5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Druzí vítězové

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vladimír Tce 4.2.2008 23:01

POLITIKA: Druzí vítězové

Pane autore  výše uvedeného článku.  Obdivuji Vaši schopnost zvracet na papír hodnocení, které mi připadá jako hnojiště , bez ohledu na vlastnií obsah. Je tak dále česká náturo. Potom se nedivím, že při příjezdu do sousedních zemí na mě koukají  známí moji jako méněceného, přicházejícího z  zemi nerovné jejich.

Znovu upozorňuji , že v tuto chvíli neposuzuji, který kandidát na prezidenta lépe vyhovuje!!

rezistin 5.2.2008 12:04

Re: POLITIKA: Druzí vítězové

Děkuji za názor,výborná reakce.jen aby bylo porovnatelných reakcí houšť!:-D

Sutera 4.2.2008 21:24

ODS BY MELA VYMENIT OSOUPANEHO MEZKA ZA DOBREHO KONE

Richard III. 4.2.2008 21:06

Dík za článek

Rozbor hodný psychologa. I když asi v téhle levé levárně člověk nemusí moc hledat, aby našel frustraci a z ní plynoucí nenávist.

Pavel 5.2.2008 7:32

Re: Dík za článek

Ano, je to frustrace pravých praváren.

F.VÍZEK 88.100.57 4.2.2008 20:04

Tři nesmělé dotazy...

První:  Proč "zásadový" Václav Klaus nyní netrvá na své kritice všech těch hrozných –ismů, kterou nás krmí už drahně let a dokonce je dlouhé roky staví do  protikladu se svobodou člověka (!!), např.  europeismus, environmentalismus, NGO-ismus, multikulturalismus, humanrightismus, kolektivismus,   sociáldemokratismus,  globalismus, "letenský" urbanismus v architektuře… ?

Druhý: Je při hodnocení kvality prezidentských  kandidátů opravdu tak důležitá mimika, gesta, škleby a grimasy?  Neměly by být prioritou myšlenky vyjádřené ve slovech a hlavně v činech, které ten či onen člověk má za sebou ?  

Třetí: Když už se má všechno všecičko v ČR reformovat, nezasloužil by si to také Hrad ? Aby se choval vskutku nestranicky, aby v něm sídlil prezident =  ne politik,  ale STÁTNÍK

Ale 4.2.2008 20:39

Re: Tři nesmělé dotazy...

Vážený úředně označený trpiteli - leninisto:

1. Klaus o těch hrozných -ismech (v tom s vámi souhlasím) říká furt to samé, říkal to i v senátu. Vy si ovšem na uších sedíte programově, takže nečekám, že bych s touto připomínkou měl úspěch.

2. V tomto směru máte pravdu, myšlenky vyjádřené ve slovech a činy za všemi účastníky onoho pokecu jsou jasně na straně Klause.

3. Této otázce poměrně nerozumím. V demokracii státník, který by současně nebyl politikem, existovat nemůže. Nebude-li president dobrým politikem, bude v nejlepším případě otrokem vlastních ambic a loutkou v rukou vlastních milců, kamž to dopracoval Havel.

Nicméně, dovolte mi vyjádřit obavu, že vysvětlovat vám přibližně po tisící přibližně to samé, je naprosto zbytečné, kdybyste chtěl alespoň něco pochopit, určitě by se vám to už dávno povedlo!

brana 4.2.2008 21:45

vysoce

potesujici inzultace pane Ale

Pavel 5.2.2008 7:33

Re: Re: Tři nesmělé dotazy...

Pravda, Klaus i v senátu potvrdil svou tezi, že občan do politiky může kecat jen při volbách a jinak si může tak maximálně plít šnitlík.

Ivan 4.2.2008 19:32

Bože bože, proč jsi dal duši do hovada?

To si říkám pokaždé, ač nevěřící, když čtu výplody Bárty. To i bolševičtí politruci blahé paměti byli nápaditější a z jejich příspěvků nečouhala tak křečovitá snaha zalíbit se mocipánům. Bárta je takovým tím kapitánkem z Tankového praporu. 

jk 4.2.2008 19:15

hrůza

víte já bych si přál aby tam nebyl ani jeden z těchto prez.kandigátů.jeden tvrdohlavý komediant,vzpomínám na demonstraci Livie na náměstí,druhý neznámý Američan který bojuje s Č republikou a kope za ČSOB.tohle si lidé v čechách přejí?

ver 4.2.2008 18:10

docela se těším , až bude po volbě

mimochodem styl otázek a dikce mě silně připoměly dobu před r. 89 . Jako tehdejší ČT a ČR . To nemohla být náhoda

Pavel 5.2.2008 7:36

Re: docela se těším , až bude po volbě

Klaus má příšernou dikci. To jeho Vyrážení Určitých slov, to bych ho liskal.

Abonent 4.2.2008 17:58

Pana Paroubka lituji. Hrozí mu druhý rozvod

Až se tomu sám divím, ale je mi pana Paroubka líto.

Tolik úsilí věnoval drápání se na nějaké místo nahoře, ačkoli na to nemá, tolik špinavostí kvůli kariéře udělal, a teď se mu všechno hroutí pod rukama.

Prohrál všechny volby, ztrapnil se dokonale, přišel o většinu zdrojů financí.

A teď mu navíc jeho pohůnci zkazili televizní show s prezidentem !  ;-(

Já se nedivím jeho zoufalství. Porážky zpochybňují sexuální přitažlivost jeho mozku. Pane Paroubku, držte se ! Ještě jedna porážka, a bude druhý rozvod !!!

Pavel 5.2.2008 7:38

Re: Pana Paroubka lituji. Hrozí mu druhý rozvod

Mám takový pocit, že pro ODS to bylo vátězství Pyrthy a nastávající porážka v presidentských volbách bude, dle slov slovutného Topola, znamenat konec ODS.

Abonent 5.2.2008 10:58

Pana Paroubka ignoranti milují

Já nemám "pocit", ale jistotu, že pana Švejnara podporují především polo- a čtvrtvzdělanci.

Viz příspěvek Pavla IP: 77.240.191.xxx.

Pozoruhodný úkaz - ignoranti podporují kandidaturu univerzitního profesora.  8-o

Nemám pro to jiné vysvětlení, než se opět srotili pod jednoduchým heslem : Pojďme všichni sborem, za tím prvním volem !

A toto oblíbené heslo jim vytyčil jejich slovutný vůdce, pán Lidového domu. Rv

Pavel 5.2.2008 17:24

Re: Pana Paroubka ignoranti milují

Ano. Ikonografický čístý modrý pablb, který zná jen 2 varianty. Ti hodní (tedy ODS a jejich vyližcosi) a ti zlí, kterým pochopitelně velí Paroubek, protože Zeman objímá duby a nikoho jiného ani neznají. Úplně jim ale uniká jedna drobnost, na kterou sice už párkrát dojeli, ale nepoučitelnost modrých holubů je až příslovečná, a totiž ta, že neexistuje pouze my × oni, ale že jsou i jiní, které by třeba mohli někdy i potřebovat, ovšem oni si všechny ostatní předem nase*ou svou tupostí a stupiditou a pak se strašně diví, že se s nimi nechtějí břatříčkovat.(Y)

Abonent 5.2.2008 18:09

Re: Re: Pana Paroubka ignoranti milují

Milý Pavle, velmi Vám děkuji za neobyčejně přesvědčivé potvrzení mého výroku (viz nadpis).

Přeji Vám hezký večer.

Pavel 6.2.2008 10:59

Klause milují lidé jednodušší, kterým stačí prostá hesla a nové kravaty

Rádo se stalo, můj problém to totiž není.(Y);-P

Pavel 6.2.2008 11:07

Co řekne Klaus, to je pro voliče ODS svaté, i když to je sebevětší krávovina.

A jen tak mimochodem, takovéto ukájení se myšlenkou o vlastní nadřazenosti, to dovedlo Němce až před Norimberský tribunál. Takže bych si na to, být na vašem místě, dal pozor a začal to včas léčit.

F.VÍZEK 88.100.57 4.2.2008 17:55

Klaus a Švejnar = rozdíl nebetyčný !

V něčem jde o rozdíl nebetyčný: Klaus na rozdíl od Švejnara v 90.letech  přímo "kolíkoval hřiště" a mohl včas reagovat, včas zasáhnout, když ony nejen "kožené" fondy začaly připomínat   RAKOVINU !   Švejnar tehdy nenesl odpovědnost a sotva mohl tušit, jak mnoho neschopnosti je v tomto směru uhnízděno v Klausově tehdejší vládnoucí gardě...

Starý J. 4.2.2008 18:06

Re: Klaus a Švejnar = rozdíl nebetyčný !

Co to zase píšete za slušně řečeno podivnosti? Proč nepřijal zodpovědnost? Vždyť se chlubil, že byl architektem transformace? Tak jak to vlastně je? Byl, nebo nebyl? Měl odpovědnost nebo neměl?

Já Vám to povím! Jen jezdil sem vždy zamachrovat a zmizel zase do závětří, protože jeho znalosti jsou jen a jen teoretické! Prakticky neví, která bije a tak se raději zbaběle odpovědnosti vyhýbal a mizel za oceánem. Proč em nepřišel jako jiní, neusadil se a proč nešel do politiky si to vyzkoušet?

Je to vyčůraná a vypočítavá persona! Takové metoy se mně hnusí! Já nic, já muzikant a teď bude po Klausovi plivat a sloužit těm, kteří Klause z hloubi duše nenávidí: Triumvirátu Paroubek - Havel - Bursík!

Údajně doporučil Klausovi profesuru (ale kdoví jak to bylo, nalhal toho již tolik, až jde hlava kolem) a nyní vykládá, že na ni nemá! To se Vám Vízků zdá charakterní? Vždyť to je sviňstvo!

F.VÍZEK 88.100.57 4.2.2008 18:12

Ani jeden poradce...

Dříve a  ani nyní žádný poradce nenese odpovědnost. Tu nesou zvolení poslanci a senátoři a také jmenovaní ministři a premiéři a jimi instalovaní náměstci s výkonnými kompetencemi. Žádný poradce nemá pravomoc rozhodovat.   Ovlivňovat a přesvědčovat - to ano, to je jeho parketa.

Starý J. 4.2.2008 18:18

Re: Ani jeden poradce...

Lámu si hlavu již dlouho: Nevím zda nechcete, nebo nejste schopen chápat!

Ptal jsem se, proč dělal (podle Vás) jen poradce, proč jako třeba Tigrid nepřijel a nepomohl a nenesl tu opravdovou zodpovědnost. Tigrit by mohl plivat, Švejnar ani omylem. A ne chtít ještě být presidentem! Madlen byla daleko solidnější, že s tím Havla poslala ku Brdičkům! Havel se snaží vyštrkat Klause z postu celou dobu. Zřejmě nemá jinou zábavu. To je mu podobné!

Pavel 5.2.2008 7:40

Re: Re: Ani jeden poradce...

Proč dělal "jen" poradce? Jestli ono to nebylo proto, že VK (Velký Klaus) ho ve vládě nechtěl.

Pavel 5.2.2008 7:43

Re: Re: Ani jeden poradce...

A pomohl třeba tím, že učil. To by mohl teď udělat Klaus. Je přece vynikající pedagog a nejšpičkovější odporník, mohl by se vzdát kandidatury (na presidenta je jeho génia škoda) a jít dělatz něco užitečného - například učit někde v cizině, třeba v Číně.

F.VÍZEK 88.100.57 4.2.2008 18:17

A pokud jde...

Jako ministr neměl právo stát se Václav Klaus docentem, jako premiér neměl právo stát se profesorem. Odporovalo to a odporuje příslušného zákonu. Nebyl totiž v té době vysokoškolským pedagogem, což je podmínka nutná (nikoli postačující) k udělení oněch  pedagogických  hodností. To Vám můlže říci každý asistent na VŠ !

PetrH 4.2.2008 18:20

Re: A pokud jde...

Pokud přednášel v té době na VŠ, což přednášel, tak byl pedagogem. Jako bývalý kantor byste to mohl vědět.

F.VÍZEK 88.100.57 4.2.2008 18:27

Rozdíl "nepatrný"...

Bý kmenovým zaměstnancem (a třeba i externím)  řadu let...  a na pozvání se v aule "mihnout" a řečnit a odpovídat na otázky studentů?  To dělá kdekdo ze zákonodárců.   Že by to byl rozdíl nepatrný?