15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
4ten85 1.11.2006 14:22

Komančové budou hlasovat s ODS

Filip nám sem chce nainstalovat komunizmus, ODS kapitalizmus. Paroubek hodlá ale nainstalovat jen sám sebe, proto vadí oběma a nakonec bude KSČM hlasovat s ODS proti Paroubkovi, což určitě vyvolá hrozně křiku. Křik vyvolala i prezidentská volba Klause pomocí komunistických hlasů. Klaus ale nemusel komančům ani moc slibovat. Měl při poslední volbě už lidovou podporu kolem 70% a kdyby došlo na přímou volbu, byl by téměř určitě zvolen. Přímá volba by ale komouše jako politickou stranu odstavila zcela mimo hru. KSČM tedy zvolila ze svého hlediska menší zlo a jestli jí Klaus za to ještě něco slíbil, to ví jen pan Mlejnek. Kdo si ale myslí, že to nedopadlo, jak mělo, ať si představí, jak by asi vypadala dnešní povolební situace, kdyby na Hradě místo Klause seděl třeba dvojdomek Pithart.

Ptica z Modrej 1.11.2006 13:47

Rezervace v Cíchách

Z hlediska historie je možná dobré,že jsou komunisti v Cíchách konzervování.Svědčí to i o úrovni ctěného voličstva.S nárustem elementárního rozumu jejich voličů se stanou raritou,kterou budeme muset hájit a hýčkat a naplní se starý vtip ,kdy bača v Tatrách hájí několik zbylých kusů komunistů.Zatím vydržať;-)!

gerontusinza 1.11.2006 13:37

Myslíte? Re: Re: Re: Pane dobře analyzujete. ALE .....

Víte, možná že je výhodnější, když s ní (tedy KSČM) jedná zjevně ten, který tvrdil, že s komunisty se zásadně nevyjednává. To ovšem nemluví nic o hlasování ve sněmovně, ale jen o drzosti a sprostotě "antikomunistického" rétorika. Vy si to neuvědomujete? Váš problém.

;-) 1.11.2006 13:03

Re: Komunisté nejsou asi takové pitomci, jak si představuje autor

Ale vé sté takové .... .... .. .......

Ron 1.11.2006 12:58

pěkný rozbor, líbil se mi

hodne neRath 1.11.2006 12:55

Re: Re: Pane dobře analyzujete. ALE .....

geronte Vy jste srandista.... KSCM dela jen a jen to, co ji pripada vyhodne... a jeji ucast v Paroubkove projektu KSCSSD ji proste prestala vyhovovat. Predcasne volby ji davaji sanci prsunout volice KSCSSD na stranu KSCM... tot vse.

Jaara 1.11.2006 12:26

Re: Pane dobře analyzujete. ALE .....

"neunese tvrdší zacházení a hází jediného možného slušného spojence" Jen dotaz: Jak jste přišel na to, že ČSSD je slušný spojenec? ;-D

Jaara 1.11.2006 12:22

Re: Re: Re: Výborná analýza

Jo, jo, milý Jerry, kdopak asi Havla v prosinci 1989 asi tak mohl zvolit presidentem? Marťani?

Jaara 1.11.2006 12:20

Re: Re: Re: no, je tam ředa postřehů, ale najednou

Jen tak mimochodem, strany se sloučily již 27. 6. 1948. Doufám, že to socánci neudělají znovu, i když pro pravici by to bylo fantastické.

jerry 1.11.2006 11:59

Re: Re: Výborná analýza

On si totiž nikdy nenechal od nikoho poradit .Tedy až do doby, než si vzal Dášu.

I-Worm 1.11.2006 11:41

Re: Výborná analýza

a to všechno proto, že jste nebyl po ruce, abyste mu poradil, od koho se má nechat zvolit...

gerontusinza 1.11.2006 11:29

Pane dobře analyzujete. ALE .....

 "Vojtěch Filip ale začíná „vysílat signály“, které svědčí o tom, že se jeho cesty s těmi Paroubkovými pomalu rozcházejí." Říkáte A, ale neříkáte B. Totiž ke komu ty signály vysílá a nesdělujete odezvu na tyto signály. Není vám to jako politologovi divné? Vždyť vy zamlčujete evidentní sdělení, že ti tak zvaní "antikomunisté" (nebál bych se říci dříve komunisté či kolaborující) již jsou k těm "zlým" komunistům vztřícnější než sám pan Paroubek, jen když jim to půjde do krámu a budou moci ČSSD potopit (tedy odstavit od možnosti legálně vládnout v tomto volebním období).  Ano, jen o to jim jde. Opřít se o komunisty ve svém svatém antikomunistickém osvícení. Je to šílený ale je to tak. A pokud Filip je natolik trouba, že si to neuvědomuje a neunese tvrdší zacházení a hází jediného možného slušného spojence za hlavu ........ Tito politici, v tomto státě, jsou jen horda hlupáků , zločinců, podvraťáků a "vlezdoprdelistů". Lituji, nemám a nebudu mít již koho volit. Jsem znechucen i tzv.politology (vás ještě akceptuji, vaše sdělení mají hlavu i patu, i když se nepouštíte na tenký led, aby vás nějaký trouba nemohl nařknout, že někomu fandíte) Takže hezký den.

Malý Aston 1.11.2006 11:21

Re: Pokrytci a šašci počmáraní

Souhlasím s Vámi.Měli si rudoši zvolit svého prezidenta.Nechtěli Zemana,mají Klause.:-D

Malý Aston 1.11.2006 11:18

Re: Re: no, je tam ředa postřehů, ale najednou

Souhlasím s Vámi.Na levici může být jen jedna politická strana.Mají dvě možnosti.Součit se jako po roce 1948 ve stranu jednu,nebo se programově vymezit mezi sebou.Dojela na to ODA,Kasal,i ten s tím telefonem.Musíme si ale přiznat,že KSČM má své skalní voliče.ČSSD je nemá.Filip se státotvorně usmívá a Paroubek řve a podává jen trestní oznámení.Proto Filip souhlasí s předčasnými volbami,nemůže prohrát.Levicový volič nikdy pravici volit nebude.

jerry 1.11.2006 11:10

Re: no, je tam ředa postřehů, ale najednou

Tak to bych netvrdil -komunisti udělali chybu už s Filipem, místo zlého muže Grebeníčka nastoupil takový medvídek koala. /já si ho fakt neumím představit, jak ve stuttgartském baru lákal barmanku ke spolupráci, asi jsem těma bondovkama zblblej, tam jsou všichni rudí agenti schopní/

A Paroubova poslední správná věc po ránu je vyčištění zubů, pak už dělá celej den jen samý kopance.

jerry 1.11.2006 11:05

Výborná analýza

ale myslím, ale problém Havlovy ostrakizace KSČM byl v tom, že byla neupřímná. I on se nechal zvolit komunisty a hned se obklopil Dubčekem a Čalfou. Proti komunismu totiž politici rádi slovně bojují, ale když se jim to hodí, jsou jim i komouši dobří.

Semiramis 1.11.2006 11:04

Re: ja to ctu jinak

Páni, podle vašeho receptu se dá číst cokoli jako cokoli jiného. Dost nebezpečné - i pro vás. Někdo by totiž váš příspěvek mohl číst tak, že jste vůl.

J.Mach 1.11.2006 10:47

Re: Snad poprvé mohu s Doležalem jen souhlasit.

Halamo, Halamo, už byste toho fakt měl nechat, vždyť vám to vyloženě nesvědčí. 

huhu 1.11.2006 10:32

Re: no, je tam ředa postřehů, ale najednou

Filipovi jsou socani ukradení, pokud z nich nic nemá. A on z nich opravdu nic nemá, Paroubek nedrží slovo, jen komouše "vyžírá". Filip opravdu bojuje o svůj politický život, pochopil, že pod paroubkem se čssd stává tou pravou komunistickou stranou - stranou  přeběhlých karieristů, křiváků a demagogů. Navíc je čssd bez zátěže názvu "Komunistická" a bez zátěže "přesvědčených starých zásadových komunistů". Filipova strategie jasně selhala musí se vůči čssd vymezit, je to hlavní soupeř ksčm.  Takže čssd nastávají s ksčm stejné problémy, jako měla ods s pravdaláskou.

www racek 1.11.2006 10:17

no, je tam ředa postřehů, ale najednou

zjistila ods že to bez komoušů nejde. a filip so to užívá a budoucí předseda srany dolejš nastavuje vlídnou a rozumnou tvář ...

ten článek je poněkud zastaralý ... mimochodem, ani komouši ani paroub už další chybu neudělají ...

Pavel41 1.11.2006 10:13

Re: Re: mlejnek

R^R^R^

demokrat 1.11.2006 10:03

Komunisté nejsou asi takové pitomci, jak si představuje autor

Připadá mi to, že si autor myslí, že komunisté jsou úplní pitomci a myslí jen na to, kolik jim to jako straně hodí a že jim to hodí více při předčasných volbách. Myslím si, že Filip pochopil a je to patrně jasné i Paroubkovi, že levice musí bránit svoje zájmy společně. Naopak pro ODS je výhodný určitý politický apartheid, kdy komunisté jako strana mají omezená práva - t.j. mohou se účastnit voleb, ale na vládu nemohou pomýšlet. Tato strategie je ovšem s postupem času od plyšáku čím dál více trapnější a jej jen otázkou času, kdy bude zavržena. Pro komunisty jsou prvořadé jejich partajní požadavky a zájmy, ale na druhém místě jsou to zájmy levice a levicového voliče. A ty budou do určité míry zajištěny i v případě velké koalice ODS a ČSSD. Naopak, pokud budou volby, tak je pravděpodobné, že levice prohraje. A pak se s komunisty už nebude nikdo bavit, ODS zlikviduje sociální stát a levicoví voliči zapláčí, ale komunistická strana možná získá pár chcechtáků navíc, možná.. 

PetrPavel 1.11.2006 9:37

Pokrytci a šašci počmáraní

Hlavně Klaus. Tak nejdřív se nechá komunisty zvolit, k výročí stát. svátku si tam Filipa pozve a pak vykládá něco o erozí hodnot. Fuj, chce se mi z něho zvracet. To je panečku "charakter".

jirka.s. 1.11.2006 9:29

Re: Snad poprvé mohu s Doležalem jen souhlasit.

Běž si dát studenou sprchu! Ale honem!

tak holt musí držet hubu a krok.Je to normální a správné.A "vo tom to je".

Autor: Halama IP: 194.228.142.xxx Datum: 29.10.2006 06:36

Malý Aston 1.11.2006 9:27

Re: mlejnek

Na Hradě mohl být klidně pan Zeman,to socani po vedením Grosse a Zaorálka ho zlividovali.Jména uvádí pan Zeman ve své knize.To,že ho možná volili i komunisté,to byl výsledek jak kvality protikandidátů tak i poznání,že nebyl lepší kandidát.Najednou ho rudoši a růžovky pomlouvají,neměli ho volit a měli volit toho svého.Pročpak to neudělali,to nevěděli že pan Klaus byl předsedou ODS?Proč růžovky řvou,že v senátu má nadpoloviční většinu ODS,proč řvou že ODS vyhrála volby krajské i obecní? Protože je nikdo nevolí,nikdo je nechce.Kdyby je občané chtěli tak je budou volit. Jsou neschopní,jsou růžoví a rudí a svou neschopnost hází na hlavu pana prezidenta. On je prezident všech občanů a ne jen těch rudo-růžových.Když chtěli rudocha na Hradě,měli si ho zvolit.

tom 1.11.2006 8:46

mlejnek

můžete nějak doložit kolik komunistů volilo v tajných volbách V.Klause a kolik V.Havla?Grebeníček mnohokrát opakoval,že on to nebyl a je známo ,že V.Klause volila značná část poslanců ČSSD.To,že Klause zvolili komunisté je promiňte čistě spekulace a stává se pravdou jen neustálým opakováním.přitom se taktně zamlčuje,že ČSSD byla strana,která instalovala komunistu a stbáka Filipa do vedení sněmovny i přes odpor ODS už v minulém období.To byl začátek spolupráce KSČSSD a jejich vládnutí za Grose a Paroubka zabránil právě V.Klaus

deda 1.11.2006 7:34

Filip hraje o život:

politrucká přednáška.

Netřeba 1.11.2006 6:20

Opravdu to napsal Doležal?

Jste si tím jisti?

Vodnář 1.11.2006 5:53

Re: Snad poprvé mohu s Doležalem jen souhlasit.

Asi proto, že to napsal Mlejnek ;-)

Halama 1.11.2006 5:37

Snad poprvé mohu s Doležalem jen souhlasit.

R^R^R^R^