1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Milada 26.1.2010 0:41

Jasný podvod

jsou zveřejňované průzkumy o preferencích strany TOP 09. Jak se k programu strany může někdo hlásit, když žádný nemají a ani zřejmě nedokáží stvořit. Sám pan kníže se přiznal, že žádnou školu nedokončil a jestli píše česky tak jak nesozumitelně hovoří, tak si dělá z lidí legraci a baví se. A co politický turista Kalousek - ten ztratil dávno vážnost u rozumně uvažujících lidí. Snad se voliči včas probudí do voleb a nebudou volit ZOMBIE.

Luukee 26.1.2010 0:46

a nebudou volit...

...ČSSD a KSČM =)

Milada-miklaras 26.1.2010 8:23

Re: Jasný podvod

Bože, tato Milada, to nejsem já!!! Raděj budu psát pod loginem. Teď jsem se celá opotila a asi pětkrát si přečetla, co to tu píšu za nesmysly a on je to někdo úplně jiný. Křéčo, že ty to děláš schválně a píšeš pod loginem Milada, abys mě naštval, ty filuto jeden???

éolo 26.1.2010 12:19

Re: Jasný podvod

Budou je volit právě proto,že žádný program nemají. Jako já. Alespoň je ta sběř, která by jenom vyřvávala sociální jistoty bankrotu nebude moci obviňovat ,že něco porušili. Nám rozumným stačí , že slušní lidé= budou mít slušné nápady. A o to běží. Kolotočáři holt i kdyby hlásali modré z nebe, či holuby do huby volit nelze!

conqueror 26.1.2010 0:40

Křeček

je na nevolitelném místě socanské kandidátky, asi už moc škodil. Až nebude v parlamentu tak o tomto prolhaném a ukecaném zmetkovi už neuslyšíme. Aspoň doufám...

těchňik 26.1.2010 0:56

Re: Křeček

Údajně se blíží rozhodnutí štrasburského soudu, kdy by ČR mohla následně platit velké peníze - i desítky miliard - jako odškodné za regulací nájmů. Je tedy potřeba rudého (z)regulovaného hlodavce uklidit z parlamentu, aby pak jeho přítomnost neprovokovala, protože to byl on, hlodavec, kdo hrdinně a zarputile sípal za udržování regulace, oháněje se babičkami.

Bivoj 26.1.2010 0:37

O cem ta regulovana stvura vubec zvasta?

Co k tomu rict?

O cem ta regulovana stvura vubec zvasta? Proc se poskytuje prostor takove mrve na Neviditelnem psovi.

Krecku, tohle je jenom pindani o nicem. Jedine, co me uspokojuje, je zjevny strach komunistu z TOP 09. I proto maji muj hlas jisty!

třetí 26.1.2010 7:42

Re: O cem ta regulovana stvura vubec zvasta?

A hle, tu je zářný příklad voliče TOP09. Holt slizský Kalousek oslovil kalné vody voličstva.

Haui1 26.1.2010 9:13

Re: O cem ta regulovana stvura vubec zvasta?

V kalných vodách šmátrá Paroubek, máte v tom trošku zmatek. ALe to u voličů rudé a oranžové sebranky nepřekvapuje.

kašík 26.1.2010 0:22

Svatá prostoto

by se slušelo spíš říci na článek páně Křečka. Že je osobně zaujat (bydlí v regulovaném), nehodlám komentovat. Rádoby vtipný šťouchanec do (každý socialista nechť si třikrát uleví plivancema slovy "fuj") knížete (pan Křeček v plebejském rozhorlení patrně pozapomněl na zákon rušicí rodovou titulaturu) srovnáním s nebožtíkem (opěť třikrát fuj) Kinským