4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Dva hejtmani na odstřel

Hejtman Olomouckého kraje Jiří Rozbořil doplácí na mediální aféru podobně jako hejtman Libereckého kraje Martin Půta. Oba jsou obviněni z korupce a vyšetřováni na svobodě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Doušek 5.11.2015 11:37

Hejtman Půta se včera stal lídrem STAN

do příštích krajských voleb, navzdory podivnému obvinění.

K. Janyška 5.11.2015 10:18

Ano, a smrdí to z Bilderbergu. Tam se chodí radilt zočinci.

Je to další z metod, jak narušit státní správu, aby se stala ustrašeným stádem, které se bojí zvenčí řízených dacanů z policie a státních zastupitelství. Jsem o tom přesvědčen... Dzp.

J. Chaloupka 5.11.2015 9:12

U našich médií je zvykem na někoho hodit kýbl špíny

a křičet, že dotyčný je špinavý a páchne. Čunek by mohl vyprávět. Do smrti se zřejmě toho odéru nezbaví. Takže se nedivím Babišovi, že kupuje média. Ostatně znáte nějakého opravdového novináře? Já znám hlavně povrchní pisálky, jejchž krédo před lety vyslovila Voldánová: ráno natočit, odpoledne sestříhat a večer odvysílat. Více se ani v médiích, kterým povinně zasíláme daň, neučí. Alespoň podle výsledků. Asi i proto nám kamery na případných tiskovkách z parlamentu nebo vlády tyto "tazatele" nezabírají. Abychom se nezhrozili, co to tam vlastně "za nás" klade otázky. Proto si troufá nejen ústavní soud, ale i policisté a státní zástupci. Vlastně jen využívají prostoru, který jim média samy nabízí.

T. Pansky 5.11.2015 4:52

Bylo by to smesne, kdyby to nebylo tragicke !!! A obcane?

Co je mozne videt v jine zemi:  policie muze vysetrovat co chce a koho chce.  Ale obvineni si dovoli policie spolu s prokuratorem pouze tehdy, kdyz jsou si opravdu jisti, ze obvineni je prokazatelne.  Pokud by prokurator obvinoval lidi jen tak, nebude priste zvolen (prokuratori se voli) a de fakto by ho v budoucnu nekdo tezko zamestnal.  ... Ve clanku se pise, ze hejtman byl obvinen z korupce.  Jak to, ze je na svobode???  Nebo muze policie nekoho obvinit a nechat ho behat po svete?  Nebo ceska policie spolu s prokuratorem nekoho obvini a potome si klidne jeste nekolik mesicu nebo roku klidne "vysetruji"?  Pokud to takhle funguje, potom skutecne prokuratori a policie muze ovlivnovat politicke deni, ale hlavne nas muze klidne nicit (soukromi, karieru) a my se ani nemuzeme branit???

P. Lenc 5.11.2015 8:37

Re: Bylo by to smesne, kdyby to nebylo tragicke !!! A obcane?

Ale pane Panský o tom ,čemu se podivujete se ví již hodně dlouho.Viz Nečas a spol.To, že si partička st.zástupců a policajtů dovolí zhodit vládu na základě "důkazů" které jsou všechno, jenom ne důkazy, svědčí pouze o tom, že je něco hodně zhnilého v našem státě.Potom není divu, že značná část občanů nevěří policii a již vůbec ne justici.A ti, kteří tomuto jednání tleskají si vůbec neuvědomují a nechtějí věřit tomu, že na řadu mohou přijít i oni.

M. Mýval 5.11.2015 9:26

jen blb může věřit kauzám ČT

Vrchol je když Šlachtovy gorily společně s ČT dělají razii proti jiným policistům a následně je obviní z vynášení informací novinářům

T. Pansky 5.11.2015 18:05

Re: Bylo by to smesne, kdyby to nebylo tragicke !!! A obcane?

Mate naprostou pravdu, je to kauza za kauzou.  Divim se tomu, ze politici nemaji zajem tenhle pravni Augiasuv chliv vycistit.  Protoze ruzne ekonomicke skupiny drzi v rukou prokuratory, kteri potom obvinuji lidi (ale predevsim politiky) nebo stahuji obvineni na objednavku.