1.5.2024 | Svátek práce


Diskuse k článku

POLITIKA: Důvod k občanské neposlušnosti

Původně jsem si říkal, že nebudu plýtvat energií a svým drahocenným časem, ale nakonec jsem se rozhodl na extremistické návrhy ministryně Marksové-Tominové týkající se rodičovské dovolené přece jenom reagovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Lenc 26.2.2015 8:40

Máme

pouze to, co bylo zvoleno.Nakonec, všechno rozumné, co se podařilo pravicivým vládám prosadit se odbourává za potlesku velké části voličů.Stále je, díky těm, kteří vytváří svou prací hodnoty,  stále co dát do natažené ruky. A takové, nejen politické, ale i lidské zrůdičky, jako je Marksová, Diensbier, Mládek a spol.mohou díky těmto voličům devastovat naši zem.

J. Schwarz 26.2.2015 9:28

Re: Máme

Tohle je důsledek kolektivismu a vzývaného "začleňování". Kdyby naopak bylo povoleno oddělování  a následné sdružování na základě vzájemné náklonnosti, hned by se ukázalo kdo vytváří hodnoty a kdo je "parazitem" neboť parazity by ti, co pro druhé něco skutečně dělají mezi sebou nechtěli a naopak parazité by nemohli násilně zahrnovat druhé do svých "kolektivů" a demokraticky je vyžírat jako se to děje dnes. Nebylo by totiž možné  si "odhlasovat" že mne bude živit úspěšnější soused.

P. Cevok 26.2.2015 7:43

NEKLONOVAT

Marksová s Džamilou - tak to je dvojka.NEKLONOVAT !!!!!!!!!!!!!!!!

D. Lobpreis 26.2.2015 7:38

Mobilita

Vždyť si, milý autore můžete zvolit stát, ketrý Vám nabídne poměr daňového zatížení VS sociálních služeb.

L. Křivan 26.2.2015 7:44

Re: Mobilita

A co kdyby odešli jinam ti politici a úředníci ?  Stát patří těm, kteří pracují a vydělávají. Ne těm kteří socku konzumují  nebo rozdávají !  Stát nepatří Dienstbierům ani Lakatošům.

J. Schwarz 26.2.2015 9:33

Re: Mobilita

Aha, takže když je na určitém území velká koncentrace vyděračů, můžu odejít hledat zemi kde tomu tak není, že. A to si ti vyděrači o sobě navíc myslí, že vůbec nejsou vyděrači ale naopak velice spanilomyslní s ušlechtilí lidé. Proč si pak ti "ušlechtilí" nevytvoří úžasnou společnost ze svých přívrženců a ostatní neponechají v jejich bludu? Je to asi povznášející pocit  cítit se být povolán spasit hříšný svět, mít úžasné plány se všemi těmi pitomci okolo a přitom bez nich nedokázat ani si upéct rohlík!

V. Vlach 26.2.2015 7:28

Pic!

Aje to! Je na seznamu nežádoucích! Sleduji tuhle zemskou škůdkyni a marxistku už od začátku! A vůbec - je někdo z vlády probruselských a babišovských žádoucí???

L. Křivan 26.2.2015 6:27

A nemáte taky ten dojem,

že tohle všechno může skončit  jen zabíjením politiků ? Válkou občanů proti úřednické vrchnosti ? Začít by to mohlo občanskou neposlušností.  V Německu už vás do některých úřadů nepustí jen s písemným předvoláním,... všude prohlídky, jestli nemáte něco kovového,..  mají strach úředníci.

L. Novák 27.2.2015 18:05

Re: A nemáte taky ten dojem,

Defenestrace se v historii českého národa dobře osvědčila... :D

P. Boublíková 26.2.2015 5:59

já bych si placla

a nechala se zdravotně pojistit individuální smlouvou. Tahle kolektivní péče státu o občany, ať už se týká zdraví, důchodu nebo cehokoliv, je dost děsná.

P. Maleček 26.2.2015 5:44

A to Marksová fandí i norskému Barnevernetu

Takže se s nějakou mateřskou už netrapte. Marksová s Dienstbierem a celou ČSSD vám děti seberou a dají je do správy státu v podobě státem placených a řízených pěstounů.

A když se vzbouříte skončíte v kriminále - a tam žádná rodičovská není, takže budete mít konečně pokoj a ráj na zemi. Jak nám ostatně sosané všem slibují. Dokonce ten kde se mluví mateřskou ruštinou.

J. Kyselková 26.2.2015 8:27

Re: A to Marksová fandí i norskému Barnevernetu

Ano. Tato nekompetentní husa je velice nebezpečná !! Bere si drze veškerá rozhodující práva jak zmanipulovat ev. zničit rodiny. Vyhrožuje, že za nespolehlivé otce budeme platit samoživitelkám alimenty my.

Pane Sobotko - vyhoďte tu příšeru, dokud nejsou škody nevratné !

P. Lenc 26.2.2015 8:30

Re: A to Marksová fandí i norskému Barnevernetu

I vy jedna naivo, chtít něco takového po Sobotkovi?Vždyť je to tak socialistické.

J. Kyselková 26.2.2015 8:34

Re: A to Marksová fandí i norskému Barnevernetu

Bohužel, obávám se, že ten netečný panák je tak mimo, že je to další pohroma.

J. Slanina 26.2.2015 8:56

Re: A to Marksová fandí i norskému Barnevernetu

Snad spíše: "Pane Sobotko, vezměte tu příšeru za ručičku a běžte do prrdele oba dva!"

J. Kyselková 26.2.2015 9:54

Re: A to Marksová fandí i norskému Barnevernetu

Ale to jste přesně trefil, pane Slanino ! Ď.

J. Ráž 26.2.2015 10:18

Re: A to Marksová fandí i norskému Barnevernetu

Souhlas!

I. Procházková 26.2.2015 3:17

Paní ministryně

je sociální inženýrka, gendersockomunistka a superfeministka těžkého kalibru, která by chtěla rodičům organizovat život tak, jak si to ve svých socanských snech představuje ona. A jako na potvoru se její sny bohužel kryjí s levicovou politikou EU, která by nejradši zlikvidovala normální rodinný život.

Před lety (2006) s ní byl natočen televizní dokument v rámci jakéhosi cyklu o ženách v politice. Z něho bylo patrné, že domácnost a děti nejsou zrovna její hobby, ale to neznamená, že se podle toho budou muset řídit všichni rodiče! Programem současné vlády je prostě neustálé vymýšlení oblbujících blbovin, které stejně k ničemu nevedou, naopak zhoršují situaci. Marksová zapomíná, že ne všechny ženské pracují jako ministryně za 100 tisíc měsíčně nebo relativně v klídku v kanclu. Jak to budou dělat v jiných profesích, když se budou během rodičovské vracet na dva měsíce do práce třeba zdravotní sestry, lékařky, učitelky, prodavačky, dělnice ve fabrikách (u pásu, u stroje, ve skladu), pokojské, uklízečky, recepční, kadeřnice... A co takhle kojení? Že by se zapojili i pánové? :-))) Jak vyplývá z úvah o "povinně dobrovolné" střídačce matek a otců na rodičovské, kdo se nezúčastní, bude potrestán finančně, to znamená, že na tom stát vydělá (což je možná další účel této socanské aktivity).

Takovými nesmysly se pomalu ukrajuje svoboda, aby mohli socani a spol. co nejvíc kecat lidem do života. Než se vzpamatujeme, bude to tu vypadat jako v Norsku - děti i rodiče budou patřit výhradně státu.

Nezbyde, než vymyslet nějakou šikovnou obezličku, jako jsme to dělali za socíku. Prostě se "jako" papírově vystřídat, ale ve skutečnosti zůstane při starém (aby se vlk nažral a koza Marksová zůstala celá:-))).

M. Krátký 26.2.2015 1:37

Naprostý souhlas

jsem OSVČ - příživník v důchodu - ročník 1943 za 11.500,- a dál musím odvádět šílené sumy peněz aby se komunistické svině na všech úrovních mohly pást na svých veledůležitých místech. Je mi z toho na blití

B. Hamáček 26.2.2015 7:05

Re: Naprostý souhlas

Také patřím mezi parazity ( a hrdě se k tomu hlásím) , jsem jenom o něco mladší , ale se stejným důchodem. Už by všechny sosany a podobné , včetně Putina měl vzít čert- doslova !!

P. Sulc 26.2.2015 1:14

A dovedete si predstavit Cechy,

zvykle se plazit pred vrchnosti, jak jsou ''obcansky neposluxni" ?   Ja tedy ne !   Daleko spise, jak jeste vice ohybaji hrbety a cekaji dalsi burty, koblihy a pivo.

P. Válek 26.2.2015 14:02

Re: A dovedete si predstavit Cechy,

Pěkně jste to napsal u jiného příspěvku o té poště v USA,ale už nám tu zas blijete ty své pomýlené utkvělé představy.Buďte rád, že tu nežijete.

Š. Hašek 26.2.2015 0:10

Marksová Tominová

jest komunistka/novokomunistka/genderprávařka.

Podle toho jest třeba k jejím nápadům přistupovat. Její voliči určitě spokojeni.

J. Jurax 26.2.2015 1:32

Re: Marksová Tominová

To všechno ano. Ale hlavně podle v článku diskutovaného návrhu šílená kráva. Marxová Leninová ...

I. Procházková 26.2.2015 3:18

Re: Marksová Tominová

Jo, svatá pravda, souhlas! (:-D)