1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 26.1.2010 11:50

Re: Křečku, Křečku....

Proč by měl vymýšlet a nabízet něco přitažlivějšího ( a dokonce pro ty, kteří vydělávají), když tady má pohodlnou většinu třicetikorunáčů???

Jirka 26.1.2010 11:26

Krokodýlí slzy

Pane Křečku, pláčete nad správným hrobem. Za pomoci společnosti pro ochranu nájemníků pohřbíte socdem. Jen tak dál!

t.smilauer 26.1.2010 11:07

Prskejte, pane doktore Křečku!

Čím více bude prskat zrovna Vy, o to více hlasů dostane TP 09 v parlamentních volbách!

 Nenávidíte je, co?

Lion 26.1.2010 10:46

Přeběhlíci

Tak bezpáteřní přeběhlíci z TOP09 Vám pane Křečku leží na srdci ? Našel jsem si něco málo z Vaší bohaté politické kariéry:                                                                                               1986 - 1990 poslanec České národní rady za Československou stranu socialistickou (ČSS), 1990 tajemník ČSS, 1989 tajemník Ústředního výboru Národní fronty

1990 přešel do Národně sociální strany (NSS)

1992 - 1993 člen a tiskový mluvčí Demokratické strany práce (DSP)

1993 - člen ČSSD

Tak to máme čtyři politické strany, z nichž minimálně ta první kolaborovala v rámci Národní fronty s předlistopadovými komunisty. Tak by mne opravdu zajímalo, zdali byste sám sebe označil v oné hektické době za přeběhlíka. Nebo na sebe máte jiná kritéria ? Zdroj: http://www.nasipolitici.cz/cs/politik/241-stanislav-krecek

Jiří Hrbek 26.1.2010 10:44

Vyměňte voliče!

Vážený pane Křečku, pokud průzkumy aspoň trochu zobrazují realitu, je tu jen jediné řešení (doporučoval už B. Brecht): vyměnit voliče.

Fučík 26.1.2010 10:37

Re: musím se smát

Křečku Křečku ty nenapravitelný demagogu .Proč strkáš svá moudra tam/ kde tě všichni znají a jsi pro smích.

Budíš 26.1.2010 10:35

Křečku , čemu se divíte ,věci jsou jasné.

Stačí si uvědomit kdo v Česku 20 let v poslanecké sněmovně vládne a kdo je tedy odpovědný za zavedený kocourkov, zadlužení na  vrub občanů,nefunkčnost státu,policie, justice,korupci, okrádání státu při veřejných zakázkach, uzákoňené stále větší okrádání občanů atd.Ten balast zavedli socani rukou nerozílnou s ODS.Jen si připomeňme podvod na voliče a stát "OPOZIČNÍ SMLOUVU" na které se dohodli Klaus se Zemanem. Vážení i ten nejhloupější volič cítí, že je třeba přistoupit ke změně,že sranda končí a svůj hlas by už neměl svěřit socanům ani ODS.Ti staří papaláši musí z poslanecké sněmovny vypadnout. Ti, kteří nás do balastu dostali se přeci dnes nemouhou tvářit jako spasitelé a stát zachraňovat. Je to od nich jen další podvod na voliče a stát ve svůj prospěch z obavy ,že by ke změnám mohlo dojít.Mají strach ,aby moc nepřevzala úplně nová strana.Mají strach ze změn, které by rozhodně přinesly  vyšetřování různých rozkrádaček, oprášení průšvihů, které vládnoucí strany zametali pod kobereček.Mají strach ze změny,která by zákonitě konečně přinesla zavádění pořádku, poctivou práci bez lží,  oblbování a politikaření.Nevolme současné nejsilnější parlamentní strany,jinak ke změnám nedojde a kocourkov se bude jen prodlužovat.Já volím jednoznačně novou stranu VV Věci veřejné Radek John v současné době jedinou skutečně demokratickou stranu.Prosím už nevolme socany a ODS a usilujme o přímé demokratické volby prezidenta, usilujme o změnu -sradna opravdu končí.Je co napravovat.

zloch 26.1.2010 10:29

Nestoudnost!

Málo co vypovídá o stavu naší politické kultury a o našem společenském podvědomí jako skutečnost........tak píše lžidoktor Křeček

Maryfox 26.1.2010 10:28

Přestaňte unavovat !

Jestliže o TOP 09 víme málo, o vás pane Křečku zato víme úplně všechno a jestliže po volbách zmizíte z veřejného života, bude to radost.

Oskar 26.1.2010 10:36

Re: Přestaňte unavovat !

Souhlas! Budu volit TOP samozřejmě z čirého zoufalství. Další alternativa je k volbám nejít, ale  hrůza z volebního úspěchu socanů mi to nedovolí.

Budíš 26.1.2010 10:51

Re: Přestaňte unavovat !

Je třeba každého hlasu, který nedáme současným parlamentním stranám.

Klička 26.1.2010 10:16

Ono je to trochu jinak

Jsou totiž dva typy voličů. Jedni volí vždy a za každou cenu, přestože vědí, anebo alespoň tuší, že v současném systému svou volbou nic nezmění (snílkové) a jiní, jichž, jak ukázaly poslední volby je většina, nevolí, protože jim je jasná marnost tohoto počínání. Část z těch prvních (a není jich málo), znechucení politikou všech současných politických stran stále ještě věří, že nějaká nová politická strana (v případě, že se dostane do parlamentu) něco změní, hodlá volit Miloše Zemana, TOP 09 či VV. Po volbách ovšem rychle zjistí, jak se mýlila. Spíše si ovšem myslím, že se rozroste počet nevoličů, poněvadž společnost již vstoupila do fáze naprosté rezignace. Vydatně tomu napomáhají žvásty představitelů všech politickýchstran, kteří si nemohou a nechtějí připustit, že jim zvoní hrana.Najímají tak pro své kampaně různé americké PR agentury za velké peníze daňových poplatníků, jejichž vydání jiným směrem by bylo smysluplnější. Nepomůže jim to. Počet nevolících voličů to nesníží, ba právě naopak. Dnes a denně je vidět pravdivost rčení :"Chcípající kobyla kolem sebe kope". Pan Křeček je toho zářným příkladem.

Nemo33 26.1.2010 10:35

Re: Ono je to trochu jinak

Nechci Vám to kazit!Ale můj dojem,že aby lidi nevolili,je jejich taktikou.Není přece lepší,když máte modrýho fanatika co odpustí této pseudo straně absolutně všechno.Z toho pohledu měla i KSČ nějaký mantinely.A z jednoho hlasu díky neučasti a nesmyslné hradbě 5%.Uděláte 3 hlasy!A je neuvěřitelné,že Křeček co pomohl té bytové bublině nedostal ani přes hubu!

Klička 26.1.2010 10:59

Re: Ono je to trochu jinak

Podíváte-li se na věc ze všech stran, potom nevolení je jediná možná obrana občanů proti aroganci a lžím politických stran bez výjimky. Jinou obranu lidé nemají, ať zkoumáte problém jakkoliv. Pokud by lidé prozřeli a politickým stranám odešli všichni voliči až na členy těchto stran, volilo by zhruba 1% obyvatel, z toho "vítězná" strana by obdržela 0,2% hlasů. V tomto případě a i v jiných, pro ně příznivějších, by politické strany před občany a zahraničím nikdy neobhájily svou moc, vyplývající z takového systému.

Lída 26.1.2010 11:11

Re: Ono je to trochu jinak

A co si od toho slibujete?

historik amater 26.1.2010 11:20

Re: Ono je to trochu jinak

I takové volby by byly platné. To, co navrhujete, naopak vyhovuje velkým stranám, které mají stálé voličské jádro. Čím méně voličů, tím vyšší vliv na výsledek voleb toto jádro bude mít.

go.west 26.1.2010 10:14

Pane Křečku,

celá ČSSD, stejně jako KSČM nebo odborářští bossové, obchoduje pouze s lidskou omezeností. Těžko se tedy vy osobně můžete pozastavovat nad preferencemi strany, která třicetikorunové voliče oslovovat nechce.

Klička 26.1.2010 10:22

Re: Pane Křečku,

Máte pravdu, ale jen částečnou. Zapoměl jste totiž uvést, že s lidskou omezeností obchodují všechny politické strany bez výjimky. Realisticky uvažující člověk totiž ví, že v současném systému voleb nikdy nemůže být naplněn žádný program kterékoliv strany a že ti, kteří volí na základě programů politických stran obelhávají sami sebe. A takových je hodně, minimálně 55%.

Mahler 26.1.2010 10:13

Křeček....

To máme strachu, Křečku, viď ty kluku zbabělá a prolhaná, to máme strachu! Cítíš to dobře Křečku... Konec "velespravedlivých" Křečků obecně. Jaká úleva - díky Bohu za TOPku!

Pavell 26.1.2010 10:06

Křečku, prolhaný křečku ...

K popularitě té vaší oranžově bolševické party zase stačí jenom pořád dokola lhát a lhát. V čemž Vy osobně, lžidoktore Křečku, máte velkou praxi.

voves 26.1.2010 10:00

Křečku!

Pane Křečku, popularita TOP je zcela logická, když všecky parlamentní partaje slynou pouze nesplnitelnými sliby, hulvátstvím, lží a podvody. To jste tak tupej, že to nevidíte?

FrantišekN. 26.1.2010 9:59

O morálce káže lžidoktor

a regulovaný soudruh Křeček. K smíchu... :-D

Jája Koon 26.1.2010 9:57

Ty degenovy výroky jsou opravdovým klenotem.

Nechá se titulovat neexistujícím titulem, předstírá, že je šlechta, mluví jako kanálník a rozumy by rád rozdával. Kdo nám to nebude chybět?

Jiří 26.1.2010 9:54

Bože už dost!

To je hrozné co pan Křeček čas od času zveřejňuje! Jediným kladem těchto statí snad je, že si čtenáři uvědomí o koho se jedná a nezapomenou na to v příštích volbách. Já osobně věřím, že pan Křeček , pokud se k mé hrůze dostane na volitelné místo kandidátky, zvolen nebude.

Petris 26.1.2010 9:59

Re: Bože už dost!

Neberte si to tak osobně, je to obyčejný zápas dobra a zla, vy jste na straně zla a Pan Křeček na straně dobra. Víme pane domácí?

Marian 26.1.2010 10:41

Re: Bože už dost!

Pan Křeček již stál na straně dobra když kandidoval za stranu důchodců,neuspěl tak rozumy uplatnuje v ČSSD. nikdy nic pro lepší politiku a stát neudělal.Kníže, sám si tak nechce nechat říkat, když ne politik tak rozhodně člověk je.Rozhodně si jej v zahraničí váží níce než pana Křečka.

Marian 26.1.2010 10:43

Re: Bože už dost!

Pan Křeček již stál na straně dobra když kandidoval za stranu důchodců,neuspěl tak rozumy uplatnuje v ČSSD. nikdy nic pro lepší politiku a stát neudělal.Kníže, sám si tak nechce nechat říkat, když ne politik tak rozhodně člověk je.Rozhodně si jej v zahraničí váží více než pana Křečka.

Marian 26.1.2010 17:16

Re: Bože už dost!

Kéž bych byl pan domácí,naopak jsem jeden z těch kteří uvěřili Křečkovi, když zakládal stranu důchodců,neuspěl peníze se utratily a on vstoupil do ČSSD kde zase jen sliboval a balamutil lidi  co prosadí.Myslím že bz měl zazimovat anechat politiky.

Petris 26.1.2010 9:53

Moc dobrý článek od skvělého polititika.

PAN poslanec Křeček je opravdu třída a nevím proč zrovna v Praze má SKUTEČNÝ právník tolik nepřátel a to i mezi socany. Držím palce v boji s blbostí (je bohužel věčná)

Jihočech 26.1.2010 9:28

Co že je to ta drzost?

Vy, ČSSD vyčítáte někomu hrubost?