11.5.2024 | Svátek má Svatava


Diskuse k článku

POLITIKA: Dovolí opozice dovolit Radu ČT?

Tak jako před rokem jsme i letos nuceni sledovat divadelní kus s názvem „Volby do Rady ČT“. Opět se šikují její ochránci, opět slyšíme ty samé věty o „ohrožení její nezávislosti“ a opět planou vášně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Církva 12.6.2021 17:04

Tak státní ČT mi trochu smysl dává. Soukromé vlastnictví je skvělá věc, ale jako naprosto vše na světě má svoje limity. Pokud má někdo pocit že ne, je ke své škodě dogmatik.

Jenže, to, co máme, není ani státní, ani soukromá televize. Je to něco jako mafie kde nás nutí platit výpalné za něco, co se občas hodí, někdy povede, ale často je proti našim zájmům.

Myslím, že se ale v poslední době leccos mění. Pozná se to i podle skřeků bestie, té co jí to vadí!

L. Netolická 12.6.2021 18:44

ČT není státní, ale veřejnoprávní. Státní z ní udělá Babiš až ji ovládne. Vám to jistě vysvětlí, mně NE!

M. Ih 13.6.2021 3:04

Trochu silný kafe, paní Netolická. Je mi kdesi, jestli státní nebo veřejnoprávní. A Babiše, tu vaši věčnou vějiičku, sem nemotejte, je to už dost otřepané. Mým jediným kriteriem je to, že za to musím chca nechca platit. Nevzpírám se a chápu, že to není zadara. Ale pak bych byl rád, kdyby za peníze, které ani vy, ani já nekrademe, tam byly slušné programy a především slušné zpravodajství. Slušné programy občas, slušné zpravodajství léta nevidět.

J. Sedlář 13.6.2021 11:56

Není nutné platit, natož sledovat. Vyhoďte ten placatý krám z domu a odhlaste se.

M. Ih 13.6.2021 20:55

Upřímně děkuji za skvělou radu. Ne kvůli ČT, ale kvůli jiným záležitostem jsem bohužel nucen to platit. Neexistuje jen ČT, to možná nevíte. Placatý krám bych mohl rozpůlit pro oba účely třeba sekyrou, ale pak je to, jako bych ho vyhodil. Máte-li i na tohle recept, sem s ním.

J. Sedlář 14.6.2021 12:40

Nevím, fakt se na žádnou TV nedívám /ani bedna ani program/. Když už film, tak spustím plátýnko a zapnu projektor.