6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
VH 3.4.2006 13:03

Re: VOLTE STRANU ZELENÝCH!!!

Jedině, že bych se zbláznil...
petrs51 3.4.2006 9:26

Povolební korupce

http://vaclavik.bloguje.cz/
WWW 3.4.2006 9:13

Neporucime ani vetru, ani desti !!!

Drahy pane Burkete !
Byl by vas clanek i docela zajimave napsany, kdyby nebyl tak zoufale jednostranny. Ja osobne jsem mirne zdesen z toho, jak politici v Cechach nemaji ani  tolik taktu, aby poseckali, az voda opadne . Naopak !
Cim vice hladina stoupa, tim vice vody na predvolebni mlyn ! A to bez ohledu na tu, ci onu stranu.
ODS se snazi  vsugerovat obcanum, ze vlada zanedbala !! Vlada uz mela davno zajistit, aby kazda ceska reka lezela v bezpecnem, hlubokem a vybetonovanem koryte. Od pramene az na hranice.
 Ano, jak zoufale malo se v tomhle udelalo, lkaji politici ODS  !
Socialiste se zase predvadeji jinak. Jaksi uplne mimo lezi fakt, ze se jedna o rozsahle povodne, proti kterym  ochrana je mozna  jen omezena.
A docela vazne se diskutuje o tom, ze nebyly vynalozeny investice v miliardach korun na to, aby obec Dolni Horni nebya zatopena. Tim padem tam jsou skody ve vysi sedmi milionu korun.
Otazku, zda  je ucelne vynakladat miliardy aby se zazbranilo milionovym skodam si uz nikdo nepolozi!
A uz vubec nepomysli na to, jestli by nebylo lepsi mit pro Dolni Horni kripraveny fond v milonech, kterym by se ucinne a rychle po opadnuti vody pomohlo.
Asi nebude po ruce!
Penize drahy obcane byly utopeny v tech miliardach na vybudovani tricet kilometrru hlubokeho betonoveho koryta na ricce Klokotalce. Bohuzel, ani sestimetrova hloubka nestacila ! Ach, jak mocna je priroda !!
Vodák 3.4.2006 8:27

Re: Poněkud nechutné

Tak, jako na většině stránek i tady se objevuje Vízek. Zalez a drž papulu, bolševiku.
Mysch 2.4.2006 23:26

jaky argument

si prejete?
zneuzivat nestesti jinych pro politicke ucely je sprostarna jako hrom. argumentem by mohlo byt dobre vychovani. toho se vam asi za socialisticke pece nedostalo.
strejda 2.4.2006 0:11

Ale, ale pane Vízku,

včera jste mi vyčetl, že funkce předsedy vlády není exekutiva (šlo o pana Klause).
Vidím, že jste změnil názor, nebo jste si přečetl ústavu. Či Vaše staré, pietně opatrované, sešity z VUMLu - i když myslím,  že tam není nic jiného, než to, co lepíte po internetu.
Daneš Burket 1.4.2006 17:02

Re: věštba

myslím, že postoje obyvatel výborně vystihuje diskuze, které se objevila na jednom zpravodajském portálu pod článkem o návštěvě Jiřího Paroubka na Znojemsku:
 
vybráno z diskuze:
- Paroubku, všem pomůžeš když skočíš do Dyje!!!
- Těžit předvolební politické body z neštěstí druhých, to zvládne jen hodně otrlá zrůda!
- Chraň nás ruka páně, kdyby se melody boys z ČSSD aktivně zapojili do protipovodňových opatření...dovedu si představit Starce, jak rozesílá čísla krizových telefonů...smutné, že?
- A teď teprve lidi ocení doubledecker ČSSD. V zatopených oblastech bude Paroubek z horní paluby dirigovat záchranné práce. To panečku přibudou body popularity.
- Po volbách se pak dozvíme, že nelze vyplácet všechny slíbené dávky, protože se musely uhradit popovodňové škody.
- Spasitel Parouback se tváří zkroušeně, ale v hlavě mu probíhá jedinné, zvýším si preference, využiji vše před volbama, vyšší moc zase zafungovala, ať žijí povodně.
- Všemocný a všeznalý Paroubek nejspíš přikáže rakouskému spolkovému kancléři, aby zrušil povodně. V případě neuposlechnutí vyloučí osobně jeho a Dyji ze strany.
Daneš Burket 1.4.2006 16:58

Re: Poněkud nechutné

Drahý Myschi,
Vaše kritika mě nepřekvapuje, už jsem si říkal, co je s Vámi, že se neozýváte. Docela by mě zajímalo, jaký mindrák vůči mé osobě máte. U každého mého článku se objeví Vaše opovržení, aniž byste předložil jediný racionální argument, na kterém by byla Vaše kritika postavena.
Daneš Burket 1.4.2006 16:56

Re: Poněkud nechutné

Vážený pane,
Vaše poznámka svědčí o tom, že jste nečetl můj článek pozorně. Nekritizoval jsem fakt, že vládní činitelé jezdí po republice a seznamují se se situací, v této souvislosti jsem kritizoval jen ministra Jandáka. Chtěl jsem jen poukázat na to, že politici slibují stejně, jako v roce 2002 a obávám se, že stejně jako tehdá, ani teď většina slibů zůstane jen sliby.
jonáš 1.4.2006 13:10

Re: Re: Česká socialistická republika

Copak, teď je chladný vody všude dost (sázava i lužnice už zas jdou nahoru) ale v červnu by mohlo hodně lidí z horka zmagořit --
BuBu 1.4.2006 12:47

Re: Re: Re: Timur a jeho parta . . .

Již vzhůru psanci této země . . .
. . . poslední bitva vzplála, dejme se na pochod . . . .
 . . . takhle si můžete v Minsku krásně notovat Lukašenko bude rád, moc rád . . .
www racek 1.4.2006 1:47

Re: Re: racku,

františku, nosíš tričko s hlavou topolánka? já jednoho nedávno viděl, prodával Prostor u Lucerny, tos ty?
 
www racek 1.4.2006 1:44

Re: Česká socialistická republika

klídek a omývat chladnou vodou. ten tvůj hlásek je taky to jediné, o co stojí. jinak se na tebe z vysoka ...
Dan 1.4.2006 0:17

Re: Česká socialistická republika

Tvoje starosti bych chtěl mít.
Bubik 31.3.2006 23:58

Re: VOLTE STRANU ZELENÝCH!!!

myslí, mluví....
ale konají jinak. Třeba atomové elektrárny které neprodukují skleníkové plyny chtějí nahradit výrobnami elektřiny založené na  pálení trávy a chroští. Pardon - biomasy.
host 31.3.2006 23:25

Česká socialistická republika

Všem pánům, kteří tady obhajují ČSSD, i když podle dikce soudě nebudou oplývat přebytkem sebereflexe. Rozvodněné řeky vám kromě části povrchu ČR skryly i jednu drobnost, která je Paroubek - Neparoubek, Topolánek - Netopolánek jasná již dlouho. Vláda bude ČSSD, bude menšinová a bude potřebovat podporu KSČM. Všechny Grossy, Škromachy, Sobotky, Rathy .. atd. přežiju. Ale nebudu hlasovat pro někoho, kdo mi nezaručí, že komunisti nebudou kecat do vládnutí. Nikdy. A můžete být v této diskuzi sprostí jak chcete. Nikdy! 
Mysch 31.3.2006 22:50

Poněkud nechutné

opravdu, nejen ponekud, prilis.
pan burket to tentokrat notne prepisk.
F.Vízek 31.3.2006 22:46

Poněkud nechutné

Poněkud nechutné je spojovat tragedii mnoha rodin z přírodní katastrofy a snahu odpovědných vládních činitelů kontropovat, jak fungují systémy, které jimi byly nastaveny.
Zajímavé je, že pisatel míří svoje šípy do vládních činitelů, do premiéra, který je na vrcholu odpovědnosti za exekutivu a vůbec si nevšímá, že podbný zájem projevila i hlava státu s chotí.
Myslím, že ve všech CIVILIZOVANÝCH zemích se podobně chovají nejvyšší činitelé, takže není proč v tom vidět předvolební taškařici. 
janoryna 31.3.2006 21:02

Re: Re: františku, jistě budeš souhlasit jako správní pravičák,

žesi tu povodeň paroubek přivolal, aby nahonil předvolební body.
janoryna 31.3.2006 20:59

Re: Re: Modrákum

a ještě to vypadá, že ta povodeň je jeden z triků socanů před volbami, abyse zviditelnili.
Eda 31.3.2006 18:48

Re: Edo,

Nejsem ani modrý, už vůbec ne rudý. Je vodu dobře znám. Stát, města a obce si lidé zplodili proto, aby se jim lépe žilo. Ale ta organizace státu se jim u nás mnoho nedaří. Zajímavé, jak funguje Švýcarsko a nikde o tom ani zmínky.... Systém demokracie u nás nefunguje !!!!
Eda 31.3.2006 18:44

Re: Pracovník ministerstva obrany, kterého policisté zadrželi minulý týden, se pokusil vynést tajné informace z dokumentů NATO.

Odhad je, že tu před r.89 bylo 12 tisíc KGBáků. Kolik jich bylo od tohoto r. od nás vyhoštěno ?Kdo a kam směřuje tento stát ? Všechno s tím souvisí. Občas někdo omylem něco zveřejní. Pro kohopak kradl materiály NATO ? Asi s nima doma topí !!!
Eda 31.3.2006 18:41

Re: Re: Hlavně, ať jsem vidět .

Tomu už rozumím, ale to by u toho musely být kamery a tipl bych to tak na jeden vlastní pytlík, šup s ním do auta, co kdyby se doma hodil. Možná, že by stáli ti z parlamentu frontu, mají pořád málo. A ještě s manželkama, ty taky potřebují, a ještě děti.
Eda 31.3.2006 18:37

Re: Edo,

Nejsem ani modrý, už vůbec ne rudý, jen nasraný. Dlouho jsem na vodě stavěl. Voda je nezkrotný živel, věci se neřeší v době povodně, ale předem, proto ten hasičák.
Chyba je v systému, počínaje volebním zákonem, konče výběrem politiků, kteří se producírují a ničemu nehoví. Tak ještě svým zlodějinám a to ještě ne všichni. Položte si otázku, jak a proč funguje demokracie ve Švýcarsku ! Postupný přechod na přímou demokracii může odstranit korupci -  odvolatelnost politiků, soudců, úředníků - vydají rozhodnutí ke kterému není odvolání a sami  za nic nezodpovídají. Je to u nás demokracie k smíchu.
Už víte, kam patřím ?
Venkovan 31.3.2006 17:59

Dobrý muži Vy ste mě vyděsil!

Už zase někdo poroučí větru dešti a objednal si povodně????
gebosch 31.3.2006 17:03

věštba

.....a lidé postihovaní povodněmi už jistě onen kolorit slibů mocných zcela ignorují. A tak třeba není od věci "věštba", že socani vládnou od povodní k povodním!
* 31.3.2006 16:39

Pracovník ministerstva obrany, kterého policisté zadrželi minulý týden, se pokusil vynést tajné informace z dokumentů NATO.

http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy/clanek.phtml?id=114594&tro1164_0_0
Taraszátaras 31.3.2006 16:30

Re: Re: Česká fašizující pravice

Zatímco nálepka sockomouš svítí novotou a překvapuje neotřelostí.
Daneš Burket 31.3.2006 16:05

Re: Daneš Burket podruhé

Až budu mít nějakou výtku k politice ODS, budu to řešit uvnitř strany.
Daneš Burket 31.3.2006 16:04

Re: a Daneš naposled

Děkuji za racionální argumenty.