28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kobylka Lajda 2.11.2006 12:44

Re: Re: Re: Panebože, co zase kdo co komančům vytýká. Ono je pořád před volbama.

Heraklite, ač sis přivlastnil nick moudrého filosofa, nejsem jediná, kdo vidí, že ten fištrón chybí především tobě. Ty tu nejsi od toho, abys rozhodoval o stupni inteligence druhého, když jsi sám nebetyčný vůl (vole, odpusť).;-D;-D;-D;-O(Y) 

Kobylka Lajda 2.11.2006 12:40

Re: soudruzko Lajdo, to me docela prekvapuje, ze jenom obcankou tretiho radu

Něco vtipnějšího a chytřejšího bys na repertoáru neměl?  Pokud rozumíš rozdílu mezi repertoárem a pisoárem.  Vymyslet urážku jde velmi snadno, jako třeba vyhodit  jezdce ze sedla, rudý šourku! ;-D;-D;-D(Y)

Herakleitos 1.11.2006 23:07

Re: Re: Panebože, co zase kdo co komančům vytýká. Ono je pořád před volbama.

Podle tvých výlevů zůstaneš stále občanem třetího řádu. Chybí ti drobátko fištrónu (inteligence).

Herakleitos 1.11.2006 23:02

Autor se špatným odhadem

Nic z toho není realita. V současné chvíli je to úplně jinak. Paroubek opět přebírá iniciativu s podporou KSČM. Všímejte si také změny v názorech KDU.

tich@dohoda 1.11.2006 22:49

soudruzko Lajdo, to me docela prekvapuje, ze jenom obcankou tretiho radu

to vam ti komousi docela fandili, asi jste mela u nich "tlacenku" . Podle urovne komentaru, si myslim, vy si se soudruhem BuBu'em u  docenta Chocholouska docela rozumite.

Cest modri komousi :-)

www racek 1.11.2006 22:48

Re: Re: Panebože, co zase kdo co komančům vytýká. Ono je pořád před volbama.

ale nepovídej ... že by?

Kobylka Lajda 1.11.2006 22:30

Re: Pokrytci a šašci počmáraní

Vyzvracej se, synku, hoď šavli, uleví se ti. Beztak nemáš hlavu na nic jiného.;-D;-D;-D Lepší, když to jde horem, než spodem!;-D

Kobylka Lajda 1.11.2006 22:28

Re: Re: Re: no, je tam ředa postřehů, ale najednou

Ihahahaha!R^R^R^

Kobylka Lajda 1.11.2006 22:22

Re: Re: Nojo, ale kdopak to tu dlouho prskal, že nějakej cizák nám nebude diktovat,

Ty rudá předkožko! Komunisté zavinili veškerý úpadek a veškeré zlo na světě od r. 1917 do dnešních dnů. Dnešní švajneraj je důsledek jejich vlády, prorostli jako rakovina všude a léčení bude zdlouhavé. Měli viset na lucernách - žádný samet - tomu oni rozumí!!!;-€(Y) 

Kobylka Lajda 1.11.2006 22:19

Re: Panebože, co zase kdo co komančům vytýká. Ono je pořád před volbama.

40 let jsme byli fackovacími panáky my. Patřila jsem mezi občany třetího řádu, tak nekecej o čem nemáš ani páru.  Komančové jsou lidé zvláštního ražení, až mám někdy pocit, zda to jsou vůbec lidé? ??;-€;-€RvRv

Kobylka Lajda 1.11.2006 22:16

Re: Rezervace v Cíchách

Dík!;-D;-D;-DR^

Kobylka Lajda 1.11.2006 22:13

Re: BuBue' modrousku/komousku :-)

Ty jsi drzý jak opice s olezlou (Y). Měli by tě strčit do klece a já bych ti nosila buráky, ty primáte! ačkoliv to je urážka tak inteligentních tvorů. Když jsi tichý, tož nekvákej. Když na tebe narazám, vždycky je to něco strašně blbého, cos vytvořil.(Y)(Y)

Kobylka Lajda 1.11.2006 22:09

Re: Nezoufejte, bude hůř.Re: Re: Speciálně pro gerontosaura!

Ty hnusáku, komu přejete takové věci, které mohou potkat Vás dřív než toho, koho byste viděl na márách rád Vy.? O tom nerozhoduješ  ty, rudé vemeno,  agent Filip ať zaleze do díry a kdyby měl jen trochu studu, tak to udělá. Včera v Reportérech na ČT 1 se kroutil jak na ohni špekáček, když mu jeho bývalá spolupracovnice prokázala, že byl práskač a že práskl i ji.  A proč už nepočítáš? Došla ti znalost čísel, nepodarku? ;-O(Y) Ty zhebneš dřív. Za to jaký jsi hnus.

Kvetla 1.11.2006 21:13

PT.p.Filipovi snad brzy dojde,že tak jak kdysi spolkli Socdem,

tak se jim to Duce snaží oplatitA chce-li tedy zachránit svou stranu před tímto fiaskem a nestat se jen pouhou okrajovou frakcí politické scény,musí se včas vzpamatovat , od Duceho a jeho party plné šibalů se jednoznačně distancovat a spolu s ostatními stranami poslat Duceho ke všem čertům.A jestli mu to je proti mysli,a´t se obrátí k p.Štrougalovi o radu,jak se má rozumě vést státní hospodářská politika.Jemu snad by mohl věřit..Určitě se nejedná o současnou sobotkovskou paroubštinu.!!!!!!

BuBu 1.11.2006 21:01

Re: A že jsem tak smělý . . . .

. . . že se tak ptám : A co rodiče,  jsou alespoň zdrávi . . . když jejich synek je nevyléčitelný, zarudlý blb k pohledání ?

P.S. Mám pro Vás velmi dobře míněnou radu, resp. doporučení. Zkuste : chocholousek@bohnice.cz    :-D;-D:-D 

tich@dohoda 1.11.2006 20:53

BuBue' modrousku/komousku :-)

jsem moc rad soudruhu BuBu'e , ze se vam muj komentar tak libil, vytocit modreho komouse, co muze byt lepsiho :-) Cest Soudruhu

BuBu 1.11.2006 19:19

Re: Napsat přívlastek "modrý soudruh" . . . .

. . . tak to může pouze a jen Kapitální kretén, kterému bych ze srdce přál, aby na vlastní kůži poznal, jak chutná pravá bolševická láska lágru 50-tých let ! Oni by mu už toho "modrýho soudruha" z držky vymlátili . . . i kdyby mu neměl zůstat (v tom lepším případě), v tlamě ani zub ! RvRvRv  

Kardiak 1.11.2006 18:57

Re: Panebože, co zase kdo co komančům vytýká. Ono je pořád před volbama.

Tedy,já nevím,kolik let jste prožil za bolševika,ale nevíte,o čem hovoříte.

tich@dohoda 1.11.2006 17:44

drahy jirko.s. vase srdce to nevim, tipnul bych to spise na hlavu

tam problem evidentne ja, a to takovy, ze nemaly :-) . Jen si rikam modry soudruhu, ze vas ani mozkova prihoda potkat nemuze /velka ani mala/ jelikoz nemate zadny mozek. Co se tyka soudruha generala, jak jej tam citujete, ten bude podobne "inteligentni " jako vy. Cest :-)

Xaver X.X. 1.11.2006 16:53

Rozumíte téhle větě?

Obecně lze říct, že vztah ostatních politických stran ke komančům je silně a dlouhodobě pokrytecký.

jirka.s. 1.11.2006 16:38

Re: Nezoufejte, bude hůř.Re: Re: Speciálně pro gerontosaura!

Hlavně mi nezapomeň dát vědět, který z těch producírujících ti znárodní firmu. Jinak tě musím zklamat, zrovna jako včera septika. Má srdeční činnost je podle nedávného vyjádření mé paní doktorky naprosto v pořádku, proto tě ohledně mé  mrtvice nepotěším. Ba naopak! Pan Werich kdysi řekl, že minuta smíchu prodlužuje život o hodinu. Pokud budeš pokračovat ve svém sice nedokonalém, ale patřičně směšném blábolení zde na Psu. dožiji se s nejvyšší pravděpodobností požehnaného věku. 

ICHoCH 1.11.2006 16:26

Panebože, co zase kdo co komančům vytýká. Ono je pořád před volbama.

Modří bolševici z ODS používají komanče jako fackovací panáky za cokoliv a hlavně se všichni dušují, že s nimi nikdy. Nakonec s nimi vždycky, ale když de jim to hodí. Ono se jim to vrátí nedůvěrou voličů a účastí u volen menší než nízkou, jenom proto, že si ta hovada nevidí do huby a žvaní něco jiného, než co pak činí.

ICHoCH 1.11.2006 16:21

Re: Nojo, ale kdopak to tu dlouho prskal, že nějakej cizák nám nebude diktovat,

Panebože, co zase komančové zavinili. Ono je zase před volbama, že se modří bolševici z ODS pokoušejí zesměšnit soupeře a toho nejslabšího, co do něj všichni kopou tak si také kopnu. Bože to jsou trapáci.

janoryna 1.11.2006 15:55

Re: Výborná analýza a bojovníků proti

komunizmu přibývá, jak partyzánů po válce.

janoryna 1.11.2006 15:53

Re: Pane dobře analyzujete. ALE .to je přece jasný,....

že socani jsou mnohem nebezpečnější než komunisti. korea a kuba jsou daleko,  ale socani volby mohou vyhrát. Takže spojenectví ODS a KSČ je jasné, 1. dnes, druhá včera vládnoucí a vedoucí. Tohle na antikomunismu ODS nic nemění, to je státnická chytrost ! Jó, kdyby to napadlo socany, to je jiná..

gerontusinza 1.11.2006 15:48

Nezoufejte, bude hůř.Re: Re: Speciálně pro gerontosaura!

Až Filip se začne společně producírovat s Tlustým, Topolánkem a Klausem. Ale toho se asi nedožijete a raní vás mrtvice. Hezký pořeb a spoustu spokojených pozůstalých.

Xaver X.X. 1.11.2006 15:32

Nojo, ale kdopak to tu dlouho prskal, že nějakej cizák nám nebude diktovat,

kdo má bejt ve vládě? Obecně lze říct, že vztah ostatních politických stran ke komančům je silně a dlouhodobě pokrytecký. Kupř. pro prosazení předčasných voleb bude komanč dobrý a jestli něco ústava pindá o třech pokusech, na to se... pes. Ne Neviditelný !!!;-(

jirka.s. 1.11.2006 14:40

Re: Speciálně pro gerontosaura!

Z rozhovoru s generálem Antonínem Husníkem v Reflexu č. 43:

Jak vidíte dnešek? Co říkáte komunistům v Parlamentu?

My voliči jim to dovolujeme! Jsem z toho zoufalý, jak je to vůbec možné. A děsí mně, že i někteří naši podnikatelé jsou socialisté Když se představitelé KSČM producírují na politické scéně a v médiích, hrubě mě to uráží. Kážou přesně totéž jako po válce. Bolševikům se daří tam, kde není pořádek. Jejich hlavním způsobem jednání je rozeštvávat a pak oběma stranám něco naslibovat, aby je drželi proti sobě. Děsí mě i mladí neonacisté a ambiciózní socanové.

vašek3 1.11.2006 14:32

Re: Pane dobře analyzujete. ALE .....

Píšete, že ČSSD je pro KSČM jediný slušný spojenec a komunisté že jej házejí za hlavu. No nevím, jak je to se slušností v tom spojenecví. Vím ale, že ve druhém kole senátních voleb šli komunističtí voliči ukázněně k volbám podpořit sociálně demokratické kandidáty, kteří se tak v mnoha případech stali nakonec senátory a ČSSD v senátu posílila, jak si pochvaluje předseda Paroubek. Bohužel ale sociálně demokratický volič se tam, kde do druhého kola postoupili komunističtí kandidáti, na ně vykašlal a pomoc neoplatil. Tak se přihodilo, že se do senátu nedostal žádný ze tří postoupivších komunistů. Jistě uznáte, že taková spolupráce není to pravé ořechové, je to spíš vyčůranost  a rozladění komunisty Filipa se ani nedivím.

jirka.s. 1.11.2006 14:28

Re: Re: no, je tam ředa postřehů, ale najednou

Nefandíte donu Corleonemu příliš? Na to jak mu smrdí z huby sotva ji otevře, nesázím moc na to, že si ty zuby někdy čistí.