28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jack 23.6.2008 9:29

ČSSD

Poslední ať zhasne...

Roman 23.6.2008 9:22

Re: úmrtní listy

Vy jste u socanů, že s takovou jistotou mluvíte o poměrech uvnitř?

huhu 23.6.2008 9:16

Re: Re: Re: Re: Vzít komunisty do vlády?

hodně násilné přirovnání...Rv

BuBu 23.6.2008 9:02

Re: úmrtní listy

Přesně tak - jejich odvaha je srovnatelná s odvahou těch, kteří se postavili Krvavému psu Gottwaldovi !

A nedělejme si iluze, že nyní jim nejde o krk !

Vocílka 23.6.2008 8:59

Re: Re: Zpět do ZŠ

Zajímalo by mne z čeho usuzujete,že pan redaktor nechodil do základní školy?

Jaja 23.6.2008 8:46

úmrtní listy

Obdivuji každého poslance, který se odvážil postavit proti Drat parobkovské totalitě. De facto těmto lidem je vystavován úmrtní list, samozřejmě ve jménu všeho socanského lidu. Jejich odvaha je srovnatelná s lidmi, kteří se postavili proti bolševické totalitě padesátých let. Važme si je.

šoumen 23.6.2008 8:35

Re: Re: Re: Vzít komunisty do vlády?

Vy neumíte vyjmenovat všechny komunisty - překabátěné, ve vládách ODS, ale že jich tam bylo. Viz nyní premiér komunistický synek a sám bývalý komunista, Nečas -bývalý aktivní svazák, tlustý, komunista, který údajně rozkládal stranu zevnitř apod.

Cricket 23.6.2008 8:26

Re: Zpět do ZŠ

Historia magistra vitae, ale pane milý, teď je tady na rozdíl od totalitní dělěpisné linie jiná realita, která se také stane historií. Doufejme, že nikoliv význačnou pokusem k návratu.

karas 23.6.2008 8:20

Re: Vzít komunisty do vlády?

R^

Vilík 23.6.2008 8:15

Re: Zpět do ZŠ

Pane, ale tato definice soc. dem. byla hlásána v dobách totalitních. Vaše konstatování o nevzdělanosti pana redaktora svědčí o pochybné úrovni Vašeho vzdělání. Pan redaktor do předlistopadové ZDŠ určitě nechodil a jeho pohled na vztah komouši-socani je zcela reálný.

huhu 23.6.2008 8:07

Re: Re: Vzít komunisty do vlády?

vy neumíte ty komunisty ve všech socanských vládách vyjmenovat ? co už jich tam bylo. A pokud jde o samotnou ksčm jen připomínám Jyrkovo "máme 101..."

huhu 23.6.2008 8:05

Re: Zpět do ZŠ

podal jste komunistický výklad dějin, do ZŠ jste chodil asi v době totality nebo tzo stále učí ?

Jaká byla a je realita ? Socialisté všeho druhu počínaje nacionálními a konče internacionálními včetně "demokratických" se vždy mezi sebou rvali, popravovali, zavírali a podváděli a to i uvnitř každé z těch stram i mezi stranami. Na druhé straně spolu uzavírali spojenectví viz Stalin/Hitler či naše národní fronta. Prostě jak se jim to momentálně hodilo - to se líbali, tu se vraždili..

fox 23.6.2008 8:02

Re: Re: Re: Tak nám ČSSD opustil už další poslanec. Paroubek a Hašek z toho opět obvinili ODS a její „zákulisní praktiky“.

když Paroubek řekne h..vno,slava už sedí na bobku a tlačí.

anchl 23.6.2008 7:57

Re: NO ANO

Zvláštní je, že " peníze a výhody zpseudoprava" nebyly nikdy  a nikým prokázány, ;-O(Y)!Rv

Malý Aston 23.6.2008 7:49

Re: Zpět do ZŠ

Socan a komouš jedno jest.Pokud komouš vypustí ze svého programu diktaturu proletariátu,je socan a dnes diktát všem nařizuje Paroubek,takže kdo je dnes komouš a kdo socan není možné poznati.:-D

Mironet 23.6.2008 7:39

Re: Vzít komunisty do vlády?

Pan autor je normální modrý lhář. Na ty jeho výmysly si musí zvolit nějakou jinou cílovou skupinu, ale ta zas bude mít těžko počítač a připojení na internet. To opice na stromech nemívají.

Mironet 23.6.2008 7:36

Zpět do ZŠ

Pan redaktor asi v době své základní školní docházky dlouhodobě chyběl. Kdyby tam chodil, věděl by, že sociální demokracie byla vždy komunisty a bolševiky považována za revizionostickou stranu, možná nebezpečnější než otevření nepřátelé zprava. To je jako by tvrdil, že Židé jsou totéž co křesťané, protože Ježíš byl Žid. Kdyby nebyli soc.dem pro KSČ rizikem, asi by si nedali práci s únosem laušmana a s jeho likvidací ve vězení. Svým článkem se autor pokouší dělat z nás hlupáky. My jsme, pane redaktore, na rozdíl od vás dávali ve škole pozor a hlavu máme na myšlení a ne pouze k tomu, aby nám nepršelo do krku jako vám.

PROKOP BUBEN 23.6.2008 6:49

NO ANO

Raritou je, že existují poslanci, kteří byli zvoleni levicovými voliči a stanou se z nich spolehlivé hlasovací mašinky pro kLausostranu......Peníze a výhody nesmrdí, zvláště z pseudoprava, že autore, který drobíš, jako mnoho jiných,pravicové atributy v prach a popel....

Pišta 23.6.2008 6:22

Vzít komunisty do vlády?

Nevím , kde autor slyšel, že Paroubek je ochoten vzít komunisty do vlády. Paroubek pokud vím řekl, že bude zákony prosazovat třeba s Marťany. Že by byl ochoten je vzít do vlády, snad neřekl. ODS hlasovala splolečně s komunisty v minulém období několikrát . Znamená to , že je ochotná vzít je do vlády?

samo 23.6.2008 6:21

sazesaze

Přesný názor!!

Olin 23.6.2008 2:12

Jak já to vidím,

může to být prosté: o americkém radaru přece vyjednávaly už vlády pod vedením soc-dem. To jest - někdo tam v té straně o tu spolupráci na obraně stál. Už bylo vše dohodnuto a jen se čekalo, kdo bude vládnout po volbách. No - Paroubek to nebyl!

Potom si uvědomil, holoubek, že "někdo by měl" zastupovat lidi, kterým se ta základna nebude líbit, a poručil všem sociálnědemokratickým přívržencům této základny držet hubu a krok - jinými slovy obrátit. A Wolf, zdá se, nebyl ochoten, tak kdosi přitvrdil. To se ale spletl!

Nemáme totiž žádný doklad, že by tohoto poslance vodila ODS, ačkoli to vyloučeno není. Věnujme tedy pozornost Paroubkově "omluvě" voličům. Sociální demoracii se nepodařilo dostat do parlamentu jenom samé poslušné paňáky!

Olin

bb 23.6.2008 1:22

Re: Re: Tak nám ČSSD opustil už další poslanec. Paroubek a Hašek z toho opět obvinili ODS a její „zákulisní praktiky“.

Ruku na srdce, soudruhu - znal jsi slovo "oxymoron" pred tím, než ho použil Vůdce?

slava 23.6.2008 1:19

Re: Tak nám ČSSD opustil už další poslanec. Paroubek a Hašek z toho opět obvinili ODS a její „zákulisní praktiky“.

Měl jste to dopovědět - kterým to myslí jako ODS,  to znamená kteří kašlou na voliče, kašlou na politickou kulturu (i když to je u nás oxymoron) i na etiku. Kteří si chtějí jen nahrabat.

pp 23.6.2008 0:40

Tak nám ČSSD opustil už další poslanec. Paroubek a Hašek z toho opět obvinili ODS a její „zákulisní praktiky“.

Přece nejsou tak hloupí, aby přiznali, že od nich odcházejí ti, kterým to alespoň trochu myslí.