25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: Fiala tvrdí...

Troufnu si tvrdit, že bych byl mnohonásobně lepší. Protože já jsem člověk systematický, který ctí pravidla, instituce a systémy. Ve chvíli, kdy čelíte nějaké kritické situaci, tak státy a veřejné instituce mají vypracovány plány krizového řízení, abyste nad tím nemuseli přemýšlet, zdržovat se a improvizovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Oldřich 6.4.2020 7:32

To je pořád - pomník Radeckého, Mariánský sloup a kdesi cosi. Ale kdy už bude vztyčen pomník tohohle Fialy? :)

L. Písařík 6.4.2020 7:39

Vztyči Fialův pomník? To tak. To by mohl někdo přijít a chtít ho zbourat. Stará pravda praví, že to co není, nelze zničit.

P. Victorin 6.4.2020 7:22

Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M., přes přehršli "byzantských" titulů okolo jména vpředu i vzadu, které v nám již konečně spřáteleném, tzv. západním světě, působí spíš úsměvně než úctyhodně, pokud operuje samochválou, jakože ano, když o sobě veřejně prohlašuje, že by byl při řízení státu schopnější než stávající premiér, tím pouze nechtěně dokazuje, že ve skutečnosti nijak chytrý není a ani nemůže být.

Přirozeně není pouze náhodou, že právě předchůdce Fialy v čele již nezvratně zkompromitované strany Modrého ptáka, po skutečném otci řečený "Mladý Pružinskij", se pyšní obdobnými tituly okolo jména Václav Klaus, které mu za Protektorátu do rodného listu účelově nechala napsat svobodná matka Marie, sympatizantka s pravověrnými bolševiky, zejména důvěrně s haličským "Rudým kohoutem" Pružinským, účetní z pražských Vršovic, rozená Kailová.

Je notoricky známo, že "sebechvála smrdí" a kdo jí používá, s prominutím, je "moula".

P. Flener 6.4.2020 10:00

Rodina Klausů je celá suspektní a vrcholem je amnestolog Klaus. Jen se divím, že je v téhle zemi tolik blbých lidí, kteří si ho včas neanalyzovali a dokonce tohoto narcise s komunistickým mozkem volili.

P. Victorin 6.4.2020 10:43

Vážený pane Flenere, pokud "vrcholem suspektnosti" zmiňované rodiny myslíte "mladého Pružinského" alias prof. Ing. Václava Klause, CSc., dr. h. c. mult., pak s Vámi 100% souhlasím. Možná, že se z postiženého rodu poněkud vymyká Pružinského nejmladší potomek, syn Jan, který dosud veřejně neexhiboval... Přátelsky zdravím! :-)

J. Bucek 6.4.2020 7:16

Dobrý den, korunu nebo koronu :-) tomu hoši a holky z demobloku nasadí, až to celé skončí. Už vidím tu společnou fotku usmívajících se politiků s rukama kolen ramen a s nápisem společně jsme zvítězili. Váš demblok, chvilkaři, Gaislerová, Hrušínský.... Prostě si doplňte koho chcete :-)

Babiš a spol udělal geniální věc. Nepustil diváky do Nového Města. To zachránilo jeho i spoustu životů. Za to mu patří díky.

I. Polák 6.4.2020 7:30

Fiala.....Zákaz účasti diváků na biatlonu považuji za velmi neuvážené rozhodnutí a nesouhlasím s ním. Sledování závodu se jistě účastní jen zdraví diváci.

P. Hemek 6.4.2020 7:12

Tak mi to od pana Fialy zní... "Jsem disciplinovaný, organizovaný a vždycky mám u sebe tužku"

J. Nevrkla 6.4.2020 6:25

Fiala a ODS jsou mi k smíchu. I pláči.

R. Vacek 6.4.2020 5:53

Hned jsem klidnější. Už Babišova vláda včas udělala rozhodnutí, která nás vzdálila od Itálie nebo Španělska. A když vím, že Fiala by to dělal ještě lépe, tak mohu být na naše politiky hrdý - možná bychom ty opoziční mohli nabízet na export do zemí, které tolik štěští nemají.

J. Koubek 6.4.2020 5:36

Což pan Fiala, ale pan Stanjura to jer klenot

I. Polák 6.4.2020 7:32

Proč myslíte, že se uvažuje o otevírání kadeřnictví?

R. Gumulec 6.4.2020 5:31

Předseda Fiala - dar z nebes pro vládní koalici před, během i po pandemii.

J. Bruner 6.4.2020 2:42

pan Fiala měl říci "kdybych byl lepší než Babiš, pak bych byl mnohonásobně lepší". Zatím mu chybí být jen lepší.

P. Dvořák 6.4.2020 4:45

Pan Fiala si měl říci:

Zase jsem tady na dvě věci. Pro toho, kdo to ještě neví, tak raději budu mlčením dělat moudrého.

I. Polák 6.4.2020 7:36

Kolik lidí promeškalo historickou příležitost mlčet.....nelze opomenout i pana rýmičku Stanjuru, paní Němcovou,......

P. Čížek 6.4.2020 0:47

V kritické situaci, kdy je třeba makat a pak si to odnést za nepříjemná rozhodnutí není vítězství ve volbách cílem. Cílem jsou peníze za hlasy.

I. Pávek 6.4.2020 8:48

,,Cílem jsou peníze za hlasy." Ano, to je ten motor, ta hnací síla politiků. Připouštím že ne všech ale ta fyjala co bude žít na tu společnou hromadu nikdy žádné hodnoty nepřihodí, bude s ní jen brát brát to, co jiní vytvoří. A je kupodivu stále dost takových - jak je jen přiléhavě pojmenovat abych neurazil - kteří mu tento způsob obživy (zavřu hubu a vercajk mám sbalený) svými hlasy umožňují.