27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Euro? ČSSD úplně mimo

Tři čtvrtiny české veřejnosti nesouhlasí s přijetím eura. Poslední údaje ukazují, že se na tom od loňského podzimu nic nezměnilo ani po intervenci ČNB proti koruně. U voličů všech parlamentních stran převažují odpůrci eura nad příznivci. U voličů hlavní vládní strany ČSSD je dokonce čtyřnásobně víc odpůrců než příznivců.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kulheim 14.4.2014 11:42

Re: Zahradil je zrádný šmejd a pátá kolona

"Záleží to jenom na nás, kam ho u voleb pošleme."

Pane Kratochvíle, z vašeho příspěvku je zřejmé, že Zahradila do Bruselu posílat nemáme. Který z kandidátů se zamlouvá vám?

J. Kratochvíl 14.4.2014 11:59

Re: Zahradil je zrádný šmejd a pátá kolona

V každém případě nepodporuji kandidáty, kteří považují EU a její existenci za zlo !!

Ale naopak budu podporovat kandidáty, kteří jsou přesvědčení o životaschopnosti, blahodárnosti EU a  její,  pozitivní  vliv na celý kontinent a jeho okolí, tak jako jsem o tom přesvědčen já.nejsem sám.a není nás málo.

V. Mlich 14.4.2014 12:17

Kdo se přiživuje na eurodotacích

Bohužel se za těch 10 let stále víc lidí veze na eurodotacích a ti přece nebudou vypouštět svůj rybník. Nedávno jsem třeba mluvil se zaměstnancem firmy, která staví sportoviště a ten říkal, že nebýt těch golfových hříšť a cyklostezek, je dávno na pracáku.

Přesto věřím, že se najde mnohem víc lidí, kteří chápou škodlivost EÚ a zvolí někoho, co si na všechny ty euronesmysly pořádně posvítí. Pracáku se bát nemusí, když se penízou do Brusele, bude se za ně stavět něco užitečnějšího a hlavně víc, protože se cestou tolik nepoztrácí do igelitek a krabic od vína.

V. Mlich 14.4.2014 12:19

Re: Kdo se přiživuje na eurodotacích

Sorry, vypadnul mi kus textu:... když se peníze nepošlou do Brusele ...

V. Kain 14.4.2014 11:59

Re: Zahradil je zrádný šmejd a pátá kolona

Naši socialisti jsou stejní jako ti Bruselští.Bruselským je jedno jak poškozují ekonomiku E.U.Hlavně,že jim pravidelně připlouvají na účet statisíce měsíčně.A ti naši? Jsou ve vládě 14 dní s cestama a kdyby je nedržel Babiš na uzdě tak by rozhazovali jen by z nich kouřilo.Ono úplně stačí mimo jiných leváren kterých se dopustili připomenout fotovoltaiku.Už jen za ni by měli dostat od svých voličů červenou kartu.

J. Kratochvíl 14.4.2014 12:04

Re: Zahradil je zrádný šmejd a pátá kolona

Co tady předvedli modří ODSáci, tak ti by měli dostat mimo červené také hlavně kriminál.

K. Janyška 14.4.2014 9:40

Euro je právě nástrojem zločinných autorů zločinné EU

k ovládnutí Evropy... Dzp.

Z. Sohorova 14.4.2014 13:26

Re: Euro je právě nástrojem zločinných autorů zločinné EU

Zase jeden poradnej trouba Janisek :):)

P. Machek 14.4.2014 8:53

Pokrytectví Vaše, potažmo IDS

K fiskálnímu paktu přistoupila vláda ODS a TOP09, přes protesty rozumných lidí. Tak to teď nestavte tak, že za fiskální pakt může ČSSD. Ta má spoustu jiného másla na hlavě, ale za fiskální pakt může Vaše strana.

P. Machek 14.4.2014 8:55

Re: Pokrytectví Vaše, potažmo IDS

Sorry, popletl jsem si fiskální pakt a euroval. Ale ten je snad ještě horší.

K. Pavlik 14.4.2014 4:43

No ono se jeste nevolilo

Je strasne jednoduche odpovedet na otazku jak budete volit. Problemy nastavaji kdyz mate volit. Pri poslednich provincnich volbach v francouzsky mluvici provincii Kanady se nenasel hrdina ktery by predvidal jak to dopadne - a dobre udelal.

Hodne lidi slo do volebni mistnosti se slovy uz tu bandu lumpu volit nebudu a vychazelo se slovy tak jsem jim dal jeste sanci.

Takze s tou velkou vetsinou pro korunu bych si tak jist nebyl. Haskove strane mirneho pokroku v mezich zakona se take predvidala velka budoucnost.

P. Čech 14.4.2014 10:06

Re: No ono se jeste nevolilo

Politici, vč. pana Zahradila zde, stále hýří ve svém žvanění pojmem "většina" a přitom jediný demokratický institut, který je schopen onu skutečnou většinu vygenerovat - referendum, odmítají. Vycházejí přitom ze všelijakých průzkumů veřejného mínění, které jsou podplacené a obecně pracují s 3% chybou. Všichni tito politici si totiž uvědomují, že kdyby se dnes konalo referendum o vystoupení z EU, asi by opravdu ona většina zaúřadovala. A tak jen kecají, kecají a žvaní.Včetně toho, že až budeme Euro přijímat či nepřijímat, bude k tomu referendum vyhlášeno. Nebylo by lepší vyhlásit jej již dnes? Ono by se totiž ukázalo, jak jsou tyto politické kecy zbytečné.

K. Pavlik 14.4.2014 18:17

Re: No ono se jeste nevolilo

On ten hlas lidu take neni vse. Radni meho rodneho mesta zadali na cisaripanovi aby tam nevedla zeleznice. Cisar pan jim vyhovel - pohrbili mesto.

P. Čech 14.4.2014 19:01

Re: No ono se jeste nevolilo

To je přesně ono. Tito radní Vašeho rodného města dozajista netvořili většinu občanů tohoto města.

Z. Sohorova 14.4.2014 3:59

OMLOUVAM SE

Jan Zahradil

Z. Sohorova 14.4.2014 3:15

Pane Autore

Kdyby  pod Vasim clankem nebyl podpis Zavadil,tak reknu ze na 100% to napsal  ten dovšehoštoural V.K. Myslim ze se cpete do jeho intitutu tam se nic nedela a berou se hezky penize hlavne za nic. Take by me zajimalo kde jste byl na tech 3 tretinach co nechteji euro?

J. Mrázek 14.4.2014 6:06

Jestli TOHLE nestačí na hospitalizaci

..tak už nevím ....chudák Chocholoušek, co TOHLE dostane na své oddělení ...

J. Gogo 14.4.2014 8:36

Re: Pane Autore

A co s tím má společného Zavadil náno pitomá? Zkuste nejbližší sanatorium duševního zdraví.

Z. Sohorova 14.4.2014 13:29

Re: Pane Autore

Blbe cti co pisi  Gogo  Nejste nahodu Bobo? to by Vam z Mrazkem sedelo

Z. Švrček 14.4.2014 8:55

Re: Pane Autore

vy nás ale zásobujete, paní Sohorová

K. Janyška 14.4.2014 9:41

Re: Pane Autore

Ťululum, Sohor ? Dzp.

P. Dvořák 14.4.2014 2:46

Lidé nejen tuší, že se něco podstatného změnilo,

ale oni to i ví. Stejně tak jako to ví i vláda a dokonce to podle mě ví i Sobotka. Hm.

Vládní rétorika je dnes vedená cílem "co ODS ano, to my ne a co ODS ne, to my ano". Za vlády ODS to bylo naprosto stejné, jen s opačnými znaménky a jiným kočím. Oba kočí však s tím našim žebřiňákem a touto politikou dodrncají tak akorát do p... pekla.

P. Sulc 14.4.2014 1:14

"Vlada hodla udelat",,,,

a co hodlaji udelat Cesi?  Nic?  Nic!!!!.. "A to nepripustime"   Ale pripustite, mily pane , pripustite. Cesi pripusti vsechno, neb nepripusteni neni dovoleno, a rebelovat, to uz vubec ne. Takze Euro bude, pokud ovsem uz predem nezkolabuje a Cesi proti tomu neudelaji nic. Jen budou mnohem vice remcar, az zlaby budou zdvizeny do neprijemne vysky, neb, jak se zda, Recko, Portugalsko atd moc na setreni neni nalozene.

P. Zeman 14.4.2014 10:02

Re: "Vlada hodla udelat",,,,

Nebudeme remcat. Statečně zdrhneme do Ameriky :-P!

P. Sulc 14.4.2014 20:05

Re: "Vlada hodla udelat",,,,

Nebo zbabele budeme ohybat hrbet doma a zavidet tem, co meli kuraz a odesli z delnickeho raje.

J. Podhradsky 14.4.2014 1:11

Uplne s vami souhlasim pane Zahradile

Ale nejprve  musite presvedcit Astona, aby vytahl hlavu s pisku / nebo zadnice EU / a prestal soustavne jecet proti referendu a misto toho zacal psat a diskutovat o tom, jak by se zakon o referendu v CR mel napsat, aby byl uzitecny, pouzival se vyjimecne zastavit politiky kdyz zenou celou zemi do propasti, nebo je dokonce odvolat na zaklade referenda, kdyz kradou, nebo kdyz politicke strany otevrene porusuj zkony , jako treba ODS s prispevky kadernic ve vysi 1,000.000.  / prispevky od volicu / aby uz o tom noviny nepsaly ve stylu cha, cha, nic moc se nestalo, jede se dale,  ale aby se to vysetrovalo jako trestny cin. A dale jak by se mela upravit ustava aby referendum dovolila a zaroven aby se " nevladlo referendem", nehlasovalo se o kazde prkotine, vzit si priklad ze Svycarska, Kalifornie a dalsich statu a poucit volice jak to delaji oni a jak jim to funguje a neposlouchat ceske politiky ,pravniky / co vystuduvali za komunizmu a nevi jak opravdove pravo a demokracie vypadaji a neposlouchali ceska media, vetsina ceskych medii je plna hlopych svazaku-eurohujeru, nebo starych medialnich "hvezd"  z komunusticke ery /, kteri maji vetsinou vymyty mozky, nebo tam nikdy nic nemeli a nebylo treba je ani vymyvat.  Aby to nedopadlo jako s ustavou a zakony CR po 1989, ve zlatych dobach pravdy a lasky, dodnes na to doplacime..

M. Martin 14.4.2014 12:00

Re: Uplne s vami souhlasim pane Zahradile

Pane Podhradský když už se navážíte do ODS tak jestli pak jste také informován jaké divné dárce mají všechny ostatní strany?Kadeřnice která má za manžela milionáře je vám divná a falešní dárci jiných stran ne? Jste objektivita sama.

D. Polanský 14.4.2014 12:14

Re: Uplne s vami souhlasim pane Zahradile

Proti referendu vždy byla ODS. Teď se hodí? A co když se nebude jindy hodit? Jednou tak, podruhé onak?