5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Dotace

Tak nějak všichni tuší, že dotace nám tu bují rychlostí (a s účinky) rakoviny. Málokdo však si dá tu práci a zkusí se pídit po tvrdých datech.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Prokop 23.3.2017 8:33

Re: Zločinný systém můžeme změnit i my

Znám.

Škrtněte si rudé, oranžové, černé, zelené a modré s hvězdičkami. A něco vám zbude a dál už podle nabízených programů. Je-li strana ještě malá, dejte jí hlas a ona se časem zvětší.

Z. Rychlý 23.3.2017 8:30

Panem et circenses.

Chléb a hry. Není to český vynález a zabírá tisíce let nejenom na český národ.

Zabírá to pořád. Máme co jíst i za mizerných vládců, máme zábavy až až, dokonce i tu politiku bereme jako zábavu. Máme k ní postoj jako skalní fotbalové fanoušci, naši hráli sice blbě, ale vyhráli. Sparta/Slávia (naši vyhráli, i když fotbal se rděl studem). ODS/ČSSD (naši vyhráli, i když občan ať jde do kopru) - tak proč a nač proboha něco měnit??

Smrádek, ale teploučko. To je naše krédo - do latiny ho přeložit neumím, ale mělo by se ocitnout na hradní vlajce místo Veritas vincit.

J. Schwarz 23.3.2017 8:29

Královští výberčí

daní a panští ouřadové taky okrádali jak poddané, tak i krále samotného / stát /. Dnešní ouřadové nečiní nic jiného. Cestou k nápravě je radikální omezení počtů těchto parazitů.

J. Pražák 23.3.2017 8:02

Re: Zločinný systém můžeme změnit i my

Udělejte si pořadí největších problémů, které by naši budoucí poslanci měli řešit. Pak dle toho volte. Jestli toužíte po jiných obrázcích na krabičkách cigaret tak volte současné vládnoucí strany, jestli chcete svobodu, zákaz násilnické ideologie islámu, zmenšení přerozdělování od pilných k líným, nebo omezení "dotací a dávek" pro práce se štítící, tak někoho jiného. Realisty? SPD? Svobodné,.....

P. Lucký 23.3.2017 7:55

Re: Zločinný systém můžeme změnit i my

s tímhle se dá souhlasit.Ale znáte někoho rozumného?

J. Pražák 23.3.2017 7:35

Zločinný systém můžeme změnit i my

Parlamentní strany a mainstreamové noviny se snaží naučit voliče obdobu dětské hry "škatule škatule hejbejte se". Snaží se vsugerovat myšlenku, že mohou volit jen mezi nimi, že žádná alternativa neexistuje. Jen si prohodí pár procent a jede se dál...

Prosím, neskočte jim na to zase, volte někoho rozumnějšího, kdo nebude řešit takové nesmysly jako zákaz kouření a obrázky na krabičkách cigaret. Je třeba vyřešit podstatné problémy a k tomu je třeba někdo nový, nenakažený virem korupce a socialismu vyššího levelu, než byl ten "reálný", který nás terorisoval 40 let.

R. Langer 23.3.2017 7:15

Hm, tak když je vyhledávání veřejných informací od státu zpoplatněno, tak to by se od státu třeba mohly vymáhat náklady na povinnou agendu od státu - třeba na účetnictví. Princip je přece úplně stejný. ;-)

P. Sulc 23.3.2017 4:00

Re: Soucasny evropsky (cesky) politicky system je pouze ..

Proc jim to nevadi? Inu, maji co do huby, hlady netrpi a jsou hloupi, lini, bazlivi a tak radeji cumet do ''bedny'' a chlemtat pivo.A az na tu bednu to trva uz tak 200 let.

T. Pansky 23.3.2017 2:41

Soucasny evropsky (cesky) politicky system je pouze ..

.. jina forma socialismu, to je prerozdelovani od chudych k bohatym. Ale proc to tem chudym nevadi? Oni to proste nechapou a dobrovolne otroci ...