22.5.2024 | Svátek má Emil


Diskuse k článku

POLITIKA: Feri jako etalon politické kultury

Příběh Dominika Feriho je jak vystřižený z nějakého divného současného filmu, kde čím jsou hrdinové ujetější, tím je film více ceněn a vyznamenáván. Žádná romantika, rovnou na komoru nebo na dělohu, to podle toho.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Grundmann 30.5.2021 9:17

Celá tato aféra je jenom důkazem, že západní progresivismus přichází nezvratně i k nám. Útoky na mužské chování jsou jeho základní součástí.

Z mé zkušenosti jsem dospěl k názoru, že jsou ženy v partnerských vztazích mnohem chytřejší a mazanější než muži. Ženy poznají na mužích i věci, které ještě ani neudělali. A vědí vždycky, co se děje, i když si to nechtějí přiznat. Problémy mají obvykle tehdy, když příliš přecení svou převahu nad muži v partnerských vztazích a příliš riskují. Pokud se vůbec něco špatného holkám v této aféře stalo, tak je to kvůli této jejich chybě. Možná si vědomě zahrávaly s ohněm a spálily se, to se stává často. Každý občas přecení své schopnosti. Arenberger udělal podobnou chybu.

Z. Lapil 31.5.2021 14:35

Věřil bych spíš na hormony, kulturu, nazývejte to, jak chcete.

Tím chci říct, že v člověku je dost opice na to, aby chlap zatahoval břicho a holka kroutila zadkem, aniž by jeden či druhý věděl, že to dělá.

A někdy se to vymkne z ruky. Buď se rozum utopí ve všeobecném víření hormonů na rozjuchaném večírku, nebo - možná ještě snadněji - se ukáže, že sám sobě dokážu zdůvodnit přijatelnost (skoro?) jakékoliv sviňárny. Říkala ne a prala se? Dělala se vzácná, ale chtěla to, viděl jsem jí to na očích.