:35

kádrovák...

:-)

J. Blažek 22.7.2013 0:21

Re: Že ho to furt baví? .....

Protože se mi nelíbí, když někdo vidí třísku v oku bližního svého a nevidí trám v oku svém. Aneb: Karlovi dali pracháči na volební kampaň taky melouny a to je prý naprosto v pořádku. A pak, jaká může být u J.F. korupce na pár týdnů či nějaký měsíc ministrování, je to smyšlenka Polaneckého.

J. Vlk 21.7.2013 11:12

Re: Že ho to furt baví? .....

Čtěte více jeho článků a zjistíte sám CO to je (ne kdo to je). :-)

P. Lenc 20.7.2013 10:24

Co na to st.zástupci?

Již začali vyšetřovat?Jejda, já zapomněl, on není z ODS.

Z. Sohorova 20.7.2013 9:44

dobry clanek

 Myslim ze pan autor tohoto clanku presne vysvetlil kam pan Fisher speje a hlavne o jakeho cloveka na vysokem postu jde...

J. Blažek 20.7.2013 15:22

Re: dobry clanek

No je o přesně ten člověk, kterého do druhé úřednické vlády za premiéra vybral předseda ODS Ing. Mirek Topolánek, blahé paměti.

P. Han 20.7.2013 17:34

Re: dobry clanek

Takže už s ním máme zkušenosti. Poprvé nemuselo být zřejmé, jak se v té funkci bude chovat. Podruhé by ho vybral jen blbec nebo lump.

J. Blažek 22.7.2013 0:23

Re: dobry clanek

Topolánek ho tehdy po skončení premierování nijak špatně nehodnotil. A používat nadávku lump - to byste jako snad slušný člověk neměl.

F. Kusák 20.7.2013 9:33

Fischera se tedy nechci zastávat

a v podstatě o té věci mnoho nevím. Jedna věc je však zřejmá, že naší politikou protékají miliardové sponzorské prachy, naprosto neviditelné, špinavé a hnusné. Ty pomáhají partajím a politikům vyhrát volby a potom získat legální peníze podle zákona o politických stranách, tedy peníze daňových poplatníků. Že si právě teď média vybrala zrovna Fischera je jisto jistě manipulace s voliči. To neznamená, že jeho peníze jsou košér, ale nejsou o nic smradlavější než prachy pro TOP 09 nebo ODS či ČSSD a další. Pokud chceme regulérní politiku, změňme systém financování.

Z. Sohorova 20.7.2013 9:46

Re: Fischera se tedy nechci zastávat

Pane Kusak i kdyz mate  pravdu zde v tomto clanku se resi podvod Fishera a ne stran... CSSD ma spinave kontakty co se tyce jejich sponzoru

J. Blažek 20.7.2013 15:20

Re: Fischera se tedy nechci zastávat

Jistě nemáte na mysli Lájosze Báczi či Singhy z Mauritiu?

P. Han 20.7.2013 15:53

Re: Fischera se tedy nechci zastávat

Ti prý teď zaplatili kampaň Zemanovi.

J. Blažek 22.7.2013 0:24

Re: Fischera se tedy nechci zastávat

A já jsem myslel že Kadlovi.

P. Kmoníček 20.7.2013 9:17

Žaludek

Fischer by měl dát veřejnosti k disposici jméno a adresu svého internisty.Takto dobře ošetřovaný žaludek je opravdu záviděníhodné.

V. Kain 20.7.2013 11:06

Re: Žaludek

Nemůžeme očekávat,že tento odpudivý zjev chameleon Fischer bude chovat čestně.Manželé Fischerovi těžko rozdýchávali porážku v prezidentské kampani.Pokud tato vláda dostane důvěru,tak to budeme muset vydržet do příštího roku a řádných voleb.V další vládě se nechytne a jeho kumpáni které si tam teď natahal vyletí z postů jako holubičky.

J. Blažek 20.7.2013 15:24

Re: Žaludek

Zdá se, že tu porážku rozdýchal i jistý Rakušák, který honem, honem chvátá zachraňovat Český republika.

F. Netopil 20.7.2013 7:34

Pana Fischera jsem nevolil

a osobně je mně nesympatický, ALE všechno co zde autor uvádí, jsou  jen domněnky a dohady. Spíš by bylo vhodně se ptát: je u nás sponzoring politiků a politických stran legální ? Zřejmě ano. Je povinností příjemce zkoumat původ přijímaných peněz ? Nevím, ale tipoval bych že ne. Je někde zákonem (nebo jiným dokumentem) stanoveno, kdy může sponzor svému  favoritovi peníze nebo jinou službu poskytnout ? Asi ne. Tedy je to povoleno i v okamžiku, kdy se sponzozovaný stane ministrem. Je zde celá řada jiných politických subjektů (včetně největších politických stran) , kteří jsou sponzorováni často z podezřelých zdrojů a také mají dluhy, a přitom u nich sponzoring nevadí. Takže proč to vadí zrovna u pana Fischera ? Jinak souhlasím s tím, že způsob uhrazování jeho dluhů je silně podezřelý, ale to je tak asi všechno. Ale zvykáme si, že podezřelých skutečností je v tomto státě celá řada, od přidělování trafik až po cizoložství pana expremiéra.  

Z. Sohorova 20.7.2013 9:50

Re: Pana Fischera jsem nevolil

 Vazeny pane to nejsou domenky a dohady to je pravda Na konec Vaseho prispevku to sam doznavate ze je to podvod Sice formou sluvka podezrele:):)

F. Netopil 20.7.2013 10:05

Vážená paní

pokud je něco z té pravdy trestným činem, podejte trestní oznámení. Jinak je to jenom mlácení prázdné slámy.

J. Kadeřábek 20.7.2013 13:36

Jistě není trestným činem

dát budoucímu ministrovi financí 4 melouny v igelitce na jeho křišťálově čistý transparentní účet.