9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Diskuse k článku

POLITIKA: Elección o Muerte - Volby nebo smrt

Parafrází výroku komunistického revolucionáře a vraha Che Guevary se dá charakterizovat postoj socialistů k nynější politické situaci.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Polanský 24.6.2013 8:05

Pochopitelně vím, že nikomu nejde o mé blaho, ale jenom

o jeho. Nechápu proč autor tak vášnivě o tom píše. Měl by si uvědomit pro koho píše. Že by prostý lid četl jeho blog nebo NP? Těžko přetěžko. Koneckonců vaše texty jsou jenom zabalená nenávist vůči levičákům do hezkého obalu demokracie.  

Měl byste vládnutí Nečasovy vlády zhodnotit. O kolik narostl státní dluh, zda je reálné jej někdy vůbec zplatit, kdy nebudeme již schopni platit ani úroky,  a tím dojde k totalnímu kolapsu financí atd. Prostě vložit do toho odbornost, ne tohle bla bla bla.   

V. Hájek 24.6.2013 10:40

Re: Pochopitelně vím, že nikomu nejde o mé blaho, ale jenom

Už někdo slyšel Sobotku nebo jiného machra z jeho strany jak chce narůstání státního dluhu zabránit kromě toho že nahradí současnou vládu?

E. Heusinger 24.6.2013 7:56

Tak, tak, Rudolfe

hlavně aby Vaše moudrá slova pochopili ti pitomí voliči.

P. Pavlovský 24.6.2013 0:42

Volby nebo smrt? Tak alternativa vůbec nestojí!

Volby nebo  roční exekutiva v nedemokratických prackách M. Zemana, tak je to!

Pokud Zeman vládu stávající koalice neumožní, jsou předčasné volby nejlepším z možných řešení - pro celý národ!

M. Pernický 24.6.2013 18:01

Re: Volby nebo smrt? Tak alternativa vůbec nestojí!

 Pane Pavlovský, staré vládě podle starších průzkumu,důvěřovalo 6% obyvatel. Jsou to neschopní babráci. Měli 18 poslanců  navíc . VV z nezkušeností začali ihned ,jakse dostali k funkcím,přestože tam mezi nimi byli Škárka a Kočí, začali konat  a udělali z ních nejvetší lumpy,které nosí Svět .Většina voličů se nechala zpracovat a už je nikdy nebudou volit. Mnohe návrhy zákonu od VV se neuvádějí ve známost. Pozornost od afer starých stran byla nasměrovana na VV.O LIDEM ,poslancích obžalovaných atd.klidek. Nové volby stojí peníze,     a úřédnická vláda by byla nejlevnější, ovšem nevyhovuje samozřejmě ,nohádejte komu.