11.5.2024 | Svátek má Svatava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
dhimmi 10.5.2009 15:12

Re: Václave Vosečko...

FRANTO ,já bych ten Váš seznam ještě doplnil o velmi kvalitní politiky jako je třeba VOJTA FALMER,DAVID RATH,JIRKA PAROUBEK-tito čestní muži obětovali své životy pro blaho našeho lidu.O PEPÍKOVI VONDRUŠKOVI se snad ani zmiňovat nemusím,jeho statečný boj proti rozvracečům naší vlasti je dostatečně znám.

Karl&Egon 10.5.2009 15:07

Re: Václave Vosečko...

Ale ale, kdopak se nam to tu probral ze zimniho spanku? Nebudou nahodou volby? ;)

František Vízek 88.100.57 10.5.2009 14:54

Václave Vosečko...

...ještě štěstí, že zde máme slušné, kvalitní a odborně zdatné lidi typu Mirek Topolánek a Miroslav Kalousek..., o Jiřím Čunkovi nemluvě.  V nich je záruka solidnosti, zdvořilosti a neúplatnosti...  Ať žijí!   

Evropan 10.5.2009 13:33

Podepsání Lisabonské smlouvy

 Česká ústava funguje jako parlamentní, ne jako prezidentské vládnutí. Pan Václav Klaus, ktarý s podpisem jaksi váhá, postupuje tímto protiústavně, protože zpochybňuje rozhodnutí parlamentu !

Schumacher 10.5.2009 13:32

Za jeho šéfování... no to je ale pitomost.

Co nynější krize za šéfování ODS ? Nejen naše, ale globální ? Proti tomu jsou v ČSSD naprosto regionální žabaři... S takovýmihle manipulacemi se nás snaží oblbnout leckdo v lecčem. Že za něčí vlády neznamená, že v důsledku. Ale o tom většina lidí nepřemýšlí. Stejné  je to v případě "odborných" studií na rozličná témata. O vlivu sledování televize na kriminalitu mládeže, o blahodárném vlivu červeného vína na zdraví.  Jenže o kauzalitě to nevypovídá naprosto nic. Je přirozené, že činorodí lidé s mnoha zájmy nemarní čas vysedáváním u televize, mají jiný  žebříček hodnot než duševně pohodlní a žijí jiným způsobem života. Není snad lepší zdraví umírněných  konzumentů červeného vína odrazem jejich životního stylu ? O tom většina adresátů instatních mouder nepřemýšlí.

H.K. 10.5.2009 13:21

Re: pořád lepší říkat : držet hubu, než kopat do aut........

R^R^

ps 10.5.2009 12:09

Re: Tak nevim?

Takže znovu zavedeme povinnost pracovat a paragraf za příživnictví? 8-o

Malý Aston 10.5.2009 11:43

Škromach se snaží ale neumí a neumí!

Rath nasadil vysoký styl a ostatní se snaží ho dohnat. A Škromach to prostě neumí,je jen obyčejný křupan.A tak se všichni od socanů snaží neboť znají,že na kandidátku ČSSD se dostane jen ten,který umí pěkně nadávat jiným ale uvnitř strany drží hubu. Nejsem příznivcem Lisabonské smouvy ale jsem pro dodržování pravidel i když se mi líbit nemusí. Parlament Smlouvu schválil, Senát také a Ústavní soud také.Pokud pan prezident nehodlá Smlouvu podepsat tak by měl dát výpověď z Hradu a odkráčet do dějin zapomnění. Nemáme a já doufám že nebudeme mít konstituční monarchii kdy hlava pomazaná si může dělat co se ji zamlouvá. Tak mi Klaus připomíná Husáka. ÚV KSČ rozhodl a všichni kovaní komunisté v parlamentu a kolaboranti z řad strany Lidové a strany socialistické,tedy přítele Paroubka jednoručně zvedli ruce a šup 100% souhlas.A Vy co se můžete posrat z Lisabonské smlouvy volte ČSSD a Vy co nesouhlasíte volte KSČM, Macha,Vířivku a klausovce. Kdo je neutrální a nechce volit ani krajní levici ani krajní pravici zřejmě budete volit ODS jinou normální politickou stranu stejně k dispozici nemáte.;-)

Starý J. 10.5.2009 11:16

Re: prezidet neratifikuje, přečtěte si ústavu!

Jeden se diví, co nám vyrostlo Rathů - samovykladačů ústavy a zákonů!

Nebylo by lepší, kdybyste se neztrapňoval a raději napsal: My to tak chceme a tak to bude! Bylo by to od Vás daleko solidnější a věrohodnější, než pokus dávat ústavě a zákonům vlastní svérázný výklad!

Starý J. 10.5.2009 11:10

Teď jde jen o to

zda byl autor výkřiku o držení huby jako obvykle v alkoholovém opojení, či byl náhodou mimořádně střízlivý. Není to tak dávno, kdy v rauši nazýval při jednání v parlamentu Julínka Šulínkem a měl velké potíže to ze sebe vysoukat. Ano, tak se baví naši reprezentanti v nejvyšším zákonodárném sboru za naše peníze!

Starý J. 10.5.2009 11:04

Re: vážený pane-máte pravdu-opravdu nejste kopetentní-vůbec ve všem

To je naprosto běžná rerakce těch, co dostali za úkol za každou cenu zde rozbít diskuze (paroubkovo vyhlášení: Budeme vysoce aktivní v diskuzích na internetu).

Protože však jsou vlastních myšlenek prosti, omezují se na jednověté výkřiky, protože reagovat oponenturou na příspěvek nedokáží! A to je ještě velice slušná rekce. Většinou však jde o nadávky, urážky, sprosté výkřiky. Nebo po vzoru vůdce - sexy mozku, (který to dělá obzvláště rád) poslat napadeného na vyšetření do psychiatrického zařízení, či stanovní nějaké psychiatrické diagnózy pro něj.

Lájoš B. 10.5.2009 9:37

Re: Tak nevim?

http://www.czso.cz/csu/redakce.nsf/i/zam_cr

Tak mě teda ukažte, kde to přelezlo.

Pavel Urban 10.5.2009 9:24

Pasivně podepisovat smlouvy a listiny by opravdu mohl i vrátný

Jenže prezident Čerské republiky je kromě jiného i náhradou konstitučního monarchy a jako takový by určité věci automaticky dělat měl. Na rozdíl od prezidenta amerického a v menší míře francouzského, kteří jsou sámi o sobě i podle ústavy politickou silou.

R 10.5.2009 8:29

Re: pořád lepší říkat : držet hubu, než kopat do aut........

R^R^R^

Zas budete mít "zadarmo" i nejlevnější léky a když dostanete třeba rakovinu, doktoři vás nechají schcípnout, protože těch 500 tisíc na každý měsíc léčky už tam nebude. ( pro obyčejného člověka, pro papaláše se to najde vždy, bohatci budou jezdit do zahraničí a jeden chudák ze 100 000 nemocných se vyléčí, když bude mít něco, co dojme lidi a ti udělají sbírku... )

R 10.5.2009 8:19

Re: Tak nevim?

To je velice jednoduché.  Jak máte nějaký měsíc coby propuštěný smůlu a hned nenajdete  práci, zakotvíte v kolonce dlouhodobě nezaměstnaných. To jsou podle našich firem a personalistů lidé vesměs neschopní a nespolehliví, takže je nechávají na krku státu, ten jim vyplácí z našich daní  dávky a sami potom ještě před rokem  pumpovali stát, aby dovezl cizince. V Praze a pár  oblastech asi mají pravdu, protože tam prakticky nikdy nebyl nadbytek zájemců o práci a práci si během krátké doby našel skoro každý, ale na severní Moravě a v severních Čechách je to častý mechanismus, jak se z běžných průměrných zaměstnanců stávají socky závislé na sociáních dávkách a jiné pomoci státu.  A nyní se to bude dít zase kolem podniků, co zkrachovaly v současné době. Zřejmě ani moc nepomůže, když ty zkrachovalé podniky budou prodány v dražbách a znova se rozjedou, protože noví majitelé většinou zaměstnají jen malou cást z celkového počtu původních zaměstnanců. ;-(

Karel 10.5.2009 6:53

Re: Tak nevim?

Je taky zajimave že u nas pracuji cizinci jak legalně tak na černo a naši občane jsou na davkach. Pořad jsem nepochopil jak muže byt mlady zdravy člověk bez zaměstnani. Myslim si že je to selhani systemu kdy takzvane lidske prava jsou kladena před lidske povinnosti.

ps 10.5.2009 5:38

Re: Tak nevim?

ANo podle regionů je to nejzajímavější. Na severní MOravě a v severních Čechách je nezaměstnanost mnohem vyšší než ve zbytku republiky, a to díky komunistickému "budování těžkého průmyslu" v 50.tých letech tamtéž a statisícům lidí, kteří byli tehdy do těch regionů přesídleni. Jestli má nějaký nezaměstnaný z těchto oblastí potřebu si na svůj problém postěžovat tak nejkompetentnější místo je sekretariát KSČ(m).

SW 10.5.2009 0:15

Re: To vyhazování peněz z letadel je dobrý nápad!

Nevim proc se posledni vetou obouvate do Zgarby.

Jiřik 10.5.2009 0:03

Re: Držet

Fišto, když už jsi tak blbej a víš prd o elektrice, tak si příště vymysli jinou, věrohodnější  báchorku...

AeroKarel 9.5.2009 23:21

Re: Tak nevim?

Jo, picněte se. Nezaměstnanost zatím, v době "krize", nedosahuje hodnot běžných za vlády socdem. Ale nebojte, vše vypadá na to, že se jí zase brzy dočkáte.

AeroKarel 9.5.2009 23:19

Re: Tak nevim?

Průměr. Jednu dobu to těch 10% i lehce přelezlo.

Lájoš B. 9.5.2009 22:51

Re: Tak nevim?

Já se picnu, nechceš to vzít teda po městech, ať dostaneš ještě větší extrémy, než průměr za ČR nebo region a pak tím podpořit autora ?

Vašek 9.5.2009 21:03

Re: prezidet neratifikuje, přečtěte si ústavu!

Jediné s čím se dá s tebou souhlasit je , že oranžoví jsou póvl. Ostatní je blábol

Hrad 9.5.2009 20:28

Re: To vyhazování peněz z letadel je dobrý nápad!

Vole, promiň inteligentní blbe(Stupňování blba: Blb, inteligentní blb, člen vesnické ODS, učitel občanky na gymnáziu) nejedná se o 30 Kč, ale o miliardy. Každá miliarda jednou byla třicetikorunou.

Hrad 9.5.2009 20:21

Re: Tak nevim?

Tak se probuď. Zajímavější je nezaměstnanost v České republice podle regionů. Ale co s tím? V učebicích eknomie se uváděla funkční nezaměstnanost tak do 6 %. Nad 6 % se jenalo o nemocnou ekonomiku.  A co teprve generační, etnická, frikční a bůh ví ještě jaká nezaměstnanost, která teprve ukazuje část opravdové skutečnosti. Autor se o trošku mýlí u průměru nezaměstnanosti. Vůbec se nemýlí u nezaměstnanosti v severních Čechách, na Znojemsku atd....  

Lájoš B. 9.5.2009 18:52

Re: Tak nevim?

Podle Čes. stat. úřadu se průměr nezaměstananosti v letech 2002-2006 pohyboval okolo 8%. To lehce vygooglujete.

Jarka 9.5.2009 18:47

Vizionář Dietl

PV pátečním pořadu Uvolněte se prosím.. byla uvedena ukázka ze stařičkého tv seriálu Tři chlapi v chalupě, kde děda Potůček radí synovi volební taktiku:" Jak nemáš na své straně ubížené, ukřivděné a neschopné, tak nemáš ve volbách šanci!" To pochopila ČSSD a na tom staví svoji předvolební taktiku.

Putna 9.5.2009 18:12

Re: pořád lepší říkat : držet hubu, než kopat do aut........

Je to pravda, že mráz přichází z Kremlu!:-(

Putna 9.5.2009 18:09

Re: Skromachovo hospodareni

Přescenti z ČSSD, to je tedy sorta! Přes pupky si nevidí na pin-ď-oury, ale medových keců mají plné huby. Když jste tak rozdávaví, soudruzi, tak tolik nežerte. Podívejte se na sebe jak vypadáte. Je to hrůza! Pod bradou volata, břicha jako Pandrholové a hlavy duté jako štoudve;-D

karel. 9.5.2009 18:07

Tak nevim?

Nezda se mi ta nezaměstnanost přes 10% v roce2002 až 2006 myslim že se pan autor myli. Byly to přece doby nejvyššiho rustu.