29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Drábkovu rezignaci provází pachuť

Čerství vlastníci sociální karty by měli přestat brblat a naopak pocítit hrdost na suvenýr, který třímají v rukou. Podobně jako pražská Opencard symbolizuje rozmáchlou éru primátora Pavla Béma, je sociální karta připomínkou talentu náměstka ministra práce a sociálních věcí Vladimíra Šišky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Plocek 8.10.2012 2:17

Drábkovu rezignaci provází pachuť

Takže po p. Pospíšilovi druhý výkoný ministr, který byl odstřelen. Chápu, že sám musel navrhnout rezignaci, když měl pod sebou šikuly. Ale všichni včetně našeho nejvyššího ji měli odmítnout. Všichni víme, že vládní úřady jsou dojnou krávou  pro strany, jednotlivce bez ohledu na stranickou příslušěnost.   Nikdo se pořádně nezabýval, kolik p. Drábek věděl. A všichni také víme, nebo bychom měli z vlastní praxe vědět, že v Čechách krade kdekdo a to většinou bez vědomí šéfa, kontrolních orgánů a veřejnosti. Místo abychom nechali na policii, která trochu zabrala, tak okamžitě´se vrhnou oponentní supové na člověka a s medii ho rozcupují na hadry, které bych nechtěl ani pro úklid podlahy v garáži. Bez ohledu na fakt, že vyšetřování ještě neskončilo a oficiální  poznatek z něho nebyl vyřčen.

A potom se divíme, že někdo slušný nechce jít do politiky.

 a běžní občané jsou minimálně otrávení, kdy ne něco více. Ale kudy z toho ven, bůh ví.

R. Tichý 7.10.2012 11:14

Achjo, jelínku..

Mít jenom jedno oko, půlku mozku a ještě k tomu jen levou......

Socani tolik neodstupovali, zato plní věznice. Kde je chyba? ;o)

V. Váňa 7.10.2012 22:10

Re: Achjo, jelínku..

Vážený pane Tichý,

můžete mi vysvětlit (jsem starý a hloupý), jak Vaše replika o neodstupování socanů plnících nyní věznice (no - dejme tomu) je replikou či protiargumentem ve věcech, o kterých autor píše?

Pokud jsem četl dost pozorně, tak o tom, že by socani v době svých vlád měli křídla a svatozář, jsem se nedočetl.

Zákon o státní správě není jistě samospasitelný, ale k nastolení základního pořádku by mohl být dobrý.

Kde je chyba? Snad ve Vašem soukromém vztahu k autorovi?

R. Tichý 8.10.2012 8:21

Re: Achjo, jelínku..

Jelínkovy články mi vždy zvednou tlak. Tento propagandista oranžové je navíc placen z mých daní, jakožto komentátor ČRo.

A tentokrát mu vyčítám (asi za všechny socany), jak se vyjadřují k odchodu Drábka do konce října. Kolik socanů odstoupilo ze svých vlád?

Plolicie koná a to je dobře. Socani jsou nervózní, protože na ně přišla řada nejdřív. Proto se potřebují dostat k moci...

J. Boleslav 6.10.2012 20:14

Křišťálovým příkladem

zodpovědného odstupování z funkce za socanů byl třeba takový upřímný Stáník. Jakpak se mu asi chudákovi na té odporé Floridě žije? Nějak se po něm v poslední době slehla zem a to je docela škoda. Mohli by se o něj konečně policajti taky začít blíže zajímat. To bychom se určitě dozvěděli věci, že bychom se divili i ušima.

V. Mlich 6.10.2012 14:20

Historky se opakovat budou

Dokud nekdo bude mit pod palcem statni penize, budou i historky o jejich rozkradani. A dokud kdokoliv bude mit pravomoci o rozhodovat o druhem cloveku, do te doby se bude uplacet. Priznacne napriklad je, ze metanolova "historka" vede k vytvoreni dalsiho uradu pro udelovani licenci, protoze je zatim malo uredniku, co berou uplatky, na sve si musi priji dalsi kamaradi.

M. Kosejk 6.10.2012 12:27

to za časů vlád ČSSD...

To za časů vlád ČSSD by se něco podobného nestalo. Protože by se nestalo ani to, že by byli stíháni vysoko posatavení lidé z vlády. A co se týká rezignací, tak tenkrát politkům prošlo všechno - a na svých židlích zůstávali navzdory skandálům.

Až teď se situace zaíná zlepšovat, ale mnozí tupouni to vidí jak negativum současné vlády, i když je to jasný důkaz toho, že policie je teď daleko nezávislejší, než byla za dob ČSSD.

P. Lenc 6.10.2012 8:28

Jelínku,

kde jste byl, když tady vládla 8 roků ČSSD?

P. Brodský 7.10.2012 3:16

Byl spojkou

mezi Zemanem a Klausem.